Welcome Guest ( Log In | Register ) Search | Member List | Help

Eä - hrvatski Tolkien portal
Soulsaver
Pages: (26) < [1] 2 3 4 5 6 ... > ( Go to first unread post )
Sto se dogadja!!!, Saznajte sto ste propustili na forumu
« Next Oldest | Next Newest » Track this topic | Email this topic | Print this topic
zagymir
Posted: May 18 2004, 07:38 PM 74673

Timeless

Group: Members
Member No.: 145

Mozda pomogne, mozda ne. Time will tell.

Ovaj topic ima za svrhu pomoci svim memberima koje se ponekad nadju izgubljeni u gomili novorastucih postova i nepreglednih topica.

Zamislio sam da bi bilo zgodno kada bismo s vremena na vrijeme pomagali jedni drugima da lakse nadoknadimo one rasprave i dogadjanja koja propustimo na forumu. Uvijek se dogodi da nekoga nema par dana, pa i duze, tim memberima nije lako "vratiti se u igru", a posebice nije lako odmah se snaci kad dodjete na forum nakon duze vremena, pa vec ni nakon tjedan dana.

Zato, sto kazete da ovaj topic posluzi kao neka homepage ili jedna od odskocnih daski za daljnje pretrazivanje postova.

-----------------
Prakticna uporaba i primjena:

recimo jednom tjedno (, ili ponekad cesce po zelji onih koji se pojave nakon kraceg izbivanja, ili pak ako se odjednom pojavi vise novih clanova; ) da netko od nas da na ovom topic kratki report u kojem bi skenirao sto se dogadjalo prethodnih dana na Hr Tolkien's Boardu.
: Jel u planu kakav Council, jel server u padu bio, jel doslo puno novih membera. Jel u nekom topicu postoji super fight izmedju elronda i merryja. Jel Val stigao do 10. prstena i slicno...

zagymir
Posted: May 18 2004, 07:40 PM 74674

Timeless

Dakle what say you?
Ovaj, da, kad sam vec kod tog pitanja, dopustam da komentirat ovaj topic ovdje al molio bih da potom preselite se s komentarima u brbljanje ili u status ili neki prikladniji topic.

Jer da bi ovaj topic mogao uspjeti, moramo ga drzati na jako malom broju stranica. Jer jedino tako bit ce korisnicima pregledan. Dakako, ne znaci da ce imati samo 5 stranica (ako uspije), jer korisnici lako mogu ici unazad i vidjeti na koje se datume postovi odnose.

Tko je pratio stari topic Sastanci vidjet ce koliko je taj topic (prije masovnih offtopica u ovom novom) vrlo koristan za blize upoznavanja Boarda i membera. Ovo je pokusaj da arhiviramo mainstream evente ovog foruma a pritom i pomognemo jedni drugima da se lakse snadjemo.

C ya around

zagymir
Posted: May 18 2004, 07:49 PM 74676

Timeless

U pravilu bi trebalo da ovaj topic pune oni koji su bili najvise online poslejdnjih dana jer su oni vjerojatno i najupuceniji, ili pak da oni koji su propustili par dana dodju ovdje i pitaju sto ima, pa da netko sroci kratki scanner report.

a sami scan reporti trebali bi biti nesto tipa ovog:

- PROBLEMI sa serverom - od nedjelje (barem) imamo velikih problema sa pristupom forumu. u nedjelju navecer se uoopce nije mogla otvoriti stranica soulsaver.hr, a cijeli ponedjeljak je pristup siteu bio jako otezan. anotcjo je objasnio da je server bio napadan i da ce uskoro situacija biti sredjena. a nema opasnosti da ce forum nestati. situacija se ipak sredila, vec danas je bila veza dobra i ekipa se nije bunila, nego se opustila jer su neki tek danas skuzili o cem se bilo radilo. (procitajte vise u Pitanjima za moderatore i topicima status i brbljanje u tim danima)

- SASTANCI - Galad se konacno odazvao i pojavio rolleyes.gif na jednom od sastanak. nisam vise ziher al mislim da su ga docekale anya i wrabac u tolkien's il negdje u gradu, imate Galadov izvjestaj u reportima booyah.gif

- STATISTIKA : Val je vec odavno prebacio 9000 postova, navijamo za 10000!. dakle to je nakon vikenda to whistling.gif ...

