Welcome Guest ( Log In | Register ) Search | Member List | Help

Eä - hrvatski Tolkien portal
Soulsaver
Pages: (158) < ... 153 154 155 156 157 [158] > ( Go to first unread post )
Volim/Ne volim, vaš online žuti tisak
« Next Oldest | Next Newest » Track this topic | Email this topic | Print this topic
elrond
Posted: Apr 22 2019, 11:50 AM 1248276

Vala

Group: Members
Member No.: 29

volim što se stara ekipa makar na uskrsni ponedjeljak sjetila boarda yes.gif user posted image

Telperion Laurelin
Posted: Aug 3 2019, 12:28 PM 1248454

Anar kaluva tielyanna

Member No.: 2172

Zaboravila sam koliko sam voljela ljeto kao djevojčica/djevojka. Ove godine sam ponovno otkrila bezbrižnost i lakoću postojanja u malom kamenitom/krševitom otočkom gradu.Volim sve ljetne klišeje - hodati bosa po pijesku i šljunku dok mi vjetar mrsi kosu, udisati poznati slani miris po danu i noći, roniti i plivati osjećajući se kao da pripadam podvodnom svijetu. Što je Oliver otpjevao u prekrasnoj i nedovoljno priznatoj pjesmi "Dišem".
Gledati ritmično ljuljanje brodica, najplavije nebo na svijetu, slušati zbor cvrčaka u borovini i pjesmu klape u čarobnoj ljetnoj noći. wub.gif

Edited by Telperion Laurelin - Aug 3 2019, 12:29 PM

Anamil
Posted: Aug 6 2019, 07:22 AM 1248461

Member No.: 1801

cry.gif
Volim more i kupanje, ali ne stignem više koliko želim.

Amarië Vëannë
Posted: Sep 28 2020, 10:20 PM 1249417

the light aglow

Member No.: 832

voooooooolim wub.gif
volim što i nije toliko teško riješit se nekih ovisnosti, pogotovo kad shvatiš da ti je stvarno beskorisno u životu roflmao.gif
ne volim što prazninu moram krpat s nekim drugim provjerenim izliječenim ovisnostima, nadam se da neće bit replase epizoda mellow.gif
ne volim što ne znam čemu se nadam u skoroj budućnosti, ali mi gut instinct govori da će nešto zanimljivo bit roflmao.gif ajmo reć da sam sama sebi napravila u glavi cliffhanger roflmao.gif
volim što M. ostaje innocent.gif znam da je kao malo cinično zbog toga bit sretan, ali znam da i dio nje voli što ostaje wub.gif
volim današnja random.org druženja s (ne)poznatim ljudima wub.gif
nisam sigurna jel volim ili ne volim slučajnu cockblocking situaciju drama.gif roflmao.gif šta znači da ne mogu ni reć jel mi ovo razvlačenje u nedogled zabavno kao uvod u nešto ili zabavno samo da bude zabavno roflmao.gif
volim šta točno znam da nije to za mene roflmao.gif al isto tako znam da neću oladit tako lako :rolfmao:
volim danas moj i M. cool & chill convo s ljudima koje smo nakon dvi munite razgovora s dignutim obrvama Otherale u bubble "onog tipa ljudi" roflmao.gif sva srića da se ni meni ni njoj nije dalo ulazit u diskusiju, čak ni prcat rofl.gif ponediljak vibes par excellence
ne volim kišurinu, crkla daboga belj.gif
ali! jedino šta volim od ovog vrimena je šta mogu spavat s više dekica wub.gif
volim svoje nove cipeleee wub.gif prvo išta šta sam u životu kupila s animal printom, bez za***ancije roflmao.gif
apsolutno volim tridesete zbog ovakvih pizdarija roflmao.gif
volim isključen data usage na vocapu wub.gif najbolje stanje vocapa wub.gif
volim ljude koji se ne čude i afanavaju na činjenicu da ne moram bit dostupna svaki dan, dva, tri u komadu rofl.gif
ne volim šta ih nema više sigh.gif
volim imat pravu ekipu za sist u Basketa, jer ovi daytime odlasci tamo su skroz lejm rofl.gif
ne volim šta nakon včrs opet ne mogu ić sutra davat uzorak mokraće, nezgodno lookaround.gif
ne volim šta mi u zadnje vrime dođe da opet počnem nosit marte iz srednje, nadam se da su još uvik u wearable stanju jer mi se da iskeširavat dvista ojra na par postoli koje mi se nose svaki 15 godina rofl.gif
ne volim što mi se ekšli nose BIJELE marte, a ne klasik crne drama.gif i za to mogu samo krivit Raju wub.gif
ne volim što me projekt "ajmo čitat više beletristike" doveo do stanja da sad čitam samo i isključivo beletristiku, pa šupm :roflm: imam punu policu Grka koje još moram preć i povadit bilješke rolleyes.gif
ne volim što mi je prezentacija ispala toliko blink.gif opširna, da se tako izrazim drama.gif da nisam ni četvrtinu uspila spremit ovaj vikend, a kao zadala sam si vrlo optimističan rok da bude gotovo do nedilje 16k3pzb.gif
volim šta sam ipak optimistična da ćemo sutra (sic!) napokon osmislit protokol za intervju hiha.png naravno pod uvjetom da sjednemo šta dalje od poteza Teak-Kala, da se opet ne bi dogodila situacija ko danas roflmao.gif
volim tvitove Jadranke Kosor wub.gif
još više od tvitova Jadranke Kosor volim komentare njenih obožavatelja u replysima, OBOŽ wub.gif
volim metlica emoji wub.gif hoće li admini ubacit metlicu u emotikone plsss sweet.gif
nitko od admina ovo neće ni vidit u naredne tri godine think.gif
jel to znači da mogu napokon koristit psovke u v/nv? unsure.gif
a zapravo mogu, vidim na preview da se MOJE RIJEČI CENZURIRAJU stretcher.gif

