|
|
| Galadriel Artanis |
| Posted: Oct 3 2006, 03:47 PM 618637 |

|
|

Lady of the Golden Wood

Group: Members
Member No.: 190

|
Ovaj topic treba razlikovati od Topica Promjene u odnosu na Knjige, ovdje se nece pisati o tome je li greska sto je Arwen zauzela Glorfondelovo mjesto, vec je li u snimanju scena s Arwen napravljeno nesto pogresno ili lose. Mozete razgovarati o greskama u montazi, kameri, scenariju, dramaticnosti, o autima koji se vide/ ne vide, i o svemu sto je pogresno u Filmu, bez ikakvog osvrta na Knjige.
Zato samo navalite |
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Oct 5 2006, 09:40 PM 619774 |

|
|

Lady of the Golden Wood

|
Niiitkooo neee piiišeee uuu moooom tooopiiicuuu
Sad ću se morati žrtvovati i na silu ponovno pogledati filmove da oživim ovaj topic |
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Oct 5 2006, 09:45 PM 619781 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
Ne znam kako ces to prezivjeti Ne bih ti rado bio u kozi 
Gledati filmove s toliko gresaka, avaj 
Ah, ali sjetio sam se sto je meni najgora, najveca maestralno velika greska filma
Prazanm hod Znam da zvuci smiijesno, ali ti filmovi imaju toliko minutaze u kojima se nista ne govori, a toliko se moglo reci Dok oni tupavi hobiti landraju po Novom Zelandu, mogli su izmedju sebe pricati o povijesti ili o Shireu... Dok plove ispod Argonatha, onaj krelac kaze: Argonath, bla bla, i onda samo plove i sute, umjesto da se dok plove kraj one noge objasni sto su oni, sto brane, pto predstavljaju, hrpa podataka je mogla tu stati
nja |
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Oct 5 2006, 09:47 PM 619783 |

|
|

Lady of the Golden Wood

|
Onda ih je trebao režirati Woody Allen |
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Oct 5 2006, 09:52 PM 619788 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
Nemojmo pretjerivati
Bilo bi jako cudno vidjeti Three hunters ( naprijed marsh) kako trce preko Rohana uz onu mjuzu i dok gledamo Novi Zeland, slusamo kako raspravljaju o nekoj besmislenoj temi uglas 
Evo, inspirativna si mi, sjetio sam se jos jedne greske  Kad na kraju TTT-a svi odjasu i gledaju Mordor, kad Gandalf kaze ono The battle for Helm's deep is over, bla bla, Mordor izgleda udaljen jednako kao i kada ga se gleda sa Minas Tiritha To me je uzasno zasmetalo 
Potpuno je zanemareno da je to oko 300 liga dalje, i da bi Mordor, ako se i vidi, trebao biti samo crna pruga na obzoru, debljine jednog milimetra  Mnogo bi se dobilo da su ga barem upola smanjili i time prikazali sve te neizmjerne udaljenosti, ovako oni koji nisu rovali po mapama sa sestarom u ruci dok su citali, imaju osjecaj da je ME velicine Zagorja |
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Oct 5 2006, 09:56 PM 619792 |

|
|

Lady of the Golden Wood

|
Da, mrvicu su pretjerali - vjerojatno PJ nije mogao odoljeti svojoj sklonost ka strašnom |
 |
| elrond |
| Posted: Oct 7 2006, 11:35 PM 620966 |

|
|

Vala

Member No.: 29

|
ovdje, možda bi bilo uputno, (of course, samo kao prijedlog...), povući iz starog topica sve pobrojane greške i navesti ih, možda više kao introduction, tak' da se ne ponavljamo....ili pak opet s guštom navoditi sve već rečeno pa onad opet komentirati u svjetlu novih spoznaja....ustvari ni sam neznam što bi trenutačno bilo pametnije....... |
 |
| Anduril Ulair |
| Posted: Oct 7 2006, 11:40 PM 620968 |

|
|

Le Chef

Member No.: 110

|
ovo drugo...
onaj stari topic je bio ziv i postalo se u njega redovito dok nisu objavljene sve greske... onda je on umro...
ovako je zanimljivije...
kasnije cu ja staviti sve te greske u prvi post... sa upozorenjem i onda nek cita tko hoce... |
 |
| Treebeard |
| Posted: Oct 8 2006, 07:59 AM 621007 |

|
|

Rider of the Mark

Member No.: 577

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Oct 5 2006, 09:51 PM) | Nemojmo pretjerivati
Bilo bi jako cudno vidjeti Three hunters ( naprijed marsh) kako trce preko Rohana uz onu mjuzu i dok gledamo Novi Zeland, slusamo kako raspravljaju o nekoj besmislenoj temi uglas 
Evo, inspirativna si mi, sjetio sam se jos jedne greske  Kad na kraju TTT-a svi odjasu i gledaju Mordor, kad Gandalf kaze ono The battle for Helm's deep is over, bla bla, Mordor izgleda udaljen jednako kao i kada ga se gleda sa Minas Tiritha To me je uzasno zasmetalo 
Potpuno je zanemareno da je to oko 300 liga dalje, i da bi Mordor, ako se i vidi, trebao biti samo crna pruga na obzoru, debljine jednog milimetra  Mnogo bi se dobilo da su ga barem upola smanjili i time prikazali sve te neizmjerne udaljenosti, ovako oni koji nisu rovali po mapama sa sestarom u ruci dok su citali, imaju osjecaj da je ME velicine Zagorja  |
Isti slučaj sa Minas Tirithom,nekad se čini golemi grad,a nekad mali gradić ... PJ nije baą razmiąljao o razmjerima udaljenosti i veličine! |
 |
| Ellin |
| Posted: Oct 8 2006, 05:06 PM 621141 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
ja skoro nikad ne primjetim nijednu gresku, u nijednom filmu. Tek kad mi netko kaze ili procitam o greski, onda skuzim. Od onih nekoliko greskica za koje znam u lotr-u (nije mi se dalo citati cijele popise), jedina koja mi bode oci je kraj fotra, boromirova ruka na aragornovom ramenu, koja u snimku odozgo postoji, a u snimku odozdo ne postoji.  na ostalo se ne obazirem. |
 |
| Anduril Ulair |
| Posted: Oct 8 2006, 07:04 PM 621234 |

|
|

Le Chef

Member No.: 110

|
ono kada Gandalf nosi patike???
kada je to??? |
 |
| Faramir11 |
| Posted: Oct 8 2006, 07:16 PM 621253 |

|
|

The Hobbit

Member No.: 485

|
| QUOTE (Anduril @ Oct 8 2006, 07:04 PM) | ono kada Gandalf nosi patike???
|
A i to bi tija vidit... |
 |
| WhitchKingOfAngmar |
| Posted: Oct 8 2006, 07:23 PM 621272 |

|
|

Crownless again shall be King

Member No.: 35

|
to je kad ulaze kod Denethora ja mislim |
 |
| rían |
| Posted: Oct 8 2006, 07:31 PM 621296 |

|
|

nesto kao gordan

Member No.: 638

|
| QUOTE (Anduril @ Oct 8 2006, 07:04 PM) | ono kada Gandalf nosi patike???
kada je to??? |
da, to je u edorasu i mene je ubolo u oči...
ah, ti istari...stigao se obuč u bijelo i promjenit štap, ali promjenit patike, e to je već problem |
 |
| WhitchKingOfAngmar |
Posted: Oct 8 2006, 07:33 PM 621299 |

|
|

Crownless again shall be King

Member No.: 35

|
u edorasu ili u minas tirithu? zbunio sam se sad |
 |