Welcome Guest ( Log In | Register ) Search | Member List | Help

Eä - hrvatski Tolkien portal
Soulsaver
Pages: (69) < 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... > ( Go to first unread post )
REPORTS OLITI IZVJESCA, remek djela nasih povjesnicara councila
« Next Oldest | Next Newest » Track this topic | Email this topic | Print this topic
Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 02:25 PM 63435

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

Prvi povijesni Sarumanov susret sa dijelom foruma! jumpy.gif
saruman Posted: Apr 1 2004, 11:16 PM

my first report, nadam se da i ne last

ujutro goin to school
goin to bus
driving
coming to zagreb

zagy poruka: Cuj mogu te nazvat? Ak ne sad reci kada!
sar poruka: Ja sam u zagrebu. idem u SC (studentski centar)
zagy poruka: shocking2.gif (vidlo se preko poruke) "reko si da nećeš doći!! do kad ostaješ???
sar poruka: rekao da neću doć sutra(petak), sad smo blizu sc-a
zagy zove: di se nađemo? sc ulaz. bla, bla dogovor.

nakon nekoliko iznimno zanimljivih gnjavljenja studenata bgoslovije
zove zagy: Di si?
Kod Bogoslovije?
??????????? molim? u sc.u?
da, kod fakulteta!!!
gdje?
kod Bogoslovije!!!
ok!
...
ja nastavio njavit bogolovce
odjednom zazvoni telefon
ja: halo?
zagy: tu sam!
i to mi reče iza mene!
okret 180 u 4 začuđene face i zagya
zagy(kako se poslije ispostavilo nije njima rekao da idu vidjet mene!)
malo smo se zbunjeno gledali a tad zagy:
Ovo je saruman!
ostalima sviće! eureka.gif
bok, bok, lalala, sar,
da kažem tamo bili: Sar, goldy, wrabac i glorfindel (?)- ma velki tip i zagy
bijeg s sc u najbliži kafić s slobodnim mjestima (neki s dresovima unutar)
u kafiću: lalalalala, gledanje slika s istrakona, smijeh , hahaha itd
izlazak iz kafića i slikanje za uspomenu
prolazak kroz cibonu (?) nisam siguran, wrabac vidi derište s balonom izlazi iz jedne trgovine (butika)
pita ona: jel baloni bsplatni?
derište: da..
trk u butik
tamo iznenađenje: besplatna klopa i cuga
gnjam, gnjam, guc,guc, sve popraćeno nepristojnim zagyevim fotićem dry.gif
baloni za sve
nastavak dalje
susret s zozom
vidi zozo!!!!
pozdravi
bla,bla...
zozo u butiku besplatna klopa! i cuga!
zozo naređuje frendu: idemo diž se!!
oni odu u pohod....
glor odlazi na fax dry.gif
zagy na posao
sar, wrabac i goldy idemo u goldyn stan
provod
katana, mačor, gnjavljenje vala na forumu
brzo prođe par sati
odlazak sad.gif
wrabac me ispraća do sc-a
pozdravi crryyy.gif

ja još u sc-u žicanje balona i telefonskih žica
odlazak kući

THE END

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 02:30 PM 63438

PRVI ZAJEDNICKI COUNCIL OF MIDDLE EARTH!!!!Svi na okupu!!! S njim je zavrsio topic Sastanci clanova foruma I, otvorili smo novo poglavlje!!! jumpy.gif hug.gif

zagymir Posted: Apr 2 2004, 09:07 PM
[/SIZE]

Council at Tolkien's

okupljanje pocelo vec zeru prjie 18 sati

Goldy, Mu$ i Zozo su prvi na sceni bili pa je onda Goldy otisla pokupiti Sholkyja, a isto tako negdje dosao je i Ezekiel, a uto sam negdje u 18 sati i ja uletio na terasu Tolkiensa (do tad su vec dosli goldy i sholky). I tek sto sam ja poceo dijeliti cd-e s Nigtwishima kao narucena stigla je tocno u 18.13 Elenna Alaniel! (rekla je doci u 18.15 bravo!)

...Poceli smo se diviti prvim milkama jumpy.gif jumpy.gif jumpy.gif jumpy.gif
Dakako, nismo izdrzali docekati ostale pa sam ja predvodio napad na prvi milku mlijecnu, Ezekiel je odmah s Sholkyjevim strucnim odobrenjem naceo i onu s ljesnjacima da pojacamo okus i tako to. A Elenna je povisila nas ulog s kesicom kit-kata jumpy.gif jumpy.gif jumpy.gif
Tak negdje smo napravili prvu selidbu s gornjeg dijela terase na donji....

..onda je stigla Anuviel, s kisobranom ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif a jos prije njee stigao je i Glorfindel
onda je stigla jaka ekipa Balrog (bez BP...), Nimrodel, Radagast, Gomil, Aragorn (koji ima jos jednom ime, but I lost it zbog sve te cokolade u krvotoku), Uruk-Hai (mozda sam nekog tu i propustio)

..onda smo se jos malo divili milkama, i usput pokusavali svi medjusobno upoznati, neki i po dvaput, a cijelo vrijeme jadno zozo je morao patiti jer je na dijeti pa nije ni okusio milke hug.gif Taman tada negdje stigla je i Anya booyah.gif

..
onda smo se preselili nazad na gornji dio terase, pa je pocelo spajanje stolova u obliku nekog poluovalnog polu cetvrtastog kruga,
Goldy je otisla po wrabca jer wrabac nije mogla sama tegliti ruksak s gomilom milki! jumpy.gif jumpy.gif
Onda nam je stigla Evenstar i nasla se pred teskim zadatkom: trebalo je upoznati te sve nove face, a skoro svi su imali drugacije avatare nego na boardu! dry.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Zatim je stigao i kaz! booyah.gif dio zozo/mu$ ekipe i zasigurno buduci clan boarda

ja sam tada vec poceo nervozno pogledavati na sat, jer sam morao svaki sljedeci tren odjetjeti nazad u mucnu kulu zvanu posao bonk.gif bonk.gif

konacno su se vratile goldy i wrabac, al s poteskim ruksakom pizza.gif pizza.gif pizza.gif

a potom je stigla i Nenya booyah.gif
onda mi je pjescani sat iscrpio i posljednje zrnce pijeska i morao sam kidnuti, malo poslije mene i Ezekiel i Uruk-Hai, al je redove Councila pojacala Hannah booyah.gif jumpy.gif jumpy.gif jumpy.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 02:31 PM 63440

Valarauco ramainen Posted: Apr 3 2004, 12:58 AM

dry.gif Balrog je dosao doma.... i Pepeljuga ima duzi izlaz od Balroga.... i Gomil je otisao sa mnom....

...elfov ulet jos prozvakavam i nemrem vjerovat, iako sam imao osjecaj da ce se to cudo pojavit.... biggrin.gif
Balrog tuzan u busu, dolazi mu sms od sadist-elf Nimrodel...javlja da se SELE NA ZRINJEVAC, cijela ekipa.... excl.gif

Nikad u zivotu nisam vidio toliko Milki na hrpi, i toliko razlicitih vrsta Milki... jel znate da ima i onih koje su u trokutima? blink.gif I onih koje pucketaju? ph34r.gif Svasta...

