Welcome Guest ( Log In | Register ) Search | Member List | Help

Eä - hrvatski Tolkien portal
Soulsaver
Pages: (69) < ... 64 65 66 67 68 [69] > ( Go to first unread post )
REPORTS OLITI IZVJESCA, remek djela nasih povjesnicara councila
« Next Oldest | Next Newest » Track this topic | Email this topic | Print this topic
Lalaith en Noldor
Posted: Nov 10 2016, 09:02 PM 1240243

mon cœur

Group: Members
Member No.: 1882

Council 10.11.2016.

(Ne)prisutni:
1. DarkMayhem
2. imladris
3. sholky
4. Meneldil belj.gif
5. LG belj.gif
6. Valarauco ramainen
7. elentari
8. Spiritfall (ZOVITE ME NA VAJBER) belj.gif
9. Indis (ZOVITE ME NA VAJBER)
10. lala
11. Dior Aranel Eluchil
12. Pony
13. Amarie (ZOVITE ME NA MESSENGER) belj.gif
14. Anya

U kratkim crticama, prije nego sto se ostatak vrati s councila:

Elentari i ja smo dosle oko pola 6, sjedile i tracale lukavi.gif Prvi dolazi Dior s milkom, elentari je prepoznao, mene nije roflmao.gif prisjetili smo se kasnije tko je tko sleep.gif Pricali o tome tko je gdje i sta radi i hocemo li prepoznati ljude koji dolaze na council div294.gif rofl.gif Kasnije dolazi sholky, s cak tri MILKE! Slika svoju cokoladu, pokusava i elentari, ali mu se mali leptiric vjesto izmice rofl.gif Dolazi i Dark, pa i Imy, koja nas je po redu ispitala di smo i sta radimo, s obzirom jel, da se nismo vidjeli svi sto godina (ili bar vecina div294.gif) roflmao.gif Sholky je zvao Indis, slabo se vidjela, a jos slabije cula roflmao.gif ne znam kako je doslo do kraja razgovora, ali nije predugo trajalo. Dolazi val, opce odusevljenje jumpy.gif wub.gif ali je sjeo na drugi kraj stola, pa ga nisam bas najbolje cula sad.gif tako da ne znam o cemu je taj dio stola generalno pricao. Dolazi Anya prije koncerta, pa i Pony wub.gif Imy je u jednom trenu ostala zalivena pivom necijom greskom lookaround.gif div294.gif metoda navlazivanja zenski mi je kriva totalno, zakljucile smo drama.gif moram se popraviti, cini se! Primam instrukcije div294.gif roflmao.gif Dalje se nastavlja razgovor uz sve manje MILKI na stolu. Anya u medjuvremenu odlazi na koncert, Dior isto tako odlazi nedugo nakon, pa i Imy, lijeptiric i ja, tako da ne znam o cemu oni jos uvijek tracaju sly.gif

Mene su natjerali da pisem report jer se ispostavilo da sam najmladja, pa evo vam drama.gif wub.gif Menel nije dosao jer nesto blahblah.gif arien isto blahblah.gif lg isto blahblah.gif spirita i amarie se na kraju nije zvalo, ne znam zasto doduse unsure.gif Mozda ih sad zovu, to nek netko nadopise kad se vrate eureka.gif Toliko od mene sleep.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Captain Spirit
Posted: Nov 10 2016, 09:06 PM 1240245

القدس

Group: Members
Member No.: 650

QUOTE (Lalaith en Noldor @ Nov 10 2016, 10:02 PM)
spirita i amarie se na kraju nije zvalo, ne znam zasto doduse unsure.gif Mozda ih sad zovu, to nek netko nadopise kad se vrate eureka.gif Toliko od mene sleep.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Zvalo me se sleep.gif popričao sam sa Dark-om, Šolkijem i Valom, Šolki mi je rekao da izgledam kao terorist sleep.gif ja sam mu rekao da je to prihvatljivo u Švedskoj sleep.gif Val mi je rekao da mu ful falim (ekšli je samo pitao kad se vraćam, al to sam interpretirao kao da mu ful falim) i to je otprilike to. Moj prvi kansil na daljinu wub.gif

Edited by Captain Spirit - Nov 10 2016, 10:07 PM

1021 replies since Apr 25 2004, 12:24 PM Track this topic | Email this topic | Print this topic
Pages: (69) < ... 64 65 66 67 68 [69] >
Back to Drustveni zivot Boarda