|
|
| Anya |
| Posted: Oct 4 2004, 11:47 AM 121681 |

|
|

The Spirit of freedom...

Group: Members
Member No.: 100

|
Evo i moj report: 2. VELIKI COUNSIL

Edited by Ellin - Oct 26 2008, 11:42 AM |
 |
| elwing |
| Posted: Oct 4 2004, 12:23 PM 121718 |

|
|

Prodajem ulje...

Member No.: 216

|
A ma ja imam samo reci da je bilo Toliko ljudi, s tako zanimljvim pricama, bas mi je drago da vas sad znam! Vec ce pisalo kako je vecer tekla, tako da su komentari suvisni...
BTW, Anduril, zaboravio si Annatara... |
 |
| Ellin |
| Posted: Oct 6 2004, 05:15 PM 123418 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
| QUOTE (Annatar @ Oct 3 2004, 11:41 PM) | Elin je naprosto zanijemila od cuda, ali osjecam da moja prica s gospom tom jos zavrsila nije, buduci da u njoj osjecam Tamu i njezino srce za osvetom zudi.  |
Hmm... tamu u sebi nikad poricala nisam, ali ja se bar borim protiv nje! I nas posao nije zavrsen, istina... Osveta? Kako znas da protiv tebe uperena nije? I jesi li siguran ti da je pred tobom obicna elfica?
No dobro, to je bila replika jednom mracnom stvoru protiv kojeg me tek ceka zavrsni obracun. Necu puno filozofirati o tijeku councila jer je uglavnom sve ispricano, dodat cu samo mojih par dojmova.
BILO MI JE SUPEEEEEEEEER!!! Ako nekima i nisam zapamtila imena, nemojte se ljutiti, jer osim Elwing i Earendil, ipak ste mi SVI drugi bili novi. Svih vas puno i jedva cekam iduci susret!! |
 |
| Ellin |
| Posted: Oct 18 2004, 05:23 PM 130177 |

|
|

Ithilwen

|
E sad, svi koji su ocekivali duuuuuuuuuugacko izvjesce, tek toliko da znate - nece ga biti.
Samo tek toliko da ukratko izvijestim, Finweov praunuk Moon Elf i Finweova pra-pra-pra-praunuka Ellin su iskoristili kratki Moonov posjet Opatiji i nabrbljali se (ne bi nam pozavidjele ni najbrbljavije bakice s place) - o filmovima, knjigama, macevima, prstenju, svemu i svacemu - uz velike nade da novi susret i neko veliko okupljanje slijedi na EE maratonu!!!
Edited by Ellin - Oct 18 2004, 05:22 PM |
 |
| Isilhin |
| Posted: Oct 19 2004, 09:03 AM 130678 |

|
|
.

Member No.: 223

|
Nemam nista dodati...bilo je super samo sto je povratak iz Opatije bio dug i malo naporan jedino steta sto Ellin nije mogla ranije doci ali bude bilo jos mogucnosti na nekom vecem Councilu ili na EE maratonu...
Edited by Moon Elf - Oct 19 2004, 09:02 AM |
 |
| Tuile Thenais |
| Posted: Oct 19 2004, 09:32 AM 130709 |

|
|

samo stoj uspravno i govori istinu

Member No.: 197

|
Ne znam smatra li se to councilom, ali skoro svaki vikend negdje usred šume u raznoraznim dijelovima Hrvatske održava se mini obiteljsko okupljanje u sastavu Mama Elenna, Sinčić Ravion i kćerkica Tuilé. Barem je tako bilo u zadnje vrijeme, ali od slijedećeg tjedna ćemo na neko vrijeme biti spriječeni... |
 |
| Ellin |
| Posted: Oct 19 2004, 06:04 PM 131077 |