Ali ljudi, koja nas je hrpa bila, i svi zajedno, svi pricaju, svi se sele... Zagy je morao otici, pa i Hannah, i Tania, onda Elenna... ali ostalo ih je gomila koja se sve vise zabavljala...

Posljednja poruka od Nimzlodel je bila: ...a sto je ova piva jaka.....

A najbolji je bio "forumski ples"... rotfl.gif svi sjedimo, uhvatimo se pod ruke i onda se njisemo u ritmu Poguesa, lijevo desno, a wrabac udara ritam.... a ludila... a jadnih drugih gostiju.... silly.gif
Ako nekome nije jasno kako je to izgledalo, pogledajte mi signaturu... pa nadodajte takvih jos petnaest... silly.gif

Ako se svima ostalima koji nisu bili veceras stucalo, znajte da smo mi tome krivi, jer smo neprestano spominjali one koji nisu dosli, pogotovo Sarumana koji je zamalo uspio, ali drugi put stoposto nece promasit, makar mi svi zajedno dosli pred njegovu kucu i majku mu obasuli cvijecem... hug.gif
I fakat nije proslo ni deset minuta a da netko ne spomene vas koji niste s nama, sto znaci da skoro i jeste bili... hug.gif Vi ste nasi, niste zaboravljeni, a ovakvih ce susreta biti vise, ekipa je genijalna i genijalno smo se svi slozili, i cekat cemo vas s nestrpljenjem... hug.gif hug.gif wub.gif

Ah, sto volim ovaj forum.... wub.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 02:32 PM 63442

Goldberry Posted: Apr 3 2004, 01:48 AM

stavili ste report vec za ona ranija zbivanja, ja cu samo nadodat da smo se evo tek prije 20min pokupili s zrinjevca i bilo je totalno rotfl.gif
pogotovo kad smo mi poceli pivat letece medvedice, strumfove, graskograd.. rotfl.gif
elf d. i rade su se utrkivali od onog pokazivaca vrimena do okrugle thing na srid zrinjevca yes.gif
I elf. je za dlaku dobia yes.gif lukavi.gif
Nisam rekla da se kaz i luth i rade znaju od prije kao i rade i elf(sta je bilo iznenadjenje ohmy.gif )
Svi smo se jos smijali nimrodelinom zaraznom smijehu rotfl.gif

na kraju kad smo se rastali mi koji smo isli sa kazom u autu smo zamislite trazili avto dobrih deset min jer su kaz i Glorfy zaboravili di je bia parkiran, a jos je bia veci lom kad je glorfy isa otvarat neki drugi auto (koji je bia i reno, a ne saxo<-- Kazov avto) koji je jos bia parkiran na totalno suprotnoj strani rotfl.gif rotfl.gif ,te su ga jos ostavili otvorenim rotfl.gif

ako sam nesta izostavila, dopunite! cool.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 02:38 PM 63450

radagast Posted: Apr 3 2004, 11:27 AM

MOJ RIPORT

Lec si....

Uznapredovala alergija na elfove (kojih je sinoc bila golema koncentracija) uspjela mi je pojest dvije trecine svetog carobnjackog mozga, al probat cu se prisjetiti sto vise detalja.
Khm! Dakle....

Jutro je bilo zlatno i toplo u tri do 12 kad sam se probudio i prva pomisao mi je (stvarno!!!!) bila... "joj ne... Council..."
Koliko god sam izgledao cool i smiren i ravnodusan i (opet) cool, kad sam dosao, od ranog jutra me prala nervoza... Na prvom mjestu zbog toga sto me nema bas... previse, pa sam se pitao kakve ce face ljudi (i ostali) slagat kad kazem "radagast".... ono.. "kaj radis ti ooovdje", al neki su me cak i znali tongue.gif
I tako, ja kao gentleman, nasao se s Nimrodel i blarogom koji su bili jaaako nervozni (reci ce da nisu, a vi samo yes.gif glavom) nadajuci se da ce moja nervoza biti manja uz njeihove dvije biggrin.gif
Tako smo se dotruckali do Radiceve... i krenuli onim klaustrofobicnim prolazom, a na pola prolaza se prolomio urlik iza nas "FOR GONDOR!".! Isukali smo maceve (Nim), biceve (Val), i tratincice (ja smile.gif ) da docekamo nepoznato stvorenje, a tamo - dama Anya dovela, ni manje ni vise nego Drizzd Do'Urdena koji je taj tren bio prevec zbunjen da kaze da je ... ta-damaam KRALJ himself!
Krenuli smo na uspon ka rezidenciji Tolkiens' House gdje su nas ozareni docekali Sholky, Elena, Mus (tko si pak ti? wink.gif ) Glorfindel, Ezekiel, Zagymir, Zozo (maj meeen!), Gomil i ak sam nekog pozabil aj apolođajz. Prvi tren kad sam dosao s ... da! odnekud se sam pojavio Uruk-hai. Kao da ga je Saruman teleportirao,.... okrenuo sam se i tam je bio!
Dakle, prvi tren kad sam dosao i sjeli da narucimo bio je pomalo zbunjujuc. Tih. Nisam se ni upoznao odmah sa svima prisutnima... bacao sam zbunjene poglede i pitao se.. a tko si ti... a ti.. a TI!?"
Nije proslo dugo i Milka nas je opustila dovoljno i poceli smo sve vise stolova okupirati, prebacili se na visi nivo, oteli sve slobodne stolove i slozili ih u neku samo nama jasnu konstrukciju. Ne sjecam se kojim redom je tko dolazio, ali taman bih se ufurao u neki razgovor s nekim, a netko novi bi se pojavio.
Odustao sam od razgovora i gledao sva ta lica i tak se DOBRO osjecao da vam ne mogu opisat. wub.gif wub.gif wub.gif
Sve cega sam se bojao, da necemo imat ocemu pricat, da cemo sutit i jes milke, da cemo zaspat.. nije se ostvarilo.
Kako je vecer odmicala i mrak pao u potpunosti, zasjale su neke energicnije rasprave. Board je bio tamo, u Tolkiensu. Sa Taniom sam poceo rasravljatio o tome kako informacije putuju brze od svjetlosti, Zozo je 7 puta rekao da me zna.. cak smo i pricali... vjerojatno je to dokaz da je informacija putuje brze od svjetlosti, jer me znao prije nego me upoznao smile.gif Sholky mi je postavio logicki problem sa smotre koji se nisam usudio rjesavati da ne ispadne da ja kao Wizard ne znam nesto ( wink.gif ) onda sam sa Hannah razmatrao posljedice poducavanja u osnovskolskom sistemu, i vec je morala ic cry.gif Onda smo Evenstar, Goldy, Glorfindel i Zozo opalili strasnu raspravu o Bogu, zivotu, crnim rupama i Isuseku. Kaz (kojeg poznajem .. pomalo otprije) se ubacivao na sve spomene fizikalnih fenomena i s njim sam probao shvatiti kretanje jata riba.
Znate kako se ribe onako sinkronizirano i skladno gibaju zajedno u jatu?
E tako smo i mi bili jucer. Sjsjedinjeni u komunikaciji koja je bila nasa voda... tekla je i spajala nas sve, noseci dojmove, misli i emocije od jednog do drugog........... . .. .
Moja carobna malenkost je vec kasno u veceri sa Aragornom otisla traziti kiosk koji radi da kupimo manu za palantir njegov. Prosetali smo gradom i Aragorn, za kojeg mi se cinilo da je sutljiv i povucen bio cijelo vrijeme, rekao da ce ostati do kraja da vidi kako ce sve zavrsiti i to me usrecilo da sam pozvao dva moljca da nas odnesu u Tolkiens. neener.gif
Gdje nas je docekalo nemalo iznenadenje.
ELF DALMATE!!!!!!!!!!
JE DOSAO! iznenada, ponad grada, valari su doveli ovog osobenjaka za kojeg see ispostavilo da GA ZNAM! prije par mjeseci ga upoznah na Bjelolasici.
NeVjerojatno.
Tad je krenulo sasvim ludo, masa ljudi, buka, pjesma, ples i razbijene case nisu bile nista prema sjaju u ocima i smajlu na licima.
Svakog koji je otisao pratili smo sa suzama.
A onda je dosao konobasr Mario i rekao da moramo ici. Kaj je vec proslo 23 sata?
Naravno, nije nista mogao protiv nase zdruzene mase, pa smo jos malo ostali.
Krenuli smo kuci laganim korakom, svako malo zastajkujuci dok sam ja rastjeravao nocnu tamu kihanjem. Alrgija na elfove, kao sto rekoh smile.gif
Ne mozemo se rastati, jer tek smo se nasli i nitko ne bi doma bila je misao u svacijoj glavi kad smo pored Taverne zastali da se oprostimo.
Jos jednom je sloga prevladala i odredili smo cilj - Na Zrinjevac!
Sveti paviljon bio je savrseno mjesto sinocnju vecer za veselu druzinu kakva je nasa bila. Sholky ke toliko odan i opredan ovom forumu jer prvo mjesto na koje je otisao bio je paviljon na Zrinjevcu. Sholky, ti si faca!
Pokazali smo svima gdje je tko sjedio onaj sudbinski dan kad smo Luthien i ja na konjima jasuci kasneci uletjeli u nas maleni Lorien usred Zgb
Sjedeci na stepenicama sjecali smo se divnih vremena kad su vladali Strumfovi. Atmosfera se pocela sklapati kao krila moljca kad se sprema na spavanje, al bi se jos malo meskoljio smile.gif
Elf D imao je energije da nas sve probudi, trckarao je, razgibavao se i odjednom je samo nestao... odlutao je prema onom klimatskom stupu i kad smo Luth i ja otisli uvjerit Luth da ona zapravo ne zna sto je taj stup, Elf (Crazy) D je predlozio antologijsku utrku - elf VS wizard. Zagy, Evenstar i Luth nisu mogli doc sebi pa ni nama nisu mogli rec "tri, cetri sad!" tako da je start bio pomalo ne bas legitiman, ali vise od pola staze bili smo uvjerljuivo jednaki, a onda sam odlucio pustiti elfa, pa ipak as je iznenadio, budem i ja njemu nesto dao, pa sam mu dao prednost wink.gif tongue.gif
Nakon toga smo ostali jos malo i rastanak mi je pomalo u magli...... pozdravi, cijepanje druzine..... mahanje, obecanja da cemo to ponovit.... pjevanje uvodne spice Branka Kockice... Zagy me vozi doma.....krevet...mrak
...
...
...
WE MUST DO THIS AGAIN, AND AGAIN, AND IN SPLIT, AND IN SARAJEVO, AND IN BREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
it was klap.gif wub.gif cool.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 03:11 PM 63467

