|
|
| sholky |
| Posted: May 20 2005, 12:25 PM 295264 |

|
|

Maia

Group: Members
Member No.: 98

|
P.P.S. Komentar na ovo sto je Morwen pisala:
, imao topic "odlazak" koji sluzi bas za ovakve stvari |
 |
| antocjo |
| Posted: May 20 2005, 12:31 PM 295268 |

|
|

By the blood of the Lamb is my life kept safe

Group: Admin
Member No.: 5

|
| QUOTE (Ellin @ May 19 2005, 11:13 PM) | | Mozda bi se usput moglo pricati i o strukturi knjiga - odnosno prva je linearna, u drugoj i trecoj imamo potpuno odvojene price, pa malo diskusije - sta je bolje i napetije, skakati s jedne radnje na drugu, prekidati kad je napeto, pa se vracati, itd... |
meni se cini da za to moze posluziti postojeci topic ocjena LOTR-a
al neka sholky odluci meni je svejedno
a sto se tice Poetry-a moram provjeriti i vidjeti da li u back-up-u imam ono sto je obrisano... pa mozda uspijem vratiti |
 |
| sholky |
| Posted: May 20 2005, 12:33 PM 295271 |

|
|

Maia

Member No.: 98

|
| QUOTE (antocjo @ May 20 2005, 01:31 PM) | al neka sholky odluci meni je svejedno
|
|
 |
| Eol |
| Posted: May 20 2005, 01:41 PM 295283 |

|
|

MaliGospodarArde

Member No.: 365

|
Bez veze indeed 
Zaboravijo - sve skup
Edited by Eol - May 20 2005, 01:41 PM |
 |
| Ellin |
| Posted: May 20 2005, 02:38 PM 295308 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
Evo nesto za jednu osobu koju necu imenovati, prepoznat ce se sama... I za sve ostale zainteresirane...

|
 |
| Nessa |
| Posted: May 20 2005, 02:40 PM 295309 |

|
|

Have coffe - Will travel

Member No.: 341

|
Pitanje, je li se moze smajli s crvenom masnicom stavit pod izbor smajlija na boardu, da ga ne moramo stalno stavljat pod img 
Ellin zasluzujes pecenog zeca |
 |
| Ellin |
| Posted: May 20 2005, 02:45 PM 295311 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
E sad, to za kolekciju stalnih smajlija vise nije u mojoj moci.
Nadam se da ce se morgy sjetiti zeca! |
 |
| Eol |
| Posted: May 20 2005, 03:08 PM 295328 |

|
|

MaliGospodarArde

Member No.: 365

|
Ovo ne zelim ni komentirati. Samo neka proba staviti to cudo na glavu |
 |
| saruman |
| Posted: May 21 2005, 09:02 AM 295673 |

|
|

The wizard

Member No.: 130

|
| QUOTE (goldy @ pitanja za modove) | ovako, ostavili ste me bez rijeci..
mislila sam da ovaj board triba biti tolerantan, a i govorili ste mi da ne smijem bit prestroga prema memberima i nisam bila, a koliko ja znam nije sad opsovao ne znam ni ja sta da bi treba biti opomenut.. toliko da cak nisam ni primjetila da je opsova ista.. ali to je vasa odluka.. vas board.. iskreno jedino sta me sprijecavalo od toga da odem je bilo zato jer sam bila mod..
Iako se ovaj forum vodi kao krscanski, vi se bas i niste iskazali..Krscanstvo bi tribalo biti temeljeno na bezuvjetnoj ljubavi koju moram reci vi nemate, a ni jedan krscanin kojeg znam (izuzevsi jednog dragog popa koji je nazalost mrtav) ..
Steve vidim.. pa eto uzmite si ga, on ce lipo napravit reda ne dolazenjem i tako da ce zeznit cili metal, vampire i sl.. a i tribalo bi jer i bolje da nema vise na ovom mistu traga od mene..
evo sta da kazem nego da ste se risili crne ovce na boardu svaka cast, majstorski ljubazno napravljeno.. inace goldy je vec davno mrtva koje je kao i svima vama(koji imate svoje) meni sluzila kao maska, a morwen je ono sto je ostalo..ja sam bar pokazala svoje pravo lice.. ono sto vidite to i je, a ne kao neki koji u svojoj prijevari "cvatu" na forumu..a to vam se dragi prijatelji ocito nije svidjelo. Pa ste ono sto smatrate NEPODOBNIM i uklonili...
Elvis has left the building..Hvala i svima van laku j...(pa editiraj) noc. |
ovo je bilo samo pitanje vremena
i da komentiram postavljanje steve kao moda
ah...ovo će mi nedostajati |
 |
| Jim Morrison |
| Posted: May 21 2005, 10:27 AM 295691 |

