|
|
| Númellóte |
| Posted: Nov 15 2009, 12:00 AM 1061104 |

|
|

Tolkien's army

Group: Moderator
Member No.: 566

|
14.studeni 2009 Zaja, Zagreb
Prisutni: 1. antocjo 2. val 3. ellin 4. Núme 5. elentari 6. taira 7. Meneldil 8. huntress 9. Haldir 10. Indis od Vanyara 11. Amarie 12. lajna 13. lalaith 14. Isildur The Kingmaker 15. Renarion Arenimon 16. Maggie A. 17. scarlett 18. Miriel i Kath 19. LG 20. Saruman 21. estel 22. Tuile 23. Tulkas 24. Anya 25. Morwen 26. Ais 27. Galad 28. Ananiel 29. Alastriona 30. Totoro 31. flowers 32. Eilinel 33. arien 34. sholky 35. Morathor 36. Pony Valjda su to svi 
Ovaj report će bit kratak Ruke štekaju Dakle pojavih se nešto poslije 10 . Malo bića je još bilo. Upoznah Huntress Kao što i obećah, cijelo vrijeme sambila usobi s projektorom. Hm, dobro ne baš cijelo, jer mi je Amárie pomagala oko staroirskog. Hanon le Slika je bila malo roze boje jer je projektor na izdisaju (Otvaramo natječaj za kupnju novog ) Saruman: ''Zanima me što bi bilo da Balroga damo zatvoriti u prostoriju bez kave i cigareta?'' - komentar na moju primjedbu da je Val opet vani  Prvi dio filma gledamo na slovenskom Osim samog početka. Tu smo shvatili da su naši nešto il krivo preveli il im fali nešto. Kad Gandi zvekne Sama dok prisluškuje pod prozorom - Sam, na Gandalfovu prijetnju il tak nešto, kaže: ''Moje uho nije dio.'' Točka Čega dio??? A na slovenskom imamo sljedeći prijevod  Samwise - Samoglav Rivendell - Razendel  Baggins - Bisagin potikavec - šumar  škrti - patuljci Kleta gora - gora Pogube Zlato (Preciousss) - Ponos
''Zanemaruješ me!''- Ellin se žali Valu ''Nema afrikata.'' Amarie govori, a Núme piše u vezi staroirskog. Sholky: ''Pa to je rasizam!!''
''Frodo se ide kupati!'' - by Amárie (Mrtve baruštine) - netko se sjaji  ''Smeagol ima oči kao Aislinn. Okrugle, velike, plave...'' by Indis Ellin govori žrtvama kako su druge osobe izjavile da žele sudjelovati u Kreativnom natječaju. Kako podlo Elentári , u prisustvu one koja dobiva priče na pm, laže da je napisala priču za ovaj natječaj 
Naši prevode Isildur's bane kao Isildurov problem Amárie slini za Celebornom ''Uh kooooka!'', by someone (ne vidim što sam napisala ), nešto kod Helmove klisure 
Pizza stiže, ručak Projektor se hkladi, Mor pokušava prebacitifilm na HD rezoluciju. Ne podržava ju Kći me ne ferma. Čim je došla, odmah na dvorište, nije čula viku svoje mamice 
1. dio trećeg filma opet se prati na slovenskom. Longbottom - Dolgoritjan  polovnjak - polutan  Merry - Medo Dimholt - Borštov zakot
Došla je Eilinel Dobro da sam sjedila Ah, onda smo malo , reiki, depresija, etnologija, kroatistika, Baš si mi uljepšala dan
''Kako motivirati Froda da dođe do Klete gore? Samo mu probaj uzeti Prsten i trči u njenom smjeru'' by Saruman ''Kako se efikasnije riješiti Saurona i orka? Pobacati Maiare poput bombi na Mordor.'' by Saruman
To bi bilo to  Hvala pčelici i Tuile 
Volim vas
Edited by Númellóte - Nov 15 2009, 12:34 PM |
 |
| NIghtElf |
| Posted: Nov 24 2009, 06:47 PM 1064863 |

|
|

.

