|
Âru n’Adűnâi |
Posted: Jun 15 2010, 02:27 PM 1110468 |

|
|

Smeg

Group: Moderator
Member No.: 322

|
Ne volim što sam si napravio super omlet koji je iz nekog razloga odvratno nejestivo smrdio Baš mi je pokvarilo dan  Ne volim kad nešta smrdi nejestivo
Edited by Âru n’Adűnâi - Jun 15 2010, 03:28 PM |
 |
Imrahil |
Posted: Jun 15 2010, 05:50 PM 1110513 |

|
|

choban of dunedain

Group: Members
Member No.: 264

|
N evolim usrid noći skakat ko opsjednut, lovat proklete komarce, koji idu ravno u oči!! |
 |
Lalaith en Noldor |
Posted: Jun 15 2010, 06:49 PM 1110523 |

|
|

mon cœur

Member No.: 1882

|
volim  volim sto idem u spanjolsku sljedeci tjedan  volim sto nikola ide s nama  volim sto onda cilam dva tjedna  volim sto onda opet idem  volim izvorne govornike engleskog jezika koji pricaju hrvatski  obozavam im naglasak dok pricaju hrvatski, prekjut  volim britanski naglasak puno vise od americkog  volim sto idem tamo_tamo_daleko  jao, volim sto actually jedva cekam  volim french kissing in the USA  volim sto na kraju ispada da znam par ljudi koji idu s menom tamo_tamo_daleko  volim sto sam skuzila da nemam razloga brinut, da ce mi bit savrseno  volim svoje starce i ne volim ih nazivat starcima, jer su actually poprilicno mladi, a termin roditelj mi je... preformalno  volim ih jako jakije najjakije  volim sto cu polagat za dvo-i cetverosjedne avione jednom uskoro  volim setha, jako da mi je takav profesor iz fizike, uh svaki dan bi rjesavala fiziku  ne volim onog kretena koji mi sad predaje dabogda ga uspjeli maknut do sljedece godine, ovo nije normalno "molite se da vam ne predajem sljedece godine" - nja, nja, nja mrsh 
ne volim sto sam si sad pokvarila savrsen v/nev 
volim  volim sto postoji mogucnost da obletim helikopterom... mjesto u tamo_tamo_daleko  omfg  volim sto je cilj zacrtan na pocetku polugodista ostvaren; prolazim s peticom 
ne volim sto logika nije visa, al dobro, ajd who cares, anyway  ne volim sto su me komarci ispikali pa ti sjedi u maksimiru pored jezera, yeah  ne volim sto to sve sad cooohaaaaa 
volim saltanje s hrvatskog na engleski jezik  volim - have fun! - thanks! 
ne volim sto ne znam gdje mi je onaj papir koji sutra moram imat na testu oh, my  volim sto bi mogla sutra rasturit samo polako, lala, samo polako 
volim sto idem |
 |
Aislinn |
Posted: Jun 15 2010, 09:17 PM 1110602 |

|
|

Aut Caesar Aut Nihil

Member No.: 1816

|
volim svoj novi mobitel |
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 15 2010, 10:28 PM 1110626 |

