|
zeljkica |
Posted: Jun 13 2010, 08:00 PM 1109970 |

|
|

Bu!

Group: Moderator
Member No.: 472

|
ne volim kad ode. |
 |
Ellin |
Posted: Jun 13 2010, 09:20 PM 1109978 |

|
|

Ithilwen

Group: Members
Member No.: 228

|
volim sto sam danas tri puta nahranila ejlu/darka  ne volim sto me se i dalje boji  ne volim sto jos uvijek nisam sigurna hocu li ju/ga uspjet spasit  volim se nadat da ipak hocu, i da ce ostatak zivota bit sretna maca 
p.s. volim danasnji odlazak u kino s familijom, iako je film bio blesav. |
 |
Totoro |
Posted: Jun 13 2010, 09:38 PM 1109980 |

|
|

Citizen of Imladris

Member No.: 1997

|
volim ledene šokove, kante u bulju i najveći improvizirani bazen na svijetu IKAD. volim i "etno". ma i trešnje. |
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 13 2010, 09:44 PM 1109981 |

|
|

samo stoj uspravno i govori istinu

Member No.: 197

|
volim dane kad ideš doma znajući da te čeka v/nev  volim sve što dijelimo  ne volim ovu prokletu bedastoću koju smo upravo gledali  ne volim scenarističke rupetineee  ne volim treš upotrebu cgija  volim narančaste odjevne predmete  volim što mi prst super zarasta volim materijale  volim što mi je baka uskočila  ne volim što ne mogu pošteno oprat ruke  volim što sam prošetala prvu  volim bistre noći  volim stvaranje riječi  volim staru muziku volim knjige volim što ćemo stvorit nešto divno volim povijesti volim snove volim snove koji se dijele  ne volim loše snimane akcijske scene  ne volim što te ne mogu svi dobro poznavati volim što je sa svakim moguće imati nešto divno  volim što sam na neki način slobodna za godinu dana volim vodu u velikim količinama i kuće s tri fontane i tri čaše ostavljene... lalalalalalalalalala  volim imena koja počinju na A kliš  volim imena koja počinju na E jako  ne volim svoju naviku da kradem random imena iz Kaya  volim Corsina, Loredana, Dinu i Razel  volim tradicije svetih mjesta volim što ne moraju svi treš filmovi bit loši  volim... Sarine citate  volim što sam stvarno bolesni optimist  ne volim šikaru smrti  volim detalje koji se pamte ne volim što je počela kiša volim što možda zbog toga sutra vidim nešto lijepo volim što imam novi kišobran  volim sutra  volim Nuteeeellu  volim što se sjećam čvorova  volim što se sjećam žabica i kolaca i stativa i platna  volim što ću stvarno imati što reći o svom životu volim se nadati da neće završiti loše  ne volim ultratreš  volim što mogu računati na dosta stvari u životu volim što se i one dvije žute+crne+plavobijele police računaju u to  ne volim taj prokleti film  volim familiju  ne volim što nemam ideje ni živaca za dalje  volim što nam je tako prokleto zabavno i što jedva da skrećemo s teme već danima  ne volim što mi je fakin konjic upravo ušao u sobu i ne da se vaaaaaan  ne volim što sve tako lako prijeđe u antiraspoloženje  volim znati da nisam jedina ne volim što neki dani ne mogu trajati zauvijek ne volim što moram pitati teška pitanja  ne volim što sam totalno treš  volim Lost Boys  volim glasnu muziku volim što sam se danas totalno sjetila prošloljetnog Morovog auta  ne volim što sam previše ekološki osviještena da jednog dana sama imam nešto slično  volim što nisam hladna  ne volim što mi je prokleta pjesma bila u glavi pol dana  ne volim što se sutra dižem rano  ne volim što opet nisam učilaaaaa  volim što još ima nade ne volim velike bube  volim što sad mislim na sve moguće nijanse zelene koje se mogu nać na velikim bubama  ne volim svoju riječku četkicu za zube  ne volim što moram napisat par seminara ovaj tjedan  ne volim što ne idem  volim što već unaprijed znam da ću umrijet od smijeha  volim što će bit toplo ovih dana  ne volim što sutra opet teglim laptop preko pol grada  volim što sam savršeno tempirala dolazak u ZG  volim što su moja dva grada sve bliže i bliže ne volim što sam se taman vezala za Zagreb kad sam se počela veselit što odlazim  volim sinoćnju Rijeku  volim što se ovo pretvara u beskrajni v/nev  volim što se ionako nastavljaju jedan na drugi  volim na blef vidjet svoj avatar  volim 
ps. volim što sad kad sam morala editirat ionako mogu radit što oću  volim jučerašnje jutarnje idiote  volim Linon  volim što su mi nevovi toliko rijetki da se gotovo mogu ignorirat  volim što je kod mnogih tako  volim divlje vrijeme volim asocijacije na gornji redak  ne volim što su usprkos dvama t-citatima uspjeli ispasti totalno temporalno nekorektni  volim kad me nešto podsjeti na Raula Endymiona  volim čuti izgovorene stvari koje i sama mislim pogotovo kad ih nitko ne bi izgovorio  volim saznavati totalno fascinantne istine o sebi volim što sam napokon posložila jedan bitan, bitan komadić u svoju slagalicu volim Gato u Dubrovniku  ne volim slične gramatičke treševe  ne volim što Gemma nije bila... hm... dobra  volim što se ne moram bavit mnogim gadostima kojima se ljudi moraju baviti u životu  ne volim što će mi preostati prokleto premalo sati za spavanje volim što ću putovati busom po danu  ne volim što pojma nemam šta da obučem  volim što nam je danas šivanje išlo lepo  volim što mogu napraviti dosta stvari koje prije nisam mogla  volim slobodne asocijacije volim što ne može ne dramit osim kad je bitno  volim Strangelove
Edited by Tuile Thenais - Jun 13 2010, 11:14 PM |
 |
Anamil |
Posted: Jun 14 2010, 08:55 AM 1110007 |

