|
Âru n’Adűnâi |
Posted: Sep 23 2007, 09:11 PM 795919 |

|
|

Smeg

Group: Moderator
Member No.: 322

|
Čuli ste glasnike kako najavljuju koncert Meduseldskih Bardova u Daleu?  Saznali da će izložba Noldorskih dragulja biti postavljena u Minas Tiritškoj Galeriji Izumrlih Umjetnosti?  U dubinama Morije se održava seminar na temu "Kako pomiriti Morgulske i Isengardske orke"?  Ili pak na glavnom Umbarskom trgu planinski Trolovi demonstriraju povijest mucenja Hobita "izgladnjivanjem sa samo 8 obroka dnevno"? 
Pa šta onda čekate? 
Sve najave društvenih i kulturnih manifestacija, koncerata, radionica i ostalih događaja tamo što zovemo Stvarnim Životom ( znam, znam) koji bi mogli zanimati ljude i ostale Boarda prijavite baš ovdje, ovamo i u ovom topicu 
Naval' narode, još malo pa nestalo |
 |
antocjo |
Posted: Oct 3 2007, 02:47 PM 800966 |

|
|

By the blood of the Lamb is my life kept safe

Group: Admin
Member No.: 5

|
Koncert Hillsonga 5. listopada u Velikoj Gorici
sa TotalPortala

VELIKA GORICA - Jedan od najpoznatijih glazbenih timova u žanru suvremene kršćanske glazbe, australski band Hillsong, 5. listopada nastupit će u Sportskoj dvorani srednje strukovne škole, u Velikoj Gorici.
Hillsong je poznat po svojem glazbenom stilu koji odudara od uobičajenog shvaćanja kršćanske glazbe na ovim prostorima; dinamičnost, produkcija, glazbena postava klasičnog pop benda čine prisustvo na njihovom koncertu jednim novim iskustvom koje se ne doživljava često na našim prostorima.
Hillsong želi biti relevantan s porukom koju nosi i današnjoj generaciji. Albumi australske skupine su jedni od najreferentnijih i najprodavanijih albuma suvremene kršćanske glazbe u svijetu.
Njihov album ''For All You've Done'' prošle je godine dosegnuo prvo mjesto na mainstream ljestvici najprodavanijih australskih albuma (ARIA), daleko ispred poznatih Australskih izvođača Kylie Minogue, INXS, Tommy Emmanuel.
To je prvi puta u povijesti CCM (Contemporary Christian Music) žanra da se album kršćanske glazbe tako pozicionirao u društvu s ostalim žanrovima, što govori o kvaliteti koja je prepoznata kod Hillsong glazbenika.
Cijena ulaznice je 60 kuna i može se rezervirati na e-mailu info@bonorecords.com ili putem info telefona 095 907 8996. Sve dodatne informacije na www.bonorecords.com.
YouTube:
Blessed Glory To The King
flowers i ja idemo |
 |
Kathegar |
Posted: Oct 4 2007, 10:51 AM 801320 |

