|
Hannah |
|

Lady of Gondor

Group: Members
Member No.: 124

|
Ovaj topic je otvoren za kvotiranje zaboravljenih postova iz ostalih topica. Ideja je nastala od citanja starih postova dok drugi dragi clanovi samo view-aju
Tri pravila ( za sada ) 1. Postove treba komentirati 2. Ako stari post ponovo pokrene raspravu ona ce se nastaviti u " maticnom " topicu" 3. Bilo bi dobro napisati iz kojeg topica ste dovukli post, cisto radi orijentacije...
Kratko i jasno
by Evenstar i Hannah
Edited by Hannah - Mar 7 2004, 12:22 AM |
 |
Hannah |
|

Lady of Gondor

|
QUOTE (Varda @ Jan 11 2004, 05:38 PM) | Faramir je lijepsi! Faramir je najljepsi! Faramir, Faramir, Faramir, Faramir......  |
Varda |
 |
Evenstar |
|

:In Contact:

Member No.: 121

|
Ja bih samo htjela dodati jos da bih voljela ovdje vidjeti neke najbolje provale s foruma, duhovite postove, znacajne trenutke i slicno
Znate kak to vec ide s the bestovima |
 |
Hannah |
|

Lady of Gondor

|
i da bi bilo reda....objasnjenje kako ....kvotirati iz jednog topica u drugi
QUOTE (Evenstar @ Feb 28 2004, 10:38 PM) | Ako zelis prebaciti neki post kao npr oftopik u ovo online brbljanje, onda u originalnome postu kliknes quote natipkas sto imas i kliknes prewiev post... Kad ti otvori izkopiras onaj tekst sav u bijelom prozoru i odes do ovog topica. Tu kliknes na add reply i pastas sve u post i send post i ovo ono   |
|
 |
Valarauco ramainen |
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
QUOTE (radagast @ Jun 2 2003, 11:06 AM) | O councilu jucerasnjem...
Znao sam da ne smijem doci medju zadnjima i imao sam pravo Mene i Luthien docekao je odbor smijuljecih medjuzemljana sa zlocestim sjajem u ocima..... jer su znali TKO SMO MI, a mi smo morali pogadjat!!! grrr... Riddles on the Zrinjevac al ispalo je bolje nego kaj sam ocekivao Cak sam pogodio (isprve) Elenu i Antocja... Ma... rijeci su suvisne, divno, smijesno, veselo i neopisivo.  |
Evo kako je mali Radagast prezivio svoj prvi povijesni Council na Zrinjevcu.... |
 |
Valarauco ramainen |
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Member No.: 8

|
QUOTE (nimrodel @ Oct 31 2003, 01:27 PM) | Ovaj topic je od 4.mj neaktivan.Ja mislim da je ovo pravo mjesto da kazem da je Boromir veca faca od brata!!!! |
Cujmo malo misljenje starih forumasa i pravih znalaca... |
 |
saruman |
|

The wizard

Member No.: 130

|
QUOTE (antocjo @ to varda) | Pronicavost Vaša velika je ali ipak test prošao nije
|
nedovoljno
QUOTE (nimrodel @ u testu) | isla patka preko save
|
nosi pismo navh glave u pismu boldano piše italica nema više |
 |
Hannah |
|

Lady of Gondor

|
Sastanci clanova...
QUOTE (Valarauco ramainen @ May 27 2003, 09:46 PM) | nece ovo biti zadnji sastanak - posudit cemo jedni drugima hrpu stvari - trebat ce ih i vratiti....  |
... |
 |
Hannah |
|

Lady of Gondor

|
"Religije..." Biskupi...
QUOTE (radagast @ Feb 13 2004, 01:29 PM) | Carobnjak izabire samo posebne dane da dode na forum. Kad stigne. Ima guzvu s isptima.Uci i uci. Smrc. puno uci i ne stigne nis. Ne cita cak. Ne gleda zvijezde. Ni Dnevnik. Ni plodove zemlje. Strasno jelda?! |
Ovaj Radagastov post me dan danas nasmijava. |
 |
antocjo |
|

