Welcome Guest ( Log In | Register ) Search | Member List | Help

Eä - hrvatski Tolkien portal
Soulsaver
Pages: (69) < ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... > ( Go to first unread post )
REPORTS OLITI IZVJESCA, remek djela nasih povjesnicara councila
« Next Oldest | Next Newest » Track this topic | Email this topic | Print this topic
Wolverine
Posted: May 6 2005, 03:13 PM 283734

Big bad bearded fairy...

Group: Members
Member No.: 315

mamice vam, sad ste me natjerali da i ja napisem kratak osvrt na dogadjanja tok kobnog četvrtka u zagrebackoj pivnici...Medvedgradu! scared.gif

Znaci, sjeo sam na bus u 17:05. Padala je kisa. Noc je bila...mracna. Mracna i kisovita....O.K. - fast forward....Anyway dosao sam u pivnicu oko 15 do 6 i odlucio pricekat ekipu sa frendom i nekom curom na koje sam naisao na putu. Uskoro je dosao Hamm i uopce nije debel. Malo zarastao, ali debel... no.gif . Nego, dodje on i upita me : "Ti si sa SoulSavera?", a ja mu odgovaram :"Ne! Iz Samobora!" rofl.gif
I tako on sjedne, dobismo pive i kucnemo se kad odjednom Ravion dotrci do naseg stola blink.gif Taj covjek stalno trenira... Dosao je i Jizzus Saves, no on je pio Colu pod isprikom da vozi...( blahblah.gif ). Dosle su i Wrabac i Morwen, a u medjuvremenu su do nas sjeli neki frajer i zenska koji su uredno klopali Milku...uglavnom, trebalo nam je nekih 15-ak minuta da skuzimo da su to Hinga i Fedaykin(btw, Fedaykinu svijetle oci!)! luuuud.gif Uglavnom, nakon upoznavanja, svi smo se kucnuli jedno tri put za redom i fino drapali po piv i milkama(svaka cast svima...pogotovo Hing...jao kako drapa po piv!). wub.gif Pricali smo o svemu i svacemu a Fedaykin i Rav su odlucili okusati spretnost u "KLOŠARCI"... biggrin.gif To je košarka sa omotom od milke kao loptom i kriglama kao košem...
A onda brukanje...Morwen me "oprala" u znanju Panterine glazbe... shocking2.gif ..pih. Uslijedilo je eksanje piv sa Ravionom sto je rezultiralo razlijevanjem nesto piv (hej pa nemam usta ko Mick Jagger tongue.gif )...ma nema veze...ionak se zadrzalo u bradi - za kasnije!... rofl.gif
I tako je uslijedio rastanak, no prezivjeli smo i to, znajuci da nas cekaju buduci susreti! jumpy.gif

Ja sam Wolverine...pozdrav do slijedecih....Priča...iz...Pivnice! scared.gif

Edited by Wolverine - May 6 2005, 04:19 PM

mellon
Posted: May 8 2005, 10:32 AM 285194

Lady of Rohan

Member No.: 212

S obzirom na to da dragi clanovi moje podruznice jos spavaju ili nisu
u mogucnosti da dodju na net, onda ce mellon prva pisati report.
1.veliki zadarski council

I tako je to bilo. Dogovaranje u hipu, trebali smo se svi naci na trgu u 4.20.
Naravno, ja sam odabrala tu kretensku uru, i za neko cudo svi smo kasnili
a inace nitko od nas ne kasni.
Prvo smo se nasli antocjo i ja i uputili prema trgu kad su stigli Ar i Vilin.
Zatim smo pricekali fearie koja je doleprsala i opet (!) imala neki
odjevni predmet kao i ja. ( na proslom councilu smo se slucajno
identicno obukle).Naime, obje smo obukle rimljanke..ovo me vec brine
blink.gif unsure.gif
Nakon upoznavanja ekipe s antocjom, uputili smo se prema Maya pubu,
sluzbenom mjestu za councile..Sjeli za terasu i nemilo se smijali..
(neka drugi pisu o cemu smo pricali, ja samo kronoloski izvodim tijek radnje
biggrin.gif )
Vrijeme je brzo letjelo, teme su bile brojne. Zatim smo otisli do morskih
orgulja i divili se moru koje je progovorilo, suncu koje nas je milovalo
i valovima koji su nas prskali. U takvoj jednoj idili covjek ne moze
ne bti spokojan. Tada su me svi pilali oko obecanog kupa u Donat
slasticarnici (a jadna mellon jos placu ceka ph34r.gif ph34r.gif ) pa smo
otisli tamo. I naravno fino se napapali.. tongue.gif biggrin.gif
Vrijeme je jako brzo letjelo..i tada smo ja i faerie shvatile da cak imamo
i jednak sadrzaj torbica, da obje grizemo nokte...da ovo da ono... blink.gif
(jeli ona moja druga licnost ili ja njezina I cannot tell).
Kasnije smo opet isli setati (faerie je propustila svoj sastanak u zajednici lukavi.gif , a nije joj lako rastati se od nas) uz obalu..Ar je
s takvom nekom blazenoscu gledala antocja da je to bilo
i vise nego komicno..
a ja i fearie smo isle pishkiti jer nam je bilo zbilja hitno..
i onda...dosli smo do mjesta gdje je antocjo ostavio auto..i usljedilo
je rastajanje koje je trajalo 45 minuta..tada je bilo 21.45 dragi moji..
tako nam je brzo vrijeme bjezalo..rastanci su uvijek tuzni...i jesu ..
i mellon je plakala..i Ar isto...a Vilin se kasnije ukomirao..
Antocjo je prebacio fearie kuci jer se boji sama ici kroz Mikwood.
Ar i ja smo bile neutjesne...
i ne znam kako da napisem ista komicno...
Mogu samo reci da smo svi iskocili iz vremena i prostora u neke nove
dimenzije..zelim jos puno ovakvih councila...

user posted image

AR-TAURWEN
Posted: May 9 2005, 12:04 PM 286757

I'm back!