Ovo je vec Sljeme, vikend poslije Velikog Councila...

radagast Posted: Apr 4 2004, 08:48 PM
[/COLOR]

Kako sam proveo nedjeljni izlet

Probudio sam se u pola osam. Zaspao sam u pola pet. angry2.gif Mrzio sam alarm. Dosao sam k sebi tek u Draskovicevoj. zjev.gif Tamo nas je vec cekala Anuviel i bila je jako dobre volje. Osim kad nam je rekla da kasnimo. Tada kao da se i nebo naoblacilo. Al, nije me bilo strah jer nisam ja bio kriv. Krive su bile Luth i Nim, naravno. Zene. Vilenjakice i to dvije. Znaci dupli efekt dugog spremanja i kasnjenja. lukavi.gif
Dobro, nije to bitno, bitno je kako smo uspjeli dovuci Sholkyja koji se vec spremio pobjeci od nas kuci u Split. Kad su ga Nim i Luth pronasle negdje u Draskovicevoj i dovele ga nama, odlicno se drzao, nije ni suzu pustio i izgledao je gotovo kao da ga nije strah. Mislim da je dobro da mu pokazemo gdje ce morati ici kad mu pocne tjelesni na faksu. neener.gif
Voznju tramvajem nisam ni dozivio, kao da smo iz Draskoviceve stigli do tunela jednim korakom. Tamo su nas docekali Zozo i Goldy koji su radili plan puta. Tocnije napravili su plan PAUZA na putu na kojima sjedimo i pijemo pivu. whistling.gif
Zagy nam je cijelo vrijeme bio za petama kao cave troll, ali nije nas uspio stici do vrha jer smo bili u totalno dobroj formi. Mislim da sam danas oborio osobni rekord u brzom penjanju. U zicari. To je posebna disciplina, sjedi se u zicari i gledajuci dulje na stazu zamislja koliko bi se puta vec srusilo u nesvijest da se ide pjeske. U kabini sam bio sa Zozom, Sholkyjem i sa mnom. Djevojke su okupirale kabinu ispred nas. Srecom da je hrana bila u nasoj kabini jer ne bi prezivjela do vrha. U kabini smo pricali o taktikama ronjenja na dah i bjezanju iz kabine ako stane. Srecom sto nismo jeli grah prije voznje kabinom jer bih oborio svjetski rekord u drzanju daha i brzom bjezanju iz kabine istovremeno. biggrin.gif
Stigli smo do posljednje stanice bez da smo izgubili ijednog clana druzine ili komad opreme. Ona vrecica cipsa nije bila komad opreme. To je bio potrosni materijal. Ja sam se trudio da se potrosi pravilno i po svim propisima. Mislim da su Zozo i Sholky zapamtili. yes.gif
Tamo nam se pridruzio Zagy i krenuli smo prema Puntijarki. Na putu nam se ubrzo preprijecilo prvo iskusenje. VELIKA BLATO. Izgledalo je nepouzdano i zlokobno i skoro me kostalo ravnoteze, ali ja sam kao pravi carobnjak pricekao dok svi nisu presli i onda uz velike teskoce presao sam samcat. Ne mogu reci da mi nisu pokusali pomoci, iz sve snage su se valjali od smijeha, a ja sam bez obzira brinuo za njih i vikao "Run you fools."
Sve sto nas ne ubije, ojaca nas i ja sam prezivjevsi veliko blato pun poleta poveo nasu druzinu sumskom stazom cvijeca, tajni i hrpa izletnika koji su kvarili dozivljaj "tajni". Preuzeo sam vodstvo koje je do tada Sholky nepogresivo drzao. Doveo nas je do dijela sam jedino ja poznavao. Uglavnom poznavao. Na jednom dijelu puta nisam bio siguran da se sjecam na koju stranu krenuti, ali ne bih imao vremena stati i razmisliti posto je druzina iza mene sumnjala u moje vodicke sposobnosti. Da sam stao, odrali bi me ziva. Osobito Anuviel. conf44.gif Tako sam se pouzdao u svoju carobnjacku intuiciju i odabrao grananje puta. Posto je put naglo posto neprohodan, strm i blatan, a mrak je pao nakon nekoliko sekundi, znao sam da sam dobro odabrao biggrin.gif . Kao sto se pokazalo nisam se prevario. Naisao sam na jedno staro carobnjacko skroviste. Obicnom stvoru izgleda kao najobicnija rupa u drvetu, ali za nas Istare to je predivna, prostrana i odlicno namjestena rupa u drvetu.
Nismo se mogli dogovoriti sto cemo pjevati, pa nismo pjevali nista. Bas previse. Osim "Pioniri Maleni" smile.gif
Dok smo stigli do Puntijarke,Zagy i Zozo su imali teskih respiratornih problema, pa smo odlucili prisjesti i jesti. Neka djecaci dodu do zraka. A mi ostali imali smo dovoljno daha pa smo jali grah. njami.gif njami.gif
Cekali smo dok nam se slegne grah, a vilenjak-djeve su bile jako dosadne s zahtjevima da idemo na livadu. Tam nije bas lako doci do graha ogladnimo li iznenada. Netko bi mogao umrijeti, ali naravno, vilenjaci o tome ne razmisljaju. Carobnjacima ostaju sve brige drugih rasa. Zato smo sijedi, naborani i zajedljivi. Osim briga, vilenjaci su na mene i natrpali svoje torbe i jakne i rezervne torbe i rezerve hrane i ogledalca, odjecu.... tako da sam jedva ziv stigao do livadice. A do nje vodi najdivnija staza na svijetu. To je carobna staza!. Ide i ide i i de i nece zavrsiti i izaci na livadu dok vam ne postane stvarno, ali STVARNO dosta te staze. dry.gif
