|
|
| Valarauco ramainen |
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
Visednevni maraton EE Lotra!!!! Yeeeesssssssss....

Dodajem mapu mjesta gdje se odrzava maraton, da memberi ne moraju skrolati unazad po stranicama da je pronadju.
Edited by Valarauco ramainen - Nov 22 2005, 11:07 PM |
 |
| Elessar |
|

Rider of the Mark

Group: Members
Member No.: 159

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Aug 4 2004, 11:49 PM) | Visednevni maraton EE Lotra!!!! Yeeeesssssssss....
 |
Da bar............... |
 |
| Valarauco ramainen |
|

|
Ma meni je sve to malo sumnjivo... krenut cu s raspitivanjem kad se vratim s mora... |
 |
| Elessar |
|

Rider of the Mark

Member No.: 159

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Aug 4 2004, 11:58 PM) | Ma meni je sve to malo sumnjivo... krenut cu s raspitivanjem kad se vratim s mora...  |
Let us know |
 |
| Anuviel |
|

fazno pomaknuta elfica

Member No.: 15

|
halo narode, treba krenut u akciju ako zelimo maraton...saljite prijedloge na cinestar i broadway i svakako spomenite da ste ideju predozili i konkurenciji da im damo razloga za misljenje...buduci da nemamo udruge u ime koje bi nastupili mislim da bi dobro bilo da ih zatrpamo mailovima sa svih strana lijepe nase...kako ih inace uvjerit da u HR postoji velika masa ljudi koja to zeli |
 |
| Galadriel Artanis |
|

Lady of the Golden Wood

Member No.: 190

|
Možda bi netko trebao na netu pronaći podatke o tome u kojim će se gradovima održavati EE maraton, pa bi netko mogao sastaviti nekakvu peticiju ili neštu u tom smislu koju bi onda mi (a i svi naši frendovi) slali u što većem broju Brodwayu i Cinestaru - pa možda nešto i postignemo |
 |
| sholky |
|

Maia

Member No.: 98

|
A mozemo lijepo na ipetitions.com napravit besplatno online peticiju, i onda napisat na svim ostalim forumima za koje znamo, news grupama, chatovima i svemu slicnom nesto tipa obacijest lotr fanovima da je potpisu.
A onda nakon nekih mjesec dana rezultate stavimo u mail koji bi slali broadwayu i cinestaru |
 |
| Valarauco ramainen |
|

|
Ajde onda.... |
 |
| Galadriel Artanis |
|

Lady of the Golden Wood

Member No.: 190

|
| QUOTE (sholky @ Aug 6 2004, 11:02 PM) |
A mozemo lijepo na ipetitions.com napravit besplatno online peticiju, i onda napisat na svim ostalim forumima za koje znamo, news grupama, chatovima i svemu slicnom nesto tipa obacijest lotr fanovima da je potpisu.
A onda nakon nekih mjesec dana rezultate stavimo u mail koji bi slali broadwayu i cinestaru  |
E to ja zovem prijedlogom
Onaj moj prijedlog je bio tek toliko da pokrenem stvar iz faze "bilo bi dobro" u fazu "ajmo već jednom" |
 |
| sholky |
|

Maia

Member No.: 98

|
Ajde neka netko smisli nesto lipo sta cemo napisat na vrhu peticije, ja bas i nemam neki talent za pisanje pa...
Kad to nekto tu posta, mogu za minut stavit peticiju online, a za dvi mineute na svim forumima koje znam to razglasit |
 |
| Valarauco ramainen |
|

|
|
 |
| Anduril Ulair |
|

Le Chef

Member No.: 110

|
a sta je sad bilo, o veliki Boromiru. |
 |
| Valarauco ramainen |
|

|
A sto bi bio tekst peticije? Pretpostavljam da ti trazis neki lagani uvod, da ne bi bilo odmah: Dajte nam EE!!!! Jesi smislio tekst? Ako jesi stavi ga ovdje pa cu ti nadopisat uvod...
Zelis nesto ljigavo-slatkorjecivo? Ili ulizivacko molilacki? |
 |
| Anduril Ulair |
|

Le Chef

Member No.: 110

|
a ako to ne upali mozemo otici u Tuzlu i obuciti se za teroriste i da vidimo onda kako ce nas odbiti.
ako se usude odbiti uvijek se moze naci avion |
 |
| Valarauco ramainen |
|

|
| QUOTE (Anduril @ Aug 8 2004, 06:46 PM) | | a sta je sad bilo, o veliki Boromiru. |
Poslo mi je poruku da dodjem u Rotk EE, ja se taman ponado da je neka dobra vijest, kad ono, hoce da mu pisem uvod... |
 |