Member No.: 268

u željnom iščekivanju Antocjevog reporta, bio bi red da i ja nešto napišem o našem prvom susretu sa cijelo podružnicom i milim nam gostom!
Dakle, veliki događaj je bio zakazan za 4.20 popodne na Narodno trgu u Zadru. Nakon mnogo mozganja i nagađanja kakav bi Antocjo mogao biti, ja i Vilin smo se zaputili na taj sudbonosni susret tongue.gif I tako šetamo nas dvoje prema trgu, puni nekog čudnog osjećaja...................i tada ga ugledamo...................Antocjo...
Prvotni pozitivan šok prekinulo je upoznavanje. I tako, prvih par minuta nisam se usudila ništa reći, jer nisam znala što reći. I gledam ja tako tog visokog mladića i prevrćem u glavi njegov avatar, pokoji post koji mi je ostao u sjećanjui vrijeme polako ide dok čekamo Faerie. i, eno je stiže ona hitrim korakom u lepršavoj suknji, sa šalom oko vrata i upoznaje se s Antocjom.
I tako smo odlučili otići na pravo mjesto councila - Maya pub. (p.s. Samo smo Vilin i ja ponijeli Milku). i tako, sjeli mi u Maya Pub, naručili i započela priča! hej, ljudi moji, pa mi nismo doslovno prestajali pričati, sad jedno, pa durgo, pa mu ovaj prvi upadne u riječ blahblah.gif pa onda ovome upadne treći blahblah.gif hej, ludnica!
Teme su bila raznolike; od boarda, preko Gospodara, do pojedinačnih osobnih dojmova o Boardu uopće, pa onda dojmovi o jedni drugima, i tak se oduljilo.
Nakon toga otišli smo do morskih orgulja na zadarskoj rivi jumpy.gif koja stvar! Sunce sija, a naša mala podružnica (naš ja Antocjo, samo da se zna, službeno e postao počasnim članom naše podružnice neener.gif eto vam na)blebeće li blebeće. Opet jedne te iste teme, i tako pričom otišli u Donata na super sladoled, tamo opet pričali. Onda Faerie odlučila zbog nas ostati i propustiti svoj jedan sastanak (BTW, otkad smo upoznali melon, ja i Vilin smo svaki vikend dok smo u nje gledali produžene verzije, propuštali svoje treninge, tako smo učinili i ovo popodne), i tako nam je bilo super!
Pričom dalje, blahblah.gif krenuli smo šetnjom do plaže Kolovare, gdje sam ja, ispala malo naivno dijete koje svojim velikim očima opčinjeno gleda Antocja i prozbori rečenicu svojim dječjim, plahim glasom :"I onda, ti si Antocjo?" na što je cijela ekipa samo legla po podu od smijeha! rotfl.gif rotfl.gif .
I malo po malo, približio se i čas kad smo se svi, nakon pet sati, našli kod Antocjevog auta. Tada smo zaključili da Antocjo ima iste oči kao i njegov avatar.ali stvarno, koja sličnost! slijedio je rastanak.To je bilo bolno crryyy.gif .Prazne priča samo da se nešto priča, a svi samo pogledim govorimo NE IDI!OSTANI S NAMA! baš bed.... I nekako smo se trgnuli i odlučili pozdraviti s našim Kapetanom. ja naravno, zadnja jer se nisam htjela pozdraviti, jer to stvarno znači da ide. Na rastanku, nisam mogla odoljeti, poklonila sam mu list bršljana, koji mi je prethodno ubrao Vilin. Morala sam to učiniti. Onda smo se sa suzama u očima mellon, vilin i ja uputili polako svojim kućama, a kraj nas je samo projurio Kapetan sa Faerie u autu i svirnuo. a meni u glavi samo onaj njegov smajli s rogom!opet crryyy.gif .
I eto, bilo je jako lijepo, tužno i veselo. bilo je super i nadam se da će se uskoro ponoviti. hug.gif

Vilin-kamen
Posted: May 9 2005, 12:21 PM 286770

.

Member No.: 270

Ovo me podsijeća na Krik i bijes od Faulknera kad ima 4 pripovjedača... roflmao.gif rotfl.gif

Uglavnom, naš,pazite, NAŠ Antocjo je došao krilima u Bijeli kraljevski grad-kako je i sam potvrdio (eto vam svima neener.gif ).
Teško je nakon velikih emocija prepričavati događaje, zato to i neću učiniti jer su AR i Mellon to već napravile.
Dojmovi su rasli iz sata u sat i još danas nisam spreman sagledati sve činjenice i vidove stvari.
Bilo je super samo što je kratko trajalo. Ja sam još pod dojmom i kao što je Mellon spomenula, ukomiran sam na različite načine.
Mogu samo reći da je bilo kao Frodi kad je došao u Rivendell i da volim sve vas! wub.gif
Volim i sve vas na boardu i nadam se susretu sa svima vama! hug.gif hug.gif

Faerie
Posted: May 9 2005, 03:06 PM 287082

A Mhor-fhaiche!