...
Livada je bila zutosmeda, neravna i klupicasta. Nisam siguran kako su te klupice narasle tamo, ali izgledale su kao prave i tako su se i ponasale. Cim smo dosli bio sam izlozen novim neugodnostima. Otisam sam na "little wizard's room" u sumicu, a Gloldy se docepala fotica i slikala me u trenutku dok sam pi[CENZURA]o. Stvarmno neugodno! Dogovorili smo se s Evenstar i Elfom kako da nam dodu i pripremili vilenjacku delegaciju koja ce ih dovesti na livadicu.
Tad smo shvatili da nemamo loptu. Ni frizbi. Ni rekete za badminton. Ni nista. Pa smo se izvalili na zemlju i suncali. Osim Sholkya koji je pokusao pobjeci jednom izuzetno strmom i opasnom i snijeznom i blatnom (i jesam li rekao strmom?) padinom, ali su ga prizvale Luth i Nim natrag. Vratio se u roku keks. A staza je stvarno bila strma. Nekad ih se i ja bojim. :phr34r:
Luth i Nim su tada otisle po ostatak Druzine, a cim su otisle zametnuo se ljuti boj. Zagy i Zozo su potegnuli maceve jedan na drugoga. Nisam siguran koji je bio povod, ali mislim da je imalo veze oko nekih leptira. Zagy ih voli a Zozo ih mrzi. (otkad mu se jedan pos[CENZURA]o na telku). Uglavnom, mi ostali smo lijeno promatrali kako se njih dvojica kolju na zivot i smrt. Mislim, zasto da se uznemiravam, ako jedan drugog ubije, ili jos bolje, ako se ubiju medusobno.... vise klope za nas! Zozo je uspio jednim izizetno vjestim udarcem Zagyju odrezati nogu ispod koljena, ali Zagy se nije predavao. Ne bi se on ni predao, pobjegao bi, ali ovak sepav i pred svima nama nije mogao pa je glumio hrabrost da sacuva reputaciju.
Odnikuda je tada uletio Sholky sa Andurilom kojeg je imao skrivenog u sumi. (kako je uopce znao kamo cemo ici kad nismo ni mi...) Poput pravog heroja priskocio je u pomoc Zozou i napao Zagyja koji je vec poceo blijediti od gubitka krvi. Ali to Sholkyja nije uplasilo i srcano je jurisao na Zagyja koji je odustao zbog toga sto se srusio u nesvijest. Hrabro se drzao, svaka mu cast. Tada sam ja Sholkyja zazvao na megdan sa svojim Glamdringom. Ali Anduril je celik vatrom kovan, a moj Glamdring samo grana iz sume, pa ga je Sholky skratio na Zalac a zatim na pendrek. Nije bilo smisla da se dalje borim, pa sam se casno povukao. Trcecim korakom u sumu. I NISAM vristao preglasno. no.gif
U svakom slucaju, pravda je uzvratila udarac i Anduril je postao Shards Of Narsil, koje su nevjerni clanovi Druzine razbacali po cijeloj livadi. I ja medu njima. hehehhe. unsure.gif
Tada su stigle Nim i Luth vodeci Elfa i Evenstar koji su donijeli mir, razumijevanje i gajbu pive wub.gif
Opet smo polijegali po livadi, a Elf i Luth su otisli na padinu kojom je Sholky pokusao pobjeci da mu Luth pokaze da nije moguce onuda pobjeci ako mu slucajno padne na pamet.
Rasporedili smo se u parove da igramo pantomime. Sholky i Anuviel su cijelo vrijeme cendrali da hoce igrati pantomime i popeli se svima navrh glave pa smo pristali samo da prestanu moljakat.
Igra pantomime zasluzuje svoj vlastiti report. Evenstar je predivno sazela misli svih nas kad je rekla da jedva ceka vidjeti Zozoa kako pokazuje. Zozo, rodeni si pantomimicar. S pivom u ruci roflmao.gif wink.gif booyah.gif
Doslovno smo se valjali po podu od smijeha. Nesto predivno rofl.gif
Uspjeli smo se igrati dosta dugo prije nego je naisao oblak, zakasnjela kletva kisnog balroga. Skupio je sve svoje suze u teski kisni oblak i poslao nam ga. Osjecalo se da je to blarogovo maslo jer je naglo zahladilo, pa smo teska srca krenuli kuci. Nizbrdo. K balrogu. Da mu objasnimo neke stvari o prirodi i drustvu. boxing.gif boxing.gif boxing.gif
Prirodi i drustvu excl.gif pa tek sad sam DOZIVIO puno znacenje tog pojma excl.gif bili smo u PRIRODI i u DRUSTVU! crazy.gif
Ali ... crryyy.gif nisam se stigao oprostiti od Elf D-a i Sholkya... otisli su preda mnom. Na jug. cry.gif
Tako je kraj danasnje avanture dobio jednu melankolicnu notu. I time je postala jos ljepsa.
Citamo se drustvo i vidimo se uskoro wub.gif
hug.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 03:17 PM 63470

Evenstar Posted: Apr 5 2004, 10:08 PM

Petak je. Oprala sam auto naravno za council, ali je kao i zadnji put pala kisa tik nakon. Pih. Nista mi nece ovaj dan pokvariti. U cdplayeru se vrti Bush, a tip ispred mene na gornjem gradu se vraca u rikverc i ne staje. Stanem ja, on nista. Ja trubim no kasno je, bumcic, malo se zaletio u mene, izlazi van i slijeze ramenima. Nabacujem mu osmjeh broj 34 i oprastam u srcu. Za nagradu nalazim na mjesto za parking blizu moje srednje skole. Ah ti gornjogradski dani, jedna je skola sa sportskom dvoranom na prvom katu!

