Welcome Guest ( Log In | Register ) Search | Member List | Help

Eä - hrvatski Tolkien portal
Soulsaver
Pages: (86) < [1] 2 3 4 5 6 ... > ( Go to first unread post )
Silm, uvod ili nastavak Lotra, news o snimanju drugih Tolk. djela
« Next Oldest | Next Newest » Track this topic | Email this topic | Print this topic
Valarauco ramainen
  Posted: Feb 22 2004, 04:25 PM 35803

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

Pokusao sam ovo zalijepiti u vec postojece topice, ali bas nijedan ne odgovara, pa sam napravio ovaj. Mogao bi se brzo popuniti jer se cudne vijesti sire sa svih strana. unsure.gif

No, proucite ovo dolje, pa cete vidjeti na sto mislim conf44.gif

Date Posted: Feb/21/2004 9:26 PM

From a (gasp!) TORN article that appeared recently...I've often advocated (when applicable) on this website that the events leading to FOTR's "Prologue" could make an excellent feature length film...

http://www.theonering.net/perl/newsview/8/1077156370

This may have been broached in one form or another in some threads but I think the article is timely enough to merit further discussion...(a friggin' "SEQUEL????" to ROTK???) So, how many "Purists" can we kill in one sitting?

"New Line says that if it can't do a deal with MGM, it may go back to the drawing board and either its own prequel filling in the period between "The Hobbit" and the first "Rings" book, or a sequel that follows on from "Lord of the Rings: The Return of the King." However, that option faces a number of potential complications, including the Tolkien family. While the family still benefits from sales of the books, they signed away their say on any films based on "The Lord of the Rings" or "The Hobbit" when Tolkien sold the rights to MGM. But a new prequel or sequel could be another matter.

Starting from scratch with a new story also would involve extending Tolkien's fantasy world without the Tolkien vision, and his fans may object. "To take some elves and short guys with furry feet and invent new challenges for them that aren't in the source material ... would be a betrayal of Tolkien and Jackson's achievements," says Houghton Mifflin's Harper."

Valarauco ramainen
Posted: May 8 2004, 05:25 PM 69807

Take this report from SFcrowsnest.com with a 20 pound bag of salt: We've been tipped off that the legal and ownership issues which surround the Lord of the Rings have come under an intense round of negotiation as a significant unnamed party - said not to be Peter Jackson in this instance - work towards a new multi-million dollar per episode television series set in Tolkien's Middle Earth. The working name of the project is TOME - Tales of Middle Earth - and the proposed timeline is the years following the events in The Hobbit, but prior to The Lord of the Rings trilogy. One of the main points that need resolution is whether Peter Jackson should get first dibs on a movie adaption of The Hobbit, or whether the TOME project should be allowed to develop the children's book as a movie prior to the launch of any television series set in Middle Earth.

--------------------------------------------------------------------------------

conf44.gif

Arkaal
Posted: May 8 2004, 05:35 PM 69810

Shield Bearer

Group: Members
Member No.: 160

To bi bila totalna KATASTROFA! Neee - to bi ispalo nesto tipa Dungeons & Dragons - ili jos gore... ! A uostalom mozda bi dozivjeli na ekranu i vruce scene izmedju Merrya i Pippina - ili ne daj Boze - Legolasa i Gimlija - disaster!... - a Hollywood ne bi prezao ni od toga...
Treba bombom docekat tu ideju!... Pa to mi je skoro losija ideja od one koju je imao Casting Director kad je uzeo onog netalentiranog glumca - PAPKA da glumi kralja Theodena... DISASTER! no.gif

sholky
Posted: May 8 2004, 05:38 PM 69811

Maia

Member No.: 98

Ja sam za snimanje svega sta ima veze sa Lotr-om.
Ako bude dobro gledat cu, ako ne bude necu i to me nece uopce zanimat.

Valarauco ramainen
Posted: May 8 2004, 05:44 PM 69812

Ako bude lose po****dit cu, a dobro ne moze bit'.... dry.gif Kako napravit LotR seriju? Kao Xenu?
Novi glumci, jer stare ne mogu dobiti...sve puno jeftinije... valjda snimano u studiju negdje, i koju radnju ce uzeti?
Adventures of young Aragorn? dry.gif

Bagenders, sapunica o utjecajnim obiteljima Hobbitona? dry.gif

Boromir&Faramir, early years.... dry.gif

joj meni....

