|
|
| Elenna Eleniel |
| Posted: Sep 23 2005, 11:19 AM 386550 |

|
|

Aegnoriel, heri en Dorthonion

Group: Members
Member No.: 22

|
| QUOTE (Ellin @ Sep 23 2005, 12:31 AM) | Ako ce igra potrajati nekoliko questovskih mjeseci, nase likove ce na kraju pisati nasa djeca...  |
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Sep 23 2005, 12:33 AM) | draga, ZAR JE OVO NACIN DA MI SE TAKO NESTO PRIOPCI??!! Javno, bez upozorenja...  |
|
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Sep 23 2005, 11:40 AM 386563 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
zlelf, ovo je izvadjeno iz konteksta
|
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Sep 23 2005, 12:53 PM 386620 |

|
|

Lady of the Golden Wood

Member No.: 190

|
| QUOTE (saruman @ Sep 23 2005, 12:48 PM) | | QUOTE (Galadriel Artanis @ Sep 23 2005, 12:44 PM) | Naravno da je to samo zbog sporta - sad sam saznala  |
ne znam što je gore
znojni dlakavi muški koji trče po blatu ili debeli dlakavi muški koji znoje fotelju
 |
Saruman o muškarcima na TV-u
|
 |
| Elenna Eleniel |
| Posted: Sep 23 2005, 11:12 PM 386932 |

|
|

Aegnoriel, heri en Dorthonion

Member No.: 22

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Sep 23 2005, 12:40 PM) | zlelf, ovo je izvadjeno iz konteksta
 |
ja to bas nisam tako shvatila... |
 |
| Nessa |
| Posted: Sep 24 2005, 08:47 PM 387221 |

|
|

Have coffe - Will travel

Member No.: 341

|
| QUOTE (arien @ Sep 24 2005, 07:52 PM) | Valari su pali na drugu stranu
| QUOTE (Turin @ Sep 24 2005, 07:41 PM) | Ili bi rekao: Pustite me na miru! Njega sam uvjek zamisljao kao mrzovoljnog. |
meni je on bio vise kombinacija i smajlija ne znam, ali Mandos stvarno je najbolji od Valara
Manwe mi je nekako... previse manwe, mislim da mu odgovara smajli ozbiljno, bas mi se cini malo zbunjen i za sve sto radi trci Iluvataru  Ulmo... ne volim ga zamisljam ga kako se sunca u kupacima i pije limunadu i nekad baci pogled na ME i nastavi piti vjerojatno zato nije dolazio na councile Valara
Orome je dobar svidja mi se sto je dao Huana Celenekomu
Irma zamisljam kao nekog tko levitira nad jezerom a onda dodje Este i prodere se: ruuuuucaaaaak! a on sleti u vodu ni on mi nije bas drag
Aule nije mi drag
Melkor revolucionar svaka mu cast  |
suncica u elementu x 33.33 zasto ovo niko nije kvoto u BoB sve ja moram radit
hihi dosla sam povirit u debate i rpg inace nisam tu |
 |
| Nessa |
| Posted: Sep 24 2005, 08:54 PM 387222 |

|
|

Have coffe - Will travel

Member No.: 341

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Sep 24 2005, 04:53 PM) | ZASTO ELF PRELAZI CESTU?
Elf :zato sto je inteligentniji od humana. Dwarf: zato sto na drugoj strani nema dwarfova Human: vidi pod dwarf i modificiraj Istar: zato sto misle da je tamo Valinor  Mandos: ne znam, ali ja prelazim na onu s koje su otisli Eru: pustite me na miru konacno
etc.. |
AAAAAAaaaaaajme placem, doslovce sidim pred kompom i placem od smija majko mila ludi ste x 33.33
eh da komentar: braco u elementu |
 |
| Indis od Vanyara |
| Posted: Sep 24 2005, 09:38 PM 387251 |