Ulazim u Tolkiens i svi su vec tamo, barem mi se cini radi velikoga broja ljudi. Okej, nemojte ljudi sutjeti i gledati u mene samo, neka nesto netko kaze.. Cini mi se da sam promrmljala pozdrav svima, ne znam jesam li rekla ja sam Evenstar, nadala sam se da ce netko od poznatih lica to uciniti za mene. Tako sto prije i nespretnije sjedoh za stol i pozdravim prvoga lijevo do sebe, a kad ono to Uruk Hai, uh pa gdje bas na njega prvoga hehe prolazi mi glavom dok se sjecam njegovih tockastih postova. Pokraj njega ezekiel, izraz lica ne mogu procitati do kraja, na trenutak ostavljam to po strani i odlazim do Anuviel i Elene oficijalno se upoznati. Onda sam se naklonila kralju, pozdravila omiljenoga carobnjaka i uspjela se nekako progurati do zagymira jer smo morali nesto vaazzznoo razgovarati. Kao. Ubrzo on odlazi i ostavlja mi njegov cuveni fotocam koji svima iznajmljuje uzdahe sto zbog specifikacija, sto zbog cijene. Bojim se da ga nisam bas odusevila svojim slikama, al dobro sad. Nisam imala mnogo vremena fotkati jer sam sjedila izmedju antocja i gomila pa mi je nekako prirodno bilo dotaci se nekih religijskih tema. U 21:02 stize SMS Hoce li Rivendell odgovoriti na rog Mirkwoodski? U nevjerici govorim antocju da postoji sansa da se elf_dalmatae ne zeza i stvarno stize u ZG pa da idem na kolodvor, a on neka za sada ne govori nista jer nije potvrdjeno (novinarsko pravilo gotovo izumrlo hehe). Kazem ako ljudi krenu doma nedaj im, on me gleda u nevjerici, a ja inzistiram da izgovori repliku na The defence will have to hold. And it held. Pokupila sam elfa na kolodvoru i vratili se gore. Zozo je stalno govorio kako mu je drago da je elf dosao, ah nes ti tih forumskih prijateljstava hehe. U ostatku veceri sam jos poprilicno razgovarala sa zozom, radagastom, glorfyjem, goldy.. o bogu, fizici i ne znam cemu, a zao mi je zao sto sa balrogom, ariel, anyom i nanyom nisam stigla bas puno komunicirati. Nakon sto su nas ispratili iz Tolkiensa otisli smo na zrinjevac i tamo sam uspjela jos malo komunicirati s luth i nim te sholkyjem drugom polovicom splitske podruznice. Odvezla sam antocja i luth te smjestila elfa u Rivendell. Day one over.

Jutro je. Zasto je jutro uvijek ujutro hehe. U 11 na trgu glasi dogovor sa Goldy, zagymirom, anyom, Glorfyjem i zozom te elessarom. Of kors it's D&d day. Zovem zagymira u pol 11 da li ce doci, on kaze pa naravno da cu doci. A gdje to trebam doci? Ah probudila sam ga, ali on je naravno uvijek spreman za akciju. Parkiram se u Preradovicevoj, zurimo se na trg jer kasnimo, losa sam domacica i uopce ne pokazujem elfu gradske znamenitosti. Na trgu su anya i glorfy imali super LARP fajt, a izraze na licima prolaznika ne trebam previse opisivati. A buhice. Ja sam uvijek htjela starijega brata abuuuuuu. Odlazimo u Udrugu srebrnoga zmaja i igramo d&d. Zozo je zaboravio se pripremiti za dm-anje pa nam je pokusao prodati pricu iz baldure's gatea. I uspio je, nakon igre, hrana! Elf se uputio kod kuma na rucak, ostali ne znam kuda tocno, a zagymir i ja smo do picikata na pizzu. Nakon toga sam provela sat vremena u KICu na netu (drugo iskoristavanje firme danas) i pokupila elfa na trgu. Prosetali smo se malo i odlucila sam mu pokazati bar jednu znamenitost u gradu, Vincek hehe. Navecer ostala doma jer sam bila way too umorna za nesto drugo, a pogotovo kad sam cula da je sutra na rasporedu Sljeme. Day dva over.

Pokusala sam se probuditi ujutro na vrijeme. Ali valjda me slozila neka iscrpljenost. Zagymir je slao poruke kako da dodjem na Sljeme autom jer nisam bila prije, ali samo sam ih pospremala u memoriju i nastavljala spavati. U neko doba ipak smo stigli na Sljeme, nisam mislila da bih mogla fulati planinu hihi. Na cesti ugledah dvije elfice – spas, rode moj! Pokupismo pive i sokove i na livadu. A tamo se spremala pantomima. To je meni tako smijesno, rekoh jer zaista volim pantomimu, a posebno zadovoljstvo mi je bilo zadati zozi film tri muskarca i koljevka i gledati ga kako uljuljkava pivu za simulaciju bebe u koljevci hehe. Sa anuviel rjesih neke zaostale pm-ove i vrijeme je proletjelo. Na povratku je dogovor bio svratiti do Balroga u moriju. Tamo smo ostali svega 10-tak minuta jer je southern ruler morao na bus. Dio ekipe je isao sa zagymirom na nazalost ih nismo mogli cekati pa smo se luth, zozo, elf te ja uputili dalje (sholkyja smo vec prije ostavili u gradu jer nije uzeo stvari sa sobom pa ga nismo mogli pratiti joj joj). U 16h sa perona 402 je elf otisao u sive luke, a nas troje se jednoglasno slozismo da je vrijeme za kavu. Do Doma sportova je taman padala kisa, kad smo stigli prestala. Zozo mi pokazao svoj sitting place na domu sportova. Lijeno smo popili kavu veseleci se sto ne moramo se rastati s druzinom tako naglim prekidom kao neki. Luth i zozo – bas je bila dobra kava! Onda se luthien odsetala doma, a ja odvezoh zozu. I sebe kuci. Sama. Nakon ovako drustvenoga vikenda bas je bio iznenadjujuc osjecaj. Hvala svima koji su dosli na council – zaista je bilo ugodno. Nisam sklona takvim blind dateovima, no ocito s pravim ljudima, elfovim, balrozima, carobnjacima, ubaci sto zelis stvar funkcionira. Moje isprike ako nisam nekoga spomenula, a da se taj netko mene sjeca hehe. E znala sam, Tania pozdrav i tebi, steta sto si isla ranije kao i hannah, uhm.. ako se jos nesto sjetim znam gdje je edit. Osim ako mi moderator ne zalocka ovaj kratki post. Svima hug i ne zamjerite nista kako se to ono vec kaze! Nadam se da cemo i dalje svi biti tako okej melloni!

edit, i ovo lijepim ovdje.... dry.gif

Ma nije genijalan, ima premalo opisa, premalo detalja pa nema gotovo nista o Moriji no.gif Evo malo ukratko...

