|
Valarauco ramainen |
Posted: Oct 3 2006, 02:50 PM 618604 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
Stari topic u novom izdanju.
Otvaramo ga potpuno ispocetka da svi mozemo u njega postati neoptereceni starim postovima, da se nitko ne treba misliti je li nesto vec napisao ili rekao i kada. Svima ce biti drago opet se podsjetiti svega sto volimo u ovom filmu, i razgovarati o dragim dijelovima i scenama.
Uzivajte |
 |
Ellin |
Posted: Oct 3 2006, 09:42 PM 618806 |

|
|

Ithilwen

Group: Members
Member No.: 228

|
e, pa, dakle...  otvaramo bal? 
sjecam se uzbudjenja kad su se svjetla u kinu napokon ugasila, i pojavio se natpis - Lord of the Rings... 
Vise se i ne sjecam svih dojmova, ali znam da sam zurila u film kao bez daha, zacarana, uzivala... 
omiljeni dijelovi? nije lako odabrati, ali...  prolog, definitivno, super mi je napravljen... galadrielin glas i pricanje...  amon sul...  rivendell i council...
u kombinaciji s muzikom, obozavam onaj trenutak kad druzina prelazi preko onog nekog mini-prijevoja, i vidimo ih kako jedan po jedan prolaze a glazbena tema druzine se cuje punom snagom... 
moria... 
darivanje u lorienu mi je takodjer posebno. 
toliko za prvi put. |
 |
Eellwyn |
Posted: Oct 3 2006, 09:53 PM 618819 |

|
|

Nostalgicna

Member No.: 582

|
QUOTE (Ellin @ Oct 3 2006, 10:42 PM) | prolog, definitivno, super mi je napravljen... galadrielin glas i pricanje... 
rivendell
moria... 
|
potpisujem... taj film je poseban jer je prvi i vjerujem s najvise nestrpljenja (pogrizenih noktiju) cekan...do tada nismo znali kako ce sve to skupa pj izvesti a kad ono... salim se... nije lose...nije lose... da budem iskrena ocekivala sam puuuno goru ekranizaciju... |
 |
Valarauco ramainen |
Posted: Oct 3 2006, 09:57 PM 618823 |

|
|

|
Puno goru? 
Fotr je savrsen, ma koliko mi sutjeli o tome 
Istina, da nije tolik cekan i najavljivan, i da nisam skoro dvadeset godina uzalud iscekivao kad ce se netko konacno sjetit i to napravit, mozda i ne bi bio toliko dobar... ali kad je konacno dosao ja sam poslije prvog gledanja samo tri dana bludio naokolo ko zombi i cekao priliku da ga odem opet gledat, da vidim sto mi je promaklo.
I tako mnogo, mnogo puta Ne racunajuci uopce konstantno gledanje na kompu |
 |
Uruk-hai |
Posted: Oct 3 2006, 11:06 PM 618853 |

|
|

Man with a condition..without pills

Member No.: 72

|
.....bilo je to jednog prohladnog dana u mjesecu prosincu zaboravljenih godina trećeg doba....bio sam fasciniran pričama ljudi koji su se iz kino dvorana vraćali sa suzom u oku (nisu znali da gandalfa ima i u nastavku) i plamičkom oko srca....jest bio je to dovoljno dobro zagrijavanje za eksploziju osjećaja koja je bubnula za vrijeme gledanja filma....kakav svijet, kakav pisac, kakav redatelj, kakva ekipa, kakvi prizori...pitkao sam se to još tri dana u šoku...nakon toga je slijedilo ponovo žicanje 30 kn za noki and adventures started once again....
...shire....sunce..gandalf z magarcem.....ma prvi je najjači jer je bit svega pokazana u njemu a bitan je fellowship.... |
 |
Valarauco ramainen |
Posted: Oct 3 2006, 11:11 PM 618854 |