Group: Members
Member No.: 200

|
-SLAVONSKI COUNCIL 24.11.2009 -MJESTO: EXCALIBUR -VRIJEME: 16:00
Popis boardovaca : - lothwen (zaboravila na nas,na predavanju)  - freya (s posla,loše se osjeća)  - wotan (nemaaaaaaaaa)  - Shinobi (niko ni čuo za nj)  - Rynn - balrog lady  - D.A.E. (znamo se od davnih dana) 
Krenuo ja tako na boardovski council slavonske podružnice nakon par godina upoznati nove i osvježiti sjećanje na stare membere, naoružan s milkom kasnio sam nekih 10tak minuta na mjesto dogovra u Excalibur .
Ušao, kad tamo Dior i balrogica razglabaju i vode rasprave i teze o teoretici Tolkienovih djela (jea rajt ). Dior i ja u nevjerici gledamo jedan drugoga jer se znamo još iz srednje i nemožemo vjerovati da smo to mi !
Nakon nekog vremena djeva Rynn dolazi s predavanja i sjeda s nama. Svi pijemo čajiće radi preventive H1N1 i njupamo MILKE  Počinje razglabanje o statusu boarda, gdje sam ja bio sve ove godine . Tko se oženio s kime na boardu, trač partija o svima s boarda , onda smo došli do FILMOVA .... i onda je počelo...
SPOMENULI SU TWILIGHT...ja sam se htio sakriti, ali nisam imao nikuda , natjerali su me da sudjelujem u razgovoru o filmu . Brzo i spretno sam ja izvukao nastavak priče o ostalim fantasy filmovima, i tako smo proveli nekih pol sata pričajući o filmovima i knjigama (moram pročitati neke naslove, zainteresirali me ljudi ) povremeno se osvrčući na boardovske teme i tračanje .
Rastanak je pao u 18:00 zbog raznoraznih obveza, Rynn i Blarogica odlaze u jednom, Dior i ja u drugom smjeru u magluštinu grada, ja i Dior razglabamo o religijama i zatim o situaciji u državi i svemu nečemu,vrlo zanimljivo!
Detalje rasprava nesmijem otkrivati. Classified, Need to know basis . Jedva čekam idući sastanak i nadam se da će ostali doći i neće zaboraviti i biti bolesni 
NIght out |
 |
| Milica Laegrandir |
| Posted: Nov 27 2009, 11:28 AM 1065515 |

|
|

Tuljčica

Member No.: 2008

|
Novosadski kansil 26.11.2009.
vreme: zakazano za 20 h
mesto: pasaz Zmaj Jovine ulice, ka pivnici Gusan
Popis Boardovaca: Anira Milica Laegrandir
Krecem ja iz stana u 19:25, strcavam dole sva uplasena da cu zakasniti na bus, ali ne! Eno je devetka! sva srecna utrcavam u bus, nema veze sto nema mesta, uzbudjeno stiskam MILKU i twix u ruci (twix je radi toga sto se Anira bojala da ako je stomak bude boleo i dalje, nece moci jesti twix i doc na kansil, pa sam resila da je iznenadim malo )
Sva srecna gledam na telefon, vidim 13 minuta do 20, odlicno, jos cu i poraniti , kad ne lezi vraze, stize mi sms od Anire - "Ja stigla"  A taman sam mislila jednom u zivotu stic negde prva  Dolazim do Zmaj Jovine, zovem je, ona kaze u pasazu sam. Ulazim.....  Ne znam sta sam ocekivala, ali ja sam gromada spram nje  Ona je mrvica jedna slatka 
Silazimo dole u pivnicu, ja narucujem veliki toceni crni sladoled, a ona mali sa ukusom dobrog starog gorkog Naravno, MILKE su na stolu, otpakujemo ih, i dobija twix. Vidim drago joj 
Razvezujemo pricu, ... o cemu li sve nismo pricale... Strpale smo u ta dva sata i njen i moj faks, i muziku, i odecu, i Christiana Louboutina, i siroke bokove, i pankerske faze koje smo obe imale, i o gradskom prevozu, i kompjuteri na faksu, ispiti, uslovi, Board, svirke po gradu , opet malo Board, prepricavala mi dobra stara vremena , i radnje po gradu, i Dunav, i tvrdjava, i posteri po zidu, i ville valo, i dobila sam i par lekcije iz pravilnog izgovora C u sindarinu i quenyi, i crtaci, i filmovi, i hrana...
O da, preciousss, dolazice nam Anira na ruckove , njen glas nema veze u ovoj prici, moja hrana nije otrovna, a ona "zaboravlja" jesti.. necemo se tako igrati 
Kad pre 22h? Odlazimo iz Gusana, deo puta idemo zajedno, rastajemo se kod Lillyja u Jevrejskoj, ja idem desno, ona pravo, uz promise da se nalazimo veceras i idemo na svirku
Mislim da je to to 
Kansil po mojoj proceni - uspeo. 
I da, wubam i ljoljim Aniru |
 |
| Anira |
| Posted: Nov 28 2009, 07:15 PM 1065856 |

