|
|
| Tuile Thenais |
| Posted: Dec 15 2004, 10:29 PM 170301 |

|
|

samo stoj uspravno i govori istinu

Group: Members
Member No.: 197

|
REPORT UZIVOOOOO!!!!
Ovo je uzivo javljanje s councila rijecke podruznice! Muska polovica je zakazala ovaj put, tako da je tu samo pola podruznice, ali svejedno se zabavljamo, uz razne slikice, knjige, macheve, astronomiju, zvjezdice, i naravno - LEMBAS. Ako Valu nesto nije jasno, detaljnije informacije slijede na pm.
pozdrav svima!!! |
 |
| Feanor Curufinwe |
| Posted: Dec 15 2004, 11:17 PM 170406 |

|
|

Noldo is Black!

Member No.: 230

|
Nedjelja 12.12.2004 mach me nagovorio da moram napisati report, a ja to objeručke prihvatio
ja i mach smo se dogovorili u 15h na trgu kod konja, ja sam malo kasnio i on je kasnio.. kasnije smo zajedno čekali sholkya koji je mislio da se trebamo naći ispod sata na trgu .. krenuli smo prema Tolkiensu i sad konačno znam gdje se to nalazi, sjedamo za stol i naručujemo piće, izgleda da je mach tamo standardni jer konobar je znao što će piti pričali smo i brbljali i onda smo krenuli dalje, odveli su me u Lothlorien tj. na mjesto prvog coucila kasnije smo otišli u broadway da vidimo jel ima kakvih dobrih filmova i tražili Vedrana , zaključili smo da nema i zaputili se prema Cinestaru, tamo smo kupili karte za Izbavitelje i otišli u Importane na cugu, kad smo popili otišli smo u Konzum kupiti nešto za grickat tj. sjemenke, mach je rekao da će on sve platit, pa smo se ja i sholky povukli, bila je gužva i taman kad je mach došao na red ispostavilo se da nije izmjerio sjemenke , ljudi iza njega su počeli psovati i blagajnica je morala ponovo izmjeriti sjemenke .. ponovo smo se vratili u Cinestar i dok smo čekali pokušavali smo razrađivati planove za maraton ali uvijek smo došli u slijepu ulicu film je bio dobar i smiješan, kad je završio polako smo se oprostili od sholkya, a mene je mach dopratio da trga sve u svemu bilo je super i ovim putem još jednom želim zahvaliti machu i sholkyu na svemu a vas ostale očekujem idući put kad dođem i nema izvlačenja |
 |
| Ellin |
| Posted: Dec 21 2004, 11:45 PM 176929 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
Utorak, 21.12.2004.
Report nakon jos jednog councila Rijecke podruznice.
Prisutni su bili Elros, Tuile i Ellin, a Eomer na zalost nije mogao doci. Council je odrzan kod Ellin doma, jer iako je ona proslog cetvrtka vec pogledala ROTK EE (pise u doticnom topicu), danas je bilo coporativno gledanje filma za podruznicu. Buduci da bas i nije bilo zgodno izbaciti Ellinine starce i baku i prisvojiti veliki TV u dnevnom boravku, gledanje filma je odrzano u njezinoj radnoj sobi na kompu, ali svijetla tocka toga je njezin 21 INCNI monitor , pa je slika bila sasvim zadovoljavajuca (btw televizor u njenoj sobi je manji od doticnog monitora).
Sto reci o filmu? Pa, malo o tome je vec receno maloprije u ROTK EE. Bili smo totalno napeti, napaljeni, zivcani, sjedili na rubu stolice, nervozno se naginjali prema monitoru kao da mozemo uskociti u film i pomoci nasim junacima, povremeno se smijali i veselili, povremeno se nije mogla cuti ni muha dok je nas stezalo u grlu... 
Sad su oni otisli a ja sam jos pod dojmom... Glavni zakljucak councila je bio: obozavamo film... prekratak je... i jedva cekamo pogledati ga opet!!! (naravno - zajedno)
EDIT: Kako sam mogla zaboraviti spomenuti da smo uz film, kao i na svakom postenom councilu, smazali kolicinu lembasa?!?!?
Edited by Ellin - Dec 22 2004, 01:25 AM |
 |
| Valarauco ramainen |
Posted: Dec 28 2004, 11:21 PM 181046 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