|
|

samo stoj uspravno i govori istinu

Member No.: 197

|
ne volim što već treći put ovaj mjesec kupujem random pisaće stvari po gradu volim što su ovaj put barem obje iskoristive volim ovaj trenutak mira pred scom ne volim što nemam moj podložak  volim kad opali onako točno u sridu i kad je to tako prokleto markovski i savršeno ne volim što nisam oprala kosu  volim trenutke slobode volim što sam stvarno naučila za jutros  ne volim što će mi se ruka ukočit ako ovako nastavim volim asocijacije  volim što može bit i savršeno jednako kao što može bit i grozno volim što sam srela wife  volim kako piše ova kemijska, ali ne volim kako izgleda  volim što je bila kunu i po  ne volim ljudima davat municiju koju ću osjetit na svojoj koži  ma volim  volim blizinu  posebno volim i da će ti je netko moći odsvirati  volim što ne zaboravljam, kao ni debela maca volim što sam počela prakticirat kosu  volim što još nije pala kiša volim što bi mogla svaki čas ne volim što ne mogu nikako povezat dvije bitne pjesme za sig  ne volim što jedna piva dođe isto ko jedan nes  ne volim sinoćnji san ne volim što još imam traume od prvog Gordon Linka  volim trenutke istine, pogotovo šivanja ne volim što idem ća za par tjedana  volim se nadat da neću morat  obožavam vrapce pogotovo neustrašive  volim što ide  volim savršene trenutke volim kafu koja mi slijedi  volim što možda stvarno odoh pisat po sebi iduće godine  ne volim što nikada neće izgledati tako dobro kao know your rights  volim što ništa nikada neće izgledati tako dobro kao know your rights pa ni we will all laugh  volim se sjetit, svaki put iznova, lost but not forgotten  volim što je to jedna od istina, u mojoj struci  volim moju struku  volim svoje lude katalogizacijske stvari  pogotovo volim LL KČ(Cd'O)..., koji nije ni obilježen  ne volim što sam izgubila toliko originala  volim što mislim da bi i on dobro prošao na testu  volim sve te nove ideje  volim što ću još vidjet Eru dok je tu ovaj put  ne volim udaljenosti  ne volim što to pišem u ovaj topic konstantno već godinama  volim jarke crvene  volim dobit pozitivnu reakciju na Kayev citat  volim visoka mjesta ovog svijeta  ne volim komarce ništa novo  ne volim pisat na neadekvatnim mjestima bez podloge  volim što je i indeks dobar  volim se ufurat u rukopis volim Emmu  volim što će se možda predat za šivanje  volim imat toliko šivalačkog samopouzdanja  volim što malo po malo rušim sve barijere 
ne volim što više nemam snage tipkat  ne volim što nemam vremena spavat  ne volim drame na telefon  ne volim što ću sutra izać iz kuće s mokrom kosom volim čut neke bolne stvari koje moram čut volim što znam da će mi i to kroz neko vrijeme sjest volim kad imam snage volim što ima snage volim danas, oh, da volim što mi je prst manjeviše opet u upotrebi volim što sam danas poprilično bila svoja volim reć sveca i dobit pogleda razumijevanja (iako nisam mislila na to, ali dobro ) i sporazum  volim i ne volim i volim i ne volim i...  volim |
 |
The Horse And The Rider |
Posted: Jun 15 2010, 10:47 PM 1110635 |

|
|

Ixiev mali vojnik

Member No.: 1811

|
Volim Bauhaus. |
 |
narsil |
Posted: Jun 15 2010, 10:50 PM 1110637 |

|
|

One to enslave all rings....

Member No.: 2023

|
Volim sto je skola gotova |
 |
Valarauco ramainen |
Posted: Jun 15 2010, 11:03 PM 1110641 |

|
|

Far over Misty Mountains cold, to dungeons deep and caverns old

Group: Admin
Member No.: 8

|
volim sto je proslo dobro  volim sto nisam divljao, nisam uvjeravao, sto sam bijo ladan, i sto sam samo poslozio cinjenice, jednu po jednu, isprintane na posebnim listovima papira, i smjeskao se ziv ljubazan dok je citala 
volim promjenu izraza lica i nagovjestaje shvacanja, list za listom 
volim sto ce se nesto uciniti iako ni cipelarenje nije bilo losa ideja 
volim sto sam nevezano uz to uspio spasit dva pada godine i tri popravna, i sto sam si preuzeo tri izgubljena slucaja i izvuko ih u tjedan dana suckerz
ne volim sto smo ih tako mogli sve, da smo zajedno vise radili
no, whatever
volim šišmišice
mrzim komarce 
ne volim sto meni posao jos nije gotov 
volim kile i kile jagoda i sladoled od vanilije uz sedmu sezonu Od punice do Holly Snow sam nabio dvije kile |
 |
scarlett |
Posted: Jun 15 2010, 11:06 PM 1110642 |

|
|

At the end of the day you get nothing for nothing.