|
|

Ithilwen

|
Report sa osnivanja Rijecke podruznice - short edition
Opet nemam veliku inspiraciju za pisanje, ali bitno da je bilo inspiracije i dobre volje za sastanak!!! Ovog puta su u mogucnosti za sastanak bili samo Elros i njegova necakinja Ellin; Tuile i malo zapadnija susjeda Indis pridruzit ce se nekom drugom prilikom. Mislili smo na vas!!! Kao sto ste mogli procitati, u planu su redovni mjesecni sastanci Rijecke podruznice. Susret je bio super, s gustom smo se nabrbljali o LOTR-u. Lembasa (onog u ljubicastom ovitku) je bilo u izobilju, ali posto smo zakljucili da "one small bite" nikako nije dovoljan za odraslog covjeka za cijeli dan, zdusno smo ga tamanili!!! Elros je nabavio posebnu, novu vrstu lembasa kojeg smo danas oboje prvi put probali i odusevili se: WHITE COCONUT. Svakako preporucamo!!! Vrijeme je proletilo... okrutne obaveze nas prisilile dalje... trazenje orka i drugih sluga tame... ali sad kad i sluzbeno postoji, bit ce jos puno veselih sastanaka Rijecke podruznice!!! |
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Oct 23 2004, 05:32 PM 133403 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
Kako je danas HR Tolkien Board, napao, porazio i opljackao NSB
...report u radu... ne da mi se pisat, nedilja je, zora rana... kava has no power here...
Onda samo ukratko - Sa svih strana ME bicha su se skupila za konacni napad na staklenu utvrdu... balrog je kasnio sat vremena, Nimrodel samo malo manje, Mach je za to vrijeme izvidjao perimetar, brusio se i jeo hamburgere... bio je to cudan dan, ta slavna subota. bla,bla,bla, nasli smo se, skupili i otisli u NSB, zatekavsi nakupine bicha razbacane po velikom predvorju. Svi cekali neke knjige... nasih jos nije bilo, a vapili smo za kavom, pa smo zauzeli stol sa strateskim pregledom puta opskrbe (put kojim do malog standa dolaze kolica s kutijama knjiga) A prije toga smo teti koja prodaje knjige rekli da smo mi dosli po petnaest kompleta i da nas ima u vidu, da nam ih odmah da cim dodjju i . Balrog je mahao papiricem na kojem su bila napisana imena ljudi kojima moramo donijeti knjige (ljudi, ha... sreca sto zena nije virnula na popis i pogledala imena... ) Negdje u to doba je dopuzo i Gomil, bilo nas je cetvero za napad, i budnim okom smo pratili kretanje teta naokolo... Kad su stigla prva kolica odbacili smo se skokom od stola i zabili se u naglo nastalu guzvu ko Rohanci u Orke (naravno, Macha smo gurnuli naprijed , nismo mi glupi) Doslo je deset paketa a mi smo zgrabili sest , i dopustili da ostali ljudi uzmu tek kad je teta objasnila da ce doci jos... Povukli smo se sa svojim blagom, bacajuci nepovjerljive poglede oko sebe, praceni pogledima mrznje i zavisti, i nastavili nonsalantno pijuckat kave i Fante... Nakon oko pola sata balrog je skuzio izdaleka sporo priblizavanje kolica s kutijama, i ovaj put Udruzene snage ME su izvele drugaciji manevar... gomila oko standa je izgleda sad bila spremna na nagli juris i razbijanje njihovih redova, drzali su se ugusto, pa smo izveli drugaciju taktiku (fala Sun-tzu-u )...rastrkali smo se i lelujavo uklizili u njihove redove, praveci se nezainteresirani, ljubazno se smjeskajuci. Ne bi nam dali vise knjiga ko gomili, pogotovo kad je rulj izgledala spremna na linch, pa smo se pretvorili u njih...zabludjele pojedince koji samo zele svoj 1 primjerak knjige... Dosle kutije, a mi slucajno uz sam stand... svatko je uzimao sebi po jednu, i ljubazno dodavao iza sebe drugim pojedincima da se ne moraju gurati, naravno uopce ne gledajuci kome dodaju, sve je to bilo cisto i nesebicno, trep trep, i onda smo se lagano izvukli, nas cetiri sa jos sedam kompleta... Rulja je shvatila kad je balrog platio za sve zajedno, ali nase blago je vec bilo izvuceno iz opasne zone... Onda je dosao i Glorfy, pa smo njega koristili za visinska izvidjanja, jer je mogao gledati preko guzve bez da se penje na stolicu ko neki... Nimrodel je sjedila kraj piramide od naslaganih kutija i stalno govorila da pazimo na njih jer ce nam ih netko ukrasti , a svima su bile daleko otprilike 40 cm... Otprilike u to doba poceli smo primjecivati mrke poglede osoblja... bila je tamo neka teta koja je izgledala ko cuvarica u zatvoru, ta nas je gledala s mrznjom... prolazili su kraj nas i fiksirali nas pogledom... bilo je spuki... i onda smo odlucili otici jer je bilo ocito da vise knjiga necemo dobiti, a mozda nam i ove uzmu...  Gomil je bio sa Shadowfaxom i to nas je spasilo jer je putna torma s kompletima mogla preko sedla, ostalo smo nosili u ruksacima i rukama...ogromne kutije... Glorfy otisao sa tri (podsjeti me da ti donesem jedan za Naryu!) Gomil na kraju otisao bez soje knjige, Nim uskoro otisla na trecu stranu, a balrog i Mach ostadoshe nasukani s ostatkom...
Da nije bilo Macha junackoga, balrog bi knjige preprodo putem i dobro zaradio... ovako smo ih doteglili do Morije, pa cete ih ipak dobiti. Dakle, zahvalite Machu...
I jos nam fale dva kompleta pa cemo morati i sljedecu subotu , ali predlazem da se maskiramo A cini mi se da ce do subote pasti i jos koja narudzba... stavljajte ih u Sto Ima?, da budu sve na okupu...
Eto super, rekao sam "samo ukratko".. dobroo da nisam reko da cu temeljito napisat... kava... P.S. Upalu misica cu vam naplatiti u Milkama...
Edited by Valarauco ramainen - Oct 24 2004, 10:57 AM |
 |
| Tuile Thenais |
| Posted: Oct 26 2004, 08:15 PM 135301 |

