|
|
| Anduril Ulair |
| Posted: Oct 3 2006, 02:55 PM 618607 |

|
|

Le Chef

Group: Members
Member No.: 110

|
Stari topic u novom izdanju.
Otvaramo ga potpuno ispocetka da svi mozemo u njega postati neoptereceni starim postovima, da se nitko ne treba misliti je li nesto vec napisao ili rekao i kada. Svima ce biti drago opet se podsjetiti svega sto volimo u ovom filmu, i razgovarati o dragim dijelovima i scenama.
Uzivajte |
 |
| Ellin |
| Posted: Oct 4 2006, 09:10 PM 619234 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
jos nitko nije postao u ovaj topic...  idem ja. 
u topicu fotr smo uglavnom krenuli opisivati dojmove s prvog gledanja, pa cu slicno poceti tu. tocnije, opisat cu nabavku karata. 
to je bilo vrijeme dok nije bilo kompjutorizirane prodaje karata unaprijed, nego se cekalo pred kinom taj dan. godinu ranije, karte je nabavio frend. za TTT, ja sam isla cekati za karte na dan pretpremijere. blagajna se otvarala u podne, ja stigla pred kino oko 8:30. Naravno, nisam bila prva, bilo nekih desetak bica ispred mene. I naravno, savrseno smo se razumjeli, i svi se odmah skompali i razbrbljali.  MBP je moju namjeru da idem rano ujutro pred kino komentirao smijuci se i rekao nesto u stilu "ti si luda".  naravno, nije mu smetalo sto je "luda" kupila kartu i njemu.  ali dobro, necu ga puno ogovarati, stigao je i on u grad oko 9:30, pa mi donio kavu dok sam cekala, pa jos jednu malo kasnije, pa i marendu.  a bio je bas dosta hladan dan, nasmrzavali smo se... ali nema veze, isplatilo se. 
I najzad, otvorila se u podne blagajna, ja kupila karte... i to je to, navecer, kad je bio film, opet sam, kao godinu ranije, sjedila bez daha tri sata... |
 |
| Nessa |
| Posted: Oct 5 2006, 07:33 AM 619352 |

|
|

Have coffe - Will travel

Member No.: 341

|
Heh TTT ima raznih prica o cekanju karata pred kinom, pa je tako i ova moja zabavna i pomalo cudna kao i sve Bio je to jedan ultra hladni zimski, dapace buroviti veoma buroviti dan u Dalmaciji. Ja sam se digla jako, jako rano za tadasnje pojmove (btw ne sicam se kad, ali blagajna kina Tesla se otvarala oko 10:30-11). Uglavnom kad sam ja dosla red je bio od kina Tesla do ljekarne Sušac nakon mene se prosirio do konzulata republike Austrije I sva ta hrpa ljudi stoji na buretini u kapotima i jaketama i cupka okolo cekajuci da se blagajna otvori. A kad se napokon otvorila (nema drugog smajlica osim neki s pogledom u raj ). I tako sam ja dobila svoju kartu, ok bilo je malo guranja i povuci priko veze (da poznajem portira u kinu, isplatilo se ic 2 put mjesecno u kino ). Dosla sam doma na rucak skakucuci i cijelo vrijeme sam bila nekako Inace TTT je pocinjao u 11 navecer ali to mi nije smetalo tad sam bila nocna tica . Ali tog dana se nesto grozno dogodilo. Tamo oko 5 popodne cila Dalmacija je ostala bez struje i ja sam sidila pred petrolejkom slusajuci soundtrack od TTT na discmanu i mrmljala u sebi molitve svim bogovima koje sam znala da dodje struja do 11 Ajde valjda su se smilovali na mene i poslali mi struju Doduse moji starci su mislili da sam potpuna ludjakinja koja ide po mrkloj mracini u 11 navecer u kino (nije bilo javne rasvjete, Elektro Dalmacija ), ali mene nije bilo briga. I napokon nakon toliko dugo cekanja sila sam u kino i film je poceo. Ja sam bila ovako --> Sicam se da mi se tokom filma motala misao: "Nadam se da kino ima agregat ako nestane struje." i "Daj Boze da ne nestane struje." I have little memorry of the rest of that day Osim da sam bila cila happy sto sam znala glazbu u filmu. I da sam se odusevila Rohancima |
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Oct 5 2006, 09:09 PM 619733 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
Ajme, TTT  Godinu dana cekanja mi je bilo neizdrzljivo i nisam mogao podnijeti pomisao da je to 365 dana, i napravio sam najgoru mogucu gresku Tragao sam za svim spy reportima sa snimanja, pricao s ljudima koji su bili Rohanci/ statisti, skupljao podatke i bio aktivan na Tolkienonline.comu 
Njihova premijera je normalno bila mnogo ranije od nase, i nisam se mogao suzdrzati, sve reporte sam procitao 
Davno prije nego sto je TTT dosao kod nas u kina, ja sam znao svaku scenu, svaki kadar Koji kreten
I to sto sam saznao bilo mi je ok i mislio sam da ce mi se film svidjet Ajmo majko kako sam se osjecao kad sam izisao iz kina nakon TTT-a
Imao sam osjecaj da je film trajao 20 minuta, i da je potpuno prazan
Trebalo mi je desetak gledanja da ga uspijem prihvatiti i naviknuti se na njega... EE- i su pomogli i zaokruzili ga malo, ali i dalje mi je najlosiji od sva tri |
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Oct 5 2006, 09:36 PM 619765 |

