Welcome Guest ( Log In | Register ) Search | Member List | Help

Eä - hrvatski Tolkien portal
Soulsaver
Pages: (69) < ... 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 ... > ( Go to first unread post )
REPORTS OLITI IZVJESCA, remek djela nasih povjesnicara councila
« Next Oldest | Next Newest » Track this topic | Email this topic | Print this topic
Númellóte
Posted: Aug 11 2007, 06:21 PM 778638

Tolkien's army

Group: Moderator
Member No.: 566

Ovo je samo prvi dio od vjerojatno puno njih. Navečer stiže još thud.gif

Osijek, council
09. – 10. 2007.

My name is Glib, Glinko Glib. rotfl.gif sleep.gif

u 11 zadnji dogovor s Voronweom kad se nađemo na Koldovoru. 5 sati ujutro buđenje, blah blah, stižem u 6:22 umjesto u 6:15 thud.gif Vor već kupio kartu, dobro idem i ja. Saznajemo da se mora ić pothodnikom jer je vlak na drugom peronu dry.gif I tako moji , Vor i ja sve to obavismo, šetamo se gore dolje niko ne zna jel vlak što stoji ide za Osijek il ne, ovi jedno kažu oni drugo. Uglavnom, kasnili smo 5 minuta, krenuli u 7.04. ccccc Udobno smješteni, počela je naša avantura. Brbljali smo o svemu kaj nam je padalo na pamet; maturalcu, jelu bigsadeyes.gif smiluj se, kišobranima rotfl.gif wub.gif, sportu blahblah.gif ) – obećala sam Miriel da ga neću previše maltretirati sleep.gif tongue.gif , al mislim da nisam baš održala obećanje div294.gif .uzdah: jer sam, citiram: ''Nepopravljiva''. sleep.gif Al znam da mi se prašta U Koprivnici se ukrcala Željkica jumpy.gif wub.gif Jadni Voronwe uskoro nije znao što bi sa sobom, samo je uzdisao, prevrtao očima i mrmljao: ''Nepopravljive ste ''.
Pričamo o slavonskim pizzama, a Voronwe veli da ih sigurno ima više od 5 vrsta. Pa nas je onda uhvatila manija zvana origami. (Slike znate gdje su ), pa nastaše, ždralovi, brodovi i neke ptičurine. Picek kvaka rotfl.gif Željkica mu crta ko će sve prespavat. (Slike ćete vidjet na kraju reporta sa objašnjenjima.) Komentar nakon svega: ''Jednostavnije je shvatit ovo (drži ždrala u ruci) nego vas!'' roflmao.gif Al stvarno smo dobre, časna pionirska sleep.gif lookaround.gif
- ''Ventilator je umro!'' – Željkica o svojoj kemijskoj koja je imala na vrhu mali ventilator. rotfl.gif
- spominjemo Quenyu i Sindarin, nešto o muzikalnosti izgovora neke riječi (Voronwe - help me luuuud.gif )
- Vlak ispušta čudne zvukove bigsadeyes.gif
- Razgovaram sa ždralom mellow.gif
- Željkica misli da su iznad vrata kod kupea utičnice, Voronwe lijepo objašnjava da su to neki magneti blink.gif rotfl.gif - nastavljamo tako veselo do Kolodvora u Osijeku,

OSIJEK

gdje ugledasmo poznata lica i jedno nepoznato. sleep.gif Miriel utrčava u kupea, baca van stvari, Voronwe mene prima i nosi van. Na drugoj stepenici Gwindor i Eluchil me nekak primaju, i sjećam se da sam u jednom trenu bila u položaju ko da ležim a noge u zraku pod kutem od nekih 60-70 stupnjeva. Jako primamljiv prizor, pogotovo za one koji su čekali na vlakove pod strehom. roflmao.gif Nakon 4 sata i 40 minuta stojimo na slavonskom tlu. Službeno upoznavanje s Gwindorom. Na kolodvoru ne možemo u wc jer se vrata ulazna ne daju skroz otvorit. angry2.gif angry2.gif angry2.gif Trpim od 6 sati ujutro a sad nemrem na wc. thud.gif Niš trpi još 20 minuta do OBP-a, sviđaju mi se parkovi pokraj kojih prolazimo, Tulkas samo na to okreće oči (ne dijeli mišljenje) dry.gif Miriel pokazuje faks i školu. sleep.gif Truckamo se po ulicama s kockom. Zabrinuti su za mene kak ću to podnijeti wub.gif ma prošla sam ja i gore flex.gif ko da toga nema u Zagrebu sleep.gif Konačno dolazimo u OPB i prvo što radimo je da se olakšamo i presvučemo. jumpy.gif Željkica skoro opala u wc školjku sleep.gif rotfl.gif . Sjedamo u dvorište i naručujemo jelo: Kotlet na žaru, pire krumpir i sataraš uz fina žuta pića sleep.gif njami.gif Miriel obavještava da bi Turgon i Arador trebalu doć ubrzo, a Aru, Meneldil i Sunčeko do 1 sat. jumpy.gif Eluchil mi govori da moram najmanje 3 strane napisat, da se ispod toga niš ne računa sleep.gif , s fontom veličine 6 i ukošenim slovima bigsadeyes.gif thud.gif Pitam ga jel može 12, kaže da može, al da je i to premalo rotfl.gif roflmao.gif Dolaze Arador i Hanka jumpy.gif huganje blahblah.gif Ručak njami.gif dobivamo neki kupon za ispunit, svi se trgaju za penkale rotfl.gif nagrada putovanje u Dublin za dvije osobe, utješna nagrada upaljači i olovke jumpy.gif jumpy.gif morali smo ih ispunit, bilo je to jače od nas. Pa ko ne bi htio imat upaljač i to baš takav, pitam ja vas? sleep.gif
- Djeca poslije 94 su GMO'' – Arador laugh.gif
- ''Zašto ovdje konobari izgledaju ko pogrebnici?''- Arador rotfl.gif
- ''Pas bar ima kaj za ***** '' - by Tulkas rotfl.gif
Dok jedemo, Tulkas kaže nešt kao da je meso bolje takvo nego da trčkara po tanjuru'' rotfl.gif ….. Arador nas informira o priči kojauključuje njegovu baku i ubijanje somova (som ni nakon pola sata nije davao migove da bi mogao odapeti) rofl.gif pa se onda Tulkas raspričao o tome i mahao ko da drži sjekiru u ruci pokazujući kak to treba napravit rotfl.gif
Arador- ''Mene mama zove odojče, a kad je ljuta – prasac jedan'' rotfl.gif nastavlja u istom tonu govoreći kako je majka na njemu slomila štap od metle, pa je onda kupila metalno, kojeg je isto savila na njemu (valjda unsure.gif ), što joj je dobro došlo za pometanje kuteva teško dostupnih rotfl.gif rotfl.gif.
Prva fleka na mojim hlačama thud.gif
Prošlo 1, ovih ni za lijek dry.gif , u međuvremenu kiša, pa muški cvilili da ne žele bit vani jer je na njih palo par kapi :drama: Idemo unutra, pa se smještamo za stolove i počinju kružit lude priče i blahblah.gif mnogo toga. Došao je Gwaihir hug.gif, još jedan upoznat sleep.gif

Ljetna ponuda- dnevno svježe pečeni Francuzi rotfl.gif rotfl.gif u Aradorovoj pekarnici rotfl.gif
''Ko da čitam sexy priču'' - Aradorova reakcija na ponudu (od čega se sastoji, što se osjeća pri konzumiranju) iz menija - ''Legenda o čokoladi'' rotfl.gif
''Ako mogu sa svekrom, mogu i sa zetom!'' – by Miriel rotfl.gif no comment
Režem čokoladu (radim crtu) noktima jer ju je nemoguće odlijepit prstima. Druga flekica od čokolade koja mi ostala pod njima. :thud.

Pola dva je konačno dolaze Aru kisswub.gif , Menel i Sunčica. Huganje : sleep.gif
Aruu zapeo za oko neki poster sa nazivom ''Beefeafter'' a ispod toga Dry gin. Zaključio je da se gin radi od krave. sleep.gif rotfl.gif , a Meneldil je nakon te rasprave sumirao ''Mnoge su krave nam davale živote …..'' rotfl.gif roflmao.gif
Aru: ''Legenda o kravi u 32 okusa'' – onaj poznati menu, a konstatirao je i da ima ženskih krava rotfl.gif rotfl: naravno, čuo nas je cijeli kafić. Čak su se i konobari naginjali cijelo vrijeme i smješkali se kad bi nas čuli. Jadnici, bit će traumatizirani. yes.gif
Čokolade su se opet počele topit, a Arador reče Miriel: ''jedi dok je mekano''. (moram priznat da sam kriva za ovo mekano, jer sam prva upotrijebila tu riječ lookaround.gif ) A ona njemu: ''Da, jer na tvrdom ću si zube polomit!'' (tako nešto unsure.gif ) rotfl.gif
Skužili smo da je oboren rekord slavonskog councila za 1 biće. jumpy.gif jumpy.gif
''Hobit voli svašta probat'' – by somebody unsure.gif laugh.gif, a Aru je zadovoljan u vezi u kojoj niko niš ne radi rotfl.gif sleep.gif
''Nemam niša protiv Slovenaca, kad ih tak i tak nemrem nać na karti'' – by Aru rotfl.gif nakon poveće zezancije na račun susjeda, koje su uključivale nuklearnu bombu i međunarodni incident koji bi uključivao i Beč sleep.gif. rotfl.gif
Aru me obećao ženit crazy.gif ak treba i za dva dana. Nakon toliko ugnjetavanja, čovjek se slomio. Da ne bi mislili da je sve to plod moje mašte belj.gif , Mandos je bio svjedokom sleep.gif Val, pripremi se. sleep.gif U miraz sam dobila salvetu koju je dobio (u Vinkovcima rolleyes.gif ) kad je kupovao sendvič (nisam mu htjela uzet upaljač koji mi je zapeo za oko - koji je tako bio shiny crazy.gif da sam morala izrazit svoje oduševljenje. ) Sad molim najte se smijati sleep.gif, poklon je ipak poklon wub.gif sleep.gif

end of part one sleep.gif

Edited by Númellóte - Aug 12 2007, 05:34 PM

Númellóte
Posted: Aug 11 2007, 10:40 PM 778682

Tolkien's army

Nastavak sleep.gif

Inspiriran atmosferom, Aru je napisao slijedeće:

''Tamo negdje vesela ekipa
Jako nezrela po Osijeku skita.
Vesela je vesela, nitko im ne može ništa
I nikog među njima ne zovu Pišta.
Noldori i Vanyari,
Númenorejac jedan
I još neka bića
Svi do jednog sretan
La la la la la
La la la la la
Ne bi vjerovali
Ovo pišem ja.