Member No.: 364

Ok - now my turn!
(btw - kakav je Antocjo mudrijaš, prvo čeka da se svi izredamo u reportima, da bi on mogao najmanje napisati jer smo mi sve rekli ph34r.gif lukavi.gif cccc....)

dakle ovako:

Faerie je kasnila
jer je njoj kašnjenje u krvi cool.gif
ali umirila se spoznajom da su kasnili i drugi eureka.gif
ali ju je pogodio shock kad je skužila da se Mellon opet slično obukla
zaključak: Mellon i Faerie imaju sličan mentalni sklop...ili vole istu odjeću
Ali prije bi rekla da je stvar mentalnog sklopa... jer Mellon i Faerie također imaju isti sadržaj torbice (discman, češalj, šminku...)...a i imaju tendenciju ka degustiranju noktiju..i idu u istu školu (tj. Mellon ide a Faerie je išla wink.gif - a gle koincidencije - i naš kapetan je svojevremeno pohađao istu ustanovu!! )

Maya pub - stol na terasi...elfica u društvu dva kršna humana i dvije plemenite djeve istog roda. I samo je elfica pila pivo blink.gif što je vrlo intrigantna i kuriozitetna činjenica puzzled.gif

Morske orgulje - smještene na samom ulasku u Gray Havens našeg dičnog bijelog grada Zadar - Tiritha (čiji je logo u pripremi op.a. yes.gif ) bile su poprište našeg sljedećeg susreta
Dok nam je vjetar mrsio kosu, valovi zapljuskivali o drevno kamenje Sivih luka, a milozvučni tonovi orgulja po kojima su vjetar i more skladali simfoniju, nađosmo se u neopisivom trenutku nezamislivog savršenstva, prepunog divljenja ovome remek- djelu prirode, nastalog od ruku samoga Svevišnjega.

Donat - ali ne crkva, već slastičarnica, bio je naš sljedeći rendez-vous point, gdje je Mellon zaista lišo prošla (Antocjo joj je oprostio pusta obećanja o sladolednim kupovima u Donata itd... rolleyes.gif )
blahblah.gif blahblah.gif je još uvijek trajalo do iznemoglosti, a ja sam na kraju otkazala sve planove za tu večer. Jer se nisam mogla odlipiti od fellowshipa do zadnjeg trenutka )

Pošto je mene bilo strah sama kroz šumu (Fangorn, Mirkwood - you name it), kapetan me u svom četveropregu, poput pravog gentlemana, odvezao kući, dok su Ar, Mellon i Vilin laganim korakom krenuli ka svojim rezidencijama...

Rastanci...ah ti rastanci... cry.gif

Posljednji zaključak - council za pamćenje! wub.gif

antocjo
  Posted: May 10 2005, 08:43 AM 287612

By the blood of the Lamb is my life kept safe

Group: Admin
Member No.: 5

There and back again

-- a captain's log by antocjo --

Ch.1: Concerning ZD podruznica

Zadarska podruznica, iako u ocima neupucenih mozda najmladja i malobrojna, ima svoje neskrivene kvalitete kojima se ipak nije uputno sada hvaliti blush.gif Zadar - The White City, srediste je podruznice, kraljevski grad u kome stoluje Vilin-Kamen sa svojom Ar-Taurwen. Vilin je doplovio sa juga, zavolio grad vidjevsi njegovu ljepotu i starinu pa rece sam sebi: "Et Earello Endorenna utulien. Sinome maruvan ar Hildinyar tenn' Ambar-metta" i odlucio se u njemu nastaniti. Cuvsi o ljepoti grada Ar-Taurwen jedva doceka da prodje godina dana da Vilin pripravi sve za njen dolazak u Grad.
Velebne bijele zidine Grada o koje su se razbila mnoga uzbjesnjela neprijateljska valovlja nijemo ali ustajno svjedoce o bogatoj povjesti, junastvu i ponosu puka koji ga je podigao. Grad mudrosti, kulture, ljepote, glazbe i sporta iznjedrio je dvije clanice podruznice. Kao prvu Mellon koja uvelike pridonosi u prve cetiri spomenute vrline grada i prinovu u podruznici - Faerie - prvi non-human. Vila kazu da je, iako bi se nesmotrenom citacu moglo uciniti da se radi o kakvim praznicima ili morskom plovilu a_ne.gif Ipak je vila i lepece krilcima user posted image ... ali ne bas Uvijek... wink.gif Posljednji clan podruznice je nesto van samog grada u ubavom Ithilienu wub.gif ...antocjo ga zovu. Obitavajuci van vreve grada, voli se drzati po strani, ne skrecuci pozornost na sebe, a ipak prica se da on sam ima veliku ulogu u formiranju same podruznice, ali ne samo ove nego i mnogih drugih. Zbog toga uglavnom izbiva iz Ithiliena i obitava na dalekom Sjeveru a mnogi ga i priznaju za Admina.

Ch.2: Flight to the City

Nedavno su Vilin, Ar i mellon uprilicili Council za dobrodoslicu Faerie u podruznicu. No o tome pisu drugi spisi pa necemo o tome sada, do li da je to bila samo prethodnica punobrojnog Councila za dva dana. Antocjo je cuo zov rodna kraja i vise mu se nije mogao oduprijeti. Nastojeci sto prije ugledati Ithilien, Grad i clanove podruznice nije se libio unajmiti jednu pripitomljenu ex-nazgul bestiju ramainen (=with Wings) klap.gif Ionako je bila na popustu. Krenili su po zalasku sunca, bestija ipak nije bila skroz pripitomljena valjda je zato i biio popust dry.gif Tijekom leta ispustala je cudne zvukove i brujanja ali to ga nije omelo da uziva u pogledu na jos crvenkasti zapadni horizont i sitna svjetla dolje koja osvjetljuju puteve putnicima namjernicima koji nisu imali srece cuti za ovaj popust. Iako je spustanje bilo prilicno treskovito kao da je bestija dobila neodoljivi poriv da odglumi cuvenog smajlija jumpy ( jumpy.gif ) ph34r.gif Ipak samo slijetanje je bilo dostojno bestije bivseg velikog Kralja ljudi. Antocjo je stigao u Ithilien kasno u noci. Bestiju je otpustio jer ce nazad na Sjever drugim putem. Mir i spokoj koji su ga docekali obradovali su mu srce... Nebo razasuto zvjezdama podsjetilo ga je na djetinje snove koje je nekoc tu snio... Zaspao je uz otvoren prozor kroz kojeg je dopirao samo smirujuci cvrkut ptica. Sutra je bio velik i dugoocekivani dan.

