|
elrond |
Posted: Apr 22 2019, 11:50 AM 1248276 |

|
|

Vala

Group: Members
Member No.: 29

|
volim što se stara ekipa makar na uskrsni ponedjeljak sjetila boarda |
 |
Telperion Laurelin |
Posted: Aug 3 2019, 12:28 PM 1248454 |

|
|

Anar kaluva tielyanna

Member No.: 2172

|
Zaboravila sam koliko sam voljela ljeto kao djevojčica/djevojka. Ove godine sam ponovno otkrila bezbrižnost i lakoću postojanja u malom kamenitom/krševitom otočkom gradu.Volim sve ljetne klišeje - hodati bosa po pijesku i šljunku dok mi vjetar mrsi kosu, udisati poznati slani miris po danu i noći, roniti i plivati osjećajući se kao da pripadam podvodnom svijetu. Što je Oliver otpjevao u prekrasnoj i nedovoljno priznatoj pjesmi "Dišem". Gledati ritmično ljuljanje brodica, najplavije nebo na svijetu, slušati zbor cvrčaka u borovini i pjesmu klape u čarobnoj ljetnoj noći.
Edited by Telperion Laurelin - Aug 3 2019, 12:29 PM |
 |
Anamil |
Posted: Aug 6 2019, 07:22 AM 1248461 |

|
|

Member No.: 1801

|
 Volim more i kupanje, ali ne stignem više koliko želim. |
 |
Amarië Vëannë |
Posted: Sep 28 2020, 10:20 PM 1249417 |

|
|

the light aglow

Member No.: 832

|
voooooooolim  volim što i nije toliko teško riješit se nekih ovisnosti, pogotovo kad shvatiš da ti je stvarno beskorisno u životu  ne volim što prazninu moram krpat s nekim drugim provjerenim izliječenim ovisnostima, nadam se da neće bit replase epizoda  ne volim što ne znam čemu se nadam u skoroj budućnosti, ali mi gut instinct govori da će nešto zanimljivo bit ajmo reć da sam sama sebi napravila u glavi cliffhanger  volim što M. ostaje znam da je kao malo cinično zbog toga bit sretan, ali znam da i dio nje voli što ostaje  volim današnja random.org druženja s (ne)poznatim ljudima  nisam sigurna jel volim ili ne volim slučajnu cockblocking situaciju šta znači da ne mogu ni reć jel mi ovo razvlačenje u nedogled zabavno kao uvod u nešto ili zabavno samo da bude zabavno  volim šta točno znam da nije to za mene al isto tako znam da neću oladit tako lako :rolfmao: volim danas moj i M. cool & chill convo s ljudima koje smo nakon dvi munite razgovora s dignutim obrvama Otherale u bubble "onog tipa ljudi" sva srića da se ni meni ni njoj nije dalo ulazit u diskusiju, čak ni prcat ponediljak vibes par excellence ne volim kišurinu, crkla daboga ali! jedino šta volim od ovog vrimena je šta mogu spavat s više dekica volim svoje nove cipeleee prvo išta šta sam u životu kupila s animal printom, bez za***ancije apsolutno volim tridesete zbog ovakvih pizdarija  volim isključen data usage na vocapu najbolje stanje vocapa  volim ljude koji se ne čude i afanavaju na činjenicu da ne moram bit dostupna svaki dan, dva, tri u komadu  ne volim šta ih nema više volim imat pravu ekipu za sist u Basketa, jer ovi daytime odlasci tamo su skroz lejm  ne volim šta nakon včrs opet ne mogu ić sutra davat uzorak mokraće, nezgodno  ne volim šta mi u zadnje vrime dođe da opet počnem nosit marte iz srednje, nadam se da su još uvik u wearable stanju jer mi se da iskeširavat dvista ojra na par postoli koje mi se nose svaki 15 godina  ne volim što mi se ekšli nose BIJELE marte, a ne klasik crne i za to mogu samo krivit Raju  ne volim što me projekt "ajmo čitat više beletristike" doveo do stanja da sad čitam samo i isključivo beletristiku, pa šupm :roflm: imam punu policu Grka koje još moram preć i povadit bilješke  ne volim što mi je prezentacija ispala toliko opširna, da se tako izrazim da nisam ni četvrtinu uspila spremit ovaj vikend, a kao zadala sam si vrlo optimističan rok da bude gotovo do nedilje  volim šta sam ipak optimistična da ćemo sutra (sic!) napokon osmislit protokol za intervju naravno pod uvjetom da sjednemo šta dalje od poteza Teak-Kala, da se opet ne bi dogodila situacija ko danas  volim tvitove Jadranke Kosor  još više od tvitova Jadranke Kosor volim komentare njenih obožavatelja u replysima, OBOŽ  volim metlica emoji hoće li admini ubacit metlicu u emotikone plsss  nitko od admina ovo neće ni vidit u naredne tri godine  jel to znači da mogu napokon koristit psovke u v/nv?  a zapravo mogu, vidim na preview da se MOJE RIJEČI CENZURIRAJU  |
 |
Amarië Vëannë |
Posted: Sep 28 2020, 10:29 PM 1249418 |

|
|

the light aglow

|
ne volim što mi Menel nije odgovorio na PM od prošle godine |
 |
Amarië Vëannë |
Posted: Oct 6 2020, 09:19 PM 1249433 |