By Aru (stoji u potpisu) sleep.gif klap.gif notworthy.gif
''Joj kak su mi noge utrnule, dobit ću infarkt'' – veli Arador, a Željkica ko iz topa: ''Spusti se onda dolje'' rotfl.gif laugh.gif
Oko 4 smo izašli van i krenulo u šetnju pokraj Drave. Hobbiton jumpy.gif jumpy.gif kupalište, nogoperi rotfl.gif , ode moj brod za crno more il je to bio Voronweov katamaran unsure.gif
svakakvi komentari tijekom šetnje, prelazak mosta dry.gif - svi kao nude pomoć, a Miriel mora gurat dry.gif Voronwe stalno zeza svoju majku ''Oš moć?'' sly.gif , Aru negdje na začelju pa ne čuje da ga zaručnica zove da dovuče guzicu naprijed sleep.gif dry.gif . Ah men…. Odmaramo u parku, malo slikamo, malo se dobacuje lopticom, savršeno je. sleep.gif Krećemo prema Trgu, Arador me skoro zabio u neki stol u kafiću rotfl.gif , fontana jumpy.gif , fotosession sleep.gif , većina ošla u Katedralu, prvi Aru i Menel, koji su jedva nakon 10 sekundi bili opet vani. Zezali smo ih da su ih sigurno izbacili .rotfl.gif pa smo onda pjevali po ulicama dok smo išli prema autu. Aru kisswub.gif nas onda napušta cry.gif cry.gif jer mora na put ujutro dry.gif . Ah sudbo ….. Dolazimo do auta, ukrcamo se nakon malo muke (vidi Miriel) i nakon 40-ak minuta super ugodne vožnje s pivketinom (Turgon odlično vozi yes.gif i ne ona riječ se ne odnosi na Turgona ) eto nas u vikendici. Raspremanje, roštilj, boravljenje na friškom zrakecu. Komarci bigsadeyes.gif angry2.gif Tučemo se ko ludi (3 velika uboda dry.gif ), nema niko niš da se namažemo. Al Turgon od nekud vani nekakav losion crazy.gif i nema više gamadi da dođe sleep.gif Turgon i ja idemo ubrat pokoju kupinu koja je još bila recimo tako živa, uspjeli nać nešto; on sebe hrani i mene, ja sebe i poslije Voronwea. rotfl.gif Menel me gađa avionima thud.gif koje radi zajedno sa Željkicom i Eluchilom unsure.gif
Zovem Maglora kisswub.gif , sretan je jumpy.gif Obavještava me da je Board mrtav, čak 5 ljudi je ulogirano huh.gif pričam kak nam je i tako . sleep.gif wub.gif
Meso se cvrči na roštilju.
''Mandos malo govori jer je zaboravan'' – Voronwe, nato Menel veli: ''piši fusnotu; Mandos je poznat po tome jer sve pamti.'' Sretan div294.gif ?
''Mandos je ******* šugavi špijun''- Tulkas rotfl.gif
''Svu genijalnost, ironiju, efikasnost i eleganciju prokletstva Noldora nitko ne može opovrgnuti''- Menel / Mandos dry.gif

Počela je kiša, puuuuuuuuuuuuno kiše, grmi i sijeva, a klip kukuruza se nije mogao skroz ispeć, jer vatra se ugasila. Kako nismo imali kaj radit, počeli smo smišljavati imena tom klipu kukuruza sleep.gif , dok su neki bili zabavljeni kuhinjskim poslovima. Sjede tako Eluchil, Menel, Turgon, Sunčica, Željkica i ja oko stola i počinje ludnica. Menel bi dao da se zove Dnjepar ili Vltava, Turgon bi Mustafu, pa kreću Raštenko, Soja rotfl.gif Ječmenko. Ječmenko (Magy, sjećaš li se gospođe Žitarke? rotfl.gif ) I sad dolazimo do onog trenutka kada je zezancija postala ozbiljnost. roflmao.gif Prva zamisao je bila da to bude film, ali zbog kompleksnosti radnje to smo pretvorili u seriju od više od 700 nastavaka.

NASLOV: Kad đubriva utihnu, Kad đubrivo napada, Desant na Đubrivo. (treba odabrat službeni naslov sleep.gif , može još i koji prijedlog)

MJESTO I VRIJEME RADNJE: kaubojski gradić u vrijeme građanskog rata u Rusiji sleep.gif
NAJČEŠĆE MJESTO RADNJE: Bordel ''Raskalašeno Đubrivo''
LIKOVI:
- Glib, Glink Glib zvan Kaljuža – tip razočaran u ljubavi
- Đubrivo – vlasnik bordela
- Gnjojana – zaposlenica bordela no profesionalnu karijeru gradi i u kukičanju, pikanju goblena; hobi joj je tokarstvo
- Sluzdna – najbolja prijateljica Gnjojane, no radi joj iza leđa
- Hames Humus – školovan u Pragu (anatomija) , sin Đubriva
- Lady Vulva (da prostite na izrazu) Vürbington – društvena mecena u gradu – imala je nesretno djetinjstvo
- Bhaalava - Indijka , pokojna žena Đubriva, imala kratkotrajnu aferu s Humusom?????
- Lord Incest – misteriozan lik i još k tome Englez – ofoba previše vudrena u glavi (fuflja ) i zato sam sebe zove Lord Infeft –

VEČERA na stolu: kobasice, čevapi, piletina, paradajz, luk, ajvar, kruh njami.gif Tulkas notworthy.gif klap.gif Kiša pada sad već lagano, čuje se zveckanje vilica, gladuši rotfl.gif Bilo je 22.15 kad smo počeli s jelom. Hanka tako uživa u jelu da ju je milina gledat wub.gif Čim se stol očistio, moram pisat jer naravno izviru nove ideje. Pa da se prebacimo na film/seriju.

Lord Infeft je nestao- povezano s kadom punom boršća i mokrim krastavcem. Lady Vulva je ostala sama i nevina i nezbrinuta. Pomagala je mlade umjetnike koji su bili prpošni, a niti jedan od njih nije mogao biti neinspiriran njenom ličnošću. Kasnije će u priču uči Marija Narikača.
Faks Helizim – svećenik nikad nije kročio u eRĐi, a zbog njega je ibordel prommijenio ime koje se prije zvalo ''Pogrešno mjesto'' ( unsure.gif )
Narator: usamljeni putnik Glib, Glinko Glib, no zvan Kaljuža, ušao je u grad. – a s druge strane u grad je ušao Hames Humus

Zaplet: Glib hoda na pola puta prema sredini grada glavnom ulicom kroz maglu. Bijaše jesen. Znojio se od te magle, a onda je kroz nju vidio rozi neonski natpis ''Raskalašeno Đubrivo''. Zbunjen, ne zna što da radi.
Humus, mirno koračajući s druge strane grada glavnom ulicom, isto ugleda natpis ''Raskalašeno Đubrivo'', a zatim osjeti poznati vonj kuće. Zgrožen prisjećanjem, podigne nogu te zgazi kravlje govno koje mu se našlo na putu. (Željkice, epitaf sleep.gif ).

Narator: I tako se zgodilo da su se dvije neobično esencijalne ličnosti našle na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Jetrom uz bubreg zajedno su ušli kroz dvostruko krilno-klizna vrata, ne znajući gdje je kome bubreg, a gdje jetra (što je tužno jer je Humus upravo dobio diplomu iz anatomije ). Ušavši kroz dvostruko krilno-klizna vrata ''Raskalašenog Đubriva'', Glinko Glib, zvan Kaljuža, tada prvi put ugleda prvu ljubav svog drugog života. Volio je igrati loto. Bijaše to ljubavna prvi vonj. Mirisni pupoljci su ustreptali, a napetost između njih se mogla gnječiti ugnjetavaljkom za krumpir. Isprva nije bio siguran bili joj prišao ili ne.

Priča se dalje razrađuje; ima ideja na pretek. sleep.gif

End of part two bigsadeyes.gif

Edited by Númellóte - Aug 24 2007, 01:08 AM

Morfiwen
Posted: Aug 12 2007, 10:03 AM 778759

*

Group: Members
Member No.: 489

Report s dalmatinskog councila (je i to ste napokon docekali)

Neka uđe u zapisnik da ja pišem report samo zato što su svi ostali nepismeni sleep.gif i lijeni sleep.gif i izmakli su kontroli sleep.gif i odbijaju poslušnost sleep.gif

Mjesto radnje: Lvksor, Split (svira narodnjaaake, priđe meni neki tip...okej, ne svira lookaround.gif )
Uloge (in order of appearence) :
JAAAA, the magnificent ME veliki.gif flex.gif
Nienna wub.gif
Sholky wub.gif
Ixidor wub.gif
Sorongil wub.gif
Nessa wub.gif
Mellon wub.gif

E pa, da pocnem. Councili u ST jedinstvena su iskustva, ni po čemu normalna wub.gif Pa council u ST ni poceti ne može uobicajeno i normalno wub.gif Zato me jucer, dok sam išla prema kolodvoru dobro oprao pljusak koji je odlucio pasti tocno u trenutku kad sam ja izišla iz kuce i trajati tocno do trenutka kad sam došla do kolodvora dry.gif Nienna i ja brbljamo u busu, ljudi se pomalo čudno zagledaju na povike ''Morgud'' (miješavina Morgotha i Mrguda) i izjave tipa:
''Tko će bit na councilu?''
''A ne znam. Nessa, Ixi, Sholky...''
Izlazimo na Pazaru, dolazimo do Peristila. Nessa, ccc, šalje poruku da će kasnit. Ulazimo u Lvksor i Nienna se, ofcourse, zalijepi za prozor sa slasticama. Posve neocekivano vidim nešto modro da se približava s lijeva i bez da nas dvije uopce registrira, lijepi se na isti prozor. Naravno, bješe to Sholky rofl.gif Narucimo, sjednemo, skužimo da se približava Ixi (i to normalno skužim ja kroz prozor Lvksora svojim ekstra supah-dupah elf-ray visionom flex.gif ) Gamad se pomalo okupila. Sorongilu mobitel zvoni ko puštanje vode u wc-u hah.gif . Nienna je iskidala lvksorsku Gloriu jer je u njoj bio članak o LOTR predstavi i podmuklo to strpala u torbu *umetni drama smajli* rotfl.gif Nessa je kupila suncane naocale a la Caleigh iz CSI Horejšijo ajme.gif Naravno, odmah smo poceli blatit Horejšija uz oponašanje hah.gif Opet se potegla epska tema o tome tko je zaslužan za sve događaje na Ardi. Ixidor je iznio jednu teoriju koja (naravno ne drži vodu :rolleyes) kaže da su za sve krivi patuljci. Naime, po njemu, Aule je stvorio dwarfove, a Sauron mu je bio Maia, a oni su se kasnije tukli pa je kao ocito da su sve zanimljivo potaknuli patuljci rolleyes.gif Naravno, morah proturjecit, jer je ocito da su sve pokrenuli Vanyari sleep.gif naime, da mi nismo pjevali, nikad Noldori ne bi pobjegli u ME i ne bi bilo Silmarilliona sleep.gif Onda je Sholky puštao muziku sa svog mobitela ajme.gif najprije ''Mirko Norac kukaaavicaaa nije, nije'' rotfl.gif pa onda Živo Blato ''Rođen sammmm u Splitu *CENSORED* '' rotfl.gif Nienna nam je svima kupila ona čuda iz kojih pušeš one mjehurice od sapunice pa smo ''okupali'' Lvksor i otkrili nove nacine da se odupremo gravitaciji. sleep.gif Zakljucili smo jednu veoma bitnu stvar. Naime otkrili smo PRAVI IDENTITET BOROMIRA I FARAMIRA! ----> user posted imagehah.gif hah.gif
Onda je krenula neizbježna rasprava o splitskoj rivi sleep.gif Bitno je da se proturjeci sleep.gif Ako Sholky kaže da je odvratna, Ixidor kaže da je prekrasna i obrnuto wacko.gif Ali zakljucismo da bi bilo dobro da se napravi od brackog kamena, a da se kafici zovu Ovalni Ured ( hah.gif ) i zapošljavaju konobare u narodnoj nošnji (ilegalni radnici iz Ukrajine ispod stola da se ne zna rotfl.gif ). Mellon nam je morala ici raditi cry.gif Sor je izišao na balkon i glumio papu/cara/other, pa je sramotio pred cijelim Peristilom rotfl.gif Mi smo se pridružili sramocenju mellow.gif rotfl.gif Onda smo izišli iz Lvksora i krenuli prema Sustipanu ( ajme.gif ), Mellon je završila pa je mogla s nama jumpy.gif Sorongil je morao ici cry.gif Ixidor i Sholky su nas poceli sramotit *umetni drama smajli* pjevajuci neke narodnjacko-talibanske-popevke wacko.gif i ''Spider-pig spider-pig...'' ajme.gif I baš kad smo Sholky i ja pokušali osnovati Vanyar klub na Boardu i osmisliti moto tipa ''Vanya-jer ja to zaslužujem'' i ''Možda je rođena s tim, a možda je Vanya.'' prozvali su nas rasistima/nacistima/diskriminatorima/other jer smo plavi i beskorisni cry.gif *umetni drama smajli* prava pravcata nepravda, nismo mi krivi što smo savršeni conf44.gif A Nessa je rekla da smo ko Gestapo i da sam ja ustvari Herr Flick cry.gif cry.gif crryyy.gif rotfl.gif Onda su oni ne-Vanyari žderali, a ja sam pokušavala nagovoriti Mellon da prijeđe na svijetlu stranu, vrati prirodnu boju kose (otkrismo da je njena prirodna nijansa ustvari Vanya-everblonde kao moja jumpy.gif ) i postane Vanya. Tu je razvijena i teorija da su Rohanci ustvari potomci Vanyara eureka.gif i da su nastali kad su neki odmetnuti Vanyari prestali prati kosu Lorealovim šamponima i zato dobili ispucale vrhove i slamnatu kosu yes.gif
I blablabla, tako smo došli na stanicu, otpratili Mellon na bus, pozdravili se s gamadi i partenza Sinj cry.gif ali novi generalni council je u srijedu jumpy.gif and everyone's invited jumpy.gif
Evo ovo je report od Dalmatinske podružnice da ne bi netko pomislio da smo nepismeni ajme.gif a samo smo lijeni div294.gif