|
|

Member No.: 705

|
Ono gore.
-II-
Tj: 
Prvi novosacki council 26. novembar 2009., pivnica Gusan
I doso dan da ja odem na prvi kansil. Samo sto ga se bas nesecam. 
I prosla sam pored Swarovski radnje i videla onu nesretnu Feanorovu zvezdetinu. Shiny.  Nemosh ubiti Noldora u meni, pa sam to vece bila shiny&pomodna, jelte, samo sto kao takvi otskacete u confy&casual atmosferi Guzana.  Ali jea! Najdosmo se nekako! I odma, zhene o nema cemu ne, i prljavim studentima koji nose gache po 2 nedelje.
 To je bilo bash zabavno.  Jeli smo MILKE. Ja dobila twix. (pojela ga sad ) Onda samo ogovarali one koji fale na counilu, a to je bila bas obimna tema za razgovor.  Kamilica oce da me uranjuje  A da se isclanim iz menze na vreme? :rofmao: I dogovarale se za svirku, i ja zaboravila foto-aparat i Kamilica zna filmove napamet i skontale smo da ja JESAM gledala ROTK EE i treptala sam od buke i promukla  I Kamilica mi otkrila di da kupujem jeftino i svasta tako zapravo, pisem jer se vise niceg ne secam 

Kamilica!  |
 |
| Meena |
| Posted: Dec 3 2009, 09:54 PM 1067430 |

|
|

Much that once was, is lost,for none now live who remember it

Member No.: 933

|
Naziv događaja: Minicouncil Vrijeme i mjesto održavanja: 02.12.2009., Tolkien's, 13:00 h Prisutni: Svemogući Balrog, Saruman i Meena
Uvod: Početi ću ovaj kratki (kakav council, takav report ) report Milicinom rečenicom: 'I doso dan da ja odem na prvi kansil.' A mogla bih i drugom: 'Samo sto ga se bas nesecam.'
Sadržaj: Krenuh, pokušavajući se sjetiti kako sam se uopće dala nagovoriti na ovo:ph34r: , na dogovoreno mjesto sastanka (pod konjem ) ranije. Inače uvijek kasnim ali reko ajde da ne ostavim loš prvi dojam . Stižem na trg i čekam Sarumana. Nakon nekoliko smsova smo napokon shvatili da smo svo vrijeme stajali na udaljenosti od 4 metra (Saruman me podsjeća (izgledom) na bivšeg, također ekonomista, s kojim sam iznimno u lošim odnosima ) , i laganim hodom (jea, rajt) krenuli do Tolkiensa di smo ugovorili sastanak s Balrogom. Stižemo točno u 13:00 u Tolkiens, a od Balroga ni B. Ja naručujem čaj od mente, a wizzie toplu čokoladu I tako...lagano ćaskamo (ne sjećam se baš previše o čemu, vjerojatno većinom o Boardu) i wizzie se sprema otpiti prvi gutljaj svoje tople čokolade. I tada se dogodilo. Spazili smo je (tj. ja). The Košticu . Wizzie se nećka bi li naručio drugu.. Netko kasni Pišem sms Balrogu. Koji uskoro stiže. Rekli su mi da sam reagirala dobro, naspram nekih. Ah! Nemaju oni pojma kakva zbrka i odmotavanje filmova mi se taj tren počelo vrtjeti po glavi, i nastavilo se dok nisam navečer legla u krevet. Balrog Nakon povijesnog trenutka dugoočekivanog upoznavanja, Balrog naručuje kavu i počinje nas trovati cigaretama (wizzie u međuvremenu ipak naručuje drugu/zamjensku čokoladu i paaažljivo je pregledava ne bi li i u ovoj iskrsnula kakva koštica). Pričamo o svemu i svačemu, Boardu, igricama, zemlji, sadnji batata, ekonomiji , faksu; Blarog ima oooodličnu taktiku nagovaranja Wizzija na brak Sjedili smo tako otprilike 2 sata, nakon toga je Wizzie morao na faks, a i Balrog je čini mi se imao nekakog hitnog posla (misteriozni poziv ) pa smo se razišli- Val svojim putem, a ja i wizzie na tramvaj. I tako je završen moj pri kansil.
Zaključak: I Balrog i Saruman su Bilo je lijepo 
P.S. sad vidim da mi baš i nije nešto kratak ovaj report zanijela sam se malko
Edited by Meena - Dec 3 2009, 10:55 PM |
 |
| narsil |
| Posted: Jan 7 2010, 11:43 AM 1077098 |

|
|

One to enslave all rings....