|
|

the light aglow

|
ne volim šta sam od danas SLUŽBENO ostala bez Drag Race contenta za gledat  ali volim šta to znači da bi mogla opet gledat ummm na primjer... 11. sezonu? naravno  volim Raven JAKO volim Raven, marry me gurl  volim špekulirani cast za AS6 mislim da se najviše veselim Jiggly, nadam se da neće prerano ispast  volim navikavanje na bol  volim što više nemam masnice po nogama i bicama, ono je izgledalo prestrašno  volim svoju sretnu šipku  volim, oboooožavam što ćemo od idućeg sata napokon krenit na flow i floorwork give me some solid ground baby, I'm a grounded dancer sve ovo u visini i spinjanje i gripanje je tako out of my comfort zone, iako brutalno uživam  ne volim što nikad ne mogu novi element u prvom satu napravit kako spada  ali volim šta sam se već navikla da mi treba vremena i stresiram se oko toga minimalno  volim se naaaadat da bi mogla ubacit i contemporary, samo da ekšli složim životni raspored  ne volim ovu čudnu "bol" koja nije bol u rukama, wtf najrađe bi se prikopčala na neki magnezij intravenozno  ne volim kad loše isplaniram workout days pa ispadne navečer šipka, iduće jutro full body s bučicama i onda navečer opet šipka, pa da me treba doma u nosilima nosit  volim neplanirano posuđivanje u knjižnici  volim što se kontroliram i uzimam samo kratke stvari jer ipak, bliži se kraj godine a reading challenge kaže you're so fucking late girl, opet ćeš tri dana prije Nove godine čitat stripove  volim što imam dogovor za pirsss sad još moram vidit kad mogu dobit termin  volim svoje pedere i lezbe  volim šta imam onaj drugi, puno važniji termin  volim šta ću si u budućnosti vjerojatno zahvaljivat šta sam na vrijeme (više manje) reagirala ne volim šta su ove tridesete stvarno okrenule stranicu po pitanju zdravlja, šta me iduće čeka? bolovi u leđima, pogoršana dioptrija, sijede? volim šta smo danas Maja i ja napokon uvatile Dinkovu smjenu, falija mi je masu  volim kad mi je rekla da ju je moj grčki inspirirao da opet počne driblat gramatiku a moja bilježnica za grčki je 90% vokabulara i fraza i 100% ignoriranje paradigmi jer sam osnovni prezent, sg./pl. i fleksiju članova kao ~usvojila~ kroz Duolingo  ne volim šta nemam vremena i za grčki i za astrofiziku a astro zaboravljam puno brže nego jezike  volim što sam nabavila nove bindere za članke  al ne volim šta još uvik ne znam kako to sve organizirat tri godine istraživanja i nekoliko spin off istraživanja uz glavno a ja još uvijek sve klasificiram po semestrima  nakon 6 semestara naravno ne znam više ništa šta sam radila u kojem semestru  volim šta nećemo izlagat u petak na konfi, I just can't jer ionako bi sve bilo na meni da pripremim, a fkt mi se ne da bit sad pod deadlineom ikakvim  ne volim dumpster fire koji se događa s upravom na Filozofskom djeci bi stvarno dobro došla jedna Blokada™  volim napokon naić na stvarno, STVARNO dobro napisanu knjigu jesam ja postala osoba kojoj je bitnije da je dobro napisano, a sadržaj je postao sekundaran? Apsolutno jesam  ne volim šta sam se potpuno odviknula od stručne i sad mi se samo pegla beletristika mislim, s razlogom sam si to stavila kao 2020 reading goal, al malo sam pretjerala  volim šta sam u subotu uspila nakucat 2k riječi, and I oop-  ali ne volim šta će svaka scena trebat proć promjenu settinga, bc the shit I wrote is just bullshit  ne volim što nema jednog glavnog lika u cijelom ćepteru pa mi se odmah čini ko da je slabije  doduše...mogla bi ja njega ubacit u neku mini scenu na samom kraju  ne volim što sam se opet raspisala a stvarno, STVARNO moram nabit šta više u taj jedan ćepter jer ću se ubit ako ga budem morala cijepat, ne da mi se više cliffhangat SAMU SEBE  volim Antu i naš Katya/Trixie vibe volim sezonu mandarina  ne volim kad me ujutro uhvati da usisajem stan (a šta je zapravo svako jutro) skužim da je glupi usisivač prazne baterije  volim taj portable usisivač, al baterija mu je smeće ili samo ja previše usisajem, al kako ne bi sad kad sam otkrila nešto što nije idiotska metla s kojom pola prašine ne mogu skupit s parketa  ne volim šta osjećam da je vrijeme za jedan coffee-free tjedan I hate those ne volim što mi se vraća na lajnu, ali bi najrađe da sam opet incognito i da me nitko ne zna  I just wanna shit post and have zero clout  kao ovdje sad kad nema nikoga nije loša zamjena za virtualno ispuhivanje  |
 |
imladris |
Posted: Jan 24 2024, 11:30 PM 1250270 |

|
|

Charade

Member No.: 633

|
ne volim razlog zbog kojeg sam tu nakon toliko vremena
ne volim sto je i dalje tako nevjerojatno apstraktno i bizarno i nemoguce probaviti tu cinjenicu
ne volim konacnost toga
ne volim sto je s njim otisao i dio uspomene na sretno, divno doba mog/nasih zivota
ne volim sto sam cesto bila gruba prema njemu, jer bi sad sve dala da nisam
volim sto me bez problema slao u kurac kad sam bila takva
volim sto smo zadnjih godina obnovili i produbili nas odnos 
volim sto je toliko lijepih uspomena kroz koje ce uvijek zivjeti
volim sto je board zajednica i dalje jaka, na drugi nacin, drugim kanalima, ali i dalje smo tu
volim sto zajedno prolazimo kroz ovo, bilo bi toliko teze da nismo
volim sto nesumnjivo ovo mogu reci u ime svih na boardu:
Mach, volimo te. |
 |
|