Hladni hodnik djelovao je zlokobno. Nisam niti slutila da ona grozna boja fasade je zapravo svjetliji dio Morije. Iza ugla - on ph34r.gif "Cuo sam ja vas jos odavno" kaze ostrim glasom na nase suljanje. "O pa di si balrog" povikasmo uglas u nadi da se tako nece cuti pojedinacni strahovi u vokalima. Sjeli smo za Balrogov stol, pogledali Balrogov kontakt s forumom i prokomentirali kucne ljubimce na termosici. Opake zivotinje. Ubrzo krenusmo dalje, nismo mogli podnjeti vatru duze od 10 minita. Nesto me vuce ka izlazu i suncu. Bjezim od Balroga. On jos dobacuje vrecicu s ostacima svoje gozbe kao opomenu ph34r.gif Vani smo i plovimo na zapad...

Edited by Valarauco ramainen - Apr 25 2004, 04:20 PM

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 03:35 PM 63486

Malecni councilic u Din-Donu...

zagymir Posted: Apr 8 2004, 07:13 PM

OK, quick report: Mali Council je uspio,
poceli tocno u 16.30, a maloprjie sam ih ostavio u Din Donu, jos su ostali Valarauco, Nimrodel, Radagast, Glorfindel, Anya i Elenna; Zozo i ja smo otpilili u isto vrijeme, samo ja na posao, a on pravac The Fontana booyah.gif
prije toga bili su tamo i Goldy i Wrabac, a one su se trebale i vratiti tik nakon sto sam ja otisao.
Antocjo je pozivao na zvjezdarnicu, al jos ne znam sto je s tim, nadam se da ce ipak otici, iako ja ne mogu zbog posla crryyy.gif crryyy.gif crryyy.gif
Elenna i Val su donijeli i neki laptop za Nim pa smo gledali slike s Councila i Sljemena, durstvo su nam pravile i neke milke tongue.gif tongue.gif tongue.gif hah.gif
ne znam je li im se kasnije i Aragorn pridruzio il je zapeo u SC-u
edit: cini se ipak nista od zvjezdarnice, trio glorfy, goldy i wrabac je odustao
antocja nemrem vise dobit na mob, ak neko sazna nesto vise nek mi javi, informativnosti radi rolleyes.gif

edit2: da, ipak nista od zvjezdarnice, odustalo se, sad mi se javili Antocjo i Gomil s Trga, kako nisu okupili dovoljno Orka i oni ce zaobici Zvejzdolook sad.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 03:52 PM 63502

Zakasnjeli report sa Velikog Councila ME...
elf_dalmatae Posted: Apr 10 2004, 12:59 AM

Petak.

Proteklih par dana sam konstantno nadolijevao ulje na vatru, postovima tipa: "Joj, blago vama biti ćete na councilu :cryyy: itd..." Hehe... znam te puško, dok si pištolj bila biggrin.gif cool.gif

12:30

Vježbe iz Manevriranja. Vozimo jahtu. Pa još jednom jahtu. Pa tanker.
Mrcina jedna.. 150 metara, pitajErua kolko tona...

Da ne bi bilo zabune.. vježbe se odrađuju u simulatoru. yes.gif

Ah... wub.gif simulator....
A šta reć? Možda ne izgleda ko zadnji Voyager ali ko prvi Enterparadajz bi skroz fino prošo... booyah.gif
Puste tipkice, on screen display, alarm na mostu, radari (long range scan)
makinja od 15 čvorova... ovaaaj warp 3... ma divota.

13:25
Gotove vježbe. (Profesor me je malo čudno pogledao kada sam, kao kapetan, izdao zapovijed "Engage!" umjesto standardne "Punom brzinom naprijed." Žao mi čovjeka sad.gif
Bus za Zg kreće u tri. A moram još doma, po stvari... luuuud.gif
Zovem La Lunu, da mi pripremi ruksak i barem dio stvari koje nosim....

13:55
Ulijećem u kuću grabim ruksak, trpam ono što nije spremljeno i izlijećem natrag na stanicu

14:05
Nisam valjda propustio bus? shocking2.gif

14:15
Nisam brise.gif

14:35
"Dajte mi kartu do Zagreba. Povratnu."

14:55
Jeeeee....

15:35 - 16: i nešto..
Spavam sinoć sam malo spavao, a i zujenje po gradu me iscrpilo. (Joj da ovo Zozo čuje kako bi se smijao, Elf umoran od hoda... ph34r.gif )

16:50
Iza mene sjede dvije studentice... prava, mislim.
Uživam u čarima dijaletka.
Sve do Vrlike. Tad su izišle.

17:00
Damn!
Nisam ponio olovku... nemam čime pisati... thumbdown.gif

17:15
Vrijeme se mijenja... kiša, sunce, oblaci....

17:30 - 18:00
Opet zjev.gif

18:15
Jesam spomenuo da ne nosim jaknu ( "We'll travel light! "lukavi.gif )
Sva sreća da elfovima nije hladno, jer u Macole, na stajanju, ostali putnici, humans, su se fiiino smrzli.

18:25
Prvi obrok toga dana. njami.gif
Jabuka.

18:40
Od sada, pa do kraja puta, potpuni prekid komunikacije... kako čeljad u metropoli ne bi naslutila što im se sprema...
(ma nije to zato jer c35 ima lošu bateriju, neeee, ma kakvi smile.gif )
Ko japanci u napadu na Pearl Harbour... ni zuc!

19:00
Neko selo

19:30
Krava.
njami.gif

19:40
ajam.. sve do karlovca

21:00
Karlovac, grad na četiri rijeke, dva potoka, i jednoj cesti.

21:20
Putujem onom udobnom cestom, kakva će za par godina biti do Splita...
Uspijevam upaliti mob i poslati opruku Evenstar da me za 20ak minuta pokupi na kolodvoru

21:45
Jeeeee...... finaly!

21:50
Sjedamo u avto i krećemo prema Gornjem grad

22:05
"Aaaa... kolko je ljudi tamo." Lagana nervoza...

22:25
Stigli, parkirali se... bliži se trenutak.

22:30
Auuuuuuuuuu slap.gif doh.gif
Kolko vas je!
Pokušavam sve popamtiti, ali zlokobni smijeh palog Maiara me dekoncetrira... dry.gif

hug.gif

22:45
Sjedim, i po kušavam prikriti zavijanje želuca...

23:00
Dolaze dvije osobe, od kojih jednu znam!!?
rotfl.gif ispostavilo se da se Radagast i ja znamo sa studentske konferencije na Bjelolasici. biggrin.gif

23:10
Strateški mijenjam poziciju i sjedam blizu Sholky, ko fol, da mu se javim.
Ustvari, znam da, gdje je on, tu su i milke.