Ch.3: Many Meetings

Sutradan se palantirao sa mellon da se dogovore za Council, posto je samo nju osobno upoznao kad je bila u posjeti na Sjeveru. U cetiri sata popodne su se dogovorili naci ispred Gradske knjiznice od kud bi ga ona trebala dovesti pred ostale clanove podruznice. Neke su se stvari isprijecile i kasnili su oboje. Tako da su se nasli na mostu sa pola sata kasnjenja. hug.gif hug.gif Mellon je odmah pocela sa blahblah.gif blahblah.gif valjda da ga pripremi za ono sto mu sljedi u sljedecih pet sati unsure.gif Uglavnom je pricala o councilu od prije dva dana i kako se ona i Faerie u stvari znaju i da su na Council dosle identicno obucene blink.gif Jos je komentirala kako su Vilin i Ar uvijek tocni i da ih vjerojatno vec cekaju na sredisnjem gradskom trgu. Faerie je javila da ce malo kasniti ali i da ce ih morati u 7 napustiti zbog nekih obveza sad.gif Antocjo i mellon su sa vidnim nestrpljenjem i nervozom usetali na trg osvrcuci se ne bi li ugledali koga iz Druzine. Ali nikoga nije bilo... conf44.gif Ipak Vilin i Ar su kasnili jos vise od njih dvoje, ali ipak ih je mellon uskoro primjetila kako im se priblizavaju i krenise im u susret. Dugo ocekevani susret se ipak zbio hug.gif hug.gif Price o avatarima su se u slucaju Vilina i Ar zaista pokazale istinite. Vilin sa svojom frizurom i Ar sa svojim ocima... smile.gif
Druzina nije bila odlucna sto bi sada jer je Faerie rekla kasniti pa se povukla u hladovinu i odlucila ju tamo pricekati. Sto je bio dobar potez jer je vila uskoro doleprsala i prvo se uputila upoznati sa antocjem kojega jos nije upoznala. Druzina je bila kompletirana i antocjo se prepustio domacinima da odrede kuda sada. Odluceno je otici u Mayu, tradicionalno okupljaliste podruznice. Inace, mjesto gdje su se prije oko pola godine upoznale mellon i Faerie. klap.gif

Ch.4: The Council in Maya

Drevnim kamenim ulicama nakon krace setnje stigose do Maye i sjedose na terasu s pogledom na more. A u daljini se kristalno jasno vidio Velebit. Dan je bio savrsen. Suncan ali ne i vruc. Dosao je konobar i mellon je narucila nesto na bazi kave, Vilin i antocjo ledeni caj od breskve, Ar limunadu, a jedina vila medju njima je odlucila biti i u narudzbi jedinstvena pa je narucila pivu biggrin.gif So it began... blahblah.gif blahblah.gif blahblah.gif Antocjo se toga dijela bas i ne sjeca jer je bio ocaran toliko prizeljkivanim susretom, a medju ostalim i pogledom.. wub.gif . Kad je malo dosao sebi, a i do rijeci, uspio je potegnuti pricu o barkariolu, moze se slobodno reci jednim od zastitnih znakova Grada, koji malo dalje od njih na barki za sitne novce prevozi ljude sa kopna na poluotok, tako da si ustede bespotrebno ici around for miles... Od okupljenih samo se Ar sjetila ponijeti Milku blush.gif a kad se pojavila na stolu nestala je u roku odmah. blush.gif ... I dalje se raspredalo o svacemu, i na kraju je druzina odlucila krenuti dalje dok je Faerie jos sa njima... bigsadeyes.gif

Ch.5: The Fellowship Goes South

I uputise se put rive, do jos jedne posebnosti Grada, morskih orgulja, kojima je sviralo pjenusavo valovlje. Druzina je sjela na skaline i prepustila se suncu, vjetru i moru koje ih je povremeno prskalo, pa su mu s vremenom sve vise izmicali penjuci se vise na skaline. Tu je bilo spomena o Iluvataru i povjesnom znakovlju. Vilin i Ar su se na kratko udaljili pa su mellon, Faerie i antocjo zapoceli nasiroko i na dugo o onome zajednickom sto imaju - skola koju su pohadjali a mellon jos kratko. O uciteljima, u stvari vise uciteljicama koji su bili i/ili su jos tamo... Memories, memories... rolleyes.gif Sunce je upeklo i bas bi dobro pasao sladoled... klap.gif a mellon je ionako nekima obecala. Tako da se Druzina lijeno zaputila put slasticarne Donat. Po putu je zenski dio komentirao izloge... blahblah.gif Antocjo a i mellon su bacali pogled na sjenu sunca provjeravajuci koliko je sati... Bilo je vec jako blizu 19h ali pssst... user posted image.