Member No.: 682

|
Volim rezultate Saville istrage good ripples, I should think |
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 16 2010, 06:10 AM 1110651 |

|
|

|
volim svoja koljena i ramena i nadlaktice i nadasve vrat  volim danas  volim što napokon idem ubit kosu vodom, mama  volim imat vremena i nemat vremena volim zakašnjelo proljeće volim što se neću smrznut danas nevertheless volim sv. petra u supetarskoj drazi, jako  volim profesorove slike  volim narančasto svjetlo  volim snove o poljanama u magli  obožavam se dizat rano mrzim što sam ispala iz forme volim svoju godišnjicu  volim što sam ovisnik makar to voljela samo danas  volim kupusaste samostarhske bilješke  volim nemoguće konstrukcije  volim ovo jutro volim mnoga jutra volim što plan a još nije propao  volim duge v/nevove i plave boje i jeke u pjesmama i Bonov stari glas i Petera Gabriela  i Stevea Howea  i MiguelBassa  volim duboke ljubičaste ne volim što na njih dobijem negativan odgovor  volim crne haljine volim zelene skinove volim što polako otkrivam svijetlu odjeću  volim što se sve više i više navikavam na ideju da ću kroz neko vrijeme ponovo bit crnka ne volim dramu koju predviđam oko toga na sve strane  volim što do toga ni ne mora doći volim brze v/nevove  ali samo dok su dugački  volim ploče i ono sitno ružičasto cvijeće koje raste među njima generalno obožavam kad biljke nađu svoje mjesto među kamenom/cementom/čimeveć obožavam postapokalipse i opet i opet i opet  ne volim zbirke priča  volim romane  volim svoje malo čudo plavokoso  volim svoje malo čudo smeđe, također  a crveno da ni ne spominjem  volim pisati u kockice  volim što se neke stvari ipak nisu promijenile  volim što sam u zadnjih mjesec dana zavoljela neke stvari (popriličan broj njih ) koje sam mrzila godinama  volim feštice  volim ovih šest godina  posebno volim zadnje dvije-tri  volim što se mogu osvrnuti i reći okej  volim što ću to uvijek moći  come what may 
ne volim što više nema ELM-a  ne volim što su joj oči crne  volim te oči  volim što sam ostala i što sam se vraćala i što ću jednog dana valjda naučit ne gubit živce i srce na svaku krizicu i bedastoću  volim kad sam zaštitnički nastrojena  ne volim kad pretjeram u tome  volim što se ponekad ne može pretjerati  volim onaj prozor u zgradi hidrometeorološkog zavoda ili čega već  volim sve te dane provedene u T-a  volim sate koji se polako pretvaraju u dane provedene u OT-a  ne volim što pojma nemam imam li koju košulju čistu  obožavam košulje oduvijek  ps. volim što sam je našla  ne volim što će mi se vrat ukočit od ručnika na glavi  ne volim što je dramatično ponestalo svjetla  ne volim što će kiša  volim što mi zasad ful dobro uspijeva varirat moja dva grada  volim što ću sad napokon ponovit i naučit franjevce  volim što idemo vlakom drugi tjedan  volim što sam naučila prat kosu  volim što mogu kombinirat dvije ugodne stvari kad idem u zadnji kafić preko puta faksa  ne volim što mi je jagodica prsta još preosjetljiva  volim što sam jučer dobila totalno normalnu reakciju na jednu totalno nenormalnu stvar  volim što sam se uspjela objasnit  volim ovaj vikend  ne volim automatski brkat dance i dramu zato što prečesto pišem dramu  volim što mi se torbica drži bez obzira na to što je preopterećujem  volim random sjećanja na Pris  ne volim gledat cosplay i mislit - čovječe, zar nisi mogao skužit jednu osnovnu stvar?  ne volim kad ljudi fušare cosplay  jako to ne volim  volim što sam se upravo sjetila da moram nabavit smeđi kaput  volim ideju tih hlača  pogotovo kad su na Zoe  ne volim izać iz kuće s mokrom kosom  volim što ću to napravit i vidjet što će se dogoditi  volim što bi Gregor uživao trenutačno u mom životu  volim što se nisu desile dvije-tri stvari koje su se mogle desiti, pred nešto više i nešto manje godina jako to volim obožavam, štoviše volim što je zbog toga što se tih par stvari nije desilo moj život sada neopisivo ljepši, neopisivo ne volim što nisam mogla napraviti ništa u vezi s nijednom od tih stvari ne volim što me još uvijek kopka da sam se možda mogla upetljat u prvu, da sam bila drugačija osoba  volim što ću se moć upetljat u koju sljedeću, itekako volim što su manje šanse da do nečeg takvog dođe ne volim što radim cijeli sedmi mjesec  volim ove tjedne volim ovaj mjesec volim i sljedeći tjedan volim što mogu izguštirat dok ne odem volim što ću to napraviti.
Edited by Tuile Thenais - Jun 16 2010, 07:57 AM |
 |
imladris |
Posted: Jun 16 2010, 04:10 PM 1110771 |