23:25
Jeste se ikad pokušali najest od krekera..?
Teško, brate..

Vremenska rupa
Sad mi već lagano blijede točni nadnevci...
konobar nas je zamolio da se stišamo... pa nas je zamolio da odemo.

OSTATAK VEČERI
Bili na Zrinjevcu, pobijedio Radu u sprintu na 168,49 m, bilo mi jaaako hladno, ali elfovima nije hladno, pa tako ni meni...
odbacili Luth i kapetana Gondora kući, spavao u Rivendellu.

P.S.
Ja obećala cijeli report, ali nemrem... sad.gif
Tumarou...

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 03:54 PM 63504

elf_dalmatae Posted: Apr 12 2004, 12:37 AM

Drugi dan mog boravka u Zg.

Jutro.
Je li vas ikad probudio zvuk zavijanja u želucu, nakon što ste proputovali nekih 400tinjak km?
E, pa, mene tog jutra je.
U Rivendellu navodno frižider prazan (A NIJE BIO!!! BILO JE ČAK SIRNOG NAMAZA I PET JAJA!!!),
pa smo Lady Arwen i ja otišli do nekakve pekare u kojoj su mrzovoljni patuljci pekli jaako
dobar burek.

Nakon toga... ček da se sjetim...
e da, išli smo se nać sa Zagyem, Zozom, Wrapcom, Goldberry, Glorfindelom, Mussom, Ellessarom i
Anyom, radi D & D sessiona.
Glorfy i Anya su uspjeli ishoditi još nekih sat vremena prije nego se moraju vratiti kući
tako da su skupa s nama otišli do sjedišta Reda Srebrnog Zmaja.

Primjećujete da nema točnih vremenskih nadnevaka... predugo sam čekao s pisanjem ovog reporta
tako da sam pozaboravljao detalje... sad.gif

Uglavnom, za D&D smo se jaako dugo spremali, pa sam onda ja morao kod kuma na ručak,
lažem nisam morao, ali bilo mi je tako dosadno da sam prijatelju koji žuvi u domu na savi poslao
poruku da me sačeka na trgu, pa smo se otišli najest u menzi.
Xica rulz booyah.gif

Šta još?
Nakon ručka u menzi, pardon, kod kuma, poslao poruku Evenstar da, ko fol, dolazim iz Sopota,
i da se nađemo na trgu. Pojeli stvarno ok sladoled u slastičarni V..., V... Vinkec, Vincek...
tako nekako.

Dobio trovanje hranom od rečenog sladoleda.
Ostao u Rivendellu cijelu večer.
Evenstar nije ni čaj htjela skuhat.
Ne kažem da rangerima treba takvo što, ali bila bi lijepa gesta... dry.gif

Zadnji dan mog boravka u Sjevernim Krajevima.
Išli na Sljeme. Kupili pivu.
Popili pivu. Igrali pantomimu.
Valjali se od smjeha.
Posjetili Moriu.
Evenstar, Luth & Zozo me odvezli na kolodvor.
bye.gif

Jesam što propustio?
Pozdrav Hugu, Hugolini, svima koji me poznaju, tetki, djedu, baki, bjaci, seki, mami,
tati, Hrvoju, Vjeki, Ivanu, Mladenu, Zeki, Miji, Deni, i svima na boardu, s studiju,
i papanima u režiji. biggrin.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 03:59 PM 63509

Ovo cu isto stavit da se malo osjeti atmosfera tog cudnog vikenda... ph34r.gif Skoro je kao report unaprijed...
zagymir Posted: Apr 15 2004, 07:45 PM

DAYS OF MEETINGS

dakle da sumiramo: petak: Okupljanje u Imotskom! : Val, Lu-Tze, Nimrodel, Gomil, Elenna, Radagast i znam da sam sigurno nekog preskocio, i ispricavam im se bonk.gif

petak navecer: EKIPA, uzvratimo ovima u Imotskom zagrebackim posjetom Zvjezdarnici! Oblaci cu konacni razbijeni i mozda bi se sutra moglo nersto vidjeti! Sto kaze profesor Antocjo? jumpy.gif

SUBOTA: Zagreb, docek Earendil - Mali Council II, na Trgu pa u Tolkiensu, predvidjeno vrijeme (na koje jos nitko nije reagirao): 11, 11.30. Anya i Hannah su se vec prijavile, sto cekaju ostali!

NEDJELJA: Veliki Splitski Council!
Imotska ekipa napada Split u cjelodnevnoj opsadi gradskih i Iinih zidina i dezurnih kioska! Sholky i Elf domacini, valjda c dozvati i Naryju, a Earendil su poslali kao ambasadoricu na zagrebacki Mali Council

next week: iscekivanje sunca i planiranje Sljemena
razrade akcije desant na Dubrovnik
iscekivanje dalmatinskih povratnika i planiranje zasjede samoborskih palacinki
..a bilo je i jos prijedloga, otom ako prezivim(o) ovaj vikend bonk.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 04:02 PM 63511

zagymir Posted: Apr 17 2004, 03:14 PM

THE TWO TOWER COUNCIL!
U juznim krajevima u Imotskom okupise se oko MILKI nasi poklisari (Balrog, Nimrodel, Luthien, Gomil, Elenna, Radagast, ak je stigao do njih do tada), a istvovremeno na
Dalekom sjeveru, na prokusanoj lokaciji u Tolkiensu okupila se, takodjer oko MILKI jos veca druzina pojacana splitskim "bilim" vilenjacima
jumpy.gif jumpy.gif jumpy.gif

Iz juznih krajeva stigla je do sjevera sova s porukomod Lu-Tze:
"G00d m0rning!!!... (BTW: poslano u 11.27 whistling.gif )... cokoladeNAtanjuru:milkaCREAM,sLJESNJACIMA&keksericaDORINA,toNAMjeDORUCAK!!velikiHUG!"

procitasmo tu poruku uz fanfare (doduse prekinuse me u pol citanja jer smo trebali narucit cugu rolleyes.gif ) na nasem Malom Councilu u Tolkien'su pa onda odmah istom mjerom replyasmo:
"Daklem JUTARpratimo vas i podizemo ulog za VELKU s keksima, mlijecnu, sljescnacima raznim, i jos neke cije boje ni e poznamo, jos, : hugses. .. i u potpisu: Earendil, Zozo, Anya, Hannah, Antocjo, Glorfy, Ignis, Tania, zagymir, a pristigla je uto i Wrabac, a pri kraju i Ezekiel! Jos je Earendil dovela i goste Marija aka Haladira aka Galadriel rolleyes.gif rolleyes.gif te jos nekoliko vilenjakinja splitskih

dakle mocna druzina okupi se danas sirom Medjuzemlja. Dakao, ne zaboravimo ni splitsku ekipu koja je ostala cuvati splitske dveri, odnosno pripremati sutrasnji Veliki splitski Council: Elf_D i Sholky rade punom parom da sutra ne manjka ni ica ni pica
klap.gif klap.gif klap.gif :klap

..more reports to follow... :

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 04:03 PM 63512

Zagy, malo poslije...