Edited by Morfiwen - Aug 12 2007, 11:04 AM

Númellóte
Posted: Aug 12 2007, 11:37 AM 778777

Tolkien's army

Nastavak drugog nastavka sleep.gif

Dok tako mi smišljavamo priču (Aru, falio si nam jer znamo da bi bilo još bisera da si mogao bit s nama ), Arador upada sa svojim monologom o Big brotheru, kak se skoro prijavio al mu se nije dalo bit u kući 3 mjeseca i jer bi pola budžeta potrošili na njegove cigarete. rotfl.gif Zatim nestaje u mraku i kiši rotfl.gif A Turgon je pak nešto kasnije iznervirao krijesnicu, koji je Tulkas htio paliti upaljačem thud.gif Uskoro nestalo struje, pa pričamo uz svjetlost svijeća i slušamo zrikavce kak se pa… ovaj dozivaju. sleep.gif . ''Hobiti vole sve što raste'' – by Arador rotfl.gif Oko dva se počeli spremati na spavanje _thud. , prokleta spužva tj. neki mali tepih u wc-u angry2.gif zmazao mi hlače kad je moja velebajna stražnjica pikirala na nj thud.gif Daljni tijek opisa ko je s kim spavao, kak i zašto vidi kod Miriel sleep.gif Tulkas i ja stavili alarm na pola 9. Uglavnom probala sam spavati al nije išlo, oko pola 3 Arien mi veli da ide na wc, Vrati se ona nazad. Ne prođe ni 5 minuta: ''Nume idem ja malo slušat Guardiane van..'' huh.gif To malo se pretvorilo u više od pola sata. Vraća se ona oko 3.15 i pita: ''Još ne spavaš?'' Odgovorim negativno i dodajem: ''Teško je zaspat uz Tulkasovo piljenje.''. Arien: ''I onda? Kak su ti djeca, muž, birtija''' Ja ono blink.gif ''Dobro, dobro, a sad se konačno legni!'' sleep.gif Trebalo mi je noge grijat. sleep.gif do pola devet spavala sam možda sat i po najviše, ak i to thud.gif dižem glavu vidim Menela i mašemo si. rotfl.gif Bilo je poslije 7. Voronwe tak blaženo spava da mu zavidim cry.gif Dizanje, oblačenje, Miriel mi čisti hlače tj. pokušava, (doma sam ostavila hlače koje sam trebala ponijeti da ih obučem drugi dan thud.gif ) al…. pospremanje, pranje zubiju rotfl.gif remetim javni red i mir pokraj drveta zujajući četkicom, dok iz smjera istoka dolaze čudni pogledi. Ko da nikad nisu vidjeli ni čuli el. četkicu belj.gif Dok smo bili na jednom mjestu u onoj manjoj kućici rotfl.gif velim Željkici kak smo došli ulickani i cakani, a odlazimo zmazani. Nato će ona: ''Ko da dolazimo iz rata u Kazahstanu!'' roflmao.gif
Dečki odlaze prvi conf44.gif Turgon javlja za auto thud.gif thud.gif Željkica skače sa stolca jer ju opsjedaju ose i ide im GRRRRRR rotfl.gif roflmao.gif
''Ajde Hanka , pušljivi smo'' by Arador
''Da sam cigareta, gdje bih bio?'' pita se Arador, a Željkica će na to: ''Sebi u ustima!'' roflmao.gif
Hanke još nema thud.gif Željkica otišla na cestu da vidi jel ide Hanka, a Arador se dere: ''Nemoj da te pregazi krdo sobova!'' rotfl.gif
Sunčica se ne sjeća šta se desilo po noći thud.gif rotfl.gif Memory loss sleep.gif

Slijedi vožnja , luda vožnja. Moji prsti, desnu ruku držim Sunčici na tjemenu da joj mozak ne izleti svaki put pri udarcu u vrata u zavoju (ima dosta tih zavoja bigsadeyes.gif ), a s drugom tipkam sms-ove Voronweu o trenutnom statusu. Tri dana treba da se napiše lijevom rukom thud.gif Došli tam nekih 8 minuta prekasno. Voronwe otišao crryyy.gif thud.gif Niš, kako smo imali vremena do 4 sata, krenuli u slastičarnicu, a Turgon wub.gif odlazi svojim putem. Menel priča o Šaraf-dúru, smijemo se po cesti ko ludi. Nikog živog u slastičarnici, fino hlad, naručujemo sokove i sladoled, uspijem se pošarati penkalom po lijevom bedru cry.gif muko moja… thud.gif muzika fina trešti (većinom zlatne 80-te jumpy.gif - strane ), radim Aradoru playlistu sleep.gif … Menel mi daje da slušam pjesmu kojom je opsjednut nekoliko dana sleep.gif ……. priča se što dobiješ kad bi se ujedinili Rohan i Gondor=GOHAN, for Gohan roflmao.gif ili ROGOND : rotfl.gif …… sms na relaciji Voronwe – Núme, priča kak mu je dosadno bez nas cry.gif cry.gif wub.gif ….muški razglabaju o virusima, kompićima, svakakvim stvarima nađenim u ventilatoru i tipkovnicma huh.gif ….. Tulkas o nekom tipu koji reži dok pjeva (unsure.gif) govori da je propovijedao pivke mat***** ---- te o tome kako se ispričavao trosjedu ujutro jer je mislio da je nekog trknuo rotfl.gif …. … Prije odlaska idemo cukit sleep.gif …. Vračajući se na kolodvor, primjećujemo da ljudi bulje u nas conf44.gif zaključak je da il bulje u moje nokte, il u Aradorovu majicu il u moje zmazane hlače. thud.gif Prvo se pozdravljamo sa Sunčicom cry.gif pa sa Meneldilom cry.gif pa s Miriel cry.gif . Vidimo da je došao i naš vlak i polako krećemo na peron broj 5 sleep.gif Pri ukrcaju vidimo kak nam Miriel maše iz susjednog vlaka jumpy.gif Arador me posprema u kupe, Željkica prva ulazi, a Tulkas se boji da vlak ne krene pa se pozdravlja bez huga dry.gif i trči van rotfl.gif Pita mene Arador ''Neće li ti kolica ići gore dolje po vlaku kad uđemo u zavoje? rotfl.gif ''koje zavoje ???'' rofl.gif

ODLAZAK PREMA ZAGREBU cry.gif

Uskoro vlak kreće a mi imamo cry.gif face. Željkica priča kaj je Meneldil rekao Miriel o lastici na gaćama i crkavamo od smijeha rotfl.gif rotfl.gif te viče ''For Gondor!'' kad nam je Osijek posve izašao iz vidokruga.
''Ti si 101 Dalmatinac'' – veli meni Arador jer sjedim na mjestu pod brojem 101 rotfl.gif
Željkica priča kako su ona i Rosie zaključile da je Sorongil mješovina (tako je rekla) kokoši i dinosaura te se dobi onda ime DINOŠKA ili KOKOSAUR rotfl.gif rotfl.gif
''Vozimo se u ulubljenom sjedalu'' – by Arador rotfl.gif
''Osjećam se ko da sam bio na maratonu, ali na maratonu sa steroidima''. By Arador rotfl.gif
Zove me Miriel wub.gif , 17 je sati. Veli da se otuširala i zube oprala – Željkica i Arador slažu ove face dry.gif .
''Dalmatinci su hobiti'' – by somebody sleep.gif , mislim da je to netko viknuo iz susjednog vlaka kad smo bili pokraj Čačinca sleep.gif
''Trgovački obrt Zana'' (pomislih odmah na tetu Đanu (Jana voda) ) by Arador laugh.gif
''Keksi su sa kokosom, ne!! kakaom, nekim kajmakom'' – by Núme rotfl.gif rotfl.gif
Željkici se umjesto kebaba na štapu , pored faksa, vrti kajmak. rotfl.gif roflmao.gif
Meni grlo ošlo kvragu thud.gif
''Pa gdje ti studiraš, u novom sad' da ti se kajmak vrti usred kebaba'' – by Arador rotfl.gif
''Centrifugirati kebab, dobro da nije živ'', by Željkica. laugh.gif
…Željkica i Arador bi svaki put kad bi čuli da netko ide i pita jel je kupe slobodan, počeli spavati rotfl.gif cccc

''Aaaaauuuuuuuuuuuuti!!!'' zaviknem i prepadnem suputnike (ne znate kakva je rijetkost vidjeti takvo što :sleep.gif )

Željkica je zaključila da vlak ide na kotače, ali da ona nema kotače u glavi blink.gif rotfl.gif
18.00 je- meni se pričinjava da me neko zove ''Núme, Núme'' iz hodnika thud.gif

End of part three blink.gif

Edited by Númellóte - Aug 12 2007, 12:43 PM

Númellóte
Posted: Aug 12 2007, 06:28 PM 778858

Tolkien's army

Nastavak nastavka trećeg nastavka. sleep.gif
In the train – still

Moram napisati da sam rekla ( a nisam sleep.gif ) da Željkica ima Angelinu Jolie u oku. Poanta je bila u tome da mi je u jednom trenutku u predjelu očiju imala isti pogled ko Angelina dry.gif
Nešto Željkica i Arador pričaju kaj je dosadno kad vidiš samo ravnine, pa spomenuli stripove, a ja velim da bi stripove trebali slikat po ogledalima ,umjesto prozorima. thud.gif .. Vlakovi se slegnu rotfl.gif
''Vjerojatno su stavili još vlakova '' by Núme, (umjesto vagona) bonk.gif Arador doslovce kleči na podu kak se smije i zabija lice u sjedalo rotfl.gif rotfl.gif ….. Mama s dva klinca prolazi pokraj kupea , a mali pita: ''Kamo idemo?''- Mama veli ''Idemo zapalit'' thud.gif dry.gif, a Željkica sarkastično ''Tako treba od malena!'' rotfl.gif
''Malo mi je čudno, al se več dugo nisam počohala'' rotfl.gif - mislila sam na ubode od komaraca, a ovi odmah skoče i prijete da to moram napisati dry.gif
''Antocjo, vruće mi je''- Željkica skida majicu, pogađate vruće joj je sleep.gif
Prolazimo pokraj farme nojeva, pa me Željkica podsjeća da moram zapisati vic koji nam je Voronwe ispričao dan prije: ''Kako najlakše ubit noja? Preplašiš ga na asfaltu!!!'' :rotfl. roflmao.gif
Sad dolazimo do onog dijela kad smo utihnuli jer smo jedva disali, al ni to nije bilo dugog vijeka, zbog jednog stričeka koji je bio tako glasan da smo uspjeli sve pohvatat što je rekao.