|
|

Cap'n

Group: Members
Member No.: 902

|
QUOTE | U organizaciji javne ustanove "Park prirode Medvednica" pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, a uz financijsku podršku sponzora Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo i Opcine Bistra, te partnera Parka prirode „Žumberak-Samoborsko gorje“ i Družbe vitezova zlatnog kaleža iz Donje Stubice; organizira se kulturno-turisticka manifestacija 2. Srednjovjekovni dani na Medvednici.
7. listopada ove godine (dakle, ove nedjelje), na Rudniku Zrinski, vratite se natrag kroz vrijeme, u doba opasnog Srednjeg Vijeka. Postanite svjedoci, a i sudionici uzbudljivog života, kakav se vodio na ovim prostorima prije tisucu godina. Tako ćete moci vidjeti prave obrane rudnika od strane vitezova, dok se bore sa šumskim razbojnicima, moci ćete postati jedan od rudara, koji kopaju u potrazi za srebrom, pa čak i izraditi svoje srebrne kovanice, cijenkati se sa srednjovjekovnim trgovcima, vidjeti oživljene stare zanate... a na kraju, moci ćete biti dio publike, te gledati prošnju lijepe gospodareve kceri i zaplet koji se iz te prošnje razvio...
Također će, na srednjevjekovnim sajmovima uvijek prisutne gatare, šetati među publikom i pokušati proricati ljubavnu srecu ili nesrecu iz dlanova naših gostiju!
Dakle, pridružite nam se i ovog puta u raznim radionicama, kao što su bacanje bodeža i buzdovana u metu, te strelicarstvo! A što se tice srednjovjekovnog sajma, eko proizvođaci s podrucja Zagreba i obrtnici koji se bave starim zanatima, docarat će nam kako su nekad sajmovi izgledali... veseli, živi i puni boja.
Ako ne znate kako doci do Rudnika Zrinski, imamo rješenje i za vas!
Automobilom: Iz Zagreba: Sljemenskom cestom do planinarskog doma "Graficar" Iz Zagorja: od Pile preko Hunjke do planinarkog doma "Graficar"
Javnim prijevozom (umjesto žicare): Autobus vozi svaki puni sat-polazište Bliznec-za potrebe odvijanja festivala tog će dana biti organizirana stanica i kod P.D. Graficar
Pješice: Od „Šestinskog lagvica“ planinarskom stazom br. 13 (Poucna staza Miroslavec), te potom „Omladinskom stazom“ (planinarska staza br. 50) do Rudnika Zrinski Iz Gornje Bistre planinarskom stazom br. 46.
Za više informacija posjetite službenu stranicu: 2. Srednjovjekovni dani na Medvednici |
Udruga Ognjeni mac iako ne službeno, ide organizirano...ako netko iz Zg želi doci a ima Srednjovjekovni kostim(nije obavezan al je poželjan ^^) pozvan je da ide s nama |
 |
Neithan Dúnadan |
Posted: Oct 4 2007, 11:06 AM 801327 |

|
|

Glosoli

Member No.: 1297

|
Koncert metal grupe Korpiklaani u Zagrebu: 21.10.2007 Boogaloo, Zagreb Croatia
ide ko? |
 |
Dior Aranel Eluchil |
Posted: Oct 7 2007, 10:53 PM 802733 |

|
|

Uz velikoga čovjeka često dolaze i velike greške.

Member No.: 747

|
Nemogu vjerovati da nitko nije stavio da traju dani piva u Osijeku.... u blizini tvrde... pokraj jezicne gimnazije.... oni koji neznaju doci neka mi se javi.. rado cu ih odvesti tamo..
svake veceri ziva glazba... nekoliko predgrupa plus glavna grupa u jendom satoru a u drugom tamburice.....
tko voli neka izvoli....
mi slavonci znamo uzivati..
da oni koji nepiju, ima soka za kupiti takoder.. provjereno...
da i traje do kraja slijeceg tijedna |
 |
Neina Morienon |
Posted: Oct 7 2007, 11:11 PM 802744 |

|
|

Ništa pametno

Member No.: 854

|
Đubrivo u Boogaloou
Đubrivo ima svoj prvi samostalni koncert u zagrebackom clubu Boogaloo koji će se održati u subotu, 13. listopada. Kao predgrupa nastupit će Bolesni um.
Upad je 40 kuna.

