|
|
| Maglor Seregon |
|

need more whiskey!!!

Group: Members
Member No.: 624

|
Welcome my child. Ovdje možete ispricati sve svoje snove vezane za LOTR. Kod vidovitog Maglora diskrecija je zajamcena. Kvalificiran sam tumač snova. Imam dvije diplome, a iskustvo sam dobio posjecujuci mnoge ustanove Međuzemlja. Ok, šalu na stranu… Koliko i što često sanjate vezano za LOTR? Sanjate Balroga kako skakuce bez krila? Arwen kako šizi jer joj je Legolas ukrao ogrlicu? Gandalfa u brijacnici? Podjelite svoje snove s nama. You know you want to.
Pravilo... Nema spammanja |
 |
| žoharica hilde |
|

telescope eyes

Member No.: 942

|
efo da se ja prva pohvalim  sanjala sam kako se aragorn vozi na biciklu i dere : arwen volim te!!! |
 |
| Captain Spirit |
|

القدس

Member No.: 650

|
mislim da sam gandalfa jednom...sanjao |
 |
| Eruanna Greenleaf |
|

Death from above

Member No.: 962

|
ovako, prije par dana, dok jos nije bilo drustvenog, sanjala sam svasta... dakle, idemo mi negdje onaknekim ravnicama, mozda iz rohana u gondor il tako, ugl masa ljudi... i sad, valda smo i do anduina dosli kad vidimo tu neke ljude, izgledalo je kao da su napola dead, i u biti, mi njih pokusamo spasiti, no to su bile u biti divovske hobotnice koje su pocele zderat ljude... sh*t... i dakle, u to vrijeme, faramir(antocjo) i boromir (val) su otisli u neku izvidnicu... i dok te hobotnice s ljudskim glavama( jakoooooo ) zderu ljudofe okolo.. no nasrecu dolaze val i antocjo... antocjo ide onak, hoce nece(SORRY ) dok val juri ko nenormalan i vice:
BAAAAAAAAAAAALRRRRRRROOOOOOOG IIIIIISSSSSS HEEEERRRRREEEEE! ! ! ! !
I tako oni potukose hobotnice... ludog li ti sna... |
 |
| Crazy Smaug |
|

No idea..really..no idea

Member No.: 992

|
Neki dan sanjao da sam bježao od balroga preko onog mosta u Moriji. Kao i po običaju, ja smotan potepao se i pao. U Tamu.... I danas na tjelesnom smo šetuckali po gredi. I došao na mene red. Ja skočio i brzo preko grede. A onda negdije na pola grede sjetih se mosta u Moriji i sna... i pljas.. ostatak možete zamislit sami |
 |
| Queen Arwen |
|

Undómiel

Member No.: 953

|
Gdje je nestao onaj moj jadan jedan glas da sam bila Arwen?!? Dakle da, za neupućene, nekoliko puta sam sanjala da sam Arwen u zadnjih nekoliko godina, i prije par tjedana isto. No da, samo se vi smijte... |
 |
| Eruanna Greenleaf |
|

Death from above

|
pa dobro sto, volis sanjat da si arwen... |
 |
| Anya |
|

The Spirit of freedom...

Member No.: 100

|
sanjala sam neki dan 1. veliki counsil, samo sto je ispred tolkiensa bila neka divovska rijeka od zelatine i svi smo govorili kako ce Val sigurno ugazit u to i ugasit svoju balrogovsku vatru |
 |
| elrond |
|

Vala

Member No.: 29

|
lotr, sanjam često, ...prečesto, ustvari više sanjam događaje iz povijesti ME. |
 |
| Míriel Serindë |
|

Maglorova kamijonđinica

Member No.: 734

|
ajme majko sanjala sam vas opet mjesto radnje: zaja zatekoh: Shoklya s keceljom i zamusanog od čokolade kako peče kolače u kuhinji a Hanka je kuhala The Cremu ali u kotlu i to u dvorištu kraj bršljana Ignis i Kath su se gađali divovkim kokicama previše hrane u jednom snu onda se odnikuda pojavio Elrond (izgledao je kao PJ-ev elrond samo je imao malo više kose ) s 15 kartona pizze na rukama čak je rekao da smo to dobili od pizzerije
spuky |
 |
| Eruanna Greenleaf |
|

Death from above

|
sanjala sam da je val obrisao acc na boardu a takodjer sam sanjala da maglor dolazi na shadowfaxu kako bi se borio protiv morgya a morgy ga otresa na sve strane(sry ada) a mi smo ga da bi se osvjezio zaronili u ledenu vodu, tj samo glavu eh maste ti... maia protiv vale |
 |
| Maglor Seregon |
|

need more whiskey!!!

Member No.: 624

|
|
 |
| Arador Elear |
|

Aradorification

Member No.: 1171

|
@Miriel: divovske kokice i elrond sa vishe kose |
 |
| Estel |
|

je ne sais pas.

Member No.: 672

|
@miriel: Mislim da je to od ovog tjedna avatara |
 |
| Crazy Smaug |
|

No idea..really..no idea

Member No.: 992

|
Danas sam sanjao da sam se borio u Nirnaeth Arnoediadu. Samo bio sam odjeven kao Yoda iz Star Warsa i mahao nekom laserskom vilenjačkom čakijom. I onda se pojavio Morgy, koji je odnekud bio zelen i izgledao točno kao Thrall iz Warcrafta3. I onda baš kada se preljepa oštrica balroga trebala zabiti u moj gladni trbuh ja se probudih |
 |