| QUOTE (La Luna @ Dec 28 2004, 09:48 AM) | Council u Splitu Prisustvovali su:Earendil,Elwing,Elf,Legolas,Ja i još neki domoroci koji nisu sa našeg boarda! Tema događaja:LOTR maraton (sva tri filma produzena verzija) Mjesto radnje:Split,House of Earendil Vrijeme radnje: 11:00 - 0:?? Kratak sadrzaj: Oko 10:30 došla sam na mjesto sastanka-Pazar(oli ti ga pjaca za vas purgere),pekara Babić.Tamo je već bila Elwing,za otprilike 5 min došao i Earendil.Nas troje smo otišli pogledat valove na rivi(narode, pljuskalo je do pola rive!),pa opet kraj pekare Babić.Tamo nas već čekaju Balrog,Legolas i NAŠ Sholky(naglašavam NAŠ,nećete nam ga uzet)!!! Elf je po običaju kasnio,mi izrigali dušu čekajući ga.Konačno nakon nekog vremena odlučio se pojaviti.Tako smo svi zajedno krenuli kod Earendil. E,nismo odmah gledali film!Dok smo se mi "zguzlali" po kući i skuhali kavu, stavili DVD u DVD(player),pojeli puuuno keksa i čokolade prošlo je dobrih 20 min. Konačno film počne,onda ja sve use*em i prolijem kavu po sebi,fotelji,parketu i tapetu.Srećom nisu ostale neke fleke.... 1.Film je bio dobar,samo je publika bila preko nemirna. Konflikt 1:Elf and Balrog Konflikt 2:Elf and Balrog Konflikt 3:Ja,Elf,Sholky(malo se porjeckali)ali uglavnom Elf i Balrog. Konflikt 4:Sholky i ostali.
Što je pijana Luna htjela reći? E,u ovim fightovima između Elfa i Balroga uglavnom se radilo o Balrogovoj smrti koju mu je Elf nabijao na nos tijekom cijelog prvog filma,ali se u biti desila u drugom filmu!Kada mu je Balrog zaprijetio cipelom u glavu,Elf ga je počeo ismijavati(Splitskim riječnikom zaje*avati jer u nas nema tako književnih izraza)i pjevati ono:Letila je zrakom pegla...Glavna pouka pjesme jest:Zube sam po podu kupila kad me pegla lupila...A ja mislim da Elf nije baš priželjkivao Balrogovu šuzu(cipelu za neznalice)u svojim zubovima jer ipak je to komad cipele:Ogromna gojzerica,broj 48!(kad te to strefi!) I tako se riječkali Balrog i Elf,a onda dođe Sholky i sve nas naljuti. Kad je Boromir na kraju umro on se počeo cerit.Mi ostali gledamo ga i nije nam jasno... Sholky se ceri ko da si mu dao bocu Tequile i 3 kila čokolade...Obuzima ga opće ludilo,počne glumit osakaćenog Boromira...Mi poludili!Konačno cijela situation se smiri.Završio film! Lunini dojmovi:What a F?!Fellowship of the ring mission failed...Ne znam...
Film number 2! Konflikta nema!!! Šta je sad???
Svi se smirili!Mirni ka bube,svima nam se zaspalo! Luna s dojmovi:The two towers mission uspješna!!!Konačno uspjeli pogledati 1 jedini film...
Film number 3!!! Naručili smo 3 veeeeeeelike jumbo pizze jer smo svi bili jaako gladni!!!Stavili treći film u DVD, i nismo ga uspjeli pogledat!!!Kad je došla pizza svi poludjeli!Tada je Balrog morao ići jer nije imao više buseva.S teškim srcima smo ga ispratili,ali nismo se predali melankoliji jer su nas na stolu ipak čekale tri velike pizze.Pardon,dvije!Jedna je bila za Elfa i Sholkya---(podsjećate me na Denethora narode!). Kad smo to pojeli,više nitko nije moga otvorit oči,a kamoli gledat film.Film je ipak bio upaljen, ali ja osobno mislim da ga nitko nije pratio s velikom pozornošću!Oko 22 sata ja i moj Elf smo se zaputili na stanicu,sve ispozdravljali!Morali smo ić,jer mi je danas Elf otišao u drugu državu pa se morao spakirat.Tako je završio još jedan "maraton"(ajmo ga tako nazvat),a drugi bi se po mom mišljenju trebao dogoditi na Sv.Nikada...Jer narode,ja vas sve volim,ali ljeto bih voljela dočekat sa svojom rodbinom! Što je Luna htjela reć?Sami otkrijte!!!
Opći dojmovi:  |
Lunin report koji je stavila u sastanke umjesto u Reporte... |
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Dec 28 2004, 11:27 PM 181052 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Member No.: 8