|
|

Charade

Member No.: 633

|
volim višesatne kave nakon predugo vremena volim catching up s dragim ljudima volim kad su mi dragi ljudi sretni volim kad su mi dragi ljudi još uvijek u životu volim kad ljudi kuže achtung fazu volim nostalgična pregledavanja starih slika volim 2006/2007 volim što su se sve nevolje iz 2009. pretvorile u ovoliko predivnu 2010. volim pričat drugima o njemu, i shvatit koliko toga ne mogu uopće izreć riječima volim što se svaki put iznenadim koliko mi je savršeno volim se osjećat dobro u svojoj koži volim bit privlačna sama sebi volim gledat stare slike i zahvaljivat nebesima što su stare  volim pit hektolitre vode ne volim što sam odjavila ispit danas, jer je bia ultralagan kažu  volim što zapravo imam samo 2 seminara napisat priko lita  volim švedski, jao |
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 16 2010, 09:07 PM 1110960 |

|
|

|
volim što ću upravo opalit jedan klasični, za dobra stara vremena volim što su stvarno bila dobra  volim što ću uskoro bit gotova s prvim čitanjem prezentacija volim ovaj format  volim sljedeći ponedjeljak  volim vidjeti tekstove pjesama koje predugo znam  volim što mnoge od vas poznajem masu godina  volim što sam zaboravila petsto stvari koje sam i trebala zaboraviti  volim iskušavati nove i stare forme v/neva volim što se sjećam vremena kad nije bilo nikakvih, a kamoli za svakog osobnih kratica za ovaj topic  volim kosi smajlić ovaj:  volim što sam u fazi kad mi dobro stoji bijelo  volim što se, nakon dvije godine, možemo složiti oko bar jedne stvari  volim što se mi možemo složiti i oko još ponečeg  volim pet prijatelja pojma nemam odakle to ali stvarno ih volim  volim što imam sliku s originalnih devet the nine  volim što mi još nije dosadilo iznosit interne u ovom topicu ni nakon toliko godina  volim što su izmislili dvd-e  volim bit antikvitet  volim Vanyu  volim što mi je upravo nešto palo na pamet po ko zna koji put  volim Vanyu jer je totalni luđak i jer se nikako ne možemo složit oko toga što je zgodno i jer ima grozan ukus u tekućinama osim neskvika i jer je apsolutno divan  volim što sam se upravo skoro rasplakala na sliku s nas devet  volim Laynu jer se se možemo sporazumijevat na rundekovskom i jer je njen ukus u tekućini jedva nešto bolji od Vanyinog i jer u životu nisam upoznala takav talent (ako ne računamo ono dvoje 2001. u Novoj ) i jer me pitala tko je crtao Prizivača i zbog dvjestotinjak drugih stvari  volim Lalu jer mi je svaki put neopisiv gušt sjest s njom i jer imamo svoj stol i jer polako stiže onamo gdje želi biti  volim Eru jer je nešto najsmješnije što sam u životu vidjela i zato što može reć sve i jer sam je slušala skoro dva sata, a nisam se umorila  volim mamu jer je jedna od troje najdivnijih osoba koje sam u životu upoznala i jer će pročitati sve, nevermind the drama i jer joj mogu reć sve i jer mi je mama i jer je divna  volim Rosie jer smo... totalno lude i zbog šetnji i zbog njenih imena i zbog toga što me ne gleda čudno kad joj cvilim o onome o čemu joj obično cvilim i jer cvilimo zajedno  volim Imladris jer smo danas sjedile i pričale prokletih pet sati iako smo zadnji put konstruktivno komunicirale pred više od godine dana i zbog svega što je bilo i zbog svega što bi moglo biti i zbog svega što će biti  volim Kell-chan jer se tu i tamo potrefe totalno savršene kafe s njom i jer totalno može konstruktivno izreć ono što misli i jer mi je pomogla pred četiri godine kad mi je to totalno bilo potrebno i jer uljepšava svijet  volim Spirita (koji mi to još uvijek nije ) jer je tako... neizreciv jer imamo par godina iza sebe i jer nije bitno koliko se dugo ne vidimo nikada i jer će stvarno poželjeti sve i probati sve i jednog dana sjesti sa mnom na kafe na kojoj ćemo moći slobodno reći da smo imali lijep život  volim Tairu jer se svaki put raspametim kad je vidim i jer se ona oduvijek veselila kad bi me vidjela i zbog Fekete koja je jedna od najdivnijih stvari koje sam dobila u životu  volim Pch jer se rijetko tko tako smije i zbog kafa kojih je bilo i kojih nije bilo i jer me lako razveseli  volim Indis, o, da jer je totalno divna za komunikaciju i jer pazi osobu koja mi je