|
|
| ZORTENATOR |
| Posted: Jan 19 2006, 07:14 PM 468421 |

|
|

Singing a deaf song to the tune of silence

Group: Members
Member No.: 400

|
Kao prvo: Kopija moje dozvole da otvorim ovaj topic 
| QUOTE | | QUOTE | Kapetane
Palo mi je napamet otvoriti jedan topic (to se često događa zar ne)
Zanima me što memberi misle o boardu i što su mislili o boardu kada su se tek učlanjivala i ako se njihovo mišljenje promijenilo što je utjecalo na tu promjenu |
hm, ajde moze proci... otvori ga u prvom forumu o Boardu |
Kao drugo: Da Balrog. Znam da te nisam pitao ali te nije bilo na Boardu (sorry )
Ovako: Ovaj topic zamišljam kao mjesto gdje memberi mogu raspravljati o tome kako su se osjećali kada su se učlanjivali na board, što su mislili o boardu kada su se prvi put susreli sa njime i ako se njihovo mišljenje promijenilo što je utjecalo na tu promjenu. Komentiranje tuđih postova i uspoređivanje svojih osjecaja sa tuđima NIJE OFF OFF TOPIC: Sve što nema veze sa onime gore navedenime 
ZAHVALE: antocju koji mi je dozvolio da otvorim ovaj topic. Mentorici koja me naučila svemu što trebam znati o boardu. Balrogu i Andurilu koji isto igraju važnu ulogu u svemu tome 
SORRY AKO SAM NEKOGA ZABORAVIO
Ajde da započnem: Isprva me bilo strah ali sam odlučio učlaniti se(radi zeca ) Kada sam se napokon učlanio nisam imao blage veze šta da učinim svi su bili tako opušteni, ugodni a ja sam bio sav ukočen(procjenjujem) Isprva sam mislio da je to još jedan board koji ubrzo dosadi čovijeku pa onda odeš.... Ali sam se prevario Što sam više dolazio to sam više htjeo dolaziti i tako sve do danas. Postao sam ovisan 
E da Balrog. Evo da se ne ljutiš na mene: |
 |
| Turin |
| Posted: Jan 19 2006, 07:31 PM 468438 |

|
|

Dagnir Glaurunga

Member No.: 413

|
Pa mislim da sam vec spomenuo negdje al evo i tu. Kad sam naletio me bas zainteresiralo iregistrirao sam se. I onda su me odusevili i ljudi i teme ali narocito ljudi. Dobrodoslica je bila super i svi spremni pomoci. Poseban mami Arien.  I nije mi se nista puno promjenilo, i dalje mi je bas super tu bas zbog ljudi. I mrzim kad ne mogu doc zbog skole ili tako. I da ovisan sam. |
 |
| ZORTENATOR |
| Posted: Jan 19 2006, 07:34 PM 468443 |

|
|

|
| QUOTE (Turin @ Jan 19 2006, 07:30 PM) | Dobrodoslica je bila super i svi spremni pomoci. Poseban mami Arien.  I nije mi se nista puno promjenilo, i dalje mi je bas super tu bas zbog ljudi.
|
P.S. Jednom buš me moral naučiti kako tako dobro sročiti ono što želiš reći |
 |
| Elbereth |
| Posted: Jan 19 2006, 08:36 PM 468469 |

|
|

*

Member No.: 423

|
Iskreno, kad sam tek dosla nije mi se svidjalo ono pravilo o neotvaranju novih topica bez dopustenja i nebrasanju starih topica, no sad sam promijenila misljenje o tome.  I mene su narocito odusevili ljudi na forumu.
Jako mi se svidjala dobrodoslica.
I, na pocetku mi se, iskreno, bas nije Balrog svidjao i mislila sam da je strog. No, pogrijesila sam. Sad sam, naravno, potpuno promijenila misljenje i on jedna od osoba na ovom forumu koje su me najvise odusevile i koje najvise cijenim. I mislim da je on, kao i antocjo, odlican admin.
Val, nemoj se molim te ljututi zbog ovog. |
 |
| Âru n’Adűnâi |
| Posted: Jan 19 2006, 08:39 PM 468472 |

|
|

Smeg

Group: Moderator
Member No.: 322

|
I mene je Balrog naživcirao već prvi dan. On će meni tim tonom....
Već drugi dan sam promjenio mišljenje.
Legenda. |
 |
| Nessa |
| Posted: Jan 19 2006, 08:40 PM 468474 |