|
Report s prvog Lotr EE maraton councila, odrzanog u Splitu kod Earendil. Prisutni ( od nasih) Earendil, Elwing, Elf dalmatae, La Luna, Sholky, Legolas Junior i balrog. Par nedefiniranih ljudi koji su ulazili i gledali ne racunamo. Drago mi je da se Splitska podruznica vratila iz mrtvih u punom sjaju, sastavu i sa mogucnoscu razvoja, a nama ostalima nek pomogne tko zna i umije… taman smo mislili da smo ih se rijesili… Ovo je zapravo report za one koji nisu bili jos ni na jednom takvom councilu pa ne znaju sto ce ih docekati. . Posebno za Haldira, Mablunga i Lord_Nazgula koji su trebali biti na ovome i bit ce vjerojatno na sljedecem councilu u Splitu. Mislim da novi jos nisu svjesni u kakvu ludu familiju upadaju… Jer, splitska podruznica se poznaje vec odavno, i to nije kao na Velikim councilima kad se nadje 40 ljudi – tocnije, nema NIKAKVE slicnosti. Na Velikim councilima se svi pravimo pristojni i fini, i susprezemo ispoljavanja svojih ludosti – u malim skupinama bas i ne… Pitajte legolasa…
1. Jeli smo samo slatko dok negdje duboko u noci nije dosla pizza. 2. Fotr smo gledali uz neprestano ludiranje i komentiranje svega, a najvise Boarda, vise od tri sata koja su Legolasu vjerojatno sledila krv u zilama 3. TTT smo gledali vec pomalo otupjeli od Fotra, pa je ispalo bolje jer smo ga uspjeli cak i gledati. Da, i upali su neki nepoznati pa nam je to ogranicilo izrazavanje , inace bi opet bilo svasta 4. Sholky je na sve sto leti u filmovima (moljac i nazguli) njeznim glasom govorio: pticica, i izludjivao nas sve. 5. Legolas je sjedio u fotelji izmedju mene i sholkyja, manje gledao filmove a vise uspanicenim pogledom zvjerao po nama. Ponekad smo primjecivali da dise. 6. Elf i balrog su se bez prestanka prepucavali, premda razdvojeni s Earendil i Elwing…pokazivali su se prsti, radile su se i druge geste, prijetilo se cipelama. 7. Balrog je pusio pa su vrata stalno bila otvorena i oni su se smrzavali. Balrog nije jer je bio umotan u deku. Tek nakon Helm's Deepa je pustio La Luni da se ususka kraj njega ispod deke, a i to samo kratko vrijeme. 8. Onda je njeno mjesto kraj balroga zauzeo elf, ali nije dobio deku. Legolas se pravio da ne razumije o cemu to elf i balrog ozbiljno raspravljaju. Sholky je i dalje govorio pticica i radio jumpije svaki put kad bi ubili Boromira i balroga, znaci u oba filma u prosjeku po tri puta. 9. kava se kuhala u velikom loncu, i bila je unistavana sistematski i bez milosti. 10. Milke su vristeci molile za milost, kao i uvijek.
A najbolje je sto se ceka Legolasov report, a on od te noci nije bio na Boardu...
|
 |
| Legolas Jr. |
| Posted: Dec 28 2004, 11:50 PM 181089 |

|
|

Tolkienov,ne Jacksonov Legolas.