ful draga i jer sam se oduševila kad smo se napokon upoznale, godinama kasnije i zbog busa  volim Haldira jer i za njega vrijedi ono što sam napisala za mamu i zbog filmova & all that jazz  volim sve koji su bili i koji će biti  volim što mi je popis poduži  volim što više nema ograničenja na smajliće  volim ovaj mjesec, užasno, neopisivo volim što mi se to desilo volim što se to desilo, generalno  volim što sam otkrila da bolje spavam na leđima  volim The Wives  volim što ne idealiziram stvari, nego samo guštiram u sjećanju  volim što više nisam ta osoba volim što više nisam ta osoba volim što više nisam ta osoba  volim što sam se prokleto dobro upoznala u protekle četiri godine  volim sve koji su doprinijeli tome pa i idiota u Bardu  volim što sam upoznala mbp  volim što se frendica koja nas je upoznala nikad nije oporavila od toga  volim što Kay spoji  volim petsto stvari koje nikad neću napisat  obožavam ovaj osjećaj da ste svi iza mene  volim bit tako nesnosno emotivna  volim što sam se već navikla na to  volim ovaj post, toliko neopisivo ga volim volim što se sve manje i manje pretvaram, u svemu što radim volim što mi slijedi par gadnih okršaja  volim bit ova osoba  volim dobit pregenijalne psihoanalize  volim što mogu osjećat ovo i ovako sve ovo so much life  volim sve te ljude u mojoj glavi volim sve te ljude i ostale u mom životu  volim što je stvarno sve širi i širi taj što se vrti volim što mogu znat da ne mora nužno potrajat, ali svejedno mogu dat sve od sebe i tako bolesno izguštirat da ću se oporavljat mjesecima  volim se nadati da će biti okej, in the end volim in the end da, onu da, da... volim što više nikad neću biti ta osoba ali svejedno volim što sam se danas na manje od dvije minute osjećala ko ona  joj što volim što ne volim gumu  volim što se stvarno mogu odmaknut volim što sam uspjela objasnit, bar se nadam volim što sam upravo totalno izmasakrirala ovaj post volim što ću jednog dana proslijedit onu jednu priču, iako vjerojatno... ne znam... možda...  volim što neke priče napišeš stvarno samo jednom  volim što sam se upravo sjetila kako smo visile na stepenicama prije kina  volim što se mogu prošetat gradom držeći svoju curu za ruku bar jednim gradom, anyway  volim što ponekad ne trebaju godine volim bit nepovezana  volim što ovaj put mogu slobodno reć da je to zbog formata  volim onaj mačji zjev na kraju onog kog se ovaj čas ne mogu sjetit  volim što su stvari na putu da se poslože... baš kao što je policajac jednom rekao volim što sam gledala D.-a kad sam ga gledala volim što sam ga gledala sama dvaput  volim se prisjećati volim slučajnosti - i one koje to nisu i one koje to jesu i posebno one koje su me dovele u jedan poseban čas na jedno posve obično mjesto volim to mjesto, prilično  volim što nisam ostala katolik  volim pričati satima volim pričati i onda šutjeti i onda opet pokušati pričati i ne uspjeti volim što mogu dati dio sebe, popriličan dio, i što to dabome radim
ne volim što mi se već spava ne volim što mi se nokat raspao  ne volim ovakva slova  ne volim što ih jedva vidim ne volim što jedva pišem ovako jer ionako više ne razmišljam ovako  ne volim hortenzije  ne volim što me oči već peku  ne volim što sutra ujutro isto ovako  ne volim što je postojalo vrijeme prije nego što je Vanya počeo pisati v/nev  ne volim što se nikako ne mogu naspavat  ne volim što je idiot u Bardu idiot  ne volim što je ful rano, a ja imam filing ko da je ful kasno  ne volim što još uvijek nisam riješila neke stvari sama sa sobom ne volim što me još uvijek strah  ne volim što sam uvjerena da ne mogu napravit ništa oko nečeg što me muči, barem zasad  ne volim što je i ona priča sada već loša  ne volim što je toliko stvari izgubljeno  ne volim što je tako lako uništit sve... ne volim što je tako lako zaboraviti da trebaju godine... ne volim što ću možda uskoro napravit jednu poprilično nesmotrenu stvar  ne volim što sam pala ispit danas  ne volim što i ovaj v/nev mora doći svome kraju ne volim što moram završiti nevom  ne volim što je umro na kiši  ne volim što postoji kino verzija  ne volim kino verzije nimalo |
 |
Tuile Thenais |
Posted: Jun 17 2010, 09:23 AM 1110990 |