|
|

Lady of the Golden Wood

Member No.: 190

|
Ja sam karte nabavila preko veze, bez čekanja i bila sretna što sam pošteđena sati i sati u redu
sad vidim da sam bila u krivu |
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Oct 5 2006, 09:41 PM 619775 |

|
|

|
Istina, cekanje u redu za maraton ili opcenito za filmove Lotr je nesto nezaboravno
Pogotovo onaj put kad smo Luce, Radagast i ja isli kupiti karte za pola Boarda, kad smo upecali Uruk - haia u redu
Najbolje je bilo to sto je meni tisla baterija na mobu, Luce nije imala para, Rade zaboravio svoj doma, i nikome nismo mogli nista javiti, i satima su bili bez vijesti
I ovo je generalni offtopic, osim ako ne smislim nacin kako da ovo sve vratim na temu
Jos smisljam
Smisljam
Ne ide 
Offtopic, balrog fuj to 
edit: sjetio sam se Taj put smo gledali i TTT zajedno eto |
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Oct 5 2006, 09:46 PM 619782 |

|
|

Lady of the Golden Wood

|
Pa i nije - opisuješ dojmove iz reda za (nadam se) TTT
Mene su na pretpremijeri TTT-a pažljiviji gledatelji i slušatelji mogli zamijetiti kao onu luđakinju koja je u jednom trenutku skočila na stolcu, rukama pokrila oči i užasnuto urliknula:
- "Samo mi molim te reci (frendu u stolici do) da ovo nisu vilenjaci u Helm's deepu?!?!?!?" |
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Oct 5 2006, 09:48 PM 619784 |

|
|

|
Ali polako, dobili smo Haldira Sjecam se ( mutno, ali se sjecam) odredjenih spodoba koje su trkom iz kuhinje jurile u dvoranu za projekcije da ne propuste ulazak vilenjaka i Haldira 
Nakon pocetnog shoka, covjek se sasvim fino navikne na njih tamo, jelda? |
 |
| Galadriel Artanis |
| Posted: Oct 5 2006, 09:50 PM 619786 |

|
|

Lady of the Golden Wood

|
Ko li je to bio
Je, čak i zaplačem kad ugledam onu hrpetinu lijepih vilenjačkih leševa |
 |
| Ellin |
| Posted: Oct 5 2006, 10:05 PM 619806 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
ja sam uspjesno odoljela svim spojlerima poput ovih na koje si ti naletio, val, kako za ttt, tako i za rotk. |
 |
| Uruk-hai |
| Posted: Oct 5 2006, 11:11 PM 619881 |

|
|

Man with a condition..without pills

Member No.: 72

|
| QUOTE (Galadriel Artanis @ Oct 5 2006, 10:45 PM) | Mene su na pretpremijeri TTT-a pažljiviji gledatelji i slušatelji mogli zamijetiti kao onu luđakinju koja je u jednom trenutku skočila na stolcu, rukama pokrila oči i užasnuto urliknula:
- "Samo mi molim te reci (frendu u stolici do) da ovo nisu vilenjaci u Helm's deepu?!?!?!?" |
...that women should be recruited... |
 |
| Anduril Ulair |
| Posted: Oct 6 2006, 12:27 PM 620118 |

|
|

Le Chef

|
nemogu vise 
mislio sam cekati do maratona, ali ne mogu 
ovaj preuredjeni fil je uzas 
ode gledati ttt ee... |
 |
| Anduril Ulair |
| Posted: Oct 6 2006, 12:47 PM 620132 |

|
|

Le Chef

|
sjecate se onog prvog podilazenja trnaca kada ste gledali filmove???
po vasim postovima vidim da se sjecate...
sa svakim gledanjem ti jezurci su sve manji i manji...
ali sada kada sam gledao ovih prve dvije minute ttt, kada se gandalf bori sa balrogo, isti ti trnci, isti kao kada sam prvi put gledao su me prozeli... u istoj snazi 
ode nazad gledati film |
 |
| Anduril Ulair |
| Posted: Oct 6 2006, 01:10 PM 620145 |

|
|

Le Chef

|
isti osjecaj dok Saruman prica sa Sauronom preko palantira 
Together my lord Sauron we shall rule this MidlleEarth 
a tek glazba dok to prica |
 |
| Anduril Ulair |
| Posted: Oct 6 2006, 01:25 PM 620148 |

|
|

Le Chef

|
RIDERS OF ROHAN
neznam sta mi je danas, kao da prvi put gledam film...
ova rekonstrukcija je zivi uzas |
 |