Member No.: 269

|
evo i ja konacno,umirem od smijeha dok citam Valov report
Evo,dosa sam busom iz omisa na dogovoreno mjesto sastanka i stajao pored ostalih otprilike 20-ak sekundi dok sholky nije rekao:Cekamo jos Legolasa i elfa,oni jos nisu dosli.e i tad ja shvatih da stojim pored njih,a onda ono standarno upoznavanje,malo me je Val sokirao jer sam ga drugacije zamisljao,al kasnije sve OK! I onda smo dosli i posjedali na svoja mjesta..... Ee...... Kad je poceo prvi dio,ja sam ocekivao tisinu,mir....i tako te gluposti al nista od toga,pokusavao sam se koncentrirat na film ali cini se da sam bio jedini koji to pokusava itd itd... i tako.....poceo drugi,onda sam i ja konacno primjetio da ispred mene stoji milka i keksi..... neznam zasto val misli da sam otisao sa boarda i ne vracam se sve u svemu OK,mozda sam izgledao onako premiran i sutljiv al kad gledam LOTR obicno sam takav ne vidim nista oko sebe i nikog. vidit cete vi i moju drugu stranu |
 |
| elwing |
| Posted: Dec 29 2004, 12:07 PM 181619 |

|
|

Prodajem ulje...

Member No.: 216

|
E, tako to i bude...bas su vam super reporti...ja sam bio koncentriran, nakon svega mi se zapravo i nije cinilo dugo, naprotiv, jos su mi se dodaci gledali 
Samo da nadodam da je jedan od nedefiniranih bio nas member in the shadow, Tom Bombadil |
 |
| Feanor Curufinwe |
| Posted: Dec 30 2004, 11:02 PM 182665 |

|
|

Noldo is Black!

Member No.: 230

|
OSNIVACKI COUNCIL SLAVONSKE PODRUZNICE 30.12.2004.
na prvom osnivackom councilu prisutni su bili : Meneldil, NIghtElf, Anduril i moja malenkost Feanor Curufinwe.. sve je pocelo na kolodvoru gdje smo se nasli ja i NIght, tamo smo sacekali i Andurila, fino smo se pozdravili, izljubili, izgrlili..  Anduril se dogovorio s Meneldilom da cemo ga cekati u nekom kaficu u centru, pa sam ih tamo odveo.. na putu smo pricali o svacem, ponajvise o buducim sastancima i prosirivanju podruznice, NIght je govorio o nekim plakatima pa putem ovog apeliram na one koji ih imaju nek nam posalju.. smjestili smo se u kafic i cekali Meneldila , na kraju je i on stigao i svaka sumnja je otklonjena decko stvarno ima 14god., nakon upoznavanja jos smo malo brbljali i ja sam ih nazalost morao napustit ostavio sam im svakom po poklon, puno cokolade i jos nesto decki nadam se da cemo se ubrzo opet sastati
Edited by Feanor Curufinwe - Dec 31 2004, 10:59 AM |
 |
| Meneldil |
| Posted: Dec 31 2004, 02:46 AM 183034 |

|
|
Perfection.

Member No.: 261

|
Ja ne znam pisati reportove...
E ovako nekako... Nakon što sam (jedva) stigao do 1. slavonskog councila prvo sam morao malo blejati u sve uokolo dok nisam skužio da nema razloga da NIghtElf bude crn i s dugom bjelom kosom i da nema postova i smajlija postalo je zabavno. Nakon izmjene krajnje zanimljivih darova ( ) ja sam dokazao svoju dob pred troje svjedoka (ne slušajte Andurila mogao bi spomenuti nadasve čudne brojke). Nastavili smo s standardnim razgovorima, RL, LOTR i sl., nažalost Feanor nas je morao brzo napustiti (i pritom je napravio jednu grešku... ). nas troje smo se nastavili zabavljati itd. itd. Otišli smo na bus, ošo NIght, ja ostao zabavljati Andurila itd. itd.  Uglavnom dojmovi s prvog sastanka su odlični i drago mi je što sam upoznao bar neke membere, čini se da ubrzo opet imamo sastanak i jedva čekam...
Edited by Meneldil - Dec 31 2004, 02:47 AM |
 |
| Anduril Ulair |
| Posted: Jan 1 2005, 04:26 PM 183605 |

