|
|
| turgon |
| Posted: Oct 6 2006, 03:43 PM 620222 |

|
|

baraba

Group: Members
Member No.: 527

|
Stari topic u novom izdanju. 
Otvaramo ga potpuno ispocetka da svi mozemo u njega postati neoptereceni starim postovima, da se nitko ne treba misliti je li nesto vec napisao ili rekao i kada. Svima ce biti drago opet se podsjetiti svega sto volimo u ovom filmu, i razgovarati o dragim dijelovima i scenama.
Uzivajte |
 |
| Nessa |
| Posted: Oct 6 2006, 03:51 PM 620233 |

|
|

Have coffe - Will travel

Member No.: 341

|
ROTK jedan dug dio vremena mi je to bio najdrazi dio filmske triologije Bila sam opsjednuta tim djelom, sve sam znala napamet (kao da ostale nisam ) Sjecam se da sam isla na premijeru s RL bratom tocno na Bozic. I da sam otisla sa kolektivne kave s razredom da bi mogla stajat u redu za karte Trcala sam od Vojne bolnice do HNK Ima jedna zanimljivost s premijere ROTK-a u Splitu. Naime na premijeri smo bili ja, sholky, elf d i Rainalcar ali naravno tad nismo znali jedni druge niti se ja sjecam da sam ih vidila I ima ona pricica da je elf d. istrco u po filma iz kina i vikao da j*** P.J. mater Ja to nisam vidila buljila sam u film i Minas Tirith ali Aragorn na krunidbi I Sive luke zasto je moralo zavrsit tad sam se rasplakala skroz, a cili film sam imala neki grop u grlu smrtch |
 |
| luthien |
| Posted: Oct 6 2006, 04:04 PM 620239 |

|
|

tuathaDEdanan

Member No.: 31

|
od silnog ocekivanja i nabijenih emocija, nabavljanja karata...proplakala sam na filmu. Na kovanju Andurila. Doslovno sam imala feeling da svjedocim povijesnom dogadaju Bila sam hodajuca emocija i svaka me scena dirala dublje nego ijedna prije. Iako mi rokt nije bolji od fotr npr...
poslje filma sam 3 dana bila u sivim lukama i na rubu suza zbog vjecnog plamena koji ce se ugasit... tolkio da mi je sefica bila rekla sa ili dodem k sebi ili odem doma |
 |
| Beregond Ancalimon |
| Posted: Oct 6 2006, 04:23 PM 620241 |

|
|

Member No.: 601

|
Ako me ista u zivotu bacilo u delirum onda je to svakako bio ROTK Nikad ga nisam gledao u kinu vec sam nabavio DVDe za sebe i pogledao ga na miru sam.... Tesko je opisati sto covjek osjeti u tim trenucima ali kad sam prvi puta vidio Minas Tirith, Gandalfa i Pippina kako jasu prema citadeli Mislim da se nikad nisam toliko najezio kao onda... glazba, atmosfera, sve odlicno. Gondor was alive the King was about to return  |
 |
| Tinúviel |
| Posted: Oct 6 2006, 05:55 PM 620267 |

|
|

Still in love

Member No.: 548

|
ROTK... Najupecatljiva scena mi je bila Aragornova krunidba. Sjedila sam sam kraj frenda koji je mrtav hladan odgledao film, ali meni je cijelo vrijeme nesto upadalo u oko pa sam morala plakati.

I jos nesto: odgledala sam film samo jednom i zato ovim povodom pokrecem humanitarnu akciju "Dajmo Tinuviel da opet vidi ROTK"
Edited by Tinúviel - Oct 6 2006, 07:07 PM |
 |
| Ellin |
| Posted: Oct 8 2006, 04:58 PM 621137 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Feb 22 2004, 03:40 AM) | ZBOG OVOGA CETE OPET GLEDAT ROTK!!!!
Kliknite na Play movie, i onda se strpite i gledajte kako se linija lagano pomice... nemojte kao ja bjesomucno klikat frame po frame jer ga to nece ubrzat... trust me... i pojacajte zvucnike!  |
na ovo sam naletila snimajuci stari topic rotk... naravno, malo sam ga iscitavala usput... 
i naravno, kliknula sam na link... najezila se cim se poceo vrtiti filmic... i raspekmezila se totalno, i dosle suze na oci... 
|
 |
| luthien |
| Posted: Oct 8 2006, 06:05 PM 621165 |

|
|

tuathaDEdanan

Member No.: 31

|
DEEEEEAAAATH NEMA STRASNIJE I EMOCIONALNIJE SCENE OD TE. Nemoram ju ni vidit da me zeme |
 |
| Ellin |
| Posted: Oct 8 2006, 06:05 PM 621167 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
meni je jos jaca ona scena kad eomer ugleda eowyn i misli da je mrtva. |
 |
| Faramir11 |
| Posted: Oct 8 2006, 07:08 PM 621240 |

|
|

The Hobbit

Member No.: 485

|
| QUOTE (Aemornion @ Oct 6 2006, 04:22 PM) | Ako me ista u zivotu bacilo u delirum onda je to svakako bio ROTK Nikad ga nisam gledao u kinu vec sam nabavio DVDe za sebe i pogledao ga na miru sam.... Tesko je opisati sto covjek osjeti u tim trenucima ali kad sam prvi puta vidio Minas Tirith, Gandalfa i Pippina kako jasu prema citadeli Mislim da se nikad nisam toliko najezio kao onda... glazba, atmosfera, sve odlicno. Gondor was alive the King was about to return  |
Definitvno... |
 |
| arien |
| Posted: Oct 8 2006, 09:22 PM 621385 |