|
|

samo stoj uspravno i govori istinu

Member No.: 197

|
REPORT SA COUNCILA RIJEČKE PODRUŽNICE - IZDANJE BROJ DVA
Daklem!... mjesto današnjeg councila bio je Tuilín teren, kako reče Ellin, sa veeeoma lošim konobarom, ali nismo mu zamjerili, zar ne? Na dnevnom je repertoaru bio crveni, bijeli i (hmm) smećkasti lembas, koji su isparili nekako baš u vrijeme kad su i njihovi terminatori (Ellin, Elros i Tuilé) isparili s mjesta councila.
Raspon tema bio je relativno širok, no bilo je jasno da bi bio i širi, da smo si stvorili vremena. Bilo kako bilo, utvrđeno je, potvrđeno i tvrđeno da će sastanci postati normalna stvar, kao gledanje EEa po dva-tri puta tjedno, ili rasprave o postocima vilenjačke, ljudske i maiarske krvi u prisutnim potomcima (i nasljednicima u novoj eri) drevnih rodova.
Uz Nightyevu je pomoć utvrđena prava dob jedne dame sa zanimljivim imenom koje počinje na N ( ), čule su se neke stvari koje zapravo nisu bile izrečene ( ) i dobro se zabavilo. Samo što tolike količine lembasa pojedene u relativno maloj količini vremena imaju (uuh) zanimljiv efekt po trbuh nekih prisutnih counselora... ali eh, sve za board! |
 |
| Elros |
| Posted: Nov 10 2004, 10:13 AM 146245 |

|
|

...not lost anymore...

Member No.: 240

|
RI COUNCIL - v.3., KADA: jucer, TKO: Ellin, Elros, Tuilé
U kratko vrijeme, 3 RI councila koji polako, ali sigurno postaju sasvim normalni dogadjaji. Ovaj je zapoceo potragom za novim mjestom, posto smo zakljucili da je ono dogovoreno previse zamraceno, bucno i prenapuceno. Svid Rock Pizzeria je bila idealna za Poceli smo pricu sa nezaobilaznim vjencanjem dragih nam Nighta i Elenne (prepricavanja dogadjaja, dozivljaja i impresija), nastavili sa raznim pricama na temu ME, kratkim pregledom rijeckog lista "Val" (hvala Tuilé), te dosli na glavni dio councila - Ellin je donijela "Atlas ME" (hvala Ellin, sad znam da to MORAM kupiti odmah nakon UT ). Kako to ide, uz svaku kartu slijedile su razne asocijacije, rasprave ... Ja sam bio toliko udubljen u Atlas, da nisam sudjelovao u pocetku rasprave o vlastitim literarnim djelima sudionika councila, ali ukljucih se kasnije Nakon razmjene iskustava, polako smo se spremili za put pod noge. Ipak, tako nam je brzo proletilo tih par sati, da smo jos nesto malo vremena proveli vani pricajuci. Pao je i dogovor da je novi council vec iduci tjedan (jedva cekamo ). Do tada, lijepi pozdrav iz Rijeke
P.S. Ellin, jos jednom, hvala na caju, Atlasu, te pogotovo na knjizi (sad imam da istrazujem, a ne da druge mucim i gnjavim sa tim).
I, da, imali smo 2 paketica lembasa (mlijecni i onaj sa jogurtom, mislim) Sve smo potamanili |
 |
| Anduril Ulair |
| Posted: Nov 13 2004, 05:47 PM 148133 |