Mali Council II, zagreb, Trg - Tolkiens 11.05-14.00cirka tu negdje

- zakasnio sam bonk.gif
- zakasnili su i drugi rolleyes.gif
- prvi stigli do mete gosti Earendil i bijeli elf Mario
- prvi ih docekali Anya i Glorfy, detektirase ih instantaniously jerbo Earendil isuce mocni mac: Veliku milku s keksima, ciji sjaj odmah obznani da se okuplja mocna sila. Anya je replyala s isprintom novog Grba Boarda (Milka in da Ring)
- uto se poceli pristizati i Antocjo, Ignis pa neki anketari koji me zavarase pa kad konacno stigoh zamijenih njih za splitsku ekipu bonk.gif , potom stize i hannah pa krenusmo ka Tolkiensu, a za nama je istvoremeno stigao i probudjeni Zozo, a vrlo skoro doletila je i Tania, pa nesto kasnije Wrabac i dalje se okupljasmo kako vec bijase opisano u pricama
- Ratovi milki po medjuzemlju slatko su opisani u drevnim knjigama i cesto se prisjecani kroz pjevanja ponosnih sljedbenika clanova The Druzine
- zurim sada, al od jacih zakljucaka isticem da su Ignis i Anya zaduzene za proizvodnju Grba Boarda u prirodnoj velicini (dvometarskoj rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif )

na zalost nisu nam se stigli pridruziti Anuviel, Uruk-Hai, Nenya i Gill-Galad (Ima'l jos tko iz zagreba?), al ispravit cemo to nadam se na sljedecem malom councilu, ili mozda Velikom na Sljemenu cim se sunce probije kroz ovu tmina nad nama booyah.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 04:04 PM 63514

Anya Posted: Apr 17 2004, 03:54 PM

Report, MALI COUSIL part II - The meeting with Earendil...

Tesko, jako tesko mi je palo da se probudim u 9 ujutro zjev.gif
Ali, nekako sam uspjela. Glorfy je vec bio budan, pa ga nisam morala ja budit ( lukavi.gif whistling.gif )
Krenuli smo na trg, iako nismo imali love... dry.gif
Zapravo, prvo smo pitali starce nesto love, ali su se opet naljutili i poceli vikati doh.gif... Nista od love...
...
Dosli smo na trg i tamo su bili neki grozni tamburasi, wehateva, ali grozno .doh:.
Bilo je puno ljudi...
Ja sam gledala ispod Bana da vidim ima li neko sa Milkom rolleyes.gif
Bila je Earendil, a pokraj nje Mario koji je Milku drzao herojski u zraku.
Ja i Glorfy smo prisli drzeci isprintani grb (nismo imali love za cokoladu doh.gif)
Uglavnom, dosli smo prvi biggrin.gif i upoznali smo se i pricali....
Dosla je i Ignis hug.gif
Onda je dosao Antocjo hug.gif
Onda su nam neki tamo postavljali pitanja (some kind of anketa huh.gif )
Onda je dosao Zagy i mislio je da je ona cura koja je pitala pitanja zapravo Earendil rotfl.gif rotfl.gif i poceo se upoznavat s njom rotfl.gif rotfl.gif
Dosla je i Hannah hug.gif
Pa nismo mogli cekati i krenuli smo u Tolkien's wub.gif
Dosli smo tamo i sjeli na ono mjesto di smo sjedili na Velikom Counsilu wub.gif wub.gif
Ubrzo se pridruzio Zozo, koji je stigao brze od poruke koju je poslao Zagyju blink.gif roflmao.gif
Dosla je i Tania, a zatim Wrabac yes.gif
Napravili smo photo shooting sa One ringom i Milkama yes.gif
Tako smo pricali, slikali, jeli cokolade....
Na kraju je dosao Ez i donio nekoliko Mikado cokoladica...
...
Bilo je super i zao mi je sto drugi nisu mogli doci cry.gif

PS. Moram napomenuti da Earendil ima zakon nausnice u obliku Elven lista wub.gif

Valarauco ramainen
Posted: Apr 25 2004, 04:05 PM 63515

Tania Adalem Posted: Apr 17 2004, 07:59 PM

Reportirajmo današnji dan. tongue.gif

Budim se u Jazbini. Jutro tmurno, no ne dam se tako lako deprimirati. Nakon kavice skoknuh do foruma vidjeti ima li kakvih novih obavijesti, a kad tamo pustoš. Samo je naš novi member njuškao uokolo, no javio mi se nije. Odlučila ja onda ipak riješiti koji zadačić za skorašnji ispit (da baš ne bude da ujutro nisam ništa radila dry.gif ). To je posljedicu imalo kašnjenje na bus. slap.gif Već je bilo prošlo 11 sati kad poslah poruku da sam ipak na putu za Trg. yes.gif

Nakon sumanute vožnje skliskim ulicama stvarnosti, siđoh na Kaptolu. Kupih u Žapcu milku. Taman sam stigla "do ispod repa", kada stiže poruka od Hannah: društvo je već u Tolkiensu! E pa mogla sam ja onda i drugim putem. bonk.gif No, dobro… whistling.gif

Skrenula zapadno. Morala se sama probit kroz horde što okupiraše taj dio Trga, u toku je bila fešta na kiši i djelio se besplatni grog. Ne odoljeh, zgrabih jednu čašu (bezalkoholnog cuga, ipak me čekao uspon na brdo) i nastavih dalje. U sljedećoj se pustoj uličici odjednom sjetih Fausta (svemu je onaj Zelazny kriv dry.gif ), zavrtih glavom, no ipak se pažljivo ogledah i premjestih mač u desnu ruku. wink.gif

Stube, stube… Kratki odmor u Vrtu tulipana, pa opet stube…

I konačno na vrhu. biggrin.gif Ubrzo doletih na cilj. Društvo se već bilo smjestilo na uobičajenome mjestu oko vatrice. Upoznah naše počasne goste iz morskih krajeva. yes.gif hug.gif

Uslijedile su priče, rasprave, vicevi (dajte objavite nešto od toga ovdje, može i onaj beskonačni vic koji nas je sve izludio rofl.gif ), službena rasprava o izgledu forumskog grba (ovim putem još jednom pohvaljujem odličnu slikicu s Prstenom oko Milke klap.gif ), leteća Milka s lješnjacima ( dry.gif ) i još mnogo hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

Nažalost, vrijeme brzo leti u dobrome društvu, pa je tako došlo vrijeme za moj povratak u Jazbinu sad.gif (eh, da, kad se i učiti mora...). Silazim s brda u društvu Hannah. Tu nam je tek pala na pamet zgodna ideja (dok sam se ja žalila da se zbog vremena nikako ne može na zvjezdarnicu): da bi smo mogli ovoga ljeta posjetiti Višnjan. yes.gif Tko je za, nek se javi!

Na Trgu su nam se putevi razišli. Na putu natrag skoro me pokupio bus za Amber (tako je bar na njemu pisalo, ne šalim se), no ja sam ipak pričekala svoje međukozmičko vozilo broja 201. I tako sretno stigoh doma. blowkissplus.gif
A kiša i dalje pada… rolleyes.gif

Pozdrav! bye.gif

1021 replies since Apr 25 2004, 12:24 PM Track this topic | Email this topic | Print this topic
Pages: (69) < 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... >
Back to Drustveni zivot Boarda