|
|

aurë entuluva

Group: Moderator
Member No.: 155

|
hm, meni rotk nije nista posebno ocekivala sam vise pa me malo razocarao, mozda je samo u tome stvar
da, postoji dosta genijalnih stvari, death scena je jedna od njih nitko ne moze ostati ravnodusan na to savrsena stvar mozda najbolja u sva tri filma 
i beaconsi su jedan veliki plus
i pocetak s Gollumom je prilicno dobar nazguli koji lete iznad Minas Tiritha... jezivo, u svakom slucaju
onaj trenutak kada Theoden i ekipa vide kako se priblizavaju mumakilichi istocnjaci koji nesto pjevaju zakon scena 
Denethor koji se baca sa sedme razine 
home is behind, the world ahead 
i kada Galadriel pruza Frodu ruku istina, malo mi je izgledala blesavo u pocetku... 
WiKi & Eowyn fool no man can kill me *kssssh* die now... *ksssh* *ksssssh* uvijek se sjetim Anyice na tom djelu 
i glazba koja pocinje negdje od djela kada se Frodo i Sam penju na Mount Doom, a zavrsava... pa, nakon Sivih Luka 
eh da, i jedan genijalan dio za kraj a onda prestajem jer se ne mogu sjetiti vise nicega... scena kada The Cetvorica piju pivo u krchmi ( ) i samo se pogledaju bez rijeci, sve je jasno 
|
 |
| Valarauco ramainen |
| Posted: Oct 8 2006, 09:25 PM 621388 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
| QUOTE (arien @ Oct 8 2006, 10:22 PM) | onaj trenutak kada Theoden i ekipa vide kako se priblizavaju mumakilichi istocnjaci koji nesto pjevaju zakon scena 
|
E, to je definitivno bolje u TE nego u EE
U EE su napravili drugaciju montazu i potpuno se izgubilo onih nekoliko trenutaka tisine i njihovih faca kad se svi okrecu i ugledaju ih, onaj zastoj u bici kad sve stane i kad skuze sto dolazi prema njima |
 |
| Nessa |
| Posted: Oct 8 2006, 09:29 PM 621391 |

|
|

Have coffe - Will travel

Member No.: 341

|
| QUOTE (arien @ Oct 8 2006, 10:22 PM) | Denethor koji se baca sa sedme razine 
eh da, i jedan genijalan dio za kraj a onda prestajem jer se ne mogu sjetiti vise nicega... scena kada The Cetvorica piju pivo u krchmi ( ) i samo se pogledaju bez rijeci, sve je jasno 
 |
ja sam uvijek tvrdila da je moj dida bio zivuca olimpijska baklja koristili smo ga za otvaranje ME olimpijade jednom kad je bila u Minas Tirithu. Prekrasno nesto 
I slazem se s tobom za Hobbite, prekrasna scena bas nekako rl i ljudska I kako si zaboravila Aragornov govor This day we fight! |
 |
| Faramir11 |
| Posted: Oct 8 2006, 09:33 PM 621393 |

|
|

The Hobbit

Member No.: 485

|
| QUOTE (arien @ Oct 8 2006, 09:22 PM) | home is behind, the world ahead bigsadeyes.gif veliki.gif wub.gif
i kada Galadriel pruza Frodu ruku tongue.gif klap.gif |
Legendarno,vjecno... A tu spada i razgovor Gandalfa i Pipina(White Shores...And Beyond) |
 |
| freya |
| Posted: Oct 8 2006, 09:33 PM 621395 |

|
|

no title today

Member No.: 361

|
Već sam rekla i prije u onom starom Filmu, a reći ću opet.......
Za mene je jedna od najjačih, a svakako najdirljivija scena u cijelom ROTKu ona kad Denethor jede ono nešto malo crveno i sok mu kao krv curi niz bradu, Pippin pjeva "home is behind......." a Faramir i njegovi Gondorci jure prema Osgiliathu i ususret sigurnoj smrti......
I onda se više ne čuje topot konjskih kopita i povici, već samo pjesma...... |
 |
| Sorongil Sulandune |
| Posted: Oct 8 2006, 09:42 PM 621398 |

|
|

Forth Eorlingas !!

Member No.: 541

|
Nakon ROTKA sam izashao iz kina i napisao frendu poruku ...."there are no words i elvish ,entish , or the tungs of men to describe this greatnes".... Moj prvi susret sa ROTK-om je bio planiran unaprijed ,,,naime prvi sam ga put gleda na maratonu u Tkalchi dakle FOTR , pa TTT . Pa onda ROTK jedva sam mogao stajati na nogama i zapalit cigaret na pauzi izmedju tt-a i rotk-a.......
Atmosfera filma me pratila barem josh desetak dana prije nego sam ga ishao josh jednom pogledat sa zhenom i frendovima ......
naravno neke scene mi se nikad neche izbrisat iz sijechanja ....evo i sad dok pishem i prisjecham se ...sav sam se najezhio .......
---ride of the Rohirrim-----
---Eomer & Eowyn na Pellenoru------
----Sive Luke-----
----dolazak Gandija i co. u Isengard (((salted pork))-----
-----neumorno penjanje hobita na Orodruin-------e pa chak je i meni dodijalo........
Eto to je to ............. |
 |