Valarauco ramainen
Posted: May 8 2004, 05:51 PM 69813

QUOTE (Arkaal @ May 8 2004, 06:34 PM)
To bi bila totalna KATASTROFA! Neee - to bi ispalo nesto tipa Dungeons & Dragons - ili jos gore... ! A uostalom mozda bi dozivjeli na ekranu i vruce scene izmedju Merrya i Pippina - ili ne daj Boze - Legolasa i Gimlija - disaster!... - a Hollywood ne bi prezao ni od toga...
Treba bombom docekat tu ideju!... Pa to mi je skoro losija ideja od one koju je imao Casting Director kad je uzeo onog netalentiranog glumca - PAPKA da glumi kralja Theodena... DISASTER! no.gif

A sto je tebe spopalo da u svakom drugom postu spominjes homo-problematiku glavnih i sporednih likova? puzzled.gif Od tri posta danas, (zasad), to ti je u dva.
Je li to pokazuje homofobiju, ili homofiliju?
cool.gif
Ili jedno, ili drugo, mislim da nas ne zanima. Meni osobno smeta taj naglasak na LotR-u, pogotovo zato sto je neutemeljeno, no svakom svoje... Ako imas nesto reci o homoseksualnosti, u Ostalo imamo jedan topic o tome, pa se iskali.
Ali ako mozes, suzdrzi se od toga u ostalim topicima. eureka.gif wink.gif

Za glumu John Noblea nemam nijednu primjedbu. Ono sto su mu dali da odglumi, izveo je natprosjecno dobro - ne krivi glumca za promjene u tekstu, zna se tko je kriv za unistavanje Denethorovog karaktera.

Anuviel
Posted: May 8 2004, 08:32 PM 69903

fazno pomaknuta elfica

Member No.: 15

QUOTE (Valarauco ramainen @ May 8 2004, 05:43 PM)

joj meni....

rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif rotfl.gif ...
krepat cu... roflmao.gif roflmao.gif

sholky
Posted: May 8 2004, 09:50 PM 69956

Maia

Member No.: 98

QUOTE (Valarauco ramainen @ May 8 2004, 06:43 PM)
Ako bude lose po****dit cu, a dobro ne moze bit'.... dry.gif

Pesimist dry.gif biggrin.gif
Gledaj to ovako:
Ako bude lose, neces gledat.
A mozda bude dobro.
smile.gif

Valarauco ramainen
Posted: May 8 2004, 09:59 PM 69964

Hm... razmislit cu o tome... dry.gif

Aeglos
Posted: May 8 2004, 11:02 PM 70015

Citizen of Imladris

Member No.: 115

Ako bude lose po****dit cu, a dobro ne moze bit'.... dry.gif Kako napravit LotR seriju? Kao Xenu?
Novi glumci, jer stare ne mogu dobiti...sve puno jeftinije... valjda snimano u studiju negdje, i koju radnju ce uzeti?

joj meni....

Hej, zamisli to u stilu Ewoksa iz Star Wars-a sad.gif

Prvo su mali cupavi sporedni likovi, onda na njima baziraju cijelu seriju crtica i stripova... cak nit ne moraju ponovo snimati, samo nalijepe nove face ieto ti malih cupavih hobita.

ili Legolas i Gimli kao R2D2 i C3PO (rupe popunite sami)... blink.gif blink.gif

Valarauco ramainen
Posted: May 8 2004, 11:03 PM 70017

ohmy.gif Don't do it.... thud.gif.

ili
Mjuzikl o drvecu koje hoda i pjeva.... ph34r.gif - Justin Timberlake kao Voice of treebeard... ph34r.gif

Edited by Valarauco ramainen - May 9 2004, 12:04 AM

Aeglos
Posted: May 8 2004, 11:20 PM 70030

Citizen of Imladris

Member No.: 115

Nemoj mijesat Justina u to a_ne.gif a_ne.gif a_ne.gif

Samo zamisli da Drvo koje bi pomom trebalo imati neki dubok glas sinkronizira tip koji bez problema moze otpjevat visoki c (i to bez jako uskih hlaca, iako je sama pomisao na to dovoljno gadna) sick.gif

Valarauco ramainen
Posted: May 8 2004, 11:22 PM 70031

Michael Jackson... rotfl.gif Jos mu ubace i njegove plesne pokrete... sick.gif

Anuviel
Posted: May 8 2004, 11:41 PM 70039

fazno pomaknuta elfica

Member No.: 15

QUOTE (Valarauco ramainen @ May 8 2004, 11:02 PM)
Mjuzikl o drvecu koje hoda i pjeva.... ph34r.gif - Justin Timberlake kao Voice of treebeard... ph34r.gif

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....a Britney bi mogla glumit ent wife roflmao.gif roflmao.gif roflmao.gif roflmao.gif roflmao.gif roflmao.gif roflmao.gif

Elenna Eleniel
Posted: May 9 2004, 11:24 AM 70272

Aegnoriel, heri en Dorthonion

Member No.: 22

QUOTE (sholky @ May 8 2004, 09:49 PM)
Ako bude lose po****dit cu, a dobro ne moze bit'.... dry.gif

Pesimist dry.gif biggrin.gif
Gledaj to ovako:
Ako bude lose, neces gledat.

u svakom slucaju

QUOTE (sholky @ May 8 2004, 09:49 PM)
A mozda bude dobro.

nema sanse

1275 replies since Feb 22 2004, 04:25 PM Track this topic | Email this topic | Print this topic
Pages: (86) < [1] 2 3 4 5 6 ... >
Back to O filmu "Gospodar prstenova"