|
|

baku-shan

Member No.: 274

|
Iz Qesta o Qestu. 
| QUOTE | JEDAN OD PRVIH IGRACA U QUESTU: So long, so beautiful. Ah preciousSSS Quest. SVJEZI IGRAC U QUESTU: What did you say? JEDAN OD PRVIH IGRACA U QUESTU: Member should be resting. Member need to keep up his strength. SVJEZI IGRAC U QUESTU: Who are you? JEDAN OD PRVIH IGRACA U QUESTU: Mustn't ask us, not it's business. Gollum, gollum, quest, quest. SVJEZI IGRAC U QUESTU: Quest told me you were one of the First Players. JEDAN OD PRVIH IGRACA U QUESTU: Cold be heart and hand and bone. And cold be travellers far from home. SVJEZI IGRAC U QUESTU: He said your life was a sad story. JEDAN OD PRVIH IGRACA U QUESTU: They do not see what lies ahead when sun has failed and moon is dead. SVJEZI IGRAC U QUESTU: You were not so different from a mebers once, were you... Meneldil? JEDAN OD PRVIH IGRACA U QUESTU: What did you call me? SVJEZI IGRAC U QUESTU: That was your name once, wasn't it? A long time ago. JEDAN OD PRVIH IGRACA U QUESTU: My... My name... Meneldil. |
| QUOTE | The world has changed. I feel it in the water... i feel it in the earth... i smell it in the air. Much that once was is now lost... for none now lives to remember.
It began with the forging of the great roles. Some were given to the pozitivci - wisest, fairest of all beings. Some were given to the negativci, who above else desire power. But they were all deceived, for quest was made. In the fires of Drustveni zivot, the dark lord Topic RPG forged in secret a quest - a master to controll all others.
One by one, free members of the board fell under the power of the quest. But there were some who resisted... a last alliance of pozitivci and negativci marched against quest, and there on the slopes of utumno, they fought for the freedom of the board. |
| QUOTE | What are they? They are the players. They were once member. Great members of the board. Then Board, to deceive them, gave them Quest. Blinded by their greed, they joined without question. Now they are slaves to the Quest. At all times, they feel the presence of the modem. They will never stop playing. |
| QUOTE | The council of elrond...
Prisutni: admini i memberi...
Member 1: It is a gift! A gift to the foes of real life! Member 2: You cannot wield it! None of us can! Member 1: And what would a member know of this? Member 3: This is no mere member... This is moderator, son of admin. You owe him your allegiance. Member 1: This is moderator? Quest has no moderators... Quest needs no moderators.
Elrond: Member 2 is right. We can not wield it. It must be deleted. One of you must do this. Member 1: One does not simply delete Quest. It's guarded by more than just passwords. Not with 10.000 admins could you do this... |
| QUOTE | They have taken the Village Gate, and the second tower. The ground shakes. We have barred the Krchma, but cannot hold them for long. A Morgoth moves in the dark. Drums, drums in the deep. We cannot get killed. We cannot get killed . They are coming. |
| QUOTE | Sons of zagrebacka, rijecka, samoborska, slavonska, zadarska i splitska podruznica, my members! A day may come when we escape from the quest! But it is not this day! This day we fight! Opsada begins! |
|
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Sep 24 2005, 11:20 PM 387320 |

|
|

|
| QUOTE (Gilbhart @ Sep 25 2005, 12:12 AM) | Dobra vecer / jutro svima
vratih se iz grada
otpala mi plomba  |
Trebali bi napraviti poseban BoB samo za bisere membera pri prijavi i odjavi u Statusu... |
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Sep 25 2005, 12:38 AM 387368 |

|
|

|
Cistio sam si smsove i naletio na jednu porukicu... evo ovako vam izgledaju smsovi koje admin dobija, ali ne kad se srusi Board, nego cak i kad se, ajme uzasa, malo sporije otvara...
| QUOTE | Where is it?? They stole it from usss? Kae server skrsen??? unezvjereni i mahniti *ime membera* |
Edited by Valarauco ramainen - Sep 25 2005, 01:37 AM |
 |
| sholky |
| Posted: Sep 25 2005, 10:49 AM 387424 |