|
|

Le Chef

Member No.: 110

|
REPORT SA OSNIVANJA SLAVONSKE PODRUZNICE
sve je pocelo tako da je Meneldil poslao meni poruku i pitao za council. zatim sam ja, ne budi lijen, slao svim Slavoncima poruke, dogovarao koji dan su svi slobodni, raspitivao se za autobusne linije i ostalo. (uzasno je tesko nesto sam organizirati)
konacno je dogovoreno da ce Dan D biti cetvrtak 30.12. gospodnje godine 2004. kod kuce sam se najeo puretine i krenio put kolodvora. usao sam u autobus koji vozi jos od 18 stoljeca. za 45 minuta sam stigao u Vk i tamo su me docekali Feanor i Nightelf, koji su dosli malo prije mene. polako smo se zaputili prema centru i sjeli u kavanu art kod muzeja. poslao sam poruku Meneldilu gdje smo i nakon 45 minuta stize i on. ja sam izasao pred njega i predstavio mu se. morao je pogadjati tko je tko i normalno je da je krivo rekao. s pocetka je Meneldil bio sutljiv i povucen, ali na kraju se opustio (sta ce tek biti kada dodje na council) u pola 4 Feanor je otisao po oca na posao i vratio se nakon sat vremena da bi nas obavijestio da mora ici kuci. do 6 i 15 smo sjedili u kaficu i onda smo polako krenuli prema autobusnom kolodvoru. meni je bus isao u 18 i 25, 20 i 15, a Nightu u 19 i 10. kad smo stigli na kolodvor saznao sam da panturistov bus krece u 18 i 50, ali dok sam pricao sa Nightom i Meneldilom bus je necujno pobjegao tako da sam cekao onaj u 8. u tih sat vremena sam dobro popricao sa Meneldilom i by the way on nema 14 godina. rodjen je 1954 godine. u 8 i 5 sam se oprostio sa Meneldilom i otisao na kolodvor. najvjerojatnije ce sljedeci council biti sljedecu subotu, ali za to cemo se jos dogovoriti.
i da ne zaboravim, kakav bi to council bio da nije bilo:
SLJIVOVICE
jeste li pomislili da cu napisati "cokolade" |
 |
| Earendil |
| Posted: Jan 3 2005, 10:20 AM 185094 |