|
|

Member No.: 1801

|
mrzim komarce mrzim komarce  mrzim komarce |
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 14 2010, 05:09 PM 1110110 |

|
|

|
ne volim što mi prst neće nikad zarast volim što je napravila što sam mislila da će napravit ne volim kad me se napada ne volim svoj glupi mozak ne volim svoju utetoviranu ljubomoru ne volim što prelako odustajem ne volim što sam trebala znat, a nisam znala ne volim kad ljudi misle da sam glupa ne volim što sam mrtva umorna volim što volim samostarh  ne volim što sam danas prvi put u životu rekla brijem ne volim što ne mogu preskočit par godina ne volim mi se desila prilično velika stvar koja mi se nipošto nije smjela desit ne volim što ću sad imat problema sama sa sobom zbog toga volim svoj nesnosni optimizam osim kad ga nema  ne volim kad me netko tko mi je bitan tako slabo poznaje  ne volim kad ja tako prokleto slabo poznajem nekoga tko mi je bitan  volim što sam tako genijalno mirna s cimericom dok si samo vrtim po glavi grozote koje bih joj mogla reć  volim bit neoprezna volim kad mogu bit neoprezna ne volim kad bih trebala bit neoprezna a zapravo bih, čini se, trebala bit oprezna volim što ću jednog dana naučit ne spoticat se konstantno o istu gromadu ne volim prokleto pregoleme prezentacije za ispit ne volim što možda zapravo ne mogu  ne volim stare faze ne volim rane faze volim što više nemam gotovo niti jednu od njih  volim MM-ov sig  volim onaj osjećaj kad ti se slegne vodom prenakrcani želudac i onda je lijepo volim Singing in the rain, zauvijek volim što sam našla osobu koja voli Frankieja  volim konstantno spominjat U2 ljudima koji ih ne vole  ne volim što je komplicirano  ne volim što se sad ne mogu ubit u slatkom  ispravak netočnog navoda... ne volim što nemam para da se sad ubijem u slatkom  ne volim radit opet iste greške i opet i opet  ne volim kategorije "zgodna" i "manje zgodna"  volim što se ponašam ko malo dijete sad kad su mi proradile tipke  volim cvijeće  obožavam wallbash  volim što je dug dan  ne volim što ne mogu sad opalit neku maratonsku kafu jer moram učit za sutra a i jer su jedine dvije kompetentne spodobe trenutno predaleko  ne volim kad mi se predbacuje posve legitimna upotreba smajlića  ne volim u glavi nastavljat rasprave koje se zapravo nisu ni desile  volim home&end  ne volim što sam takav nesnosni romantičar  volim Bijelo Dugme: Balade  volim način na koji Bartollini crta oči  volim zadnju stranicu Znaka zmije zauvijek  volim Caponeov ultratreš  ne volim što uvijek zaboravim na Nebo nad Parizom  volim radnju Sjemena nasilja  volim što mi je zapravo ta priča uvijek bila preopaka  volim se nadati da i to nije pokupljeno odnekud  volim univerzalne smajliće  volim svaki prokleti kvadratić Prizivača  volim se sjećati svih tih osjećaja  volim v/nev od sat vremena  volim Lothara do pakla i nazad zauvijek  volim što sam imala sreću susretat se s proizvodima ljudi koji su na taj način kreativni  volim što ne moram volit formu da prepoznam izvor sadržaja  ne volim što ću sad uskoro jest i zaspat  volim što sam takav karakter da se još uvijek mogu nadat da će se to promijeniti ne volim što ću i dalje radit iste gluposti volim ove posljednje tri minute volim što sam bila duhom prisutna na samostarhu  volim svoj sig apdejt  ps.mrzim slovo manjka
Edited by Tuile Thenais - Jun 14 2010, 06:11 PM |
 |
imladris |
Posted: Jun 14 2010, 05:26 PM 1110125 |

