|
Amarië Vëannë |
Posted: Jun 11 2010, 04:52 PM 1109655 |

|
|

the light aglow

Group: Members
Member No.: 832

|
Ljudi moji!  Vrijeme je za još jedno izdanje vašeg najdražeg, nasočnijeg i najkričavijeg topica 
Veterani već znaju što raditi ali eo i par uvodnih riječi za one koji su tek sad otkrili ove žute stranice 
- Danas vam je divan dan? Priznajte nam jeli to zbog toga što vam se onaj divan dečko/cura opet nasmiješio/la ili ste sasvim diskretno uspjeli podapeti nogu nekoj dosadnoj i lajavoj osobi koja se spektakularno prosula niz stepenice.  - Netko vas je jako razljutilo? Podijelite s nama vaše planove kako zagorčati toj osobi život, a netko će vas već quotati i dati vam još zgodnih ideja.  - Odlučili ste studirati lingvistiku i tako me neizmjerno usrećiti? Napišite ovdje još jednom kako vam je drago što ste donijeli tu sudbonosnu odluku. 
Korištenje ovog topica u svrhu stalkanja i izjavljivanja fatalnih skrivenih ljubavi je dopušteno : komentiranje koje nije popraćeno postom u standardnoj volim/ne volim formi nije dopušteno.  Isto tako nije dopušteno napisati volim/ne volim u kojem se bar jednom ne spominje kako volite lingvistiku. 
Zabavite se! |
 |
Tulkas Andhrimnirson |
Posted: Jun 11 2010, 04:52 PM 1109656 |

|
|

The Deserter

Member No.: 256

|
Volim sto ti je trebalo samo 5 dana |
 |
imladris |
Posted: Jun 11 2010, 11:15 PM 1109714 |

|
|

Charade

Member No.: 633

|
volim London volim Marble Arch Inn volim Primark odma do njega volim London underground  volim Mind the gap volim Camden Town volim Portobello road volim Notting Hill volim Tower of London i Tower bridge i Millenium bridge volim Westminster Abbey volim Windsor volim Stonehenge, i mistiku tog mjesta volim Oxford, i Tolkienov pub volim što sam se sjetila boarda kad sam došla tamo volim lude vodiče zahebante volim best of turneju po gradu zadnji dan volim proteklih 7 dana, i sve što sam vidila i doživila volim što sam dobila novi grad na top 3 ljestvici |
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 11 2010, 11:35 PM 1109729 |

|
|

samo stoj uspravno i govori istinu

Member No.: 197

|
volim što je život lep neopisivo  volim fatalne skrivene ljubavi  ali otkrivene volim više  volim što postoje sigovi i avatari i volim svoj sig  ne volim ovaj osjećaj da moram napisat nešto ful dobro jer mi je prvi u novom topicu  ne volim što je novi topic  volim Amarie  volim što je mapa prošla!  volim što sam danas sašila suknju  ne volim što me ovako nikad neće upoznat  volim torbe veličine a5  volim što se uskoro odseljavam  volim što su se našle  volim što sam stekla još jednu osobu  volim svoju novu suknju  ne volim snove u kojima ti se dese stvari toliko gadne da ih jedino buđenje može izbrisat  volim mačke  volim i mačkozecove  volim zecove  ne volim što u ovom izdanju totalno ne mogu izvest neke stvari na koje sam navikla volim što znam da je to samo suknja talking  volim Kutinu od pred deset godina i osmatračnicu i najveći, najnarančastiji mjesec koji sam u životu vidjela ikada  ne volim što još uvijek nisam shvatila što je Kareen/prevoditeljici značilo ono "mene" na kraju vid razgovora u Plesu  volim što ću jednom imati i plesne cipelice  volim step, oh, da  ne volim komarce nothing personal  mrzim ovu večer iz dna duše mrzim se osjećat kao da sam ponovo na početku ne volim što volim izazivat ne volim što ne može sve bit savršeno ne volim što ne mogu više ni nabrojat koliko puta u zadnje vrijeme mi se ovo desilo volim boje, posvuda volim što mogu dijelit stvari s ljudima volim što sam si večeras bar djelomično vratila ponos nakon onog fijaska na cugi pred mjesec dana  ne volim ovaj tupi osjećaj bijesa ne volim što je ovaj v/nev totalno rastrojen volim tamne plave i crne volim si naštancat Larrye na dasku za peglanje mrzim mirise ljeta ne volim Mesto u mećavi ne volim ono drek-razdoblje kad se nemaš kamo okrenut ne volim neuzvraćene ljubavi ne volim neuzvraćene ljubavi ne volim što ljudima treba nesnosna količina vremena da se nauče klonit neuzvraćenih ljubavi ne volim što neki nikada ni ne nauče volim što me to podsjetilo na Spikea i Crvenog  ne volim što sam danas na blef počela pjevat sama sebi All I Need  ne volim što su i nju uzeli za onu bedastoću od serije  volim All I Ever Wanted koji počinje s gleaming in the moonlight...  volim što je ovaj tjedan svaki dan bar jedan dobar film na teveu  volim što su svi silni scenaristi još jednom izjahali da spase večer volim što sam danas mogla totalno normalno pričati o tome, iako se radilo o random ljudima obožavam All I Need  volim što sam i sama povremeno nesnosno emotivna ne volim čuti da sam hladna volim biti hladna, povremeno volim što je totalno ne mogu povrijediti volim što nisam hladna ne volim gluposti od kojih ti život šteka volim riječke noći volim što sam čula prekjučer nešto užasno bitno  volim što ću bar to zapamtit  volim ovakve v/nevove, kojih dugo nije bilo |
 |
Eruanna Greenleaf |
Posted: Jun 11 2010, 11:47 PM 1109733 |