|
|

|
mrzim metapodaatkeee  mrzim manjak vremena  volim ovih zadnjih par sekundi za brzi v/nev volim slike koje mi se stvaraju u glavi volim svoje nove haljine  volim jučer  ne volim što sam navečer bila tako mrtva umorna i tlaka  volim sutra i onaj dio sa mnom i onaj dio bez mene  volim što se idem blajhat  ne volim što tako ispunjavam nadimak-koji-nećemo-spominjati  volim što je prst stvarno dobro  volim što ću za par minuta žderat pirošku od oraha  ne volim što piroške totalno nisu ono što su nekad bile  volim što možda neću morat nosit sve stvari nazad u Rijeku  volim što ću sutra šivat  volim te ekstatične momente  volim dobivat komplimente za rad  ne volim tragikomične komplikacije  volim se derat stvari koje mrzim ljudima koji to razumiju  volim što će imat vremena sutra  volim što se vraćam s mamom  ne volim što sam otkrila da je četvrtak radni  ne volim što to znači da moram izać na taj ispit  ne volim to not even a little bit, not even at all ne volim što se osjećam ko totalni idiot svaki put kad iznova shvatim da ništa nije crno-bijelo  volim što ništa nije crno bijelo  ne volim što stvarno mrzim tu osobu dobro, više njih ali na različite načine i iz različitih razloga koji se na kraju opet svode na jedan  ne volim ljude koji zbog sebe ne mogu vidjeti druge  volim što sam obećala da više neću srat  volim što stvarno postoji mogućnost da održim obećanje  volim što totalno mogu zamislit jednu situaciju koja bi se mogla desit sutra  ne volim što neću biti muha na tom zidu  volim što volim čak i kad nemam vremena čak i kad se ne usudim  volim što učim. |
 |
imladris |
Posted: Jun 17 2010, 12:40 PM 1111013 |

|
|

Charade

Member No.: 633

|
volim što kite sutra opet nastupa i što ću vidit wife |
 |
scarlett |
Posted: Jun 17 2010, 01:06 PM 1111017 |

|
|

At the end of the day you get nothing for nothing.

Member No.: 682

|
Volim sto sam pogledala ovaj volim/ne volim jer inace ne bih ni znala da je to sutra jer nikad ne gledam datume |
 |