|
|

Have coffe - Will travel

Member No.: 341

|
Ajme di nade temu Nije da je tema losa, nego je moj dolazak bio traumatican za jednog od mojih tata E to je bilo ovako: 6. Marta (Ozujka) 2005. sam se logirala na Board. Doveo me elf dalmate zvani degi. Njega sam upoznala na Indexu pod nickom plavooki vilenjak Zbog toga ga je zezao moj drugi tata Val Jadni elf. Malo prije mene je dosla moja sestra Zlica Prvi PM sam dobila od kcerkice arien Znam da sam bila jako jako zbunjena kolicinom postova na svaku mogucu temu i da sam cendrala sunchici da kako cu ja to sve procitat i povatat  F.F. Bilo je puno stveri od mog dolaska u ozujku, do mog prvog maratona u maju (svibanj, ne svida mi se svibanj, 5. misec mi je uvik maj ) i upoznavanja svih, pa do sad. Sad su mi svi ovdje familija, ne mogu zamislit zivot bez njih, ne sjecam se kako je izgledao zivot bez Boarda. Bas smo se prije par dana ja i moj tata (Val, ne elf) PM-ali i on mi je rekao da je vec 3 godine na Boardu. A ja njemu da sam tu nepunih godinu dana, a da mi se cini da sam tu oduvijek. Dosli smo do zakljucka da ovaj Board, ove membere povezuje prava istinska ljubav te da smo mi jedna obitelj u dobru i u zlu. Zauvijek.... Eto sad sam vam nesto ispricala i uspila se raspekmezit, a sad gibam odavde prije jos jednog cendr momenta |
 |
| turgon |
| Posted: Jan 19 2006, 08:40 PM 468475 |

|
|

baraba

Member No.: 527

|
ja sam ovdje dosho zbog zatvorenog drushtva na gejmerovom forumu, tu sam osto jer nije tako... |
 |
| Meneldil |
| Posted: Jan 19 2006, 08:48 PM 468484 |

|
|
Perfection.

Member No.: 261

|
Još se sjecam prvih dana na Boardu Kad sam se ulogira nije mi se dalo ništa gledati ali sutra sam vidio hrpu pozdrava a onda sam upao valjda negdje u brblju gdje su bili i tata i deda I onda me je deda uvalio tati Kada sam dolazio sljedeci put, bio sam ovisan |
 |
| Amaru Esai |
| Posted: Jan 19 2006, 08:49 PM 468486 |

|
|

Mesožder

Member No.: 480

|
probala sam gotovo sve hrvatske forume i nisam bila zadovoljna ni s jednim..kad ono...svjetlo na kraju tunela...forum me je privukao čim sam vidjela kojim se temama bavi.i naravno,kakvi su ljudi ovdje  a o dobrodošlici da i ne govorim!
Edited by Amaru Esai - Jan 19 2006, 08:50 PM |
 |
| ZORTENATOR |
| Posted: Jan 19 2006, 08:52 PM 468489 |

|
|

|
Moj prvi topic  Kako lijepo  Svi gaje tako snažne osjecaje prema boardu  To je jednostavno predivno  Jedva čekam da antocjo i Balrog ovo procitaju  Biti će presretni  Baš kao i ja 
OBOŽAVAM VAS SVE |
 |
| freya |
| Posted: Jan 19 2006, 08:54 PM 468491 |

|
|

no title today

Member No.: 361

|
Nkon malo više od 9 mjeseci i nešto više od 90 stotina postova....... još sam tu..... .... pa si mislite.......
|
 |
| Miroslav |
| Posted: Jan 19 2006, 09:12 PM 468516 |

|
|

Commander of the Daedalus

Member No.: 452

|
Forum i članovi na njemu najvećim su mi dijelom ok. Jedino ąto me iskreno smeta jest to ustrajavanje na neotvaranju topica, ąto nisam doľivio niti na jedom domaćem ili stranom forumu na kojemu sma postao. Mislim kako je to dosta veliki nedostatak posebice u svijetlu činjenice kako je vrlo teąko pronaći konkretne, starije postove o pojedinoj temi u nekom od topica (posebice za one sa sporim, modemskim vezama). |
 |
| Elbereth |
| Posted: Jan 19 2006, 09:16 PM 468528 |

|
|

*

Member No.: 423

|
Moze se otvoriti nove topice, ali sa dopustenjem admina ili moderatora.
I meni je to smetalo na pocetku, ali nebrisanje starih topica ima i prednosti. Npr. kod pollova - umjesto da se stalno brisu stari i otvaraju novi, a onda se oni cesto i ponavljaju, na ovom forumu pollovi traju puno vise vremena i imaju puno vise glasova, sto je bolje.
Zor, cestitam na prvom otvorenom topicu. Mislim da si bas pogodio.
Edited by Elbereth - Jan 19 2006, 09:19 PM |
 |
| ZORTENATOR |
| Posted: Jan 19 2006, 09:21 PM 468535 |

|
|

|
| QUOTE (Elbereth @ Jan 19 2006, 09:15 PM) | Moze se otvoriti nove topice, ali sa dopustenjem admina ili moderatora.
I meni je to smetalo na pocetku, ali nebrisanje starih topica ima i prednosti.
|
Mene je to isto znalo iznervirati ali kada bi mi antocjo ili balrog objasnili razloge svatio bih da su neki topici koje sam želio otvoriti stvarno bili nepotrebni i da se teme pokrivaju u drugim topicima..... Svaki topic na serveru troši prostor, a prostor je ogranicen. Više prostora zahtjeva više para. ako mene pitaš otvaranje beskorisnih topica posvuda(što bi se sigurno pocelo dogadati da nema tog pravila) je kao da uzmeš novac i baciš ga u vatru (sorry na malo grubijoj usporedbi) |
 |
| Amaru Esai |
| Posted: Jan 19 2006, 09:26 PM 468544 |

|
|

Mesožder

Member No.: 480

|
pogledajte malo ostale forume.imaju po tisuće topica i u svakom po 2-3 odgovora.zašto?jer svatko otvara što mu padne napamet. ovako je sve bolje sortirano i lakše se čovjek snađe. |
 |