By the blood of the Lamb is my life kept safe

Member No.: 5

|
QUOTE (Goldberry @ Feb 18 2004, 11:42 PM) | evo i jedne trenutne umotvorine.... Board svakog dana ovdi dodjem i u svitu ME se nadjem. Dark elf me na grog zove, Barlog mi pokazuje svoje "velike" kljove. Carobnjak prica o smislu zivota, a ljudi uzvicu:"ah, divota". S wrabcem pricam o nekom osobnom problemu, te nas plava elfica vraca natrag na temu. Faramir nam je ulovio ukusnu veceru i dao Eowen da napravi juhu zecevu. Gimli odjednom vise gladan nije dok su ostali hitrom otisli nastavit ono sta su radili prije. Aragorn lasteci Anduril piva o Luthien preljepoj kako s Berenom sniva. pored njega sidi lady Evenstar slatka a Anuviel se zabavlja oko pisma kratka. Elf-dalmatinski sa Sholkiem Ez-u mase dok Glorfindel hrabri na konju jase. Dva prstena plesu ples srece Nimrodel pored njih mirno tece. Elrond i Varda raspravljaju o buducnosti Merry sve poducava o davnoj proslosti.. Setam se predivnim sumama lothloriena, a iz smjera Isegarda siri se tamna sjena. tu Saruman tiho crnu urotu sprema i Uruk-hai se za tajni rat priprema.
ovo je bilo sad iz glave pa... nije nista posebno |
Ovo se Goldy nekako omaklo u fightsima
ps:QUOTE (Hannah @ Mar 6 2004, 02:28 AM) | by Evenstar i Hannah  |
kad se sloze dvije Minas Tiritjanke |
 |
Morwen Tivele |
|

dalhar d' oloth,faern d' vhid..

Member No.: 104

|
QUOTE (antocjo @ Mar 8 2004, 02:00 PM) | Ovo se Goldy nekako omaklo u fightsima  |
ma to mi je bia 1000 post pa sam napisala u cast toga! hvala Evenstar! |
 |
zagymir |
Posted: Mar 11 2004, 11:33 PM 42265 |

|
|

Timeless

Member No.: 145

|
nadam se da nisam off topic ako pohvalim Evenstar i Hannah za sjajnu ideju!!! well done ladies! |
 |
Hannah |
Posted: Mar 12 2004, 12:43 AM 42287 |

|
|

Lady of Gondor

|
QUOTE (Glorfindel @ Mar 7 2004, 12:58 PM) | pa ja i ti smo isto zajedno citali Hobbita  |
QUOTE (Tania Adalem @ Mar 5 2004, 12:00 AM) | Ja upravo čitam sestri Hobbita. Sad smo došli do Smauga. I upravo ludi za knjigom! Na pravom je putu da postane budući obožavatelj.  |
Tania, Glorfindel i Anya |
 |
saruman |
Posted: Mar 12 2004, 07:44 PM 42448 |

|
|

The wizard

Member No.: 130

|
QUOTE (antocjo @ u 1 str anti-fightsa) | Uvaženi i nadasve cijenjeni gospdine balrže Valaraucisimuse,
ne znam kako da izrazim moje oduševljenje Vašim nadasve umiješnim i autoritativnim moderiranjem svih foruma koji su u Vašoj moći uzimajući u obzir sve nevolje, bojeve koje ste prošli, hladnoću i vlagu koju ste morali otrpiti a iz svega izađoste odvažni i dostojanstveni
Vama na usluzi, antocjo |
čovječe
Edited by saruman - Mar 12 2004, 07:44 PM |
 |
Anya |
Posted: Mar 12 2004, 09:26 PM 42466 |

|
|

The Spirit of freedom...

Member No.: 100

|
Ovo sam definitivno morala staviti: (iz satsanaka)
QUOTE | Barometar...toliko sam kul da ovce broje mene prije spavanja |
Elf... znamo da jesi
I ovo (isto Elf)
QUOTE | Ima ovaj jedan forum... i kad nešto postaš na njemu.. za mjesec dana... bude mjesec dana od danas 
|
|
 |