|
|

Death from above

Member No.: 962

|
QUOTE (Tuile Thenais @ Jun 12 2010, 12:35 AM) | volim fatalne skrivene ljubavi 
|
hahaha. eru također  i eru voli što je mapa prošla. i volim ovaj mladi mjesec u ovako dobrom raspoloženju. đejk ♥ ♥ ♥ |
 |
imladris |
Posted: Jun 12 2010, 12:04 AM 1109734 |

|
|

Charade

|
volim utorak to be i ja volim što je mapa prošla, i što će sve bit ok volim što sam pojela dinju nakon 2 godine ne volim što sam premorena a ne spava mi se  mrzim tu kombinaciju ne volim što u takvom stanju uvik počnem previše razmišljat ne volim ovaj odjednom-pojavljeni čudni osjećaj da to nije to zašto, kako? ne volim kad nisam sto posto sigurna u nešto  ne volim što ne znam šta da radim  ne volim što ću cilu noć sad razmišljat o tome i bit ko zombi sutra ne volim što odma sutra moram počet štrebat za ispite  ne volim što sam sva smantana i zbunjena  ne volim što više nisam u londonu  ne volim povratke u realu i obaveze |
 |
Ellin |
Posted: Jun 12 2010, 11:51 AM 1109759 |

|
|

Ithilwen

Member No.: 228

|
ne volim sto ne mogu spasit cijeli svijet  volim se nadat da cu uspjet spasit ejlu (ili darka, if it's a he) |
 |
Anira |
Posted: Jun 12 2010, 07:19 PM 1109809 |

|
|

Member No.: 705

|
Ne volim što sam otkrila predobar aukcijski sajt i naručila predobre stvari i što sam onda shvatila da nemam to čime platiti, jer su pare koje sam za to htela već otišle a ja zaboravila.
volim svoju babu i njenu penziju idem kod nje idem kod nje |
 |
Dior Aranel Eluchil |
Posted: Jun 12 2010, 10:33 PM 1109846 |

|
|

Uz velikoga čovjeka često dolaze i velike greške.

Member No.: 747

|
volim sto mi je stigao nalaz na sto sam alergican, nakon dugog cekanja i svega (tri mjeseca, a rekli mjesec dana ccc) ne volim sto sam alergican na pse, macke , pelud raznig drveca, ambroziju i jos dosta toga
volim sto nisam alergican na nista sto se jede
€dit: dodao jedan volim
Edited by Dior Aranel Eluchil - Jun 12 2010, 11:34 PM |
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 13 2010, 08:46 AM 1109873 |

|
|

samo stoj uspravno i govori istinu

Member No.: 197

|
volim jučer, puno neopisivo  ne volim što mi rana na prstu smeta za tipkanje  volim vremena u kojima nisam sposobna za pisanje  ne volim što nisam sposobna za pisanje trenutno  volim imati posla s jakim ljudima volim imati posla s dubokim ljudima volim učit  ne volim što mi prst vibrira kad opalim po tipki njime volim takve konstrukcije  volim riječi  ne volim jutarnje panike  volim jutrošnji san ne volim što sam ga već zaboravila  volim što se Varda pojavila  volim spone koje se ne kidaju volim spone koje se napokon prekinu  volim napolitanke  volim što imamo toliko neopisivo povjerenja da je to neopisivo  volim utorak  ne volim što nikada ne možeš čovjeku ispričati svoj čitav život u par kratkih kafa  volim svoje avatare  volim sinoć  volim što ona zbilja može čuti sve i ostati živa  volim stvari koje ti čine godine  volim kad vrijeme ide sporo volim kad vrijeme ide brzo, također  volim tu neku čudnu strpljivost koja mi se desila  volim što idem u kino večeras, ole!  ne volim što ima toliko puno stvari za tako malo vremena  volim što su svi bili totalno smireni  volim svoje ljude i nove i stare i niske i visoke i sve između  volim se osjećati kao da stvarno nikada, nikada neću biti sama  ne volim što će i opet biti takvih perioda  volim što me to ne brine  volim i srijedu!  ali ponedjeljak ipak volim najviše  volim mamin ukus u imenovanju  volim Mjesec kletve  ali ipak najviše volim kad je naučila loviti s dva kamena  volim stare knjige ne volim što ne mogu natjerati čitavi svijet da proba Kaya  ne volim što i ja totalno pretjerujem volim što se može naučiti volim što se može odrasti  volim što ja jesam, u nekim bitnijim stvarima  volim ovaj život  nisam sigurna da volim ovu kosu  volim što još bar par mjeseci to niš ne znači  volim vožnju  volim i 600-ice i 750-ice  ali ipak najviše 1100-ice  ne volim što me to tek čeka  obožavam suknje  volim generalno |
 |
Faramir11 |
Posted: Jun 13 2010, 09:55 AM 1109877 |