On jede i zalijeva mellow.gif rotfl.gif …. Jedem jumbo pizzu s guštom, ostalo nisam mogao pojesti, veliki komad je ostao, pa sam smotao u salvetu, tako i tako sam to platio, te stavio u trenirku. Došli doma, pitam ja unuka ili sina unsure.gif ''Oš?'', ''Neću.''. Ne prođe ni sat vremena, pita on mene ''Di ima ona pizza?'' Ja velim ''tam ti je u špajzi'' i on ode… i po cijeli dan i jutro i večer udri on po toj pizzi.''
Bilo je tu još drugih priča o ljutim bombonima i slatkim i novcima i majicama i Konzumu, a mi smo rikavali od smijeha. rotfl.gif rotfl.gif Podrapala sam grlo do kraja thud.gif … Opet groblje thud.gif .. Plinofikacija grobova by Ž &A rotfl.gif ph34r.gif
''Arador je numast!'' Željkica izvali umjesto wubast rotfl.gif ….
Nas dvoje je Željkici otpjevalo ''Into the West'', dobili smo pljesak crazy.gif jumpy.gif Uskoro se Željkica iskrcava cry.gif u Koprivnici. Još sat i 15 minuta do Zagreba sleep.gif , nas dvoje ostajemo sami.
Arador konstatira da nam u ovom prisluškivanju drugih ljudi fali Turgon cry.gif Striček jeopet počel pripovedati, pa sam poslala Aradora da vidi kak izgleda. Vratio se i rekao je da u tom kupeu samo što ne fali su kokoši rotfl.gif rotfl.gif
Otkrili smo da imamo veliku moć zapažanja: uvidjeli smo , also-dakle, da ljudi kojinetom izađu iz restoran-vagona su überveseli (pjevale su se navijačke pjesme o Osijeku unsure.gif )
Vidjeli smo Caras Galadhon wow.gif i odmah do toga Fangorn forest. wow.gif Definicija Fangorna: ''brda, doline i sve se nešto miče'' by the two of us.
Kamilica se uzgaja radi ulja ''aromantičnih'' bonk.gif rotfl.gif by me sleep.gif
Razgovor se povede o rođendanima, a Arador: ''Ja više neću bit tinejdžer, za 2. mjeseca imat ću 20. godina, a duša mi još uvijek u bebe.'' rotfl.gif …. Ona mama opet zove djecu da idu zapalit thud.gif
Kod Vrbovca se sve zamračilo, počelo je sijevati, a prekrasan prizor se otvara nama s lijeva: bijeli konji Gandalfovi na Bruinenu. wow.gif Kiša pljušti, što idem dalje prema Zagrebu sve gore i gore. thud.gif Vlak staje još dolje iza pošte, na samom kraju bigsadeyes.gif angry2.gif Ljudi negoduju zbog toga, jer do zgrade ima sigurno više od 300 m za pješačit a vani lije ko iz kabla. Moji čekaju vani, Arador me spušta, na brzinu se pozdravljamo cry.gif i on se vraća natrag u vlak. Do zgrade Kolodvora sam bila posve mokra unatoč kišobranu,; u cipele voda ulazila, hlače mi postale prozirne, jedino majica ostala suha i kosa angry2.gif angry2.gif

End of part four. THE END
A sad slike.

1. crtanje poradi razumijevanja ) - Željkica crta Voronweu kak bi trebalo izgledat to kam idemo i ko će s kim spavat rotfl.gif tj. koliko će nas bit. Sve je jasno; ražanj, vikendica 4:6 odnos cura –dečki, ali cure pobjeđuju . The meat is back on menu sleep.gif rotfl.gif

2. Patuljci u Bag Endu - by Arien – ne znam zašto je to crtala. Molimo autoricu da se izjasni na pm sleep.gif

3. Luda vožnja - molila bih sve koji gledaju sliku da istvremeno okrenu na report od Miriel (3.dio) i da uživaju prateći njene opise. Vidim da nema mog imena, al zato se vidi ruka . Bar nešto. Autorica ove graciozne slike je Miriel. appl.gif

4. Žena - by Arien– nastala u slastičarni Ciao Ciao.

5. Šaraf - – ubite me ne znam ko je ovo crtao thud.gif (Menel unsure.gif )ak se neko prepozna, pm šaljite. I objašnjenje svega toga.

6. Cedevitlja - opet se traži autor sleep.gif . Al smo ga brzo našli. It was Arador sleep.gif

Dva papira koja sadržavaju Menelov potpis jumpy.gif crazy.gif i Aruovu pjesmu appl.gif crazy.gif nećete vidjeti, to je za privatnu kolekciju . sleep.gif. Ak vam se ne sviđa, tužite me. sleep.gif

Bit će još jedan manji post il će ovaj bit nadograđen. sleep.gif Vrlo važan post. sleep.gif

------------------------

Nadobudno misleći da ću na kraju napisati nešto što će se uzdići iznad svega, krenuh u misiju zvana Zahvala. Naravno, kadje trebalo nešto sastavit, mozak mi otkazao. A onda shvatih da za sve to nije potrebna litanija, već će i običe riječi složene u jednostavne rečenice postći više nego ne znam što da sam bulaznila. Želim reći da sam zaista uživala u ova skoro dva dana, zabavila se, nasmijala za jedan cijeli tjedan, fino napapala tongue.gif i bila među onima koji su mi dragi srcu. wub.gif (naravno, ne zaboravljam pri tome na one koji nisu bili, da ne bi bilo zabune sleep.gif wub.gif ) Također, zahvaljujem se onima koji mi ''pomagali' riječima i onima koji su se actually ''brinuli'' za mene. sleep.gif tongue.gif - ponajviše Miriel kisswub.gif , Zhizhi kisswub.gif , Gwindoru wub.gif , Aradoru wub.gif , Arien kisswub.gif , te šećer na kraju wub.gif Voru kisswub.gif wub.gif bez kojeg Núme ne bi mogla sudjelovati u tako velebnom događaju.
Još jednom, hvala svima! sleep.gif
Volim vas cry.gif wub.gif

Edited by Númellóte - Aug 13 2007, 10:56 PM

Nessa
Posted: Aug 16 2007, 06:53 PM 780394

Have coffe - Will travel

Member No.: 341

Raport...

Eto i vi nakon mnogih godina docekaste da ja, the one and only, napišem raport s nekog councila. Ako nekoga slucajno grom pogodi ja nisam kriva sleep.gif obratite se opcinskom sudu u Valinoru sleep.gif No daklem stoga krenimo...

Kako je vec bilo objavljeno i najavljeno mi trebasmo (pod mi se misli na ST podruznicu da me netko opet ne bi krivo shvatio rolleyes.gif ) doci u Sinj na Veliku Gospu. Na neciju vjecnu zalost (ne moju hehehe lukavi.gif ) to mi se sastojalo od mene, jer su odlazak u Sinj zbog ekhm obiteljskih obveza (hint veliki.gif ruckovi) Sholky i Ixidor zakazali. Ah men Anyway ja u tri na kolodvoru (busnom je l' te, ne željeznickom) i kupujem kartu za Sinj i uvaljujem se u bus. U busu ja i jos 3 osobe. Šofer prica na mobitel s nekim (valjda šefom) da bi on doma jer ima 4 covika u busu rofl.gif I eto čovik ode doma, a mi u bus do. Ah te lokalne linije wub.gif Anyhow novi bus ima klimu i sve je jako lipo i fino i ja napokon krecem iz ST. Na putu na radiju cujem sve najjace ljetne hitove: Co to maš (koji mi je vise dosadija, ali opet je... a glup roflmao.gif ), Pantaganu wub.gif (Pantagana, debela pantagana... Ko rano rani, he make the money... roflmao.gif (Note to self: pripazi na smajice jer ne znam koje je ogranicenje doh.gif ) i definitivno najkomicniju so far: Dominik, moje ime je Dominik i po noci čuvam spomenik u jednome muzeju... *roflmao* Domine, Idemo se igrati na domine, sta sam ih ukrao iz trgovine... *roflmao* Dominik, rece spomenik ect... . To je trajalo do Dugopolja kad su poceli pustati Jelenu Groznu i onda se kakove li samo slucajnosti bus poceo vrtiti okolo po Dugopolju. Necemo u Dugopolje preciousssssss luuuud.gif Sinj je ravno, pravo, onward men and bus 2 Sinj!!!U tom trenu Morf salje poruku da ona ide na kolodvor. Meni kroz glavu prolazi svasta, najvise prometni znakovi i vremensko prostorno koordinate, tipsi dipsi lala, enivej... Dicmo, Brnaze (prsuti wub.gif ), Sinj...