Amarië Vëannë
Posted: Sep 28 2020, 10:29 PM 1249418

the light aglow

ne volim što mi Menel nije odgovorio na PM od prošle godine sigh.gif

Amarië Vëannë
Posted: Oct 6 2020, 09:19 PM 1249433

the light aglow

ne volim šta sam od danas SLUŽBENO ostala bez Drag Race contenta za gledat drama.gif
ali volim šta to znači da bi mogla opet gledat ummm na primjer... 11. sezonu? div294.gif naravno wub.gif
volim Raven wub.gif JAKO volim Raven, marry me gurl wub.gif
volim špekulirani cast za AS6 innocent.gif mislim da se najviše veselim Jiggly, nadam se da neće prerano ispast roflmao.gif
volim navikavanje na bol roflmao.gif
volim što više nemam masnice po nogama i bicama, ono je izgledalo prestrašno roflmao.gif
volim svoju sretnu šipku wub.gif
volim, oboooožavam što ćemo od idućeg sata napokon krenit na flow i floorwork bigsadeyes.gif give me some solid ground baby, I'm a grounded dancer rofl.gif sve ovo u visini i spinjanje i gripanje je tako out of my comfort zone, iako brutalno uživam rofl.gif
ne volim što nikad ne mogu novi element u prvom satu napravit kako spada drama.gif
ali volim šta sam se već navikla da mi treba vremena i stresiram se oko toga minimalno dance.gif
volim se naaaadat da bi mogla ubacit i contemporary, samo da ekšli složim životni raspored dance.gif
ne volim ovu čudnu "bol" koja nije bol u rukama, wtf rofl.gif najrađe bi se prikopčala na neki magnezij intravenozno drama.gif
ne volim kad loše isplaniram workout days pa ispadne navečer šipka, iduće jutro full body s bučicama i onda navečer opet šipka, pa da me treba doma u nosilima nosit rofl.gif
volim neplanirano posuđivanje u knjižnici wub.gif
volim što se kontroliram i uzimam samo kratke stvari jer ipak, bliži se kraj godine rofl.gif a reading challenge kaže you're so fucking late girl, opet ćeš tri dana prije Nove godine čitat stripove rofl.gif
volim što imam dogovor za pirsss wub.gif sad još moram vidit kad mogu dobit termin wub.gif
volim svoje pedere i lezbe wub.gif
volim šta imam onaj drugi, puno važniji termin hiha.png
volim šta ću si u budućnosti vjerojatno zahvaljivat šta sam na vrijeme (više manje) reagirala wub.gif
ne volim šta su ove tridesete stvarno okrenule stranicu po pitanju zdravlja, šta me iduće čeka? rofl.gif bolovi u leđima, pogoršana dioptrija, sijede? rofl.gif
volim šta smo danas Maja i ja napokon uvatile Dinkovu smjenu, falija mi je masu wub.gif
volim kad mi je rekla da ju je moj grčki inspirirao da opet počne driblat gramatiku roflmao.gif a moja bilježnica za grčki je 90% vokabulara i fraza i 100% ignoriranje paradigmi jer sam osnovni prezent, sg./pl. i fleksiju članova kao ~usvojila~ kroz Duolingo silly.gif
ne volim šta nemam vremena i za grčki i za astrofiziku cry.gif a astro zaboravljam puno brže nego jezike drama.gif
volim što sam nabavila nove bindere za članke wub.gif
al ne volim šta još uvik ne znam kako to sve organizirat silly.gif tri godine istraživanja i nekoliko spin off istraživanja uz glavno a ja još uvijek sve klasificiram po semestrima drama.gif
nakon 6 semestara naravno ne znam više ništa šta sam radila u kojem semestru rofl.gif