|
|

The Hobbit

Member No.: 485

|
Volim petak, subotu i nedjelju.  Volim ples na Fly me to the moon.  Volim sto sam ljubitelj slavonske kuhinje.  Volim sto se odlicno osjecam, ali ne i sto je tako vruceee.  Volim sinosnju vecericu uz pizzu i pivu, pa setnju do doma. Volim sto cu sad pojest manistru, volim sto je toliko volim.  Ne volim sto nisam dolazio po noci kad je Zagreb mnogo ljepsi.  Volim sto me vise nista ne moze iznervirati.  Ne volim sto me pomalo strah toga.  Volim sto sam jucer izdrzao vecer u kosulji.  Volim sto smo vecinu vremena ipak bili sami.  Ne volim sto sad opet moram back to south lands.  Volim sto cemo zajedno ucit "noviju".  Volim sto je pocelo SP pa cu moci rostiljati i gledati utakmice.  Volim darove koje sam dobio. Volim citati o Rimskom Carstvu. Volim sto sam imao i svjecice i tortu. Volim jednu malu knjigicu koju sam davno dobio na poklon.  Volim sve vas koji ste mi cestitali rodjendan i sve vas druge koji me ne poznajete i sve druge koji se u ovom popisu nisu prepoznali.  Volim te. |
 |
imladris |
Posted: Jun 13 2010, 11:09 AM 1109894 |

|
|

Charade

|
volim prvi dio sinoć volim što je lito pa svi side vani, štekati su puni i grad je pun života volim medu volim što sam srela LG volim L, A i M  volim ženska druženja nakon dugo vremena  volim ljude koji kuže i brzo prihvaćaju sprdanciju  volim svoju crno-sivu haljinicu  volim što imam hrpetinu ljetnih haljinica  volim što su mi 2 najlipše iz primarka a bile po 6 funti  ne volim drugi dio sinoć  ne volim nepotrebne probleme, paniku, grižnju savjesti za koju nema razloga, paranoju i pretjeranost  al opet volim ono što stoji iza njih... volim čuti to volim što će sve bit ok  volim, jako |
 |
Valarauco ramainen |
Posted: Jun 13 2010, 05:19 PM 1109946 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
ne volim, jako jako JAKO ne volim sto su LGini dokumenti u velikoj opasnosti jer jos uvijek nije rasporedila sigurnosne kopije na udaljena mjesta po gradu |
 |
Lalaith en Noldor |
Posted: Jun 13 2010, 06:17 PM 1109955 |

|
|

mon cœur

Member No.: 1882

|
volim ljeto  volim sto je za tjedan dana kraj logici  volim/ne volim sto imam ispit iz engleskog u srijedu  volim sto mi je rekla da sam u ove dvije godine jako napredovala  ne volim sto me nema na kemiji ovaj tjedan  ne volim sto me nema ni na informatici ovaj tjedan kako stave ispit usred tjedna, jao  volim Amélie savrsen film  volim soundtrack tog filma volim volim  volim elentári i njihovu ubercudnu, ali zakon predstavu  volim svoju suknju  volim sto cu sutra opet pogledat Amélie  volim sivati parabole  ne volim sto je engleski gotov i sto sljedece godine iz nase grupe nastavljamo samo jedna cura i ja  volim ici van s a.  volim sto joj je prica preslatka  volim kako su se lijepo nasli  volim mislit kako cu i ja jednom tako  volim kraj u amélie  volim njenog ninu  volim kako su se njih dvoje nasli  volim nikolu i volim sto ide s nama na maturalac  volim sans toi, les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.  volim sto sam si ful u francuskoj fazi  volim sto sam saznala da za par godina mogu ici u madjarsku u neki njihov institut polagati test madjarskog i dobiti diplomu  volim sto me njemacki vise nece vidjet ako mi neki jezik nije legao, to je onda ovaj  ne volim sto je kraj godini sljedece godine smo ono_sto_se_ne_izgovara i polazemo ono_sto_se_ne_izgovara  volim sto znam sto cu nakon, ali ne znam gdje  volim prvi dio gornje stavke finally  volim sto sam zaboravila fejsbuk totalno ni ne treba mi  volim sto je eru tu i sto sam ju vidla  volim sto mi je zakon  volim sto ce ovo bit putno ljeto 
volim |
 |
imladris |
Posted: Jun 13 2010, 07:55 PM 1109969 |

|
|

Charade

|
ne volim loše dane na koje sam tužna i bezvoljna i sve što poželim napravit propadne i onda sam još isfrustrirana i nesretna |
 |