|
|

Charade

Member No.: 633

|
mrzim ljeta u zagrebu iako volim ljetne večeri u zagrebu, uz sladoled u zrinjevcu  volim što za sada imam tri petice u indeksu  volim što bi mogla prvi put dat sve u ljetnom roku i bit slobodna doma tri miseca volim što se jasmina napokon vratila iz švedske volim što smo sad opet u punom sastavu volim što sutra dolazi khemiri  volim što smo opet pozvane na prijem kod švedskog ambasadora volim što je to prilika za divnu haljinicu iz londona  ne volim učit po ovoj vrućini i sparini, i iskreno mrzim svoj stan ljeti  volim i ne volim što sam odlučila izać u sridu na ispit, mogla bi proć i riješit se toga ili bi se mogla brutalno osramotit pred ženom  volim što sam opet u fazi nošenja nakita  volim prstenje  volim veliko, ludo prstenje koje se ne bi svak usudia nosit  volim svoju rodicu, i fali mi  volim što me daleka uvik siti na maju i onaj period kad je živila kod mene volim sociolingvistiku volim se nadat da će ispit sutra iz nje bit onako lagan kako ga mi zamišljamo  volim skelu volim što mi sestra ima posao iz snova, dupe sritno volim dva papirusa koja sam kupila u londonu, predivni su volim što ću skoro cilo lito bit isključivo na hvaru, ko u dobra stara vremena ne volim što ću pola plaće morat dat na faking školarinu al volim što će bit plaće  ne volim što mi je frižider prazan pa sam bila prisiljena pojest stari čokolino u hladnom mlijeku  ne volim što liti ne mogu samo popit neku tableticu koja će me zasitit, ne da mi se jest ni žvakat, a ne volim glad ne volim što sam morala otić iz londona, bože koji savršen grad  ne volim post-putovnu depresiju  ne volim ljetni ispitni rok, zaista ga prezirem iz dna pete i ne volim što mi se nešto prebrzo bliži kraj faksa |
 |
alayna |
Posted: Jun 14 2010, 06:18 PM 1110146 |

|
|

nothing is forgotten or forgiven

Member No.: 1686

|
ne volim što sam si solidno zvjerski rasjekla prst volim što je ovo bio najveći niz smajlova koje ja mogu staviti a da se ne zgadim sama sebi volim što će "...biti to zagrljaj tako jak da će vikati sve ribe u moru..."  ne volim što nemam love ni za jednu, a kamo li za dvije bitne poruke volim bruce-a , što i nije novo volim fiksne telefone i Filipa Latinovicza volim sebe i onu lipu pred mojom dnevnom sobom volim prošlu subotu
volim što se držim. i što se drži. i što me drže. i što ih/vas nastojim držati. volim što imam osjećaj da malo toga može proći krivo |
 |
Eruanna Greenleaf |
Posted: Jun 14 2010, 06:40 PM 1110163 |

|
|

Death from above

Member No.: 962

|
ne volim što su tako fakin talentirani i dobri.  ne volim što neću upisat. |
 |
Isildur the Kingmaker |
Posted: Jun 14 2010, 06:42 PM 1110166 |