volim šta nećemo izlagat u petak na konfi, I just can't silly.gif jer ionako bi sve bilo na meni da pripremim, a fkt mi se ne da bit sad pod deadlineom ikakvim silly.gif
ne volim dumpster fire koji se događa s upravom na Filozofskom sigh.gif djeci bi stvarno dobro došla jedna Blokada™ sadyes.gif
volim napokon naić na stvarno, STVARNO dobro napisanu knjigu bigsadeyes.gif jesam ja postala osoba kojoj je bitnije da je dobro napisano, a sadržaj je postao sekundaran? Apsolutno jesam roflmao.gif
ne volim šta sam se potpuno odviknula od stručne i sad mi se samo pegla beletristika silly.gif mislim, s razlogom sam si to stavila kao 2020 reading goal, al malo sam pretjerala rofl.gif
volim šta sam u subotu uspila nakucat 2k riječi, and I oop- bigsadeyes.gif
ali ne volim šta će svaka scena trebat proć promjenu settinga, bc the shit I wrote is just bullshit drama.gif roflmao.gif
ne volim što nema jednog glavnog lika u cijelom ćepteru pa mi se odmah čini ko da je slabije sigh.gif
doduše...mogla bi ja njega ubacit u neku mini scenu na samom kraju think.gif
ne volim što sam se opet raspisala a stvarno, STVARNO moram nabit šta više u taj jedan ćepter jer ću se ubit ako ga budem morala cijepat, ne da mi se više cliffhangat SAMU SEBE roflmao.gif
volim Antu i naš Katya/Trixie vibe wub.gif
volim sezonu mandarina dance.gif
ne volim kad me ujutro uhvati da usisajem stan (a šta je zapravo svako jutro) skužim da je glupi usisivač prazne baterije dry.gif
volim taj portable usisivač, al baterija mu je smeće rofl.gif ili samo ja previše usisajem, al kako ne bi sad kad sam otkrila nešto što nije idiotska metla s kojom pola prašine ne mogu skupit s parketa drama.gif
ne volim šta osjećam da je vrijeme za jedan coffee-free tjedan dry.gif I hate those dry.gif
ne volim što mi se vraća na lajnu, ali bi najrađe da sam opet incognito i da me nitko ne zna drama.gif
I just wanna shit post and have zero clout sigh.gif
kao ovdje sad kad nema nikoga roflmao.gif nije loša zamjena za virtualno ispuhivanje roflmao.gif

imladris
Posted: Jan 24 2024, 11:30 PM 1250270

Charade

Member No.: 633

ne volim razlog zbog kojeg sam tu nakon toliko vremena

ne volim sto je i dalje tako nevjerojatno apstraktno i bizarno i nemoguce probaviti tu cinjenicu

ne volim konacnost toga

ne volim sto je s njim otisao i dio uspomene na sretno, divno doba mog/nasih zivota

ne volim sto sam cesto bila gruba prema njemu, jer bi sad sve dala da nisam

volim sto me bez problema slao u kurac kad sam bila takva wub.gif

volim sto smo zadnjih godina obnovili i produbili nas odnos wub.gif

volim sto je toliko lijepih uspomena kroz koje ce uvijek zivjeti wub.gif

volim sto je board zajednica i dalje jaka, na drugi nacin, drugim kanalima, ali i dalje smo tu

volim sto zajedno prolazimo kroz ovo, bilo bi toliko teze da nismo

volim sto nesumnjivo ovo mogu reci u ime svih na boardu:

Mach, volimo te.

2361 replies since Jun 11 2010, 04:52 PM Track this topic | Email this topic | Print this topic
Pages: (158) < ... 153 154 155 156 157 [158] >
Back to Drustveni zivot Boarda