Member No.: 2023

|
Evo ga report
Ah, sto reci
Evo da pocnem.
Prvo, sam mamu opljackao za 200kn ( brat se naljutio, nešto ovako )
I krenuo kupiti MILKE , pa do tolkensa. (u pola 5 )
Autobus i tranvaj su mi stigli odmah.
Kada sam napokn stigao do Tolkien's house, pogledao sam na sat i vidio da sm uranio 45min .
Onda je došla Númellóte, i pozvala me da uđem, ali mi se nije dalo, zašto neznam.
Ubrzo i Tulkas( ja sam ostao još 5-10 minuta vani )
Sljedeće je bilo to da je sholky izletio van i pozvao me unutra.
Razveselio se milkama,(sljedeci put mu nosim 3)
Númellóte mu je rekla neka prvo pojede onu otvorenu
Onda su još došli scarlett, elentari Lady Gladden, Galad, elentari. ( to je to ja mislim)
Kupio od scarlett Silm
Sholky je dobio neke čokoladice, iz Irske.
Smazo ih je za otprilke 30 min (uz MILKE)
Onda okrivio elentari i Lalaith en Noldor
Da su one pojele čokolade
A tulkas mu je odgovorio kao " svaka od njih je pojela kockicu "
Sve u svemu je bilo super
Edited by narsil - Jan 7 2010, 11:45 AM |
 |
| Númellóte |
| Posted: Jan 7 2010, 11:54 AM 1077108 |

|
|

Tolkien's army

Group: Moderator
Member No.: 566

|
Tolkien's house, 6. siječanj 2010
Dodatak reportu 1. Bili su i Ravion i Elenna, ali sa svojim društvom 2. Narsil se smrzavao vani barem pola sata, ne znam iz kojeg razloga Pa nismo tak strašni  3. Tulkas, sholky i ja dotle raspravljali o smrti, bungeeju,, skijanju, letovima na Planici, o dogodovštinama vezanim uz roštilj i kioske 4. Bilo je rasprave i o mačevima,, halabardama..
Pusa svima |
 |
| BalrogOfMorgoth |
| Posted: Feb 19 2010, 07:47 PM 1087866 |

|
|

You were made to be ruled.

Member No.: 2038

|
Khm,khm...Dakle moj prvi report 18.2 2010. 18 sati Mjesto:Ispred Tolkiensa i Hopdevils Prisutni:Meneldil Tulkas Amarie Morathor Elentari Indis Ja(BalrogOfMorgoth) The Horse and the Rider (nabrojao sam samo one koji su bili na cijelom councilu) Ovaj council imenujem C.D.H.(council dugog hodanja) a ako želite saznati zašto pročitajte report
Nedugo nakon što sam napisao zadaću i obukao se u pristojnu odjeću krenuo sam do dućana po MILKU. Kupio sam MILKU u 17.12h i krenuo na stanicu a nakon toga neka baba zauzela mjesto u tramvaju stajao sam dok ona nije izašla . Tek sam nakon dvadesetak minuta vožnje shvatio da sam uzeo krivi tramvaj(uzbuđenje). Srećom, jedna ljubazna mlada dama mi je pokazala put do Importane centra. Nakon par minuta trčanja stigao sam do trga. Došao sam do sata i tamo vidio Amarie, Tulkasa i Meneldila (nisam znao da su to oni). Došao sam do njih pomalo oprezno, s Milkom u ruci. Amarie je shvatila da sam to ja te smo se zaputili do Tolkiensa. Na putu je bilo mnogo duhovitih (i onih manje duhovitih) primjedbi. Kada smo došli do Tolkiensa i shvatili da je pun sjeli smo na klupicu ispred,te pokušavali odgonetnuti što piše na tengwaru ispod natpisa Tolkiens house. Nakon par minuta došla je jedna cura kojo se ne sjecam imena . Kada je,nakon desetak minuta stigao Morathor i Indis , te smo se zaputili u potragu za pristojnim kafićem. Nakon otprilike 30 minuta hodanja dogovrili smo se za HopDevils te se zaputili prema Branimir centru. Sjeli smo za stol te naručili(skandalozno skupe cijene) a nakon toga je započeo razgovor. Pričalo se o Baskijima, Portugalu, igricama, o Meneldilovoj kolegici s faksa koja je rekla da je Osmansko Carstvo osnovao Sv.Savo i ostalim dubokoumnim temama poput toga da ja ličim na Vala na što je Tulkas rekao da bi se on ubio na mom mjestu . Oko osam sam primio poziv od oca i krenuo doma. Na putu me još držao dojam od councila. Sve u svemu bilo je super i svima šaljem posebno elentari koja je rekla da sam super pile, te Indis koja je rekla da mrzi slatke piliće poput mene. Svi su super i dobro su me prihvatili i na tome sam im zahvalan Vidimo se opet!
Edited by BalrogOfMorgoth - Feb 20 2010, 02:25 PM |
 |
| Cithien Queen of Lórien |
| Posted: Feb 21 2010, 07:42 PM 1088303 |