Ulazak u Sinj je dozivljaj za sebe. Naime pri ulasku vidite velki plakat jednog naseg generala (necu spominjat kojeg, ali odredjene osobe koje su na Sustipanu zavijale odredjenu pismu ce pripoznat o kojem se radi) i ispod te slike je veoma ekhm duhovito zanimljiv natpis, a nekud na posteru je prilipetana slika jedne nase poznate politicarke (opet necuu vam rec koje, ali ce 2 osobe kod kojih sam bila u gostima znati o kome se radi). Anyhow u toj prostorno vremenskoj tocki sam se cerekala ko kreten, da nisam imala usi na glavi, osmijeh bi mi bio poprilicno sirok, a da ne spominjemo sto bi ljudi mislili o meni. Kao da ionako ne misle da sam cudna... No Sinjski busni kolodvor ima jos jednu zanimljivost osim gorespomenutog gospodina a to je McŠtikla (...jer jos trava nije nikla tamo kud je stala njena štikla Afrika, paprika roflmao.gif ) Prvo sam mislila da je McDonalld's, ali su me ove moje razuvjerile Oh the pain... :-)))))))

Na kolodvoru me docekahu Nienna i Morf poprilicno sretne sto me vide, ali i poprilicno ljute sto ne vide odredjene muske osobe. I sad pocinje jedan od socnijih djelova sinjskog councila zvan: The revenge of the Vanya. Tam tam tam tam!!!! Naime Morf, the Vanyarka iz naslova je l' te, se odlucila na najkrvolocniji moguci nacin osvetiti tamo nekud gore spomenutoj dvojici zbog njihovog izostanka s councila. Padali su prijedlozi poput: povuc cu ja veze u Litre tursu, time Ixidor ide na selo, nece on meni vise nikad u bus stupit. Rec cu da mu naplate kartu 5 put skuplje... A Sholky, ti ce trcat za autobusom za Zagreb... (jos ideja kojih se trenutno ne sjecam dok hodamo prema Brnazama do Niennine kuce. Inace Nienna zivi blizu groblja sto bi samo po sebi bilo creepy da neko troje ludjaka ne zavrsi svaki put na jednom starom splitskog groblju i da tamo nisu bili na dan mrtvih... Zakljucke izvedite sami.). E onda smo tjekom sit downa kod Nienne prilikom mumanja kolaca (Nienna mama ti pravi odlican strudel njami.gif wub.gif ) se sjetile da bi ih mogli prijaviti na Story Super Nova Pop Idol something like that iz razloga poznatih samo ST podruznici. Ostatak svijeta ne zeli znati te razloge vjerujte nam.

Mind block... Ne znam sta da vise pisem... E da sitila sam se. Nakon kratkog pit stopa idemo se mi setati po gradu, penjemo se na Kamicak (valjda sam dobro zapamtila ime mista unsure.gif ) Pogled je super, malo pusika, mumamo grickalice i gustamo. Nakon nekog vremena se odlucimo spustit dole na kavu. Morf prica o jednom svom susretu s Japancima koji su ostavili fotic nasrid trga (a ludega svita...). Digresija: inace svi Japanci vam u Split dodju s jednom kamerom u rukama kojom cilo vrime nesto snimaju, s foto aparatom i 3 objektiva oko vrata kojima drugom rukom slikaju i slujama na usima kojima slusaju vodica. Cudan, ali pristojan svit yes.gif Spustili se mi u kafic i pijuckamo nescaffe (ja), colu (Nienna) i gusti (Morfiwen) i pricamo o svemu i svacemu. U neko doba trazim veseli centat. Morf kaze da je livo, ali kako svaki true Thompson fan zna ne idi livo na krizanju staze, wc je bio desno. Odvaljujemo od smija na to. A tesko meni odvalit od smija na bilo sta. U neko doba smo poceli preradjivat Thompsonove pisme na LOTR. Necete u Minas Tirith dok smo zivi mi... Puca Boromir zoljom kao kalasnjikovom... (ili kako li to vec ide)... Eeeeee daaaaaaa kako sam to samo mogla zaboravit slap.gif U utorak kod Mellon smo gledali ROTK i zakljucili da je Gandalf alkar, a Pippin je njegov momak *roflmao* Samo pogledajte ROTK EE s hrvatskim titlovima i sve ce vam bit jasno. Ili nece :-)))))) Anyhow alkar Gandalf Sivkoskuti u sridu *roflmao*

Nakon kave isli smo u jos jedan djir gradom. Ja i Nienna smo kupili secernu vunu (njami), a ja i Morf njoj kupujemo helijev balon u obliku leptira. Treba li naglasiti da je na leptiricu bilo ljubicastih nijansi :-) Nienna je sretna ka malo dite. Pita me moze li ona mene u petak nazvat na mobitel i pjevat mi sretan rodjendan. Ja se smijem i govorim da ko joj brani. Onda je njoj sinila genijalna ideja koja glasi vako: U subotu na councilu ja cu vama dvima dat cepice na usi, a njima dvojici necu pa cu pocet pivat sretan rodjendan *roflmao* Aaaaaaaaaa killer... Do tada doticna dvojica imaju silent tretman. I tako blizio se kraj nasem druzenju :-( i ja moradoh na zadnji bus prema Splitu. Meni je bilo prekrasno i ja se nadam, zapravo ne nadam se, nego znam i izdat cu sluzbeni proglas, direktivu ako triba da se par subota ide u Sinj. Promjena krajolika i jeftinije cijene pica tongue.gif ce svakome koristit.

I specijal za kraj: The eyes of the Vanyar are upon you...

user posted image

Pozdrav iz Dalmacije cool.gif biggrin.gif

žoharica hilde
Posted: Aug 24 2007, 07:59 AM 783993

telescope eyes

Member No.: 942

council, 23.8.2007.
ja pišem report, prvi wub.gif
daklem, prvo smo saria i ja zabunom došle prerano thud.gif pa smo malko lutale po gradu (cika balrog je zaboravio javit da ce i on uraniti dry.gif ) ...
onda smo se oko 6 okupile indis, zeko, rosie, saria i ja pred tolkiensom i ušle unutra kad ono crazy.gif balrog sjedi (iz izloženog shvatismo da je vec slistio jednu cokoladu) i mjesa kamilicu biggrin.gif zapocesmo konverzaciju, teme su bile raznolike ne sjecam se svega vise wacko.gif zatim su dosle elentari i eellwyn i seth. veliki.gif wub.gif jos neko vrijeme sjedismo vani sve dok nam konobar nije rekao da se sprema oluja pa smo se pokupili unutra sleep.gif
pocela je tuca pa smo sve svi uspanichili scared.gif saria i ja smo zvale rl hranitelje da se dogovorimo kako cemo doma, ostali su zvali da im neko iskopca kompjutere iz zida da ih struja ne strese. ph34r.gif nda smo jos neko vrijeme pricali. ubrzo su saria i balrog morali doma cry.gif mislim da je tako negdje i seth otisao.
huh.gif deadin i elentari su nešto zajedno pricale, a eellwyn, indis, rosie i ja pricasmo o vorkosiganima wub.gif negdje u sredini razgovora zavoni mi mobitel i kaze rl hraniteljica ajde dodji sad na zrinjevac da te pokupimo... cry.gif sick.gif

sindenis
Posted: Aug 24 2007, 05:49 PM 784334

odrasli pilich

Member No.: 1587

e vako...ovo mi je prvi council jumpy.gif i prvi report jumpy.gif pa imajte

milosti.... wink.gif

23.8.2007.-Vinkovci

Meneldil, Aru i ja(sindenis)... biggrin.gif

Hm...18,00-Aru ceka u centru parka...nakon 5 min. dolazim ja...nakon jos 5

min. dolazi i Meneldil te idemo u Al pari...i jedino ja imam milku...biggrin.gif

Pricali..zezali se...smijali...jeli milku...setali...jeli sendvice...stali....i tak...vrijeme

prolazilo...yes.gif

Mene rl-mama zvala...no.gif i ja moradoh kuci ... i et...tak je council zavrsio za

mene...no.gif bilo je hm...23.45... booyah.gif

Edited by sindenis - Aug 24 2007, 05:49 PM

Indis od Vanyara
Posted: Aug 25 2007, 01:19 PM 784632

baku-shan

Member No.: 274

kasnim doh.gif

REPORT SA COUNCIL-A U T-U 23. KOLOVOZA 2007 GODINE GOSPODNJE sleep.gif

I tako... sad je 18.05. Dobri konobar prisutan brise.gif
Mi u T-u. sleep.gif . Tocnije, Val, Zoharica, Saria, Rosie i moi. Balrog posenilio,
govori zoharici nesto tipa «Sariu stalno Zovem Nymeria umjesto tebe», sve nas brka tongue.gif ... ah...starost
donosi svoje... Onda cmolji o tipicnim stvarima kao zatvaranju boarda... blahblah.gif ...
ps: upravo pije kamilicu i cokoladu sleep.gif .
Zoharica nam predstavila Sholky-a 2.... malo je crn tongue.gif .
Rodoslovlja :nosila... rasprava... Val se prima za glavu na kraju.

Ideja! eureka.gif Tjedan muzickih avatara! veliki.gif (nema smisla boldat posto je vec najavljen tongue.gif )

18.11. Dosla Elentari. Slijede price o Malom Zgoljavcu, zoharicin zakljucak «Edipovac! :eureka»

mesto kasnije... «price djede balroga» ( wub.gif ) - Kako je nastao Board....
Izvalio Val: «Gospodin prstenova» tongue.gif ... tracevi...tracevi... blahblah.gif

18.30. Doso Bothari. Val kaze da ce se potuc sa Rosie (bothari, ne Val tongue.gif )
Trazi zrtvu kojoj bi uvalio odredjenu knjigicu lukavi.gif (Val, ne Bothari tongue.gif )

Balrog cmolji... muke po njegovim tehnickim sposobnostima hah.gif
Bothari propustio noc spamanja, tuguje jer nije napisao da voli jogurt od breskve no.gif

Zoharicina profesorica iz francuskog je Elrond! eureka.gif

18.45. Doso Seth s Dorinama biggrin.gif Hug-ala ga biggrin.gif

Balrog reko da nas mrzi.... awww.... wub.gif
Eellwyn govori o svojoj prici u kojoj je Val glavni lik tongue.gif
Konobar krade preciousss cokoladu... nja... dry.gif

Ideja 2! eureka.gif ovo ce ipak u bold... Avatari s hranom! Nakon muzickih!

Nitko nece s Balrogom na kavu roflmao.gif Svima je prva reakcija «sta sam napravio? mellow.gif »
Kaze da ce u buduce pitat «Ocete na kamilicu sa mnom »

Zoharica ispituje Balroga cijelo vrijeme tongue.gif . Zadnje je bilo o poligamiji na boardu tongue.gif .
Val pali biljeznice neduznim maloljetnicama sleep.gif

Zvali Scarlett ! jumpy.gif wub.gif

Rosie govori o svom prestajanju pusenja, netipicno za njenu rasu... bit ce jedinstvena flex.gif
Faxevi... skola... blahblah.gif ...losha iskustva s busevima tongue.gif
jedan pilichasti kraj stola brblja o kemiji... ostali o autoskoli.
Eellwyn spominje paljenje...neceg... Sethu se doma pojavio smijesak na licu tongue.gif

Slijedi kolektivno zvanje doma da se iskljuce kompjuteri iz zida zbog nadolazeceg pljuska roflmao.gif
Kisa veliki.gif tuca veliki.gif . Val gleda kroz prozor, uplasena faca, zaskvici «Mama! cry.gif » ...tisina... «Sholky! cry.gif »
roflmao.gif

Pilichi se raspricali... mi gledamo i smijemo se. Skuzili nas, usutili, Val ih ubio u pojam tongue.gif .
Eellwyn im prijeti da ce Val s njima na kavu tongue.gif .
Uglavnom, balrog je citav dan na dvopeku i kamilici hah.gif ... dijele se tablete tongue.gif .
Rasprava o dusevnim poremecajima sleep.gif
Prisjecanje raznih upoznavanja balroga roflmao.gif

Val izjavio « Ja nisam «neki ljudi», ja sam balrog!» tongue.gif

Sor javio da iz nekog haustora gleda pljusak i nece doc no.gif
Spominjemo suncicu wub.gif
Rosie prozvana «mala od prozora» by Eellwyn sleep.gif

Val i Saria otisli, Noldo ostao blazeni medju zenama tongue.gif
Zoharica spominje nekakvo vezanje/hvatanje balroga unsure.gif

Rosie... cry.gif ...iznevjerila me... a vjerovala sam u nju... mislila «evo napokon jednog pametnog hobita» cry.gif ali ne... she took yes, yes precious... the cigaretu thud.gif . uzela sam joj al me Eellwyn pogledala pogledom koji je bio gotovo ravan balrogovom ph34r.gif .
Seth nas napusta.
Rasprava o Vorkosiganima klap.gif . Evo, Eellwyn upravo kopa po knjizi da nam citira dio Barrayara.
Dok se ona muci, dolazi The dobri konobar i predstavlja nam nesto sta bi trebao biti otvarac za boce.
We have failed no.gif nitko nije uspio otkrit kako se koristi.
Zoharica govori kako su samo cure ostale... hobit podsjeca na botharija i sve ostale Eellwynine licnosti... tongue.gif
Zele mi spoilat Pottera dry.gif .... nja...
Rasprava o kavi i chajevima wub.gif
Dobri konobar reko da ce citat reporte tongue.gif
Zoharica i Elentari otisle bye.gif
Prepricavanje raznih sadrzaja knjiga blahblah.gif
... cenzura....