Ch.6: The Ice-Creem of Donat

Stigose tako do slasticarne koja se smjestila u jako akusticnom prostoru izmedju kamenih zgrada... tako dok je Druzina uzbudjeno blahblah.gif mogli su je cuti mnogi zbunjeni prolaznici blink.gif , na sto je netko primjetio da su ipak malo prebucni i da bi bilo bolje sjesti blush.gif Narucise svi po tri kugle sladoleda... mnogi na savjet narandzu koja je stvarno otkrice.
A tek ovdje je bio sirok spektar tema thud.gif O tome kako je Faerie za sebe dala skrojiti vjencanicu koja je bila ista kao bijela haljina od Eowyn ohmy.gif wub.gif i da je sama napravila pojas... A onda joj je mellon primjetila da je neodoljivo podsjeca na Severinu na sto je ova napucila usne user posted image i rekla da nema sanse... rotfl.gif . Potom je Faerie komentirala melloninog bracu Eomera kako joj je on olicenje savrsenog metalca. Mislim da je tu Vilin zapoceo nekontrolirano vaditi i izvoditi svoj repertoar iz Monty Phytona. A antocju je po glasu i naglasku neodoljivo podsjecao na jednog prijatelja sa Sjevera ph34r.gif sto samo govori da je osjecao kao da ga pozna jako dugo hug.gif Vilin je dalje prepricavao svoje dogodovstine na prvi dan. Prvi dan u skoli je namlatio curicu koja mu je izneredila flomastere... a na prvi dan faxa, index mu je pao u more hah.gif Ar je komentirala LotR film i kako nije dobro prikazano kako je Frodo zavolio Prsten i kako ima mali utjecaj na njega a Gandalf i Galadriel su mu se jedva oduprijeli. Na sto je antocjo uskocio kako Faramiru nije bio problem biggrin.gif Mellon je prokomentirala sa booyah.gif a Ar da bi nesto rekla ali ipak da nece... huh.gif dry.gif Jos se ispustavilo da mellon nakon tri gledanja RotK EE nije skuzila da se u sceni Faramira i Denethora pojavljuje i Boromir... bonk.gif sto govori mnogo o Faramirovim ocima (ili njenim unsure.gif )
Naravno da je onih 19h odavno vec proslo i Faerie je bila ajme.gif dok su se mellon i antocjo zlobno smjeskali lukavi.gif Na kraju je Faerie sve otkazala i odlucila ostati vjerna Druzini... jumpy.gif k tome je jos poucila Vilina i Ar duplom quotanju for she has some skill with html wink.gif Mellon je spominjala prijemni na matematici pa cak i medicini sto je Vilin zivopisno opisao u Monty Phyton stilu mellon kao kirurga sa macem (ne machem)... She has some skill with blade smile.gif Na kraju je Druzina i tamo postala prebucna pa su odlucili makniti se i malo prosetati...

Ch.7: A Pee in the Dark

Opet s noge na nogu po kalelergi... Vec je lagano padao sumrak i pojavise se prve zvijezde, sto je prvi primjetio antocjo i ukazao na sjajnog Jupitera koje je bio ravno ispred Druzine. wow.gif Odjednom se kalelargom prolomio iznendajujuci dupli vrisak "Eeehhheeeejjjjj!!!!" kao kad iznenada vidis nekoga dragog prijatelja koga dugo nisi vidio. Da upravo se to desilo antocjo a taj prijatelj nije bio ni mane ni vise nego sam Manwe glavom i petom. Spustio se u Grad u oblicju takvom da je ostaku Druzine bilo uskraceno da ga vide u sjaju, ali antocju nije promakao. Poslije standarnih "Di si? Sto si? Kako zena, dica?" utanacili su da ce se sutradan zajedno uputiti na put na Sjever i nadoknaditi propusteno. Oprostili su se i tek posto se Manwe udaljio rekao je ostatku Druzine tko je to bio ajme.gif i da mu ne zamjere sto je htio ostati u skrovitosti.
Put ih je dalje vodio pored Kapetanove Kule, pa kroz Fosu gdje su uzalud trazili vilinski brod. Napustili su je u nadi da ce se jednom ipak vratiti... bigsadeyes.gif i pred njima se pojavio drvored sa svjetiljkama koje mellon jako podsjecaju na grad na Sjeveru.
I tako u smiraju dana kad covjek lako kaze sto mu je na srcu pogleda Ar u antocja kao da se prenila iz sna i kaze: "I, znaci, ti si antocjo?!" user posted image Mellon je prva skuzila pitanje, a za njima i ostali i krenilo je... roflmao.gif roflmao.gif roflmao.gif Ali nije to bilo toliko smjesno pitanje, jer mnoge su stvari tada sjele na svoje mjesto, i jasno se moglo povezati avatare i postove sa osobama sada tako blizu. No, opet natrag u stvarnost, mellon i Faerie su imale neka zurna posla za obaviti u tamnijim djelovima sumarka pored obale. Vilin i antocjo su se ponudili drzati strazu. ph34r.gif Kad su se udaljile Vilin ih je navodio na mjesto koje je bilo najmanje osvijetljeno: "Nemojte tu, tu vas se vidi..."
I to su pregrmile i Druzina se odlucila popeti natrag prema Gradu, svjesna da se ubrzo primice kraj ovom nestvarnom susretu... bigsadeyes.gif

Ch.8: The Breaking of the Fellowship

Prolazeci pored zidina ukazao im se smajli nesto izmedju devil.gif i biggrin.gif ... Druzina se zaputila ispratiti antocja do njegova cetveroprega, a usput je Vilin skonuo po malo lembasa za njega i Ar, jer su od cijelog Councila zaboravili vecerati, kao i svi ostali. Dok su ga cekali, tri su lady komentirale da antocjo ima slicne oci kao na avataru, a zaboravljeno je napomenuti da su prije rekle da u globalu podsjeca na onog elfa ( blink.gif op.a) sa napetom strijelom koji je stajao desno od Haldira kad je the Druzina dosla u Lorien... Vilin je nabavio lembas i nastavili su dalje prema mjestu gdje bas i nisu htjeli. Vilin je odmah identificirao cetveropreg i krenilo je oprastanje a to je trajalo mnogooooo dulje nego vrijeme potrebno od kad balrog u Status stavi da ide off i kad stvarno ode. Vilin je i dalje vadio zadnje adute iz Monty Phytona, Faerie je obecala svu logisticku potrebu za podruznicu. Za pocetak je pala ideja za majice u stilu dostojnog Bijelog Kraljevskog Grada... I tako dalje i tako dalje... blahblah.gif blahblah.gif vec smo postali sumljivi i pticama na zici wink.gif ...ipak priblizio se neizbjezni cas cry.gif Antocjo se sa mellon oprostilo uz jedan hug.gif , dok je za Vilina bio dovoljan stisak ruke i pogled u oci bez puno rijeci. Ar se migoljila i nije se htjela pozdraviti da bi ipak na kraju antocju sa tugom u ocima poklonila list iz Loriena koji joj je Vilin nabavio user posted image Antocjo ga je primio i obecao ga sacuvati kao dragu uspomenu na taj poseban dan. Fearie, iako je vila, je bilo malo strah po mrkloj noci ici po Fangornu do svog doma pa se Antocjo ponudio prebaciti ju u svom cetveropregu, a ionako mu je usput. Njih dvoje su se smjestili i prosli pokraj ostale trojke. Ipak u taj tuzan trenutak, tracak razigranosti unio je antocjo zatrubivsi u svoj rog user posted image
Brzo su zaobisli Fangorn i stigli do Faerienih odaja. Oprostili su se i antocjo je sam nastavio do smiraja ubavog Ithiliena...
I ovaj put cvrkut ptica ga je ispratio u zemlju snova, u kojoj kao da je i da tada bio... user posted image