|
|
>_> <_> >_< <_<

Member No.: 245

|
Eh..... Moram i ja nesto rec
Nisam u toku sa svim zbivanjima,al ocito je da situacija na forumu nije svijetla Bilo je nekih vecih fajtova,dolazilo do sra**a,neki su odlazili,neki od njih se vracali,al stvari nikad nece bit skroz iste Necu sad nikog krivit za ovu situaciju,zato jer smo svi mi manje-vise imali udjela u njezinom nastajanju.Razumijem sve one koji odlaze s boarda,imaju svoje razloge,neki bolje neki losije,al bilo kako bilo njima su dovoljni. Jos od kad sam se registiriro neopisivo sam zavolio ovaj forum i njegove clanove. Although za samo 2-3 ljudi s ovog foruma mogu rec da ih dobro znam,svi smo bili ko neka velke obitelj(najblize onom sta ja osjecam). A sad,kad su mnogi otisli i nikad se nece vratit,ne znam sta da vise kazem... Nije moralo bit tako Recite mi vi,ljudi,jel nam to sve stvarno treba? Reko jednom Robert Plant:"There's a feeling I get when I look to the west,and my spirit is crying for leaving" Ne znam jel je moj monitor okranut prema zapadu al ja osjecam isto  Necu odlazit,but my feelings about this will never change 
Morwen,Galad,goodbye |
 |
| Elly |
| Posted: May 21 2005, 12:51 PM 295718 |

|
|

the Banshee Queen

Member No.: 183

|
nemam rijeci... ovo je vec stvarno otislo k vragu... nije forum sta je bio prije... sto je jako zalosno... a sto se tice morwenine reakcije,mislim da nije pretjerala,jer ovdje se svadje i prepirke rjesavaju samo wubovima i hugovima... jer na boardu se vise ne moze izrazit svoje pravo misljenje jer memberi ne zele i boje se jer bi svi skocili na to...a ja sam jedan primjerak toga.Morwen nadam se da ces doc jos koji put, volimo mi tebe,to valjda znas a na pojedince se ne obaziri...
Edited by Elly - May 21 2005, 12:51 PM |
 |
| Elly |
| Posted: May 21 2005, 12:59 PM 295720 |

|
|

the Banshee Queen

Member No.: 183

|
| QUOTE (Eol @ May 18 2005, 12:53 PM) | Ne razumijem kako ih nije sram. Tako mladi ljudi bez imalo skrupula i postovanja, ako nista onda barem sebe. Ja bi ih banao mjesec dana - bez imalo griznje savjesti i dijelio packe na sve strane bez milosti
|
ali ti nisi admin |
 |
| Erchamion Naéwe |
| Posted: May 21 2005, 01:12 PM 295724 |

|
|

Honey, I'm HOME :)