|
|

Maia

Member No.: 98

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Sep 25 2005, 11:45 AM) | Narode Medjuzemlja, pripremi se... Ovu je poruku balrog dobio nocas u neko doba, nakon fedove proslave rodjendana... Pazljivo promotrite sva slova u poruci. 
Mi smo pipani he bas skroz jer ti mozemi pisatia sms. Mi r6m u ksetu. mach i fed |
x100 |
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Sep 25 2005, 11:28 PM 387849 |

|
|

|
| QUOTE (Meneldil @ Sep 26 2005, 12:15 AM) | | QUOTE (Elros @ Sep 26 2005, 12:14 AM) | Kceri, nadam se da ces u ovom topicu ciniti oca ponosnim kao sto i ja to cinim tvoga djeda  |
Kcer? Otkud mom tati kcer? Ako moj tata ima kcer onda ja imam sestru? Tata tko je tvoja kcer?  |
Moja obitelj.... ma moras ih voljeti...
|
 |
| Hingalenwen |
| Posted: Sep 26 2005, 04:08 PM 388325 |

|
|

savvy?!?

Member No.: 359

|
| QUOTE (Meneldil @ Sep 26 2005, 05:05 PM) | 
 |
Ovo moram staviti u bob
Sve je receno na tako simpatican nacin |
 |
| Anduril Ulair |
| Posted: Sep 26 2005, 04:31 PM 388338 |

|
|

Le Chef

Member No.: 110

|
| QUOTE (sholky @ Sep 25 2005, 11:48 AM) | | QUOTE (Valarauco ramainen @ Sep 25 2005, 11:45 AM) | Narode Medjuzemlja, pripremi se... Ovu je poruku balrog dobio nocas u neko doba, nakon fedove proslave rodjendana... Pazljivo promotrite sva slova u poruci. 
Mi smo pipani he bas skroz jer ti mozemi pisatia sms. Mi r6m u ksetu. mach i fed |
x100 |
a sad napisi poruku koju sam ti ja poslao 
kod mene su sva slova na mjestu i dobro poslagana |
 |
| Predator |
| Posted: Sep 26 2005, 07:45 PM 388506 |

|
|

The Beast

Member No.: 278

|
| QUOTE (Fedaykin @ Sep 26 2005, 07:26 PM) | 
Lupi petama
Jednog dana kad se ova ljutnja zavrsi Jedva ces docekati macha izgrliti Ovako ces sjediti sam i ponekad otpjevati
Lupi petama, reci oprastam ti Andurile! Poljubim sliku tvoju i pustim suzu neku iskrenu O Boze cuvaj ga, jer blesav je i ponekad pijan Ai Fed je bome previse popio
Ima dana kad ne znamo shto cemo s njim Jer ne vesele nas njegovi komentari blesavi Al kad bude dosadno evo dozivamo ga imenom I iako bi ga naradje prekrili zastavom i mahovinom Oprosti mu, da ne sjedis sam i zapjevas
Lupi petama, reci oprastam ti Andurile! Poljubim sliku tvoju i pustim suzu neku iskrenu O Boze cuvaj ga, jer blesav je i ponekad pijan Jer i Fed je bome previse popio |
U Brblju Fed pokusava spasit dupe Andurilu..
|
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Sep 27 2005, 07:54 AM 388724 |

|
|

Lady of the Golden Wood

Member No.: 190

|
| QUOTE (arien @ Sep 26 2005, 11:37 PM) | shminker... nije to Feanor
izgleda kao da se gleda u ogledalu i govori: ogledalce, ogledalce, najmudriji medju Noldorima tko je?
zrcalo: Finrod, vas najmladji braco, gospodaru 
Feanor: *agh* *baca silmarile na zrcalo* *bjezi u Beleriand od brace* *dies*
zrcalo: o, sudbo kleta...
edit: ije/je  |
Sekina verzija razdora u Finweovoj kući |
 |