|
|

Emily slept here :-)

Member No.: 2034

|
Vrijeme radnje: 20.02. 2010. (oko pola osam)
Mjesto radnje : Vinkovci ( kafić Trojka) Glavni likovi: Eruanna, Sindenis, Nightelf, Elu, Lothwen, Aru, Vor , Cithien
Sporedni likovi: Konobarica, Čovjek(cenzura) i pijana žena koja pjeva
Ovoj je bio moj prvi kansil, pa sam stoga bila malo nervozna. Trebao se održati tjedan dana ranije ali nije, zbog bolesti i snijega. Bijah žalostan. No evo zapala me ta muka da moram napisati izvješće. 
Sadržaj: Od kuće smo krenuli ( Vor, Sindenis, Lothwen, Eruanna i ja) na odredište gdje smo se trebali naći s Nightelfom (mojim tatom ) i Elu-om koji su nas ondje već čekali. Uputismo se tako prema Trojci u koju je kasnije došao i Aru ( pomalo zbunjen sa zamagljenim naočalama). Nisam imala problema s upoznavanjem jer sam ih sve već otprije znala ( Zbog toga jer je Sindenis moja rl. sestra).Ukupno smo donijeli 4 male MILKE i jednu veliku.( pretražila sam cijele Vinkovce i Županju i nisam mogla naći MILKU od chilia koju tako obožavam) Na kraju je ostalo još MILKE al nismo ponijeli kuci jer nam je bilo vec muka … Bilo je vrlo zanimljivih tema u svakom pogledu. Cenzura. :Phahaha… Razgovaralo se o boardu, ljudima na njemu i općenito ponašanju. Nightelf i Elu su otišli već u devet sati jer su imali drugih obaveza. Malo sam bila ogladnila jer zbog nervoze nisam ništa večerala pa smo stoga Lothwen, Eruanna i ja otišle na sendvič. Nakon što smo se vratili još malo smo pričali i zezali se te u dvanaest krenuli kući. Odnosno našoj kući ( mojoj i sindenisinoj) jer su Vor, Eruanna i Lothwen spavali kod nas.
Stil i jezik: Lothwen, Eruanna, Vor, Sindenis i ja smo shvatili kako smo svi isto obučeni : crni kaputi i marte, većinom crne. No kad smo se našli s ostatkom ekipe ta " monotonost" se razbila. Nosili smo kišobrane jer je vani padala kiša ali imali smo samo dva pa smo ipak malo pokisli. Svi su se većinom književno izražavali iako je tu bilo i malo kajkavsko narječja te talijanskog ( cenzura) i engleskog …
Moje mišljenje : Svi likovi su zaista zanimljive osobe i meni vrlo drage. Drago mi je što sam ih vidjela i bolje upoznala. Shvatila sam ( po pričama) da su naši( slavonski) kansili naj jer nas ne dođe milijun. Najsmješniji dio bio je gledati pijanu ženu kako pjeva cajke ili nešto tako slično te čovjeka koji je dobacivao neprimjerene stvari. Sve u svemu jedva čekam novi kansil.  |
 |
| Eruanna Greenleaf |
| Posted: Feb 21 2010, 07:48 PM 1088306 |

|
|

Death from above

Member No.: 962

|
da se eru nadoveže na report(cithienin, jel). menel je jako falio. jako. ali nema veze, zvali smo ga i bio je čitav. čak je on nas nakon dva sata zvao i javio da je i dalje čitav. otad se nije javljao. aru je prepričao svoje zgode vožnje auta. pitam se dal bih htjela sjest s njim u auto. to je kao da sjednem...samnom... što se stila tiče, nakon što su oni sjeverniji otišli put županje, postali smo opet crni. ^^ izuzmemo li arua i njegovu crvenu jaknu. a fino mu stoji crvena. baš mu onak očima pristaje. |
 |
| BalrogOfMorgoth |
| Posted: Feb 27 2010, 10:54 AM 1089567 |

|
|

You were made to be ruled.