|
|

Nuin gilliath

Member No.: 154

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Dec 29 2004, 12:26 AM) | Report s prvog Lotr EE maraton councila, odrzanog u Splitu kod Earendil. Prisutni ( od nasih) Earendil, Elwing, Elf dalmatae, La Luna, Sholky, Legolas Junior i balrog. Par nedefiniranih ljudi koji su ulazili i gledali ne racunamo. Drago mi je da se Splitska podruznica vratila iz mrtvih u punom sjaju, sastavu i sa mogucnoscu razvoja, a nama ostalima nek pomogne tko zna i umije… taman smo mislili da smo ih se rijesili… Ovo je zapravo report za one koji nisu bili jos ni na jednom takvom councilu pa ne znaju sto ce ih docekati. . Posebno za Haldira, Mablunga i Lord_Nazgula koji su trebali biti na ovome i bit ce vjerojatno na sljedecem councilu u Splitu. Mislim da novi jos nisu svjesni u kakvu ludu familiju upadaju… Jer, splitska podruznica se poznaje vec odavno, i to nije kao na Velikim councilima kad se nadje 40 ljudi – tocnije, nema NIKAKVE slicnosti. Na Velikim councilima se svi pravimo pristojni i fini, i susprezemo ispoljavanja svojih ludosti – u malim skupinama bas i ne… Pitajte legolasa…
1. Jeli smo samo slatko dok negdje duboko u noci nije dosla pizza. 2. Fotr smo gledali uz neprestano ludiranje i komentiranje svega, a najvise Boarda, vise od tri sata koja su Legolasu vjerojatno sledila krv u zilama 3. TTT smo gledali vec pomalo otupjeli od Fotra, pa je ispalo bolje jer smo ga uspjeli cak i gledati. Da, i upali su neki nepoznati pa nam je to ogranicilo izrazavanje , inace bi opet bilo svasta 4. Sholky je na sve sto leti u filmovima (moljac i nazguli) njeznim glasom govorio: pticica, i izludjivao nas sve. 5. Legolas je sjedio u fotelji izmedju mene i sholkyja, manje gledao filmove a vise uspanicenim pogledom zvjerao po nama. Ponekad smo primjecivali da dise. 6. Elf i balrog su se bez prestanka prepucavali, premda razdvojeni s Earendil i Elwing…pokazivali su se prsti, radile su se i druge geste, prijetilo se cipelama. 7. Balrog je pusio pa su vrata stalno bila otvorena i oni su se smrzavali. Balrog nije jer je bio umotan u deku. Tek nakon Helm's Deepa je pustio La Luni da se ususka kraj njega ispod deke, a i to samo kratko vrijeme. 8. Onda je njeno mjesto kraj balroga zauzeo elf, ali nije dobio deku. Legolas se pravio da ne razumije o cemu to elf i balrog ozbiljno raspravljaju. Sholky je i dalje govorio pticica i radio jumpije svaki put kad bi ubili Boromira i balroga, znaci u oba filma u prosjeku po tri puta. 9. kava se kuhala u velikom loncu, i bila je unistavana sistematski i bez milosti. 10. Milke su vristeci molile za milost, kao i uvijek.
A najbolje je sto se ceka Legolasov report, a on od te noci nije bio na Boardu...
 |
Bilo je jako, jako, ali jako dobro
Ja ne mogah do danas do interneta, na bijah u Splitu.
Ali Rotk, je nevjerojatan. Film je toliko konzistentan, toliko je dobio tok i smisao. Bas sam u kinu prilikom gledanja originala osjetila gdje su djelovi isjeceni. Ovako je puniji i visesmislen.
Sve u svemu, gledati tri produzene verzije zajedno otkriva remek djelo prve klase i rijeci su suvisne za jedan takav rad, kako knjizevni, tako i kinematografski.
Drustvo je bilo i vise nego dobro
Posebno sam se razveselila Balrogu nasem, koji je odlucio, usprkos svim poteskocama na putu u svijetlo, doci u nas skromni grad.
Tako upoznah i Legolasa i dobih kritiku od Balroga da vise moram na boardu bit , jerbo me se novi ni ne spominju ...
I eto me, nako nekog vremena poduzih ali opravdanih izbivanja, nazad
Sve u svemu, bilo je prekrasno, i ja sam za jos koji maraton, bilo kad, samo se trebamo organizirati
Namaarie svima |
 |
| antocjo |
| Posted: Jan 3 2005, 01:43 PM 185155 |