Sutradan, sve je dogovorio sa Manweom oko puta za Sjever, te je poslije podne jos jednom svratio do Bijelog Grada samo da se nadje sa Manweoam i da se sa njegovim cetveropregom vrati na Sjever gdje ga je docekalo pisanje kronike puta do Kraljevskog grada i natrag...

I tako se zbilo...

user posted image

mellon
Posted: May 12 2005, 05:40 PM 289999

Lady of Rohan

mellon i fearie..
mini council..
fearie dosla po mellon u skolu..
i odvela mellon u svoj stan..i dala mellon jesiti puno rize!! biggrin.gif cool.gif
i skuhala kavu..i pili sok..i bile na boardu..i smijale se...i mellon upravo odlazi..
ovo je report in media res

Faerie
Posted: May 12 2005, 05:46 PM 290001

A Mhor-fhaiche!

Member No.: 364

QUOTE (mellon @ May 12 2005, 05:40 PM)
mellon i fearie..
mini council..
fearie dosla po mellon u skolu..
i odvela mellon u svoj stan..i dala mellon jesiti puno rize!! biggrin.gif cool.gif
i skuhala kavu..i pili sok..i bile na boardu..i smijale se...i mellon upravo odlazi..
ovo je report in media res

da, da, ovo je report poput raelity show-a yes.gif eureka.gif

reality tolkien board crazy.gif crazy.gif

i baš nam je dobro cool.gif smokin.gif

a Vilin i Ar su tamo na nekim predavanjima dry.gif

(falite naaam!!! cry.gif cry.gif )

: END OF REPORT

jumpy.gif jumpy.gif wub.gif hug.gif

Ellin
Posted: May 12 2005, 08:49 PM 290080

Ithilwen

Member No.: 228

U jednom mjestascu pokraj mora, gdje ovih dana boravi nas vanyarskoplavi Meneldil...

Sjela ja u auto poslije posla, zapravo, uzicala shefa da me pusti malo ranije div294.gif i krenula... Uspjela sam i zalutati putem, jer su neki putokazi falili... dry.gif I napokon dosla! Vanya je prema uputama nepogresivo prepoznao auto rijeckih registracijskih tablica. Bio je to prvi susret bakice Ellin sa svojim unucicem! jumpy.gif wub.gif
Koliko dva elfa mogu pricati kad se napokon sretnu? Puuuuuuuno! veliki.gif Pretresli sve moguce teme, od knjige, filma, boarda, questa – kako docekati ziv njegov zavrsetak... ph34r.gif Dobio je i veliki.gif lektire za citati, isprintala sam mu quest od ovih dana koliko ga nema... zapravo, nakupilo se poprilicno toga u samo 3 dana... blink.gif
Nazalost, imao je jos puno obaveza pa susret nije potrajao dugo, mozda kojih 2 sata... sad.gif Ja se vratila doma, i to je to!

Tesko je tocno procijeniti, ali mislim da ima oko 40 godina... div294.gif

Hannah
Posted: May 15 2005, 10:52 PM 291990

Lady of Gondor

Member No.: 124

14.05.2005.
subota
Zagreb

Koncert mog zbora

Došli: gomil hug.gif antocjo, hug.gif mach, hug.gif i sholky hug.gif
Hvala vam što ste došli hug.gif

Napokon sam upoznala Andurila jumpy.gif hug.gif

Pusa za Ane koja nije mogla doci sad.gif hug.gif i hug.gif za Vala koji je u to vrijeme radio pa ni on nije mogao doci bigsadeyes.gif

Vilin-kamen
Posted: May 17 2005, 12:44 PM 292835

.

Iznenada, niotkud, prikazala se ideja održavanja Zadar-Tirith councila!
Memberi abecednim redom AR-TAURWEN, Faerie, Mellon i Vilin-kamen (čitaj JA) održali su jedan zaista bogat i konfuzan council!