- NOVI MEMBERI: u posljednjih nekoliko tjedana stiglo nam je opet puno novih membera klap.gif klap.gif klap.gif od novih je u svojim prvim danima proslog tjedna najaktivnija bila elly koja je u tren presla 100 post mark! klap.gif BTW: zapravo sam htio reci: da novi memberi nastavljaju taktiku otvaranja puno novih topica, od kojih mnogi nisu bas najbolje poslozeni rolleyes.gif Balrog ce imati posla ph34r.gif

Edited by zagymir - May 18 2004, 10:56 PM

Valarauco ramainen
Posted: May 21 2004, 12:14 AM 75449

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

Nekakvo trenutno stanje: blink.gif

1. nema vise frke sa serverom, sve radi
2. uz Elly, sad nam se raspistoljio i gric, povukao je sve topice o Knjizi i Filmu lotr klap.gif
3. Elf dalmatae je u Zagrebu, danas je ekipa bila u Medvedgradu, cekamo reporte jer ona bijeda od pet recenica koju je Zagy istisnuo na papir nije report... whistling.gif
4. planira se council u Samoboru, sljedecu nedjelju popodne, valjda ce biti spojeno sa biciklijadom koja je takodjer odgodjena za tjedan poslije. Citajte u Sastancima, Najsladji braco to dogovara... klap.gif
5. U forumu O Filmu, topic Citati etc. napravljen je kviz sa smajlijima, svi se ukljucite - procitajte pa cete skuzit kako se radi...
6. Sarumanu otisla maticna i disk, nema ga vec danima, a kad ce, ne znamo...ph34r.gif
7. Odrzan tenis mec u petak izmedju dva mladja sina Denethorova, sladji je pobijedio, board bio u gledalistu. Poslije se svi preselili u Tolkiens.

I nista mi vise ne pada na pamet... puzzled.gif ph34r.gif

Edited by Valarauco ramainen - May 22 2004, 03:20 PM

Valarauco ramainen
Posted: May 30 2004, 10:18 AM 78968

1. Saruman je uspio doci jucer u Stubicu na viteski turnir, detalje citajte u REPORTS
2. Prije Stubice, subota ujutro, dio ekipe s foruma je isao na paintball, bit ce i to valjda u Reportsima.
3. Goldy najavila palacinke za nedjelju, onda otisla na more i nista od hrane...cry.gif Izdaja...
4. Biciklijada ce se odrzati ali bez nas, nitko nista nije organizirao, cak ni Gomil ne moze doci.
5. Elly se prije par dana vratila iz bolnice, i danas joj je rodjendan! hug.gif
6. Andurila nema cijeli tjedan, sumnjamo da ga je Vorkosigan udaljio od nas.
7. Na Boardu je usvojen novi zajednicki izraz... pilechi vratich...devil.gif koristite ga slobodno u neogranicenim kolicinama
8. Antocjo nam je stavio tri nova smajlija i pobrkao nam redoslijed ostalih, sto ce mu se tesko oprostit, a onda je jos zgibao na more...bez nas...
9. Cekamo da konacno zavrse maturalne vecere i da nam se mladji clanovi srede i vrate postanju, cekamo da se Anya i Aredhel vrate s maturalca, i opcenito SVI cekamo da ta skola konacno prodje jer smo svi njome optereceni zbog njih.silly.gif
10. Ovca vratila elfa u Split, kaze da ga vise nece dovodit...ph34r.gif
11. Svaki 24.-ti u mjesecu je proglasen The Sholky day, i na taj dan se jede vise cokolade nego obicno...conf44.gif