|
|

|
Izgleda da je tri dana shoka nakon gledanja zajednicka reakcija, barem nekima Ili su to mozda tri dana koliko se tada moglo izdrzati bez unosenja nove doze 
I sjecam se tocno prvog gledanja... Poslije kina MBP i ja nismo otisli doma nego smo oteturali do prvog kaficha ( u shoku ) i tamo sjedili oko tri sata razgovarajuci o filmu Malo vise nego sto je film trajao...od scene do scene, nismo prestajali |
 |
Uruk-hai |
Posted: Oct 3 2006, 11:13 PM 618855 |

|
|

|
QUOTE (Valarauco ramainen @ Oct 4 2006, 12:10 AM) | Izgleda da je tri dana shoka nakon gledanja zajednicka reakcija, barem nekima Ili su to mozda tri dana koliko se tada moglo izdrzati bez unosenja nove doze 
|
...ili su možda tri filma pa je to neka implicitna univerzalno svemirska pravilnost....damn ta neodgovorena pitanja koja muče cijeli svijet- otkrite se... |
 |
Anduril Ulair |
Posted: Oct 4 2006, 12:38 AM 618881 |

|
|

Le Chef

Member No.: 110

|
3 dana 
i meni je trajalo tri dana shok...
stvarno univerzalna reakcija...
mrzio sam komentatore sastrane koji su pljuvali, ali mrzio sam i one koji su plakali za gandalfom jer sam znao da nisu citali knjige
to je bilo prvi put da sam isao u kino po drugi put gledati neki film  i zatim opet, pa opet |
 |
Ellin |
Posted: Oct 4 2006, 08:49 AM 618930 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
QUOTE (Valarauco ramainen @ Oct 4 2006, 12:10 AM) | Poslije kina MBP i ja nismo otisli doma nego smo oteturali do prvog kaficha ( u shoku ) i tamo sjedili oko tri sata razgovarajuci o filmu  |
ja se ne sjecam koliko smo mi sjedili u kaficu i komentirali, ali reakcija je bila identicna - oteturati do prvog kafica i sve iskomentirati. 
I da, mislim da sam i ja izdrzala nekih tri dana do iduceg gledanja. Tada smo frendica i ja uspjele nabaviti 2. red partera, ali nije mi smetalo sto mi je platno preblizu, ni sto se moram iskriviti, nije mi smetalo bas nista...
|
 |
antocjo |
Posted: Oct 4 2006, 09:24 AM 618936 |

|
|

By the blood of the Lamb is my life kept safe

Member No.: 5

|
FotR sam gledao u kinu samo jednom... skupila se elipa iz zaje, nas 6-7 i kao ide se gledati Gospodar prstenova, za sto ja nisam tocno ni znao o cemu se radi, glavno da idemo negdi skupa
I tako u blazenom neznanju sjedam u kino i pocinje prolog i tako sam ostao sljedeca tri sata a i kasnije... 
Nakon toga sam isao u vojsku pa nisam imao prilike opet gledati u kinu |
 |
elrond |
Posted: Oct 4 2006, 09:36 AM 618941 |

|
|

Vala

Member No.: 29

|
29.12.2003, maraton, tkalča, do ulaznica preko teških, vrlo teških veza, dobio, žutu špagicu s raragornom arwen i frodom samom i golumom, pogledao u cijelosti sva tri dijela, među njima i FOTR, dakako, i nakon ponovnog gledanja, samo mogu potvrditi prvobitni sud, FOTR mi je najbolji od tri dijela (IMO), bio, ostao, itd....nakon toga bilo je još maratona, u sklopu kojih pogledah fotr, no, (sad ko za inat nemogu pronači pm-ove), posvadio se s nekim kvazi umovima od novinara koji napisahu nebuloze koje nemaju veze s reklamom za cilit beng, a kamoli s LOTR-om.....da, i dobio diplomu, da sam izdržao maraton |
 |
Uruk-hai |
Posted: Oct 4 2006, 11:18 AM 618977 |