|
|

By the blood of the Lamb is my life kept safe

Member No.: 5

|
U petak popodne krenilo nas desetero iz zaje put Tuka u Gorskom Kotaru. Medju ostalima Gomil, Danci i ja
DAY 1: Smjestili se u veliku kucu preko puta Planinarskog doma, i htjeli naloziti vatru pa ja skoknuo do doma zicati sjekiru da nasjecemo drva. Udjem i dom i reda radi kazem 'Dobra vecer' i trazim odmah Acu da mi da sjekiru. Kad me neko zove i okrenem se.. a ono luthien Od svih mjesta mi se nadjemo u planinarskom domu u nekoj zabiti To je samo prethodilo nizu cudnih susreta i situacija. Dobijem sjekiru i povedem Luce do nase kuce da se pozdravi i sa Gomilom, a on bas malo prilegao Ja ga budim i kazem da sidje doli jer MORA
Njegova je reakcija isto bila i jos mu nije bilo jasno spava li jos ili sto je ovo ... Inace, Luce se sa frendicom Bozenom zaputila do Ratkova sklonista gdje planiraju prespavati a sutradan obici Samarske i Bijele stijene i u nedilju nazad. Dosle su vlakom do Delnica i stopale do Mrkoplja i Tuka. A u dom samo nakratko svratile nesto popit prije puta, a put bi m trajao bar 3h po noci i snijegu kojega je jos bilo dosta staroga. Onda smo im mi predlozili da ih odbacimo autom do kud se moze autom. Tako je i bilo, ostavili smo ih na krizanju od kud su imale 40 minuta do Ratkova sklonista. Ali prije toga smo se zaustavili na Matic poljani di sam na stativ instalirao dalekozor i bacili smo pogled na zanimljivije objekte, ali o tome u Astrobnnomskom kutku malo kasnije.
Gomil i ja se vratili... FFWD vecera, FFWD igrice FFWD Nova Godina FFWD
DAY 2: jutro FFWD Nas deset odlucili malo protegnuti noge i otici autima do onoga krizanja pa do Ratkova sklonista. Tko zna mozda i njih dvi tamo sretnemo. I nakon oko pola sata stizemo tamo. Luce cim nas cuje otvara prozor i opet zacudjeno pozdravlja jer su njih dvi stigle tamo prije desetak minuta. "Desetak minuta? Pa di su prespavbale?" pitah se ja. Sinoc dok su isle na putu su naisle na tragove medvjeda i odlucile se vratiti do jedne lovacke kuce i tamo spavale vani u satoru Budile se svakih 45 minuta ali nekako su docekale zoru i zaputile se napokon do sklonista. Nalozili smo im vatru i ubrzo vec krenili natrag a njih dvije ostavili... FFWD
DAY 3: Spremamo se lagano popodne u Rijeku (na kratko tako da nismo se ni javljali RI podruznici) i dok se sprema rucak odlucimo Gomil i ja otici autom prema Ratkovu sklonistu da pokupimo njih dvije iako to one jos ne znaju a niti mi ne znamo jesu one jos tamo ili su vec otisle, ali svejedno, idemo ih pokupiti da ne idu tri ure pjeske. I nakon 15-ak minuta voznje naletimo na njih Njima nista jasno: "Pa kud ce te vi?". "Mi dosli po vas dvi..." I tako ih skupimo i taman stignemo na rucak A prije rucka su nam Danci i njegova buduca BP za uspomnu pripremili markere za knjigu sa jednim stihom iz Biblije. I svak je izlacio svoj, tako je Luce izvukla: "Jahve ce se boriti za vas. Budite mirni!" (Izlazak 14:14) Ali ga je umjesto boriti (kaze podsvjesno) krivo procitala na glas: brinuti
Poslije rucka smo krenili prema Rijeci a njih dvi odbacili usput do Delnica od kud su imale vlak za Zg.
I tako je zavrsio taj cudnovat vikend u Gorskom Kotaru Ovdje je bilo opisano samo ovo sa Luce i Bozenom ali bilo je jos toga puno lipoga i mogao bi reci da mi je ovo bio najljepsi docek Nove godine |
 |
| Ellin |
| Posted: Jan 5 2005, 11:36 PM 187046 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
Gotov medeni mjesec i njegov zadnji dan...  Mene je zapalo da pisem report... Kavicu smo popili u omiljenom okupljalistu Rijecke podruznice, tj. u Pizzeriji Svid. E sad, elfica uskoro ogladnila, doslo je vrijeme za marendu, a posto smo bili na pravom mjestu - u pizzeriji, ja sam si narucila pizzu. Val tvrdio da nije gladan i poprijeko gledao kako tamanim pizzu. Vec znam, razmisljao je kako ce moj apetit utjecati na budzet Gondora.  Bio je lijepi dan pa smo isli na Zurkovo setati uz more (5 km na jugoistok od Rijeke). Elfica je bila malo nespretna pokusavajuci se igrati i bacati kamencice uz more... pa se malo smocila i pospricala... Ali, dobro, moglo je biti i gore. Bar nije pala u more. (P.s. More je hladno, trebala bi mi dobra motivacija u eurima tj. mithrilu da udjem). Potom je uslijedilo razgledavanje srednjevjekovne tvrdjave na Trsatu (jedan kvart u Rijeci), gdje nam se pridruzila i Tuile. Mozda Rijeka nije Minas Tirith, ali ipak ima svoju tvrdjavu! Prilikom razgledavanja tvrdjave Boromir je nakratko bio potisnut a pojavio se Balrog. Naime, uporno je trazio ulaz u katakombe ispod tvrdave, i razocarao se kad je shvatio da su ulazi zakljucani! E pa, kad se vec nije moglo u katakombe, moglo se bar na cugu, pa smo se smjestili na obliznju terasu i onda  Tuile nas je napustila nakon sto je dobila izvjesne isprintane papire o kojima jedva cekam cuti komentar... :smajli-koji-grize-nokte: Ostatak dana prohujao je i prebrzo... Ako vam Val kaze da ga izgladnjujem i da mu nisam nista dala jesti, ne vjerujte mu!!! Nije istina! Klopa je bila ispred njega, mogao je uzeti koliko god hoce! I onda je dosao i tuzni trenutak tj. kraj medenog mjeseca... 
Toliko iz Harada... 
P.S. Ljubavi, kad razmisljam sta je danas bilo najbolje... ipak oni trenuci na plazi, kad smo bili sami... |
 |
| Jim Morrison |
| Posted: Jan 9 2005, 09:41 PM 190272 |