|
|

Winter

Member No.: 1724

|
Volim što sam dobio 2 iz povijesti a nisam ni beknuo niš (moć komunikacije ) Ne volim što nemam 5 iz hrvatskog Volim što sam izvukao 2 iz geografije Ne volim što danas nisam pisao važan tes iz matematike Volim što ga sutra pišem
A NAJVIŠE VOLIM ŠTO IMA JOŠ 4 DANAAAAAAAAA |
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 14 2010, 08:56 PM 1110208 |

|
|

|
ne volim fakin kapelu regiu  ne volim što benediktinska rana romanika nikada ne prestaje  volim sutra  volim što još imam snage za večernje cistercite i templare  volim što mi se podigne budnost čim vidim riječ "cisterciti"  volim doznavati stvari na čudne načine volim zaboravljat detalje koji mi više ne trebaju volim pomisliti da mogu vidjeti svijet s tuđeg gledišta  volim što je to lijepa pomisao  volim propovjedničke crkve  volim se dizat stvarno rano  volim što je rano zora ovih dana  volim što sam se upravo na blef sjetila maglenih pristaništa Coruscanta  volim što mi je konačno dosta učenja volim što me razveseli već i najmanji zapuh hladnijeg vjetra obožavam citate volim planirat tour-de-polica ne volim tišinu u stanu volim što si još ne mogu priuštiti da živim sama  volim mekane četkice za zube  volim bakcićke kvazipovijesne spektakle  ne volim osjećat tijekom filma kako mi pada kvocijent inteligencije  volim kvalitetno obrađen kvalitetni mramor ne volim što nam profesor brije na kapitele  volim što sam poprilično pohodila Korzo ovaj vikend volim što sam naučila šivati džersej  volim staru plažu mojih staraca  ne volim što ove godine ne idem na jug ne volim kad mi ljudi ne odgovaraju na pmove  ne volim što sam tako između svega, još malo pa na rubu  volim što na kraju obično sve stvarno bude dobro  ne volim što još nisam pogledala potencijalno vrlo zabavan film  ne volim Garretta  volim što je onda davno imao dugu kosu  obžavam što je imao dugu kosu usprkos tome što je to totalno nelogično, nepraktično i divlje  volim sve te proklete dijaloge koji su mi u glavi volim izvuć nešto staro što dugo nisam vidjela i prisjetit se svega i svega volim bit potaknuta da kopam volim što znam da je sposoban...  ... i da će se izvući |
 |
The Horse And The Rider |
Posted: Jun 14 2010, 09:36 PM 1110218 |

|
|

Ixiev mali vojnik

Member No.: 1811

|
Ne volim sto stvarno znam bit grozna. Ne volim vidjeti sto su to svi oni mislili. Volim sto sutim.
Volim danas i jucer. 
Ne volim sutra. I ne volim subotu. 
Volim more.  Volim sladoled. Volim N.
Volim S., Galada i D.  Volim random kave. Volim chainsaw. |
 |
Galad |
Posted: Jun 14 2010, 09:58 PM 1110226 |

|
|

It's Just a Game

Member No.: 75

|
Volim danas
 Volim hoof prints na vratima
 Volim kad se nađem
 Volim stop karticu u Unu
 Volim ovaj svježi povjetarac koji se lagano došuljao izvana
 Volim novi True Blood
 Volim Ixa
 Volim što ću napokon gledat QaF
 Volim što Cheetah gleda Fanboys

THIS IS NOT GUACAMOLE!
|
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 15 2010, 07:38 AM 1110310 |

|
|

|
volim što ne mogu ne napisat post makar me čekali franjevački dalmatinci  volim danas jer sam rano budna manjeviše  volim čudne povijesne stvari koje naučiš na predavanjima iz puma  ne volim manjak vremena ne volim što mi je ista stvar kao s Imladrisinom srijedom  volim što uopće nemam osjećaj da su ovo prvi rokovi  volim što sam upravo shvatila da pjevam "what am I to do/just tell me what am I supposed to say/I can't change the world/but I can change the world in me..."  ne volim War osim povremeno  ne volim kad me na blef ulovi panika od posla  ne volim što je toliko arhitekture izgubljeno  volim što sam stigla sve proć jednom  volim što sad imam još skoro sat vremena da preletim još jednom  volim što se idem bacit u to naglavačke  volim što stvarno mislim da znam  volim što će dan nakon ovog bit nešto lakši  volim što idem |
 |
saruman |
Posted: Jun 15 2010, 11:20 AM 1110358 |

|
|

The wizard

Member No.: 130

|
Ne volim ovo:
 |
 |