Member No.: 2038

|
Tantarantam tantantam
BalrogOfMorgoth productions presents:C.D.H Extended Edition
Znači ovo je ee mog prvog councila
Tolkiens 18. 2 2010. 18 00 BalrogOfMorgoth Elentari Indis Amarie Tulkas Meneldil Morathor  Taira The Horse Lallaith en Noldor 
Napustio sam stan u strahu od prvog councila zaputio sam se prema dućanu i kupio MILKU sa lješnjacima, te krenuo prema stanici. Na stanici sam čekao tramvaj ali mi je neka baba zauzela mjesto Nervoznim prstima stiskao sam MILKU dok nisam sjeo. Izvadio sam svoj mobitel i čitao Two Towers nekih dvadesetak minuta, ali osvrnuvši se oko sebe, shvatio sam da sam u krivom tramvaju . Srećom, to sam shvatio baš na stanici kod Importane centra . Nakon par minuta trčanja došao sam do stanice i uzeo 6-icu za trg. Nervoznim korakom došao sam do sata i zapitao sam se što mi je ovo trebalo (zbog nervoze). Kada sam došao do sata ugledao sam Amarie, Tulkasa i Meneldila. Nervoznim korakom sam im se približio, te je Amarie shvatila da sam to ja (BalrogOfMorgoth). Nakon kratkog upoznavanja krenuli smo prema Tolkiensu. Nakon penjanja stepenicama vidjeli smo kip neke bake našto je Tulkas rekao Amarie da će i ona tako izgledati. Nakon nekolikominutnog hoda došli smo do Tolkiensa te uvidjeli da je prepun. Sjeli smo na klupicu i čekali ostale. Prva je došla Taira te smo se upoznali . Pricali smo o tome u koji kafic treba otici. Amarie je predlozila grcki restoran Hellas, nasto je netko predlozio da nazovemo Vala i pitamo ga u koji kafic da idemo. Taira je pomalo ironicnim glasom rekla :“Pa imamo i tu nekog Balroga“. Ja sam se jadan pravio da nisam cuo. Pokusavali smo ustanoviti sto pise ispod Tolkiens House, i zakljucili da je nesto tipa akffonadcvjh. Izasle su dvije starice na stakam i mi smo im se smijali kripletima Zatim je dosla Indis, te sjela na klupicu do nase ali se brzo ustala jer je bila hladna. Ja sam bio kavalir te sam se ustao da ona sjedne . Dosao je i Mor, te smo odlucili krenuti u neki kafic, ali elentari je dosla bas kada smo mi krenuli. Hodali smo gradom i dosli do banke, ali smo se zurno udaljili posto nas je cuvar cudno gledao nasto je Mor primjetio da on izgleda kao beskucnik a ja kao diler. Ja i Mor smo ustanovili da pokraj svake stripoteke ima jedan sex shop. Na putu smo bili u mnogo cudnih kafica ali necu iznositi njihova imena da ne pomracim svjetlost dana... Napokon smo se odlucili za HopDevils. Ja i Mor smo na putu pricali o igricama i striderovskim korakom isli naprijed. Svako malo bi zakljucili da smo otisli predaleko od drugih pa bi ih sacekali. Na kraju smo dosli do HopDevilsa te se smjestili. Ja sam odmah shvatio da je kafic smece, sto zbog interijera, sto zbog toga sto je u podrumu. Pricali smo o mnogim stvarima izmedu ostalog i o faksu, skoli, igricama. Ja sam ostao iznenaden kada su Amarie i Indis rekle da igraju igrice . Dosla je i Lalla, ali je ostala jako kratko zbog nekih obaveza... The Horse and je dosla nedugo nakon Lalle te mi pomalo gadljivo prisla, kao da imam neku opaku bolestinu te smo se upoznali. Shvatila je da sam ja novo pile pa je postala prijateljski nastrojena... Zadivio sam je svojim znanjem o Boardu i Boardovcima Nedugo nakon sto smo dosli u Hop, oko 20 00 me nazvao otac te sam morao krenuti. The end |
 |
| Aragorn-Elessar |
| Posted: Feb 27 2010, 08:42 PM 1089630 |