I tako... polako doslo vrijeme da se ide pa se ja i Zeko kupimo
ostavljajuci Botharia s hobitom u polumraku u separeu sleep.gif

The End

Lalaith
Posted: Aug 27 2007, 02:26 PM 785415

mrrrrr

Member No.: 627

Report s miješanog councila u Poreču, dana 21. kolovoza 2007. godine po prekrasnom oblačno-kišovitom vremenu wub.gif lukavi.gif

bilo nas je puno blush.gif ( barem za moj pojam,nikad nisam bila na maratonu) :Ellin, Falathiel, Ignis, Kel, Lalaith, Anduril, Turgon, Seth i Ignisina Pega wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Jutro je bilo predivno, sunčano s tek pokojim oblačkom, vidjelo se da će dan biti predivan sunčan. Na kraju nije bio sleep.gif Al nema to sad veze jer ugostiteljski obrti u Poreču osim mnogobrojnih vabilica (to su oni instrumenti, ponekad ljudi, koji služe vabljenju u obrt, zbilja ih ima mnogo, ne možete prošetati porečkim ulicama a da ne ugazite u par njih biggrin.gif ) imaju i krovove protiv kiše sleep.gif i tako pošaljem Andurilu nema-spavanja poruku u 8 ujutro s namjerom da ga probudim user posted image ali izgleda nisam uspjela jer je ovamo došao dobro raspoložen no.gif
plan je bio da se Falathiel i ja nađemo prvo oko 3 s Ignis, Andurilom i Turgonom, a kasnije će nam se pridružiti riječani.. taman oko podne htjedoh malo sjest za kompjuter, kad mi stiže poruka da je njima dosadno i da su jeli pa da će krenuti otprilike sada i da ih očekujemo za jedno sat i po ajme.gif luuuud.gif ja baš ovih dana ostala bez prijevoza i moram pješke do grada (živim negdje 40 minuta brzog hoda od grada... i sad moram brzo krenuti rofl.gif silly.gif ) obučem se i krenem brzo brzo do grada jer bi bio red da me ne čekaju blush.gif pogotovo u tuđem gradu blush.gif i tako stignem na vrijeme jumpy.gif dogovorimo se da ćemo se naći na veliki.gif glavnom veliki.gif gradskom veliki.gif trgu veliki.gif zvanom veliki.gif Trg slobode veliki.gif roflmao.gif paa dođem do trga a nema njih (znam kako izgleda Anduril, i znam da je Ignis crvenokosa blush.gif ) i konačno ih ugledam jumpy.gif Turgon s Ignis pod jednim stabalcem u hladu a Anduril hoda prema njima jumpy.gif jumpy.gif jumpy.gif naravski otrčim prema dedi jumpy.gif ovo troje nam se počnu približavati jumpy.gif kažem troje jer je uz njih dvoje i jedan prekrasni veliki retriver jumpy.gif tongue.gif Pega crazy.gif wub.gif wub.gif wub.gif
i onda se svi izhugamo veliki.gif jumpy.gif i upoznamo jumpy.gif jako mi je drago da sam vas upoznala sve yes.gif hug.gif blush.gif wub.gif
društvo hoće negdje piti...mislim nešto hladno negazirano sasvim ležerno nefensi shmensi eureka.gif i tako ih odvedem u Mozart jer znam da tamo osoblje neće praviti frku zbog Pege jer je terasa na otvorenom yes.gif
stigosmo u Mozart happy.gif i sjedamo i naručujemo konačno...ubijamo žeđ i počinje razgovor jumpy.gif muž, djeca, život odlično, fala na pitanju tongue.gif ...saznajem da je veseloj trojki stvarno zabavno na zajedničkom ljetovanju....bavljenje ilegalnim poslovima sly.gif rofl.gif tongue.gif onda se neko vrijeme ( u biti cijelo vrijeme, al sa prekidima ) ignis i turgon / turgon i anduril / anduril i ignis prepucavaju preko stola wub.gif prekrasne scene wub.gif čovjek bi pomislio da će biti cimeri, kako se dobro slažu..... sleep.gif
i tako smo brbljali, mazili Pegu wub.gif pa gledali kako ju neki klinac gnjavi jadna ona blink.gif ...kad naleti Falathiel nama iza leđa jumpy.gif ...misla se prišuljat, jel? evilwait.gif ma nemoj... tongue.gif i onda sam je upoznala s društvom, pa smo dalje nastavili pričati dok turgon nije završio s kavicom hvala dragom bogu nakon 3 sata sly.gif blush.gif biggrin.gif pa smo platili i otišli u veliki.gif obilazak grada Poreča i cijenjenih povijesnih i kulturnih znamenitosti koje moraš vidjeti kad dođeš u Poreč sleep.gif srećom pa nije kišilo, mislim da je čak bilo sunčano eureka.gif došli smo do Eufrazijeve bazilike i uletili unutra svi osim Ignis koja je ostala vani s Pegom wub.gif ali ona je već bila tu pa nije učinjena neka velika šteta tongue.gif
unutra čudno miriše.... Mach ne zna slikati svojim fotićem, pa sam ja preuzela i pokušala slikati, ali stvarno se ne da uslikati, sve mutno sleep.gif
Turgon nije nimalo pobožan...'prljava' vodica jel? sly.gif
Onda smo otišli na zvonik... sram me priznati, nikad nisam bila na zvoniku a kao živim ovdje cijeli život blush.gif roflmao.gif uglavnom na zvoniku je super jumpy.gif sve se vidi i još puše ffini vjetar tako da nije vruće jumpy.gif svi smo se ponašali primjereno osim Macha koji je odlučio izazivati sudbinu i popeo se na rub i pokušao s vanjske strane zida obići jedan stup koji drži taj krov gore blink.gif cry.gif tupko dry.gif kad je ta kriza prošla, neko smo vrijeme bacali sitne predmete dole ispod nas a onda smo se spustili nazad pa do ignis smilie.gif imali smo još malo vremena do dolaska riječana i Setha , pa smo polako krenuli prema mjestu sastanka jumpy.gif došli smo nekih pola sata ranije, pa su Ignis i Turgon sjeli na klupicu i čekali, a nas troje odosmo do obližnjeg fast fooda jer nas je ovaj obilazak stvarno izmorio blush.gif biggrin.gif fino smo papali happy.gif i vratili se do naših pa smo zajedno pogledavali u mob svakih pola minute...u međuvremenu je počela i kišica...al nema veze crazy.gif ...evo njih jumpy.gif jumpy.gif jumpy.gif ovo mi je najveća scena huganja i wubanja koju sam dosad vidjela na jednom mjestu blush.gif crazy.gif hug.gif izhugam Kel i Ellin hug.gif , i odoh se upoznati sa Sethom tongue.gif Seth se ne huga sleep.gif on se rukuje sleep.gif smilie.gif rolleyes.gif pitam se kako teta Kel može živjeti s mužem koji se ne huga... ...a možda se s njom huga huh.gif ... blush.gif ...
Ma dobro, pošlo je kišilo, brzo smo krenuli prema kafiću smilie.gif baš nas ima puno jumpy.gif tongue.gif vama koji ste bili na maratonu ovo je možda malo, al meni nije biggrin.gif jumpy.gif ...putem tamo razgovaram s Kel hug.gif LaRiva je super, Pega može unutra crazy.gif spojili smo stolove, sjeli i naručili i sad ne znam o čemu se baš pričalo za stolom ja sam sjedila između Falathiel i Turgona s Pegom pod nogama wub.gif ...i prvih 20 minuta bila zauzeta svojim sladoledom lookaround.gif roflmao.gif blush.gif ma pričalo se o svemu, tračalo i tako rolleyes.gif imam totalno razmaženo dijete btw, a najstarija je i nasljednica Falathiel drugi put si sama ideš po slamku, jesi čula? sly.gif luuuud.gif
Uglavnom sam slušala što su drugi pričali i baš sam uživala rofl.gif biggrin.gif zanimljih stvari se može čuti na tim councilima tongue.gif
Onda je Vesela Trojka Ignis-Anduril-Turgon morala ići doma cry.gif sad.gif, pa smo ih otpratili cry.gif cry.gif i pozdravili se cry.gif , još malo šetali gradom i pričali hug.gif jumpy.gif wub.gif hug.gif hug.gif družili se tongue.gif ..a onda su i riječani morali otići kući cry.gif sad.gif pa smo i njih izhugali i otpratili i otišli kući i to je kraj našeg councila ...
Bilo mi je super wub.gif jedva čekam maraton!! crazy.gif

Eto turgone reporta belj.gif wub.gif blush.gif biggrin.gif

Edited by Lalaith - Aug 27 2007, 02:28 PM

Númellóte
Posted: Aug 30 2007, 10:46 PM 786711

Tolkien's army

Izvještaj s councila
30.8.2007- Tolkien's

Prisutni: Drunken, Maggie, Morathor, Scarlett, Rosie-Posie, Voronwe, Beregond, Sorongil, Númellóte i Zoki aka Hubert tongue.gif . Svima wub.gif wub.gif