Putom smo kupili sve potrepštine (smoky, shtapichi, sladoled, domachica....) i odhodali do rizničarke Faerie (zašto rizničarke, vidjet ćete dalje) budući smo ju upilali da danas imamo (moramo imati) council. klap.gif Ona je to prihvatila blink.gif lica i onda smo upali u stan kao voda u Isengard i počeli Train of thought razgovore. yes.gif
Velikodušnoi nas je primila, pokazala iznimno veliki.gif kolekciju glazbe slikica i knjiga! Načitana mala , nema što.
Stan je skroz lijep i vidi se da u njemu vlada sklad ispod koprene sreće! yes.gif
Malo sam i danas zbunjen councilom jer je bilo toliko lijepih stvari za vidit, osjetit i komentirati da bih to sve jednostavno posložio u ladice glave!
Faerie se uistinu potrudila spržiti mi mp3 sa kopletiranom Lacunom coil, Within temptation i Stratovariusom, ali moj retardirani discman neće da ga čita! conf44.gif .
Snimila je Mellon i soundtrack na što je ova počela pivat, plesat i skakat ko da su joj dali polugu zlata- nije zlato sve što sija.
Mellon je ugrabila priliku da obuče Faerieinu vjenčanicu i umalo da je pobjegla s njom, ali smo ju uspili nekako zadržat sladoledom!
tongue.gif
Moram priznat da je vjenčanica wub.gif a i da Mellon nju dostojanstveno nosi! yes.gif
Vidjeli smo artističke verzije naše Faerie i svi ostali shocking2.gif nad ljepotom!
AR i Faerie su našli zajednički jezik u kozmetici... whistling.gif hug.gif
Vrime prošlo što si rekao shkafishashnjak!
Došlo vrime da se idu pisat seminari stoga smo se povukli ko poplava ostavivši umor na našoj Faerie.
Rastali smo se kod Kauflanda zbunjeni vremenom, a ja sam i dalje ostao najzbunjeniji u pogledu councila jer zaista, ovo mi je bio najčudniji (ne bojte se, bilo mi je famozno i zato hvala vam Tirithašhi moji!
wub.gif

Tišina ne vraća što polava odnese

mellon
Posted: May 17 2005, 06:05 PM 293246

Lady of Rohan

Frizerski salon..farbanje...ajme..kasnim...opet kasnim...
otkad sam clan ovog boarda uredovno ne dolazim na zakazane
sastanek na vrijeme. obicno se ne mogu odlogirati..ali sad je opet moja
kosa u pitanju. Nakon muka povezanih s time da se mellon vraca ponovo
na svoju prirodno rohansku plavu kosu, mellon je odustala..i prefarbala
se u najtamniju smjedju L'orealovu boju koju je nasla...
Frizerka poludjela s susenjem kose jerbo je ima masu...trajalo je pola sata.
Trcim prema Vilinu i Ar i bacam im se u zagrljaj..Zabrinuta Fearie nam salje
poruke da li su nas zaskocili orkovi i jel trebamo pomoc.
a nas je zaskocuio ducan..sladoledi...i kroki..i domacica...i ovaj... blink.gif
food...i onda Vilin optuzi mellon da je u njenoj podsvjesti zapravo...
da Rohanka, ja, da zelim biti kao ona elfica who's name I do not izgovaram..
I stigosmo napokon u dom gospe Fearie...kao i uvijek ostajemo fascinirani
kolekcijom cd-a, libara i ostalih tehnoloskih cuda u njezinom domu.
Ja se bacam na hranu lukavi.gif dok Vilin i Ar shocking2.gif u sve te stvari..
fools... devil.gif
Fearie nam pokazuje slike i donosi nju..the haljinu...i metalni pojas...
i dopusta mellon da proba haljinu...a sve i da sam htjela pobjeci...nisam
mogla jer je haljina masivna...o precious...my precios..
kakva je to haljina... wub.gif wub.gif
i tako...u jednom trenutku smo shvatili da je proslo uru ipo vremena..
a council veoma neobican bijase..radili smo
toliko toga..pogledali spotova i pjesama...cak i na board provirili malo..
a onda sam ga vidjela...soundtrack iz excalibura..
naravno odmah mi bijase frigan i dan jos topao u ruke...
koji council...
uglavnom...vracajuci se ja sam mucila Vilina i ar svojim pjevanjem..
nisu zasluzili, ali meni se pjevalo... biggrin.gif
hocemo jos ovakvih councila..samo da imamo vise vremena. cool.gif

Vilin-kamen
Posted: May 19 2005, 08:55 AM 294380

.

"Ajme koji će ovo dan bit!" ph34r.gif -bilo je prvo što sam pomislio shvativši da ću se ipak te večeri naći u društvu Faerie,Mellon,Ar i Legolee.
Konfuija i slični osjećaji sreći naglo su me uzeli i od tog trenutka sve je pušteno niz rijeku.
Našli smo se na Narodnom trgu Ar, Faerie, Mellon i ja, te smo onako odletili do menze i tamo se najeli i razmijenili CD-e što nam ih je naša Faerie velikodušno snimila! HVALA FAERIE! Potom smo skoknuli do Lotusa-zloglasnog kafića koji i nije takav kakav se priča. Tamo su kolale teme poput snova, telepatije viceva, kopiranja smijeha (začepljena nosnica + hi hi hi hi hi rotfl.gif ). Bilo je jako bučno i teme su se mijenjale brže neo maramice, a svi smo stalno iščekivali poruku koja će glasiti:"Evo me, di ćemo se nać?;by Legolee.", a poruka je napokon stigla a onda smo svi ko ispaljeni iz puše odvaljali put do Maye (tradicionalnog okupljaližta Zadar-Tirihovaca).
Tamo smo se prepustili ljestvicama riječi i glazba je potekla u forte obliku, kao što to uvijek ide kod nas. biggrin.gif

"You have recieved new message" Legolee je bila ubrzo na vratima! jumpy.gif jumpy.gif jumpy.gif

Nevjerovatno je koliko sliči na avatar, a riječi su joj značajnije i jače uživo nego kroz pixele! Divna je to osoba, otvorena i oprezna,toliko moderna a opet "ona što čuva prve stranice knjige". Posebno sam primjetio pokrete usana koje rijetko tko ima-mekano oblikovanje riječi ali jaka zvučnost,podsijeća me u tome na AR...hug.gif hug.gif hug.gif

Nažalost, Mellon nas je napustila nakon uru vrimena i zato ju sad pozdravljam!!!Nakon veliki.gif priča između pop bubnjeva frekvencije su se bolje posložile i sada je tema bila preciznija-politika,precizirano teorija politike.
Prošlo je vrijeme ali društvo nije marilo za tu dimenziju. Nagovorili smo i Legolee da večeras ide s nama na Osvetu (majmuna) Sidha! Tako smo se svi smjestili u natrpano kino i pogledali hvale vrijedan film i poslije uz ugodne komentare i rečenice bez nekog posebnog kraja lagano otišli do domova. Rasteli se s nadom da se ne rastajemo! I nismo se rastali, bar ne ja. hug.gif
PUNO VOLIM SVE VAS IZ ZADAR-TIRITH PODRUŽNICE!Antocjo, smatrao sam te prisutnim jer jednostavno ne mogu izbrisati slike onog councila. wub.gif
Train of thought večer je bila gotova i svi smo shvatili jedno-postoji nešto lijepo u councilima....