|
|

don Quijote

Member No.: 1632

|
Reepoort ilitga izvješćeee :
"Council ili Tamo i opet natrag" a member tale by Aragorn-Elessar
Mjesto: Pivnica ili pivovara Medvedgrad, za stolom Vrijeme: kišovito ... ah da, 26. veljače 2010. godine A.C. , od 19h do odlaska
Staring: TheBalrogOfMorgoth saruman Morathor Galadriel Nerwen Erendis Saria Alayna Taira Voronwe Sindenis Scarlett Galad Indis Haldir Numellote Anya pčelica i ja,A-E
A sad CouncilReport:
Napokon je došao i taj petak, dan kada ću prvi put u svom 3rogodišnjem boardživotu doć i sastat se sa ekipom uživo ...
Prema planu, trebao sam se oko 18h nać s Morgotovim balrogom na savskom mostu no kod mene nijedan plan ne radi kako treba pa smo se našli oko 18.30h. Uslijedilo je blitz upoznavanje tj. pozdravljanje i onda razgovori i nagađanja, teorije, strahovi itd. o councilu i ljudima na njemu. U tramvaju je bio i pijani ZETov agent za pregled pokaza no nije nas pitao za karte već rekao "jel me vi to pratite lijevo-desno? a idete na cugu aaa?" ... i onda je izašao iz tramvaja (hvala bogu, obojica nismo ponijeli pokaz). Na trgu smo brzo krenuli podno sata... nakon što smo promatrali ljude koji bi trebali isto doć na okupljanje. Iz smjera zapada su dolazila dva čobana i to sa jednim kišobranom. Jednog sam prepoznao (saruman) a drugi je bio gospodin Morathor. 
Nakon prvotnih dojmova (hahaha, dakle to su ti ljudi ) počelo je brbljancija i odlučili smo pričekat ostale na suhom. Par minuta prije 19.00h smo se vratili pod sat i čekali Galadriel i Erendis. Kad su one došle, gledali smo se i razmišljali "jesu li to oni?" pa sam dao sarumanu svoj lorien list kao znak raspoznavanja našto je on počeo mahat njime i tako smo se međusobno raspoznali.
Svi zajedno smo se pješice otputili prema Medvedgradu. And now, the rest of the board crew  Na ulazu u Medvedgrad su bili Saira i Alayna (jesu li? ) i uslijedilo je upoznavanje. I tada sam se približio vratima ... and it was in this moment, when I opened the door I found them ... uhvatila me nelagoda no brzo je prošlo. I tako sam napokon vidio ostale ljudove i tu su bili ... svi koje sam naveo gore.
Onda ono"aha, dakle ta se osoba krije iza avatara " I sad ... da... pričalo se, smijalo se, pilo se, žderalo se i tako to. Neupadljive su mi bile krigle s pivom pa kad su već svi naručili pivo ajde da i ja pa sam naručio jednu ... Colu .
Ubrzo sam shvatio koliko su ti ljudi dragi i zabavni hahahah.  Nakon što se preko stola čula imena (nickovi) iz LOTRa sad shvaćam zašto i mene u školi samtraju blago ludim. Napokon društvo u kojem si i ti normalan. 
Onda su se na stolu našle MILKE u punom sjaju pa smo Balrog i ja bacili šape na njih. Čuli smo svakakve mitove i legende o sholkyu-proždrljivcu čokoladi i kažem vam da on nije jedini-ako ispred mene stavite nešto slatko za jest, to će nestat u sekundi:rofl: ali suzdržao sam se . Kako smo Balrog i ja došli bez ičega tamo, bio je red da i mi nešto pridonesemo zajednici pa smo trknuli do konuzma i kupili DORINU (da, novo vrijeme nova hrana) koja je isto nestala u tren oka. Ostatak je prošao slično početku, neki su odlazili, gađalo se omotima itd. 
Da skratim pripovjetku, oko 21h smo balrog i ja krenuli i pozdravili se sa ekipom. Krenuli smo pješice prema trgu i kad smo već došli do trga smo nešto skužili, stali, pogledali se i smijali... koji smo mi zbunjole, krenuli smo na stanicu na trg umjesto u frankopanskoj jer smo obojica trebali prema Savskom mostu a ne u suprotnom smjeru. Ušli smo u 14icu i raspravljali o councilu i ostalim stvarima. On je izašao kod Savskog mosta a ja sam sam produžio kroz Novi ZG sve dok naposljetku nisam stigao u Mordor...
Opći dojam-final conclusion: Samo mogu reći da mi je žao što nisam prije dolazio i jedva čekam slijedeći council. 
Eto, moj prvi izvještaj. Nadam se da nije predugačak.
Edited by Aragorn-Elessar - Feb 27 2010, 08:49 PM |
 |
| Galadriel Nerwen |
| Posted: Mar 3 2010, 11:09 PM 1090924 |

|
|

Rider of the Mark

Member No.: 2035

|
Moje izvješće
Datum:26.2.2010. Mjesto: Pivnica Medvedgrad
Bio je ružan kišni dan . Stigle smo (Erendis i ja) na Trg par minuta poslije 19. Tamo smo ugledale ekipu s kojom smo se trebale sastati, a s kojom se nikad dotad nismo vidjele ( BalrogOfMorgoth, Saruman, Aragorn-Elessar). Nadam se da nisam nikoga preskočila . Netko je iz džepa izvadio Lorienski list kao znak raspoznavanja. Nakon kratkog upoznavanja zaputili smo se Ilicom u pivnicu Medo.
Bila sam iznenađena kad sam vidjela da su svi stariji od mene. Jedva sam zapamtila imena, a onda su se neki zamijenili za mjesta pa mi se opet sve pobrkalo, no brzo smo se sprijeteljili i navalili na MILKU koju je donesla Nume. Iako su svi pili pivo, mi smo naručile fantu (koju sam uspjela proliti čim sam je dobila). Društvo je bilo odlično, zabavljali smo se, pričali, smijali i bilo je lijepo (sve osim konobara koji je bio prespor).
Napokon je zadovoljena moja znatiželja da upoznam osobe sa boarda. Svi su bili susretljivi prema pilichima i meni jako simpatični.
U 21 smo se pozdravile jer smo nažalost morale ranije otići  Jedva čekam sljedeći council
Edited by Galadriel Nerwen - Mar 4 2010, 12:55 PM |
 |
| narsil |
| Posted: Apr 1 2010, 08:57 PM 1097252 |

|
|

One to enslave all rings....

Member No.: 2023

|
Danas 
*CENZURA!!*
btw da ne zaboravim,,, Crnac u uniformi u pekari u kadi s probusenom *** na desnoj strani s kojom pise, jel to sve???
|
 |
| Morathor |
| Posted: Apr 2 2010, 04:32 PM 1097432 |

|
|

Mor Vivendi! at your service! :wub:

Member No.: 1086

|
Tolkien's house, 1. travanj 2010 Balkon Prisutni: Narsil, Indis od Vanyara, Taira, Aragorn Elessar, Pony, elentari, i Mua.
Bio je lijepi mračni dan i puhalo je dosta. Nakon dugo vremena napokon je dogovoreno naći se ispred Tolkiensa. Uglavnom dok sam došao do kansila imao sam što vidjeti. Narsil i Aragorn su raspravljali o Battle for middle earth strategijama. Narsil je dodatno opisivao kako izgledaju četiri kule zbijene kao obrambeni proizvod. (flaše kola između dva jastuka) Taira se je urotila na upaljač koji je bio rozi. Pronađen je ispod monitora u proizvodnji. (Tamo di se radi koncentrirana tekučina za kolu) Zatim sam im dobacio kemijsku koju je Pony iskoristila kao alat za nacrte raznih tetovaža iz ranih doba sredinom middle earth događanja. Ali puno razvijeniji potezi nego što su pronađeni na Uruk hai licima. Razgovarao sam sa elentari o međuljudskim odnosima što je rezultiralo da je pametno da djevojka više muči dečka, što je istina mislim da se dogovore oko toga ako jedno ne ide van onda ne ide ni drugo van. Na samom početku su svi pobjegli u pekaru jer im je krulilo u želucu, i čulo se je od samog početka ulice. Na kraju su si Taira i Pony kupile lizalice i Taira je od bake iskamčila jednu ružu koju je dala Pony i onda je mojoj malenkosti bilo neugodno. Možete si zamisliti kako samo izgleda djevojčica sa lizalicom i ružom u ruci pokraj starijeg lika. Iako Pony nije djevojčica ali bilo je neugodno.
Pozdravi svima.
edit: Malo boldati slova eto. 
edit2: Ono gore je eto 1.April da ljudi ne misle da ne volimo pisati reporte.
Edited by Morathor - Apr 2 2010, 04:38 PM |
 |
|