Znate kaj? Ja se više ničeg ne sjećam šta je bilo. Vjerojatno što sam mozak pustila na pašu. lookaround.gif Ali sve je to Rosie kriva, jer je rekla da će pisati report dry.gif . Pogađate da je to bilo samo zezancija. Ajmo po sjećanju doh.gif :
Scarlett neda Zokiju da uzme Milku jer kao nije to njeno… cccc, onda joj on rekao da ne smije toliko puno jesti čokolade da ima puno kalorija i ako tako nastavi da će morati rezati stol da bi se ona sjela rotfl.gif rotfl.gif
Mor je danas bio u komatoznom stanju zbog niza lančanih reakcija (ne morate znati kojih, nije to sve za svačije uši sleep.gif ) Pokušavali smo ga reanimirati roflmao.gif i mislim da nam je to uspjelo, jer iako je prevrtao očima, smijao se s nama .jumpy.gif Kakve smo flex.gif ……
Voronwe mi presnimio cd-e Norice Jonsice jumpy.gif , donio ždrala (joj da vidite kak je slatki crazy.gif wub.gif ) i Domačicu jer je na prošlom councilu izgubio okladu hah.gif wub.gif (sad je rekao da je to možda i bilo namjerno evilwait.gif )
Rosie, Scarlett and moi dogovarale se da idemo gledat Simpsone, al tek kad se vratim s mora……Gondorac je skoro završio na ražnju devil.gif onako fino hrskavo pečen …..s ražnja skrenuli na brijanje brada mellow.gif i pitanje koliko se često muški moraju brijat …a tek žene… što nas doveli do Pipi duge čarape rotfl.gif i njenih pletenica i svačijih pletenica i i i mellow.gif thud.gif …..Zoki čopava Domačicu jer mu treba energije za rad, ja cijelo vrijeme hranim malu bebicu zvanu Voronwe tongue.gif…. raspravljamo o Milesu i Marku rotfl.gif , spominjemo Dana Simmonsa … Mor je mislio da su moji nokti umjetni ….. Sor na mobitel pušta zvuk puštanja vode u wc-u, priča neke crnohumorne viceve rotfl.gif … Rosie i ja slijedeći put dolazimo s kikicama (sve mi se čini da ćemo izgledati ko da smo izašli iz dječjeg vrtića, al šta se može? Ko ne želi ne mora gledati sleep.gif )…. Na red je došla i nove riječi poput: strjelica, grješka slažemo se da bi te tipove trebalo tabati sleep.gif …..Vor nam je ispričao kako se po novo kaže ovca – okučani dugodlaki travošiš (mislim da sam dobro napisala doh.gif ) a pastir je: pazitelj ODT rotfl.gif da ne pukneš od žalosti no.gif

Uglavnom toga se sjećam i znam da nam je bilo odlično i da se kafić orio od našeg smijanja , al da me ubijete ne znam više kaj je bilo lookaround.gif Eh da pričalo se o vjenčanju mom sleep.gif i da moramo napraviti karaoke na councilu i da moramo osnovati THE BORD BAND, te da bi mogli malo krstariti lijepom našom i napraviti council recimo u Vinkovcima ili Ludbregu
I da kontsatacija na kraju: čovjek više nemre gledati nikoga jer odmah pomisle da nešto trebaš il da ih proučavaš il šta već . Slijedeći put ću si stavit povez preko očiju sleep.gif

To je to sleep.gif

Cvijet piskaralo
p.s. Zaboravila sam napomenuti da nas je Zoki gađao šećerom i cjenikom kroz prozor , dok smo čekali na moj prijevoz blink.gif ccc Kako se postupa s gostima, to nije normalno tongue.gif

Edited by Númellóte - Aug 31 2007, 10:51 AM

Morathor
Posted: Sep 4 2007, 01:28 PM 788843

Mor Vivendi! at your service! :wub:

Member No.: 1086

Report s councila
4.9.2007- Tolkien's

prisutni: Val lukavi.gif , Morfiwen booyah.gif, Seth booyah.gif, Turgon bonk.gif, Rosie hug.gif , Elinel hug.gif , Scarlett klap.gif i Drunken na 1min
Eto uspio sam se probudit, neznam ni koji je datum, ah vidi 4. wow, Da vidimo gdje sam, aha u sobi? nije bitno, da report:

Kao i danas dan je poceo veoma čudno samo sa manje glavobolje i osjecaja da mi jazavci skacu po glavi, uglavnom otišao gnjavit profu za potpis u 9mj!?!? jer netko je otišao na praznike u 6mj... no comment, nakon sporazumjevanja završio na bivšem fakultetu ah ti masoni, haracio na netu ma vidi BOARD!!! lalalalala, wow council u ponedjeljak?!!?, no dobro pa eto pošto je bilo 6 sati zakljucio zašto ne, ionako je sve dosadno i osjecao sam se usamljeno i vidi vidi Turgon i Rosie (rosie posie, rosie posie...) sa smješkom pozdravili, na head od stola bila Morfiwen, bili su tu i neki nezamjeceni ispadi...
Te pokraj mene Scarlett sa fenomenalnim oponašanjima koji su rotfl.gif
I pojavio se Val koji je isto zamjetio djeciji plač koji nas je pratio negdi od sredine...
Tu je bilo toliko izjava koje tako senilni čovjek poput mene nije popamtio
NO zaista od rasnih problema half-elfova i teško proucavanje mutlje or whatever, te VELIKA CENZURA Vala, te moje nezamjecivanje Turgona i Ellinel na otvorenju Avenue Malla
Te oponašanje Melani Vukomirice...citiram:"Dovedite gospodina impotentnog "roflmao.gif
Te KRIM TEAM DVA!!!
nikako nezaobilazno te obavezno za pogledat...
Val ne voli pisat kolumne... CENZURA blahblah.gif
Val na TETRAPAKU!!! CENZURA
I pišem ja ljepo report kad ono cijelo vrijeme pišem tulkas umjesto TURGON i to se skuži na kraju seth zakljuci Tulkas=Turgon...
OK možda od ovog reporta će jedino ostat cenzura i bit će puno mrtvih vjerovatno samo ja ali nema veze...
Te žohari i židovi... nevermind... blahblah.gif
Napušta nas Val i nađen je MISTERIOZNI REAKTOR koji je nestao 90-tih u IRANU u torbi Vala..., i pošto se nije vratila Morfiwenzapravo je ali necemo spoilat pricuumrla je od zracenjaNJAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
I tu je kraj mracne price Mor-a koji umire sam...

Pozdraf svima!!! klap.gif klap.gif klap.gif klap.gif klap.gif

Haleth Aglardin
Posted: Sep 8 2007, 12:01 AM 790379

korzetuša

Member No.: 389

Od birtije do birtije
(nigdje mi milije nije)

Sve je zapocelo jedno divno kišovito popodne. Dana 7.9.2007 održan je prvi Council Sjeverne podržnice u gradu Varaždinu booyah.gif. Nazocnih je bilo malo ali dovoljno wink.gif Prisutni su bili: Haleth Aglardin(moja malenkost koju je zapalo pisanje ovog reporta) Voronwe i hobbitica Željkica. Muški su po obicaju kasnili. Naime doticni Voronwe si je malo produljio boravak u zemlji snova i zakasnio na vlak bonk.gif Ja sam uranila kojih 5 minuta i objasnila željkici di je Vijecnica. Pokupivši je pred FOI-em otišle smo do vijecnice čekati Voronwea koji je nakraju kasnio kojih 10-tak minula. Naravno da još bude gore doticni se sjetio da treba još prvo u nabavu. Slijedila je lijepa šetnja do trgovina bogu iza nogu.

Po obavljenoj kupovini Voronwe nas je odveo na 1.stajalište(birtiju) zvanu Simphony. Zasjeli smo i konobar nas je lijepo podvorio. Željkica je na opce veselje izvadila 2 milke. S keksom bijaše prva,koja dugo izdržala nije a druga bijela je ist došla na red ali nakraju je ostalo neš i za kasnije. Pocelo se raspraljati o uređenju birtije i glazbi,šta tko studira ali brzo je rasprava krenula na temu hrane. Voronwe je poceo o tome kak šta zna kuhati i svima su nam lagano pocele curiti sline.Milka nam je svima ocito otvorila apetit. Spominjali smo studentske menze i sjetili se da ixice opet rade  Došlo se do zakljucka: svi smo pomalo gladni a pošto ixice opet rade ide se na veceru.

Stajalište 2.studentska menza Park. Pošto nije bio neki veliki izbor uzeli smo svi špagete,koje su ok bile. Daljnja rasprava o menzama,Voronwe i Željkica su pricali kakve su menze u Zagrebu:o kilometarskim redovima i visokim cjenama . Svi se lijepo najeli (ja sam mal korzet odpustila) al postalo dosadno pa je brzo odluka pala da iduca birtija čeka. Voronve je izabrao 1.stajalište ja(Haleth) sam vodila do menze pa je na Željkici bio red da vodi do iduce birtije pardon tongue.gif stajališta. Pošto Željkica nije imala pojma di bi,šetali smo ko fol do FOI-a al se sejtila Mabisa pa je onda logicni izbor bio da se ide tam.

3.stajalište Mabis. Željkica je htjela BB gledati al nažalost na tv-u su pustili košarku,pa je naravno onda potekla rasprava o sportu. Pošto je sve zapocelo hobbitskm jelu onda je naravno usljedilo i hobbitsko pice-Piva.Voronwe i Željkica su narucili pollitrene biggrin.gif ja sam samo mali gusti sok jer sam bila full od špageta . Dalje smo o tome kak ženske gledaju košarku a kak muški tongue.gif bonk.gif o americkoj NBA ligi i opcenito i americkim sportovima i kako nitko nekuži njihova pravila ph34r.gif Zatim je nasrecu/žalost košarka završila. Konobar/DJ je navinuo mjuzu i pustio blinki blinki lights. Malo smo pošizili jerbo nismo više čuli ko šta govori. Dobih skoro slom živaca na pjesmu Umbrela angry2.gif al to je brzo minulo. Pive su ispite nabrzinu pa smo van pobjegli,da se čujemo i vidimo kak spada. Pošto je Voronweu vlak išo tek u 22h a bijaše tek oko 20h ošetkajuci je pala odluka o iducoj birtiji/stajalištu. Sjetih se biljara(I just love that game) pa sam pitala dal su za.

Ok. 4.stajalište/birtija. Znaci do Palade na mal biljara da ubijemo preostalo vrijeme silly.gif. Željkica je rekla da već duuuugo nije igral i da se nesjeca baš pravila ali ju je pocetnicka sreca dobro poslužila lukavi.gif Igrasmo na manjeme stolu pošto su hobbiti (i humani) kratki. Izmjenjivali smo se u parovima,mal nezgodno pošto samo nas troje bijašmo. Zabavno je bilo dok je trajalo tko je gubio a tko pobjeđivao postalo je nebitno. Došlo je 22h vrijeme da se rastajemo. Po kiši tako krenušmo do željeznicke dry.gif Oprostili i iz :hugali: se te obecali uskoro ponoviti Council,al iduci put u Čakovcu po temi tam di smo mi tamo je i Council biggrin.gif (Željkicin prijedlog) pa onda kasnije valjda budemo slijdili Voronwea u Ludbreg u centar svita. Oprostili se od Voronwea,ja i Željkica smo pricekali još koji minut da i po nju stigne prijevoz. Zapricasmo se kad eto nam netko maše,Voronve se vratio zaboravio DVD koji su kod Željkice u torbi bili. Eto i Željkicinog prijevoza a ja se zaputila u stan pisati ovaj raport,dok mi je još sve friško u glavi eureka.gif tongue.gif

Miriel i Kath
Posted: Sep 9 2007, 11:14 AM 790877

Bound as one!