A to su ljudi. wub.gif

Edited by Vilin-kamen - May 19 2005, 08:55 AM

Legolee
Posted: May 19 2005, 10:44 PM 294847

I want to play in a place people want to hear me.

Member No.: 380

he he kako lipo od tebe Viline sto si preuzeo na sebe pisanje reporta..ja sam mislila kao zutokljunac u podruznici da cu morat brezpogovorno;)..
obzirom da se lagano crvenim blush.gif od narative bajne iznad moga posta samo par recenica s moje strane.
Zd Tirith je vrlo topla sredina...skuzili su me i brez milke (:poklepila se po usima:) jer sam zbunjozna kakva jesam zaboravila i na taj token paznje koji svaki council zuitokljunac treba donijet sa sobom wink.gif ohmy.gif
i zakasnih narafno.. bonk.gif
jednog dana cu tako i na vlastiti sprovod..
daklem..stekala su mi krilca, bjezalo mi je vrijeme pod stopalima zuurila sam munjotresno u Mayu da vidim majku i draga bica ...
malo sam bila pod stresom wink.gif obzirom da se se skoro zadnjeg trenutka nije znalo hoce li se svi skupiti ili ne...ali prava druzina je druzina smile.gif pa me doocekase vec s vrata se izdiruci: nu, Legolee 'es to ti?! - uzviknu Meljon
ne borati Meljon, ti si! - odvratih kulerski pa se podbocih nasred Maje ko KalamitiDzejn... usfalio mi kajbojski sheshir...no zavrtih se strucno na peti i potrcah..

dodji materii, matere ti!!! uzviknu ushiceno gospa Faerie, majka i hraniteljica mi...
uto tilt!!..Vilin i Ar odvalise od smijeha..a ja kako i dolici i kako nas ucise u skoli za pacice male.. junacki im stisnuh ruku...onako kako se to radi 'doma'...

jao...sechijo draga!!!...na kojoj provedosmo ugodnih par sati...koji to sati bijahu.
oprostite sto vas zapilah s politikom...al bas smo se nasli...
drugi put cemo o narodnoj glazbi.. jumpy.gif
imam jos neobjavljeni album Ramba Amadejusa smile.gif (juhuhu jumpy.gif )

jos se topim od srece..
i nije mi zao sto ste me odveli na kraj svijeta i kina Pobjede na Osvetu Majmuna..tj. sitha..
sjedila sam buljeci kratkovidno u veliki ekran.. alipored mene bijahu Vilin i Ar a negdje dolje Faerie na nekim kulerskim sjedalicama..kako pravoj vili i prilici...

skoro zaboravih tu 'toplinu' koju ljudi isijavaju dolje smile.gif

hvala vam sto ste me grijali..
jos se topim..
(hocu jos
jos jooos
wub.gif )

wub.gif wub.gif

Edited by Legolee - May 19 2005, 11:14 PM

Fedaykin
Posted: May 19 2005, 11:26 PM 294902

Ossa numquam satis levantur.

Member No.: 368

On Covjek Fedaykin Strasni, bojovnik svijetla ima ovo za reci o susretu mladih Tolkien Boarda u srijedu.

"Nakon niza pustolovina i herojskih djela, dospio sam pred ulaz krcme Medvedgrad. Iznutra se cuo cik djevojcura i ziva glazba. Usavsi unutra privukao sam paznju bagre nitkova i hulja, koji bi zacijelo zapodjeli kavgu koja bi mogla rezultirati i megdanom s njihovim kapetanom da ih nisam prizemljio ledenim pogledom.
Tada ugledah junaka i brata po oruzju Hamma kako ispija pivu sam za jednim stolom. Pridruzih mu se i zapocesmo razgovor i pjevanje junackih pjesama. Bilo je o svemu govora, od varljivih zena do patuljackih tehnika kovanja ostrica.
Tada stigne i brat Ravion, sa magicnim predmetima! Dvije naprave za pravljenje pomicnih i mirnih slika! I opet se razgovor povede o svacemu sve dok nas Hamm nije morao napustiti, jer junacina kakva je, imao je vlastitih pustolovina.
Uto stigne i bajna Hingalenwen i pricesti nas svojom prisutnoscu i ljupkoscu. Uzivasmo u njenom milom licu i milozvucnom glasu. A zatim i jos jedan posjetitelj. Galanen. rolleyes.gif unsure.gif o kojem ne znam sto sve smijem reci... unsure.gif
Uz junacke pjesme i pripovijesti zabavismo se sve dok ne dodje vrijeme za odnijet KOTOR 2 lady Morwen, sto promptno i s veseljem uradismo. Nakon cega nam se raspala druzba, jer gospa Hingalenwen i ja odosmo na jednu stranu a ostali na neku sasvim drugu. Sto se zbilo kasnije s nama?
Junacka djeva ratnica Hingalenwen i ja ugusismo pobunu vilenjackih rasista i sprijecimo invaziju goblina, tek ukratko da kazem."

zavrsi pricu Fedaykin i bje zadovoljan.

Edited by Fedaykin - May 19 2005, 11:27 PM

1021 replies since Apr 25 2004, 12:24 PM Track this topic | Email this topic | Print this topic
Pages: (69) < ... 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 ... >
Back to Drustveni zivot Boarda