Ide Joško?
Edited by neina - Oct 7 2007, 11:55 PM |
 |
žoharica hilde |
Posted: Oct 12 2007, 12:02 PM 804214 |

|
|

telescope eyes

Member No.: 942

|
Tuborg Green Zeit, danas 12.10.2007, Zagreb
upad 20 + besplatni tuborg
na britanskom trgu oko 20 sati pocinje svirka, a svira Psihomodopop
bicha jel se vidimo?
Edited by žoharica hilde - Oct 12 2007, 12:01 PM |
 |
saruman |
Posted: Oct 18 2007, 10:46 AM 806970 |

|
|

The wizard

Member No.: 130

|
Obnovljan Veliki Tabor.
http://www.net.hr/putovanja/page/2007/10/1...17/0398006.html
Kako ja zivim blizu toga dvorca, normalno je da nesto napisem...
Znaci to je utvrda-dvorac iz 12 stoljeca nadogradjivana jos u 15 i 16. Izgleda mocno i opako. Sada su nakon par godina napokon ga obnovili. 
Toplo preporucam da idete posjetiti jer uz standardno razgledavanje koje je mislim 10-20 kuna mozete stvarno vidjeti mnogo toga a i kako sam napomenuo, jos je sada uredjeno. A isticem da mozete vuci zvono u kapelici (kako sam vidio jednog vremesnog stranca koji je zvonio i tada izletio van smijuci se i govoreci: zvoni, zvoni ) i imate neke rapire s kojima mozete mahati i tuci se ako tko od odgovornih nije u blizini. diranje eksponata je bas zabavno...
Inace tu se i odrzava Tabor film festival.
Eto, toliko, navratite. I ne preporucam Gresnu Goricu kao neki kvalitetni restoran. Idite jesti negdje drugdje jer to mjesto stvarno se srozalo. |
 |
elentari |
Posted: Oct 18 2007, 02:52 PM 807113 |

|
|

leptirić x3

Member No.: 752

|
ti tamo živiš tamo sam bila dva-tri puta  lijep dvorac.. |
 |
Maglor Seregon |
Posted: Oct 25 2007, 04:45 PM 811023 |

|
|

need more whiskey!!!

Member No.: 624

|
Evo, ne znam di bi stavio ovu obavijest...
Poskupljuje čokolada. 
http://www.net.hr/novac/page/2007/10/25/0058006.html |
 |
elentari |
Posted: Oct 25 2007, 09:21 PM 811190 |

|
|

leptirić x3

Member No.: 752

|
moj život se ruši.. nije da više nam čokolade ali ovo nije fer |
 |
Maglor Seregon |
Posted: Oct 26 2007, 12:44 AM 811361 |

|
|

need more whiskey!!!

Member No.: 624

|
QUOTE (elentari @ Oct 25 2007, 10:21 PM) | moj život se ruši.. nije da više nam čokolade ali ovo nije fer  |
To ste vi krivi. Zbog vas su Milke poskupile nekoliko posto. |
 |
Ellin |
Posted: Nov 21 2007, 01:59 PM 823470 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
sredjivanje boardovske poezije napreduje. inace, ideju je prije par mjeseci iznio eluchil (sorry, ako je netko vec pisao o tome, ispricavam se sto sam zaboravila ), da se napravi zbirka svih radova. tiskana zbirka bi bila preskupa, pa eto boardovske poezije i obrada u pdfu, podijeljeno po godinama. za one koji zele to imati na papiru, najbolje je da si isprintate obostrano i odnesete u knjigoveznicu na spiralni uvez, to vam dodje svega nekoliko kuna. 
knjiga 1 - 2003/4
knjiga 2 - 2005
knjiga 3 - 2006
pocetkom iduce godine dobit cete knjigu za 2007. 
uzivajte. |
 |
Lady Gladden |
Posted: Nov 21 2007, 07:32 PM 823588 |

|
|

<b><span style=

Member No.: 78

|
sutra, Jelacicev plac, 19.00 sati- Let 3, Majke, Dvornik i Pipsi. |
 |
ariel |
Posted: Nov 21 2007, 11:01 PM 823816 |

|
|

Petitioner to the Council

Member No.: 1690

|
danas je bio obilježen blagdan Gospe od zdravlja, u Splitu... mnogo vjernika se okupilo, brojne mladeži i organizacije! pa oni koji su vjernici družili su se i uživali u svirci i zabavi! |
 |