Member No.: 1640

Report s councila u Vinkovcima dana 8. rujna ljeta gospodnjeg 2007. oliti "Uljez na slavonskom councilu" council

Pristuni: Aru bla bla, Kathegar, Meneldil, Miriel, Sindenis i Tulkas (izbaci uljeza lookaround.gif)

Ustajanje: stretcher.gif dizanje u 8 sati (više manje lookaround.gif), jutarnja higijena, dorucak, NE popijena kava dry.gif i put pod noge u Osijek...busom dry.gif po seoskim cestama dry.gif ("au moji bubrezi" doh.gif)

U Osijeku oko 10 sati ujutro...ukljucen zombie mode level 2 dry.gif ergo manjak kave. dry.gif Dolazi Tulkas (kasni belj.gif ) idemo jest jumpy.gif u menzu jumpy.gif na X-icu jumpy.gif sendvice dry.gif
Idemo na kolodvor... Tulkas se prepire s vozacem kad može izvaditi kartu hah.gif pa se naslanja na vrata kioska i prodavacica nije mogla izaci van roflmao.gif
Kathu pada šecer i ide po kit-kat ... Tulkasu pada nikotin pa ide po cigarete tongue.gif konacno u 11:25 sjedamo u bus... Kath me stalno poke-a sly.gif Tulkas se manicno smije i ponavlja 6-12 roflmao.gif radovi na cesti dry.gif moramo okolo kasnimo 45 minuta mad.gif Aru nas je jedva docekao hah.gif Idemo do grada u neki kafic....Aru je "došao kuci u 4 nije se oporavio od toga, nije pawao i nije kavu popio" skoro se zapucao u telefonsku govornicu hah.gif
ne kominicira previše s nama dok kavu nije dobio...dolazi i Meneldil, zove Sindenis kaže dolazi uskoro...Tulkas je bio piroman i palio sve oko sebe kad mu je ponestalo materijala za paljenje palio je plin iz upaljaca na svojoj ruci slap.gif došla Sindenis veliki.gif hug.gif wub.gif u grupama odlazimo po jelo njami.gif trckaramo na wc i pijemo kojecega tongue.gif
Raspravlja se o šaraf duru te o legendarnom Ostrigefantu (Veliki noj s rogovima koji zamjenjuje olifanta roflmao.gif

Rasprava se nastavlja o klingonskim vjencanjima i rastavama...više rastavama tongue.gif roflmao.gif
Klingonska rastava (sleep.gif): Šaka u glavu! doslovce
Dogovaramo se nas dvoje da to možda napravimo lookaround.gif

"Mandos se uvijek smije...ali u sebi sleep.gif" by Meneldil roflmao.gif

Meneldil poisuje kako se racunaju godine potrebne za reinkarnaciju Noldora:

*tipka po kalkulatoru smajli* koliko si Telera ubio *tap-tap-tap* + koliko si ostalih ubio *tap-tap-tap* za 5000 godina možeš nazad sleep.gif

Tulkas nas je pepelio dry.gif onda mu je Meneldil zaprijetio pepeljarom hah.gif

Imali smo slobodan razmještaj u separeu... Kath i Tulkas se pocinju grliti mellow.gif Sindenis i Vanya kukaju kako im zagađujemo zrak div294.gif

Idemo dalje jer nam je dosta sjediti (jedno 3 sata smo bili tamo)

Vode nas u šetnju tri kruga oko Vinkovaca thud.gif

Vinkovacke se patke skupljaju na Bosutu zbog Aru-Efekta hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif (Aru je imao tu majicu rotfl.gif )

"još da me ne bole mišici za koje nisam znao da imam" by: tulkas hah.gif hah.gif hah.gif

Dobila sam cvijet od zeta cry.gif wub.gif Tulkas ga je bacio u Bosut angry2.gif

konacno (brise.gif) se smještamo u drugi kafić brise.gif

Tulkas zove didu Maca da mu kaže da se Aru oženi o sat vremena poslije njihovog razgovora hah.gif hah.gif hah.gif

Dida prica s Aruom i Tulkasom ...onda on zove mene na mobitel
pita me kako je Kath ja mu kažem :"evo ti pa ga sam pitaj" hah.gif
nekakvih je prijetnji lookaround.gif (pricali smo o njima kad smo "prekinuli" razgovor s Macem ali je Vanya zaboravio prekinuti razgovor luuuud.gif onda sam dobila biber od dide ) Čak je i Sindenis pricala s njim wub.gif
pošto je Meneldil zadnji pricao s njim sly.gif kad je "prekinuo" s razgovorom je rekao " Mač je rekao da će onaj kome govori znati da je za njega... Porucuje "Promatram te"
onda smo mi svi uprli prst u Katha hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif otkrivamo da ima net u kafu crazy.gif Kath i Tulkas ( lukavi.gif ) idu na board..pa smo se malo čuli i s Balrogom roflmao.gif Sindenis uskoro odlazi... Aru se patio da navuce foliju od cigareta nazad na kutiju rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif
netko (ne sjecam se tko) je podrignuo i to je pokrenulo raspravu kako je to u skandinaviji pristojno (Tulkas je ucio na Bontonu u školi rotfl.gif) ubrzo nam se pridružila konobarica da me pita gdje sam bila u skandinaviji pa smo nastavili s razgovorom... poslije je pricala kako ima frenda Vilia koji je studirao matematiku i kako voli HP-a i Tolkiena blink.gif mi svi blinkamo blink.gif i Aru provali: "možda ga i znamo" roflmao.gif

U 19 krecemo na vlak dry.gif

"Vanya ima 65 kg a Mandos ima 165 kg" by: Meneldil roflmao.gif
rasprave o boardu i sl. nismo nikoga tracali div294.gif rasprave o rodoslovljima mellow.gif dolazimo na kolodvor..Kath ide kupiti karte... skoro smo zaboravili na vlak sjedeci u čekaonici doh.gif opraštamo se i juriš na vlak tongue.gif

Kad ćemo ponovo jumpy.gif ?

elentari
Posted: Sep 17 2007, 03:22 PM 794028

leptirić x3

Member No.: 752

Oprostite na netočnim podacima... na pogrešnim kronološkim redom... tipfelerima... i ostalim greškama....vaša mala noldie =)

Bio je to jedan....sasvim lijep dan... yes.gif
A onda sam se u jednom trenutku našla na councilu sa nekakvim čudnim bićima (i pojavama naravno hug.gif ) i svi su držali uperen prst u mene....
Ha? Šta? O čemu vi?
I ispalo da ja pišem report...opet sve natovarili na leđa najmlađe (i noldorke dry.gif ) male jadne elentari . Oh što je tužna njezina sudbina. lukavi.gif
Da se vratim na početak priče...koji je zapravo jako dosadan bio...kao i cijeli council općenito (ubit će me scared.gif ).

16. rujna 2007- izvanredni council u T-u (u 5h.... sleep.gif...a ja sam za mislila doći u 6 doh.gif )

I ajme bilo nas je puno....mnogo elfova...koje neću nabrajati....među njima nekakav dwarf, nekakva pojava,naravno balrog i tri mala sorongila. wub.gif
I Huby the konobar. eureka.gif

Spojili smo puno stolova i brbljali.
Ovaj council bi također mogao biti uspoređen nekakvom horror filmu...jer se jadna Imladris morala suočiti sa velikim strahom od paukova i bubica....
Svako malo smo se vraćali na bube i sl.
A bilo nas je stvarno puno. A znate da kad ima puno ljudi da oni isto tako puno brbljaju. A znate (a i ako ne znate mogli bi sada naučiti ) ja sam jedno zaboravno biće. (i to ne bilo koje biće...noldo biće)
I tih nekoliko sati su meni nekako otišli u zaborav.
Ipak trebate pričekati da se ja sama javim za pisanje reporta....
A sad stvarno buljim u kompjuter.... blink.gif zar se stvarno ne mogu sjetiti ničega s councila?????

Ah..sjetih se da i balrog spominjao da ima nekakve rupe u pamćenju.... jesmo li mi nešto u rodu....o balrože?
E da...nije bilo Milki...niti jedna....dakle....ovaj council zapravo i ne spada pod definiciju councila.
Definiciju na žalost ne znam,ali definitivno bi se spominjala Milka u njoj.

Ellin je imala nekakvu vreću sa nekakvim (fancy ) knjigama....
I ja gljedam sadržaj...u kutu svi se okolo zapričali...
A ono piše u sadržaju Elentari blink.gif
Ha? Šta je sad to?
Pomislila sam da bi bilo pametno pogledati naslov te fancy knjige (ima moje ime unutra... jako je fancy knjiga ta... sleep.gif )
I tako čitala sam „Zbornik radova natječaja za Tolkien...(ajme što je dugačak naslov)..ah znate onaj natječaj na portalu što je bio (što sam uopće počela o ovoj temi)....
Ma znate a i ako ne znate nije bitno.

Ispalo je nekako da ja to moram odnijeti twilight. Twilight...mama moja wub.gif
Onda ja i Indis ( a u tom trenutku broj nam se već drastično smanjio ) tipkamo porukice.
Prvo plačem Sariji da dođe na council...njah..ne može....
Žoharica ne odgovara...
A twilight također neće doći....

Što je bila savršena prilika da moj paklenski um smisli paklenski plan...budući da sam nekako jako poželjela imati tu knjigu a Ellin je otišla...pa je nisam pitala jeli to moguće
„Ja ću odnijeti knjigu i doći ću na slijedeći council i lijepo svima reći da je twilight dobila knjigu i da je oduševljena.A zapravo ću knjigu zadržati kod sebe.Twilight ću pokloniti isprintati nekoliko radova s tog natječaja i reći da je to ta knjiga.“
Moj plan definitivno nema rupa.

Zatim malo prenosim pozdrave od Twilight,pa od Sarie,pa od Zeke (fulala sam malo kronologiju...ništa što sam ja ovdje rekla nije išlo tim redoslijedom)

I onda nas je odjednom ostalo šestero.
Indis,Tulkas,me,myself and I.
A ne to je petero.(matematika... )

Tulkas mi nije vjerovao da imam 14.
To je meni ko kompliment.... roflmao.gif
I onda smo mi malo hodali od jedne pekarnice do druge pa opet do one prve.

I onda kobna poruka...pa di si ti?
Moj tata.
Zapravo ja imam dvije obitelji...jednu pravu boardovsku i jednu onako ...tek toliko.... nazvaše je rl....
A r u rl znači replika,a l-lažni.... to jest oni su samo replika moje board obitelji....nisu real!

Dakle taj replični kaže da dolazi po mene.
A ne...ja ne idem ko svi ljudi (odrasli naravno rofl.gif ) tramvajem doma...
I tako...nakon što su se Indis i Tulkas „nauživali“ u hrani (reče tulkas da se ne može uživati u hrani dok hodaš..pa su sjedili na nečmu lednom...ja pametna [sam spomenula da sam noldorka] sam stajala roflmao.gif ) pratili me....

Zadnja scena....
Ja u lijepom toplom autu i gledam kako Tulkasd i Indis odmiču u meni nepoznatom smjeru...

I very happy end:

Doma sam i gledam neki film. Ostavila sam onu knjigu za twilight na pogrešnom mjestu. Na dohvat ruku mojih rl. I ja sam se stvarno zadubila u film, a oni su čitali one radove sa natjecanja doh.gif
I vidjeli su da piše elentari... a iz nekog meni nepoznatog razloga moja sestra zna da to je to moj nick na netu ( :luuud: ). I ona reče to mojima.
I oni su čitali ono što sam ja pisala. silly.gif
(a film je bio fakat dobar)
I pročitaju oni to i dođu kod mene u sobu i kažu mi da je taj Board difno mjesto u kojem razvijam kreativnost. cry.gif wub.gif
(ne da ja to njima nisam prije rekla sleep.gif)
I još mi kažu da su sretni što sudjelujem u nečemu tako lijepom i difnom. cry.gif

A Board stvarno je nešto wunderbar. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

1021 replies since Apr 25 2004, 12:24 PM Track this topic | Email this topic | Print this topic
Pages: (69) < ... 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 ... >
Back to Drustveni zivot Boarda