|
|

|
QUOTE (elrond @ Oct 4 2006, 10:35 AM) | 29.12.2003, maraton, tkalča, do ulaznica preko teških, vrlo teških veza, dobio, žutu špagicu s raragornom arwen i frodom samom i golumom, pogledao u cijelosti sva tri dijela, među njima i FOTR, dakako, i nakon ponovnog gledanja, samo mogu potvrditi prvobitni sud, FOTR mi je najbolji od tri dijela (IMO), bio, ostao, itd....nakon toga bilo je još maratona, u sklopu kojih pogledah fotr, no, (sad ko za inat nemogu pronači pm-ove), posvadio se s nekim kvazi umovima od novinara koji napisahu nebuloze koje nemaju veze s reklamom za cilit beng, a kamoli s LOTR-om.....da, i dobio diplomu, da sam izdržao maraton  |
...neki su bili i 28.12.....i čekali u redu...i upoznali svakoga... ima tu puno zgoda koje možda i nisu za ovaj topic...
..admini gdje se može postati o utiscima sa maratona (the real ones)?... |
 |
Tinúviel |
Posted: Oct 4 2006, 11:28 AM 618981 |

|
|

Still in love

Member No.: 548

|
FOTR.... Jedva se sjecam kad je to bilo. Moram napeti sive stanice... 
Samo znam da sam jedva cekala da vidim to cudo o kojem su svi pricali. Eh, znam. Neka profesorica je cijeli razred odvela u kino i tako je nas 30-ak zauzelo mjestu u ... Broadwayu ( ) i slijedecih nekoliko sati smo buljili u ekran i slinili (decki na oruzje, cure na muske likove) 
I najtuzniji dio je sto sam ga samo jednom gledala u kinu. I samo jednom na tv-u. Dakle, dva puta ukupno. |
 |
Ignis |
Posted: Oct 4 2006, 08:46 PM 619212 |

|
|

You have a debt to pay… NOT GOOD! Rum is good... Not so bad

Member No.: 57

|
Da vidimo 
bilo to prije podosta vremena tko ce sve pamtiti 
znam da sam specijalno bila dosla u Zagreb kako bi gledala film  Oryen i ja smo isle vani je bilo fino toplo ali su u kinu raspalili klimu... sto je na kraju krajeva bilo malo bitno...
Znam da sam kupila kokice... i tako smo sjele da gledamo film  pola kolica je nestalo dok su bile najvave i 
i tada je krenuo film kokice su zaboravljene se malo rasule... ja sam zaboravila da postoji naslon i cijelo vrijeme sam bila ovako nekako gledanje filma usima, ocima i ustima 
Oryen je bila... valjda nesto rekla za scenu kad je Bilbo bio u Rivendell i kad je Frodo dosao do njega... ali za mene je samo postojao film i nista vise cijeli svije oko mene je nestao u toj sekundi kad je film poceo 
tek kad je film zavrsio i kad smo izasli van, ijako nisam prestala blebetati i biti skuzila sam da sam se smrznula... ali se svakako isplatilo 
i znam da sam skoro svima poslije pricala o filmu i :socking: i da su me svi gledali kao da nisam normalna |
 |
Oryen |
Posted: Oct 4 2006, 08:55 PM 619216 |

|
|

ad acta

Member No.: 393

|
Potvrdjujem gore nareceno, te dodajem: meni je bilo to drugi put da ga idem gledati pa sam primjecivala i nesto drugo osim filma 
prvi put kad sam ga gledal isla sam s cimericom i dobile smo mjesto u prvo redu tako da smo nakon filma izgledale bas kao buljo tijekom filma stalno smo pokusale sve pohvatati po platnu, tako da smo dobile i ukoceni vrat , no zapravo nam to nista nije smetalo jer je bilo bitno da se konacno gleda film  tjedan dana poslije filma hodale smo s glavom u oblacima  i dan danas mi je FOTR najdrazi od sva tri |
 |