|
|
>_> <_> >_< <_<

Member No.: 245

|
REPORT
Doso je i moj prvi council Uglavnom krenuo sam od doma oko 4,kupio milku i krenuo na stanicu. Buduci da sam zbunjen kolko jesam uso sam u prvi tramvaj koji je naiso i zavrsio na kvatricu Pa sam se malo vraco,pa trco 4-5 stanica. Onda je naletila dvanajstica u kojoj sam naletio na Anyu i Elly(thank god,solo bi se garant izgubio ) Bijela milka s kokosom je nestala par metara ispred Tolkiensa U tolkiens smo stigli u 5:02 i zatekli Balroga i Stevea Zatim su dolazili ostali,pa se odlazilo,na kraju smo ostali Anya,Galad,Galanen,Anduril i ja Nakon 5-10 minuta smo i mi osli,Anduril,Galanen i Galad su osli na buseve a ja i Anya nazad na ravnice Val jel ovako dobro? |
 |
| Ravion |
| Posted: Jan 9 2005, 10:23 PM 190344 |

|
|

All what I longed for is now lost...

Member No.: 143

|
Krece d opsezni report o danas ujutro...
SLJEME part I Sazetak i pocetak puta do vrha
Po racunu Gondora, 9.1. godine Eruove 2005. Petoga Doba, po Shireu 19. Pobadnjak, po racunu Elronda poluvilenjaka 21. Hrive
I tako u slavi i moci otpočnu 3. ili 4. sljemenski council, ovoga puta uze Elennine obitelji, uz parazitsko (ili poluparazitsko, točnije) prisutstvo jednog od kumova, poznatijeg kao Aragornovo pomagalo. Nakon dugog i uspjesnog uspona bespucima i nepreglednim prostranstvima Caradhrasa, nasa skupina vrlih i hrabrih boraca za pravdu, slobodu i sve ostalo cega se možete sjetiti, a protiv hladnih i neizdrzivih nevremenskih uvjeta, gdje se temperatura spustala sve do nezamislivih +5°C, courtesy by (necemo imenovati *ekhmsarumanekhm*), a uz glazbenu potporu 'sto se tice hobita', nasi jun(a)ci nastsvise pohod ka snijeznim krajevima Caradhrasa, gdje se uvjerise u velicanstvenost novostvorenog bojnog polja na samome vrhu, sto svojom bjelinom prelazi granice ljepote okolnih krajeva, te istice moc prostora na kojem se nalazi i koji su nasi vrli vitezovi pohodili puni strasti, neutjesni zbog gubitka voljenog Macha, koji je 5-6 puta pao u boju sto ga neumorno vodise, suprotstavljen strmim padinama neumoljive nam planine, gordo pokusavajuci upoznati se s podlogom majcice nam Arde i po sedmi puta, no to mu ne uspjese, nego stigosmo u civilizaciju, kako ljudi nazivaju tu tvorevinu nastalu podno astih (<-- rekao sam da cu to stavit! Ha!) krajobraza, sto je pruzala gora.
No, bilo bi prilicito, pace, potrebito da nastavim pricu od samoga pocetka, do bitnih nam dogadaja, sto zbise se na putu ka Slavi (ne nekoj zeni, nego Glory...) Sat i pol vremena potrosise u krvi i znoju na uspon mocni od tunela strasna do vrha svijetla. Na putu tome cekase nedace ih svakojake, o kojima cuti cete u novoj epizodi... Zone Prije Sumrakaaaa... |
 |
|