Nadopune kasnije... silly.gif

Edited by Valarauco ramainen - May 30 2004, 11:28 AM

zagymir
Posted: May 30 2004, 02:23 PM 79079

Timeless

QUOTE (zagymir @ May 30 2004, 12:24 PM)
elrond! elrond!  klap.gif  klap.gif
ti si nam posljednja nada yes.gif  yes.gif

da nam razrijesis tajne foruma Religije, i ukratko objasnis sto ima svjezeg u posljednjih tjedan dana, vidio sam da se tamo gric lijepo ubacio, mozda i on moze napraviti mali pregled, ali ti sigurno imas potpuniji pogled, kao redoviti posjetitelj

tajne topica religije su u ovome;
neshvatljivi su putevi Gospodnji rolleyes.gif
što imamo friškog, (par novih memebersakoji se ulkučiše u postanje (krepalina & comp=šala),
gricko nabacuje sa krila a memebersi od zanata objašnjavaju gricku što je gdje je i vode ga u ....svjetlo biggrin.gif
e, da kao redoviti posjetitelj, mogu reći (iskreno) i da nisam baš redoviti posjetitelj, dakle, pročitam obično ono što je friško (za drugo fakat treba vremena (makar i diskonektiran), obično odgovorim svaku petu desetu....nekad ni to dry.gif

PS: reply je dakako - od master Elronda klap.gif klap.gif

zagymir
Posted: Jun 6 2004, 10:22 PM 81725

Timeless

VAL!! angry2.gif angry2.gif
jos cekam! evilwait.gif

EDIT: UTORAK: 8. 6. 20.42! JOS CEKAM DA VAL POSTAVI REPORT, i razjasni mi ove gomile postova koje me cekaju za citanje!

Edited by zagymir - Jun 8 2004, 08:42 PM

Valarauco ramainen
Posted: Jun 8 2004, 10:05 PM 82280

A to sto mene takodjer nije bilo dva dana, nikom nista, je li? Ok, sljedeci izvjestaj pise Gric, koliko vidim on je non-stop ovdje i ima najbolji uvid u sve...

1. 01.06. je proslavljena godisnjica prvog povijesnog Councila ovog boarda - Antocjo, Anuviel, Elenna Eleniel, Gomil, Luthien, Radagast, Nimrodel i Balrog
2. Ovaj tjedan je bio rodjendan Vexu.
3. Gomil je presao 1000 postova, Antocjo 4000 i Elenna 5000
4. Dogodio se napad intrudera na board - Finrod, Sheloba i Fobos su radili dar-mar s off topicima, i nki od njih ispitivali elfice o broju grudnjaka... unistni su bez milosti (citaj:Antocjo izbriso postove)
5. zozo revolucionar se usunja ponekad kasno poslije ponoci i sepuri se kao kralj boarda...pobjegne prije zore i prije nego sto dodje Antocjo
6. Gric, Elenna, Galadriel0Hr, Hannah, Antocjo i Lady Gladden su u Online statusu PLESALI... ne pitaj... dry.gif
7. Half elf Elrond je malo zanemario elf polovicu, povampirio se i sve tlaci sa Severinom, nemres pobjec od njega...
8. Imamo par novih membera, ali ih nisam zapamtio... ph34r.gif eh da, i Starvin Marvin se opet pojavio, ali kaze da mu je gust citat nas a ne pisat.
9. Koliko znamo, trenutno nema nikakvih novih dogovora za Sastanke, svi su pritisnuti skolom i faksom, cekaju se opustenija vremena.
10. Evenstar se tajanstveno ponasa... ph34r.gif - balrog ne kuzi sto se dogadja a nitko mu nece rec. ph34r.gif
11. U religijama zozo i Merry sipaju svasta jedan po drugome unsure.gif

Editirat cu i nadopunjavat kako mi nesto sine, ali to je manje-vise to... conf44.gif

Anya
Posted: Jun 9 2004, 09:35 AM 82483

The Spirit of freedom...

