|
|
| Ružica |
|

Shield Bearer

Group: Members
Member No.: 54

|
Bok svima! Ovaj je topic namjenjen za čavrljanja i razglabanja o svemu što je Tolkien ''izgradio'' u svojim knjigama. Iskreno nisam bila sigurna u koji poll da to stavim, ali odluka je pala za Film, jer nakon svega, u njemu i imamo neku podlogu za razglabanje. Nadam se da će ovo uspijeti! |
 |
| Valarauco ramainen |
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
Hoce, hoce, nece nam nedostajati tema. Samo dok obradimo Hobbiton i Bree, proci ce deset stranica, a onda u raspravu ulaze vilenjaci... . Rohan cemo prijeci taman na vrijeme da docekamo Povratak Kralja, da se onda mozemo baciti i na Gondor... Za sada necu nista konkretnije, spavam na nogama pa bi sve bilo bedasto, ubacit cu se sutra navecer. |
 |
| Eowyn |
|
loner in a catastrophic mind

Member No.: 43

|
Pretpostavljam da tu ubacujemo i arhitekturu iz filma... građevine mislim... Barad Dur,Moria,Cirith Ungol,Minas Morgul,Orthanc i naravno Mordor s gate? Može? |
 |
| Valarauco ramainen |
|

|
|
 |
| Eowyn |
|
loner in a catastrophic mind

Member No.: 43

|
Mozete pisati o cemu god zelite,ali Barad dur je moj....  Vidimo se za kojih tjedan dana...
Edited by Eowyn - Jul 4 2003, 12:19 AM |
 |
| Galadriel |
|

Lady of Galadhrim

Member No.: 49

|
Minas Tirith
|
 |
| Valarauco ramainen |
|

|
Mogli su mirne duse doc snimat u Zadar - meni je Osgilliath bio malo previse stiroporan, a vama? Znam da se u njemu nece nista bitno dogadjati, ali svejedno su se mogli malo bolje potrudit. Ne znam sto mi tocno smeta (osim sto nije ni trebao biti u filmu), ali imam veeeliki dojam umjetnosti ( umjetnosti kao nesto umjetno). I nikad mi nije bilo jasno kako je Arwen uspjela prezivjeti sve te silne godine u kamenom gradu, kad znamo kako je prekrasno u Rivendalu i Lorienu. Za Aragorna mije jos manje jasno - ranger, pa u kamenjaru... |
 |
| Galadriel |
|

Lady of Galadhrim

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Jul 4 2003, 10:14 PM) | Mogli su mirne duse doc snimat u Zadar - |
Zadar? Zasto bas Zadar??? |
 |
| Galadriel |
|

Lady of Galadhrim

|
Hobbiton
P.S. Ovo bi trebalo razgaliti srce Ruzicino
|
 |
| antocjo |
|

By the blood of the Lamb is my life kept safe

Member No.: 5

|
| QUOTE (Galadriel @ Jul 5 2003, 11:17 AM) | | QUOTE (Valarauco ramainen @ Jul 4 2003, 10:14 PM) | Mogli su mirne duse doc snimat u Zadar - |
Zadar? Zasto bas Zadar??? |

PS: sorry, malo se zanijeh |
 |
| Boromir |
|
Steward of Gondor

Member No.: 48

|
| QUOTE (Galadriel @ Jul 5 2003, 10:23 AM) | Hobbiton
P.S. Ovo bi trebalo razgaliti srce Ruzicino
 |
...ovakvi prizori probude u meni čudno jedinstvo mira i dosade...nešto jednostavno fali... mislim, ne na slici nego u ideji i prizoru |
 |
| Valarauco ramainen |
|

|
S godinama, i iskustvom, covjek nauci cijeniti i mir i dosadu, i kombinaciju oba pojma, i pojedinacno...
Bas popodne, predveceer zapravo, gledam s balkona ona brda iznad Sv.Nedelje. Okrenuta su prema zapadu, i na samom hrptu je par kuca, sumarci i velike livade. Iza njih olujno, sivocrno nebo, a taj vrh blista pod suncem tako nevjerojatnom zelenom bojom da nisam mogao prestat gledat. Otprilike ko ona najbljestavija nijansa iz Hobbitona na pocetku filma.
Ti ljudi koji gore zive ne znaju sto imaju... A mozda i znaju pa zato gore i zive... |
 |
| Galadriel |
|

Lady of Galadhrim

|
He,he..hvala na slikicama Valu Super su! Ali meni stvarno ne trebaju slikice da mi docaraju kako izgleda Zadar. Znam to Svako malo sam tamo |
 |
| Anuviel |
|

fazno pomaknuta elfica

Member No.: 15

|
|
 |
| elrond |
|

Vala

Member No.: 29

|
| QUOTE (Valarauco ramainen @ Jul 5 2003, 09:32 PM) | S godinama, i iskustvom, covjek nauci cijeniti i mir i dosadu, i kombinaciju oba pojma, i pojedinacno...
Bas popodne, predveceer zapravo, gledam s balkona ona brda iznad Sv.Nedelje. Okrenuta su prema zapadu, i na samom hrptu je par kuca, sumarci i velike livade. Iza njih olujno, sivocrno nebo, a taj vrh blista pod suncem tako nevjerojatnom zelenom bojom da nisam mogao prestat gledat. Otprilike ko ona najbljestavija nijansa iz Hobbitona na pocetku filma.
Ti ljudi koji gore zive ne znaju sto imaju... A mozda i znaju pa zato gore i zive...  |
| QUOTE | Valarauco ramainen Jul 4 2003, 09:14 PM A mozda i znaju pa zato gore i zive... :eureka
| mislim da znaju jako dobro, zakaj tamo žive |
 |