Member No.: 316

|
Realno je ocekivati da ce postojati faze na forumu sto samim smjenjivanjem membera, sto dolaskom drugih i da u nijednom trenutku nece biti isto Ne vidim razloga za ovakvo pretjerivanje, i nekakav averz prema nostalgiji Memberi ce dolaziti i odlaziti sto je normalno. Da je sad nekakva situacija plidenta taktike, bas i nisam primjetio Jedino se moze primjeniti samo na striktno odredjenim mjestima Pa ljudi moji, promjene su normalna stvar, i ne znam zasto ih uzimate toliko srcu, ovo je forum, to je normalno za jedan forum. Da vam nedostaju neki memberi, to je jasno, ali nije toliko vezano uz sadasnje stanje membera. I poprilicno je jasna slika sto se tice postanja da ce neki topici u odredjenim intervalima zazivjeti, a u drugim pak ostati manje vise prazni. Morwen je meni bila draga osoba. Nisam ju bas poznavao. Ali mislim da je pretjerano reagirala. Da joj neke stvari nisu vise iste, to razumijem, sto odlaskom starih membera, sto dolaskom novih membera. Nekkavu svadju i prepirku bas i nisam vidio ovdje. Bilo je par malih ekscesa, ali nista o cemu ti pricas Pa jasno je da svi mi kao pojedinci u neku ruku drukcije funkcioniramo, gajimo osjecaje i svoje zelje usmjeravamo prema razlicitim stvarima - od topica, rasprava, zivotnog stila itd itd. Pa, ta raznolikost je nesto prekrasno, ja ju ne vidim ko neku sponu raspada ili destrukcije. Pravila moraju biti i to je i meni s vremenom postalo jasno. Ako su takva pravila odredjena na pocetku, onda bi bio red da ih se pridrzavamo. Sta bi imali bez tih pravila? Kaos I meni se par puta zalomilo, i na pocetku sam poticao neke rasprave i o a*****lu itd itd, ali cinjenica je da ako se dogovorno utvrdio slijed nekih pravila, da onda ovaj boarda nije mjesto za raspravu o tome. Ovo je HR Tolkien board. Ne gledam ga ko neki kvazi-fanaticni forum krscanstva. Za to postoji mjesto gdje se posta, pa tko voli nek izvoli. Osim toga ja sam ovdje na boardu vidio samo toleranciju od strane admina i ostalih membera. Promjena cu uvijek biti i cijelo vrijeme se i odvijaju. Ne moram vam crtati ovce da bi to razumjeli. Meni je tako svejedno tko ce biti moderator niti zelim ulaziti u raspravu o tome. Ako je Morwen maknuta s mjesta moderatora, ne vidim kako to mijenja neku sliku o boardu. Zar je moderatorsko mjesto bilo nesto sto ju je drzalo ovdje. Ako je, onda nemam rijeci. U svakom slucaju Morwen, sretno ti bilo. Nemam apsolutno ni jednu negativnu emociju, prema tebi. Stovise, zahvaljujem ti se na nekim postovima Neki postovi su mi znacili i sa uzitkom sam ih citao. Ne znam ljudi, trgnite se malo. Vise objektivnosti u glave. Ne dozivljavajte sve subjektivno. I ne uzimajte srcu ako vas netko upozori na ponasanje ili slicno. Meni je to skroz dobrocudno ponasanje i usmjeravanje da bi kvalitetnije postali. Sto se tice isto Morweninog siga, meni je slikica bila lijepa i imam ju skinutu na komp. Ali ako je pravilo takvo ovdje, onda ne vidim nikakve dileme. U svakom slucaju, netrpeljivosti ili slicnoga ovdje nisam vidio od strane nikoga. Neki ce se slagati bolje, neki se uopce nece slagati, ali takav je i zivot. Zato mi nisu jasne neke reakcije i po mom misljenju su pretjerane. Evo ne znam sto da vise kazem I ovo sam natrkeljao na brzinu Meni ste svi dragi. Naravno da se cesto razilazimo u misljenjima, ali to samo potice raspravu
Edited by Erchamion - May 21 2005, 02:12 PM |
 |
| Gilbhart |
| Posted: May 21 2005, 01:13 PM 295726 |

|
|

Dagarnir Eru Langir.

Group: banned
Member No.: 324

|
Budući da sam na forumu tek kratko vrijeme, mislim da nemam pravo osuđivati ni jednu ni drugu staranu.
Možda ste ipak trebali kontaktirati Morwen i reći joj što mislite, a ne samo promjeniti odjednom.
A opet s druge strane, ako je istina da je Morwen rijetko dolazila, promjena je OK.
Mislim da bi bilo bolje da se Moderatori nekih Topica (ostalo recimo) mijenjaju svaka tri ili četiri mjeseca. Tako bi priliku dobili svi zainteresirani i ne bi bilo svađe |
 |
| Lady Gladden |
| Posted: May 21 2005, 01:26 PM 295739 |

|
|

<b><span style=

Member No.: 78

|
po meni je ovo sve pretjerano...
ukidanje uloge moderatora bez kontaktiranja... reakcije nakon toga.. ljudi, ovo je board. forum. mjesto na koje se dolazite opuštati, uživati, razmjenjivati svoje misli, ideje i osjećaje s drugima, koji su vaši istomišljenici. ali u zadnje vrijeme u nekim stvarima nema toliko istomišljenika... čim je netko drugačiji, odmah je . sjećam se kada sam tek došla na board (samo sam čitala, nisam postalabojala sam se balroga ) svi su oduševljeno stavljali jumpye kad se pojavila goldy a.k.a. morwen. zatim se ona promijenila. normalno, cura je mlada, ljudi se stalno pokušaju pronaći. i ona je uspjela. i nije glumatala. pokazala je svoje pravo lice. i tada su nastali problemi. međusobna optuživanja, bla, bla, bla... znamo svi sve... činjenica je da se boardm jaaaaaaaaaaaako promijenio. mnogi su otišli, ali su došli novi koji su također prekrasni ljudi. ipak, smatram da se ovo sve polako pretvara u jedan cirkus... upoznala sam neke ljude s boarda u RL i neki su mi jako, jako dragi i dobri prijatelji, ALI ne miješam svoje privatno viđenje njih sa onim na boardu...i smatram da bi svi trebali tako. svi smo krvavi ispod kože, sa manama, naravno. netko ih ima više, netko manje, ali takve ih prihvatiš. i samo želim komentirati da me topic odlazak frustrira... postovi tipa: "bio je velik mislioc, dobar čovjek". ma dajte, PA NIJE UMRO!!! svatko ima pravo na izbor, pa tako ina taj dal će ostati ili otić... |
 |