Member No.: 100

12. Valarauco Ramainen also known as Val, also known as The Balrog je prvi member na forumu koji je presao magicnih, fenomenalnih, fantasticnih 10 000 postovaaa! klap.gif zupi.gif

Valarauco ramainen
Posted: Jun 19 2004, 11:46 PM 86725

Specijalno izvjesce o nicemu, za rodjendan majog majog bjace. tongue.gif

Dragi Medjuzemljani, ovaj tjedan se nije dogodilo ama bas nista. Ja se nicega ne sjecam, ali moram pisat report jer me cak i iz Portugala gnjavi i moljaka... posaljes mu sms za rodjendan, a on odgovori hvala, hvala, hoces mi napisat report... i sto covjek balrog da kaze tako razmazenom deristu, nego Skini mi se s vrata, napisat cu ga... wub.gif

1. gotova je skola ne/maturantima, pa sad vise ovdje, rade off topice i dosadni su svima... tongue.gif
2. Dosmucalo nam se nekakvo pleme sa Lotr Plaze...Ravion, Crknuti, Covjek Kosilica, Gric, Tuile, sori ako sam nekoga izostavio... tamo im je postalo dosadno pa se sad k nama uvaljali... dry.gif jos nisam siguran dal da ih bijem, il da ih mazim, ovisi o tome hoce li bit pristojni.
3.Otkako se proglasio grofom, zoze nema... crryyy.gif Valjda mature... i Goldy ima maturu u ponedjeljak, a onda sigurno i cijela ta skvadra...Glorfyja i Radagasta stisli ispiti, nema ni njih...
4. Sad u nedjelju, sutra, je drugi veliki sveopci council, dolazi nam sholky
5. U Splitu se odrzao mali council povodom Hannahinog dolaska tamo...cendjamo si membere, ocito... nasli se Earendil, La Luna, Hannah, i onaj nekakav elf... Narya nije mogla...
6. Ja sam opet zao.
7. Anduril je presao 2000 postova, a Anyica je s 4000 i nesto prestigla Antocja...drzi se na repu Anuviel, uskoro ce i nju...
8. danas ti je rodjendan....
9. nema nista vise, ali editirat cu... dry.gif

Edited by Valarauco ramainen - Jun 20 2004, 10:33 PM

zagymir
Posted: Jun 29 2004, 11:00 PM 90581

Timeless

user posted image
dakle, gospodo clanovi foruma, sto se dogadja!
tko vodi u postovim proteklih tjedan, dva. di su najbolji fightovi za procitati, vidim da ima jos aktivne ekipe, dakle sezona godisnjih i mora jos nije pocela, ili?

i bonus pitanje: nije valjda val jedini moderator ostao? di je antocjo!

Valarauco ramainen
Posted: Jun 29 2004, 11:07 PM 90590

He has chosen exile.... ph34r.gif

Namarie
Posted: Jun 30 2004, 07:33 AM 90650

Tuatha Dé Danann

Member No.: 60

a koja sam ja na ljestvici postova...mislim..ono..trudim se..ali imam filing da se moji postovi rasplinu prije nego su postani biggrin.gif

saruman
Posted: Jun 30 2004, 11:37 AM 90676

The wizard

Member No.: 130

QUOTE (Namarie @ Jun 30 2004, 08:32 AM)
a koja sam ja na ljestvici postova...

40-ta

btw offtopic.gif
ovo mora biti izbrisano

elrond
Posted: Jun 30 2004, 06:41 PM 90733

Vala

Member No.: 29

QUOTE (Namarie @ Jun 30 2004, 07:32 AM)
a koja sam ja na ljestvici postova...mislim..ono..trudim se..ali imam filing da se moji postovi rasplinu prije nego su postani biggrin.gif

skokni do topica Silmarillion, tamo imamo trenutno, raspravu o elfovima, keltima Ircima tolkienu.....super za ljetne vrućine, kuhaš se kraj svoje kante (compa) i briješ po povijesti ME silly.gif

378 replies since May 18 2004, 07:38 PM Track this topic | Email this topic | Print this topic
Pages: (26) < [1] 2 3 4 5 6 ... >
Back to O HR Tolkien Board-u