|
|

Le Chef

Member No.: 110

|
ah ti reporti.
sreo sam se u srijedu sa ucenikom Atjeroidom, a u petak sa Elrosom i Mellon.
to je to |
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Nov 13 2004, 05:48 PM 148134 |

|
|

Lady of the Golden Wood

Member No.: 190

|
| QUOTE (Anduril @ Nov 13 2004, 05:46 PM) | ah ti reporti.
sreo sam se u srijedu sa ucenikom Atjeroidom, a u petak sa Elrosom i Mellon.
to je to  |
A mene i Antocja sinoć nisi vidio
Edited by galadriel0hr - Nov 13 2004, 05:48 PM |
 |
| sholky |
| Posted: Nov 13 2004, 06:13 PM 148153 |

|
|

Maia

Member No.: 98

|
Evo za Andurila jedan kratki
Trebao se nac s Elrosom u 15:45, ali u Zg naravno bas taj dan guzva kao nikad, pa je i Elros kasnio. Kad je konacno dosao nazvao me na mob i razgovor je isao otprilike ovako: Ja: Di si ti? Elros: Tri metra od sata, di si ti? Ja: Pa i ja sam tri metra od sata
I tako pet minuta trazenja unutar prostora od 5 metara kvadratnih, a oboje smo imali milke u rukama
Dosli do Tolkiensa, skuzili odma s vrata tko je mellon, po milki na stolu naravno.
I onda je pocelo, pet sati neprekidnog pricanja, skoro sam promukao na kraju
A teme? Tipicno za lotr fanove: zasto Guti ude samo tu i tamo u 78. minuti a kad ude zabije tri gola
Negdje oko 17:00 dosao mach, nije mogao skuzit tko je tko od novih, a bili su samo Mellon i Elros
Elros otisao, Mach ga otpratio, vidilo mu se na faci da samo ceka kad ce pobjec iz tolkiensa van na cisti zrak
U meduvremenu dosli i Galadriel i Antocjo...
Nravno, cim su dosli, poceo sam pitat Antocja sta je s prostorom i Galadriel sta je s maratonom, imam osjecaj da me mrze
Nastavili s temama uobicajenim za lotr fanove: novinari na hrt-u, razlike imedu hrvatske i sprske filmske industrije i tako to...
U meduvremenu u Tolkiens uletili Radagast i Nimrodel, ali nisu znali da cemo mi bit tu, pa pobjegli cim su mogli (btw. Radagaste, posudis mi onaj boken? )
Kasnije dosla Luth, stala stalno kraj stola a nitko joj nije htio nac stolicu...
Galadriel otisla, nije se vratila sto znaci da joj ipak nisu ukrali auto
I eto tako u trenu proslo pet sati, Mellon morala ic pa smo si isli, i to okolo preko Radiceve izbjegavajuci sto vise stube
Negdje putem vidili najstariju ljekarnu u Hr.. ( Val me tjera da pisem dugi report, a kad pocnem pisat gluposti ljuti se )
Necu vise pisat, to je to, sto je bilo bilo je, dosta je za danas, nema vise |
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Nov 13 2004, 06:21 PM 148160 |

|
|

Lady of the Golden Wood

Member No.: 190

|
Bilo je baš tako
Samo si zaboravio da je u Tolkiens došao i Uruk sa nekom kokom, javio nam se i onda su sjeli za stol do našeg |
 |
| Anuviel |
| Posted: Nov 14 2004, 02:25 AM 148458 |

|
|

fazno pomaknuta elfica

Member No.: 15

|
ej jube ! sad cu bit cijelo popodne u gradu...ako ima sanse da se vidimo bar na kratko javi. pusa
dobih poruku u 15:36...i sve bi bilo ok da moja 2,5 godine mladja sestra (rodjeni Gestapo) nije ko fol "slucajno" procitala tu poruku i zapocela s paljbom...tko ti je taj...ti imas nekoga..zasto ga skrivas od mene...priznaj...priznaj....priznaj...a ja jadna ne znam ni sama sta da joj kazem...da se dogovaram za council s mellon...naravno nije mi povjerovala
ok, otisla sam na trening...kupila Milku...master Yoda kasnio ...zaboravio da je sajam i da je guzva...etc...izdrilali na brzinu 1 katu...3 katachija ili vec kako se to zove...ajme jos moram i japanski ucit ...20:00 izlazim napokon s velesajma...rulja se smanjila, ali ne previse...dolazi 14-tica...spora voznja do glavnog trga...izlazim iz tramvaja s ruksakom na plecima, a bokken, Milka i kisobran tiskaju se i svadjaju u ruci...trazim mellon...mislim da me skuzila...ja do nje...al nje vise nema...osvrcem se, zaplicem ljudima u noge moje stapove...ajme sramote...evo je...pozdravi...jurimo prema Tolkiensu...kod dalekozora ispred Lotrscaka ceka Aragorn...nosim cd-e za zozu..iako nisam sigurna u njihovu ispravnost...al nema veze...upoznavanje...idemo prema Tolkiensu...kut rezerviran...konobar neda ni blizu...sve puno...kud cemo...mach i onaj juzno provincijski elf na privremenom radu u sjevernom kraljevstvu kasne...trazimo suhe stolce i sjedamo vani dok se dva taubeka udostoje pokazat...sta cemo pit...Fantu jer stricek ne da tee Earl gray Hot, kaze nema vise toplih napitaka...nista...nesto na H...konobar umalo da ne trazi mellon osobnu...uvjeravamo ga da je punoljetna...ima onaj isti gestapovski pogled moje sestre ....al svejedno mellon dobiva svoje pice..dolaze mach i sholky the elf...aragorn izlijece iz stolca ko da ga je netko iz pracke ispalio...kaze mora na bus...i nestaje u vidu magle...moj bokken ko stafeta mladosti prelazi iz ruke u ruku mellon, machu i sholkiju...mach ispod stola vadi nista drugo doli HOLLY WATER ...razgovor sve cesce skrece na temu Balrog i mini suknjica...mellon ne vjeruje nasim ocima a bome nit svojim usima...pa kako je dosao do tolkiensa...ma jel stvarno u minici...pa di se presvuko...pa stalno neka silna i pusta pitanja od kojih mi se osusilo grlo...machu deder ti natoci da feanorka ne usahne od tih pitanja... sholky se priljepio za moj bokken, nemres ga skinut s njega...nagovaram ga da pusti moj pa da dodje na trening i da ce onda i on dobit jedan takav... hm nije bas bio za tu ideju..al mozda do subote ipak se predomisli...mellon jos uvijek muci balrog...tako bi ga htjela upoznat...i vardu...al nazalost 2 sata ju dijele od saznanja tko se krije iza plamenoga tijela...ma pljunuti Sean Bean samo bez brade ...doslo i vrijeme rastanka...odlazimo iz T-ja puzevim korakom prema trgu u pratnji dvije markatne pojave macha i sholkyja...bokken ja nosim... NAPOKON...dolazi 12-tica...mellon i ja ulazimo u nju...decki odlaze pjeske...ogovaramo balroga cijelim putem do Dubrava cityja...izlazimo na terminalu...pa jos malo cvrkucemo i razglabamo o svemu i svacemu...naravno rijec balrog stalno je na usnama ...a onda najednom mellon zakljuci da je Balrog podsjeca na Gopca... ...pa otkud Gobac..pa eto po ludosti...mora da je zbog minice... izgleda da je Gobac jedini covjek koji bi mogao tak nesto napraviti bez srama ... ...ali nije Gobac ni do koljena nasem vrlom Balrogu-Boromiru... tuce ga Balrog u svakom pogledu...i tako nakon skoro jos 20 minuta cakulanja na terminalu u Dubrava cityju...razdvojise nam se putovi...mellon ode pjeske a na 11-ticu punu pijane djecurlije...da mi